Beste CPU koeler

Laatste update: 26.03.23

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

CPU koelers test van 2023

 

 

Door middel van gebruik te maken van de beste CPU koeler kun je de processor tegen oververhitting gaan beschermen. Je zult versteld staan van het ruime assortiment dat er tegenwoordig op de markt gebracht is. Dit maakt het niet eenvoudig om een correcte keuze te maken. We hebben daarom een lijst met 5 topproducten samengesteld. De selectie is tot stand gekomen op basis van het advies en de meningen van de gebruikers en de vele online reviews. Bekijk deze opties eens rustig en wie weet zit er misschien wel ergens een CPU koeler aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Cooler Master Hyper 212 Evo

 

Met deze CPU koeler van Cooler Master mag je volgens de meeste kopers zeker zijn van een degelijk apparaat. Het toestel is gemaakt uit een combinatie van verschillende stevige materialen zoals aluminium en koper. Je mag dus zeker zijn van een duurzaam toestel dat tegen een stootje kan.

Deze handige CPU koeler haalt een rotatiesnelheid van maximaal 1600 en minimaal 600 en kun je in combinatie met verschillende processor types gebruiken. Met een geluidssterkte van maximaal 31 dB is het bovendien een vrij stil apparaat.

Sommige kopers vinden de prijs van deze CPU koeler iets te hoog en het toestel ook te kwetsbaar. Toch merken we dat de meerderheid van de klanten duidelijk tevreden is over de uitstekende kwaliteit. Verder geven velen kopers ook een positief over de duurzaamheid en de prijs van het product.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Noctua NH-U14S 

 

Als je op zoek bent naar een degelijk toestel dat oververhitting van de processor kan voorkomen dan kun je dit apparaat eens bekijken. Deze CPU koeler is afkomstig van het bekende merk Noctua en zorgt ervoor dat de processor niet oververhit 9200000016165908.

Deze CPU koeler heeft een bruinachtige kleur en valt dus zeker goed op in vergelijking met sommige andere CPU koeler apparaten. Dit model behaalt een stroomverbruik dat rond de 15,6 Watt ligt en heeft een spanning van 12 Volt. Het is dus zeker één van de sterkere CPU koelers.

Wanneer je interesse hebt in deze CPU koeler dan is het wel belangrijk dat je rekening houdt met het formaat. Dit model is namelijk vrij groot en zou misschien niet perfect passen in een kleinere kast. Toch zijn de kopers bijzonder tevreden over de kwaliteit en de duurzaamheid van deze CPU koeler. Ze raden het apparaat dan ook iedereen aan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Spire CoolReef II SP804S3-1

 

Tussen de goedkope CPU koelers zul je zonder twijfel dit handige apparaat van het bekende merk Spire kunnen terugvinden. Dit is een bijzonder duurzaam apparaat dat een vrij grote luchtstroom kan produceren op basis van de 80 mm fan.

Verder ondersteunt deze CPU koeler niet alleen Socket AM2 maar ook Socket AM3, AM3+, FM1, FM2 en FM2+. Je kunt het dus voor heel wat verschillende toestellen gaan gebruiken.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat de meningen bij dit product eerder verdeeld zijn. Dit hoeft geen slecht nieuws te zijn aangezien er daardoor ruimte voor verbetering ontstaat. Laat je hierdoor dus zeker niet afschrikken en haast je vooral naar de winkel. Het zou maar eens zo kunnen zijn dat deze CPU koeler helemaal aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

StarTech.com Socket T 775

 

Deze Socket T/775 CPU koeler kan er meteen voor zorgen dat de processor van je desktop niet oververhit geraakt. Het model is afkomstig van het bekende merk StarTech en maakt gebruik van een combinatie van heatsink en een krachtige koelventilator.

De heatsink die gemaakt is uit stevig en duurzaam aluminium moet ervoor zorgen dat de warmte rond het CPU koeler apparaat, zoveel mogelijk wordt afgevoerd. De ventilator zorgt dan weer voor de koele luchtstroom.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele gebruiker gereageerd op dit apparaat. Toch merken we dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. De koper is werkelijk helemaal tevreden over de kwaliteit en de duurzaamheid van het toestel.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Cooler Master GeminII M4

 

Net zoals één van de voorgaande toestellen is ook deze CPU koeler afkomstig van het bekende en gewaardeerde merk Cooler Master. Toch zul je voor dit apparaat net iets meer budget hoeven te voorzien omwille van de iets hogere prijs.

Dit is werkelijk het ideale apparaat voor systemen die over niet zoveel ruimte beschikken. Denk hierbij maar aan een kleine desktop of eventueel een mini-ITX. Ondanks het kleine formaat van dit apparaat zul je merken dat de CPU koeler best wel voor heel wat verkoeling kan zorgen.

We vermoeden dat het hier wel eens om een vrij recent product zou kunnen gaan dat nog niet lang geleden op de markt werd gebracht. Dit zou kunnen verklaren waarom er nog geen beoordelingen werden geplaatst. Laat je hierdoor echter niet afleiden want misschien is dit wel de CPU koeler die jij zoekt.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status