fbpx

Beste dames eau de toilette

Laatste update: 23.10.19

 

Dames eau de toilettes test van 2019

 

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor je vrouw, vriendin of moeder? Dan ben je vast al eens op zoek gegaan naar de beste dames eau de toilette. Indien dat niet het geval is, dan alvast niet langer getreurd. Wij bieden jou 5 topproducten aan, die we hebben geselecteerd door rekening te houden met de online reviews en het advies van klanten. Neem rustig de tijd om de eau de toilettes even te bekijken en kies er dan voor jou het perfecte product uit.

 

 

Cacharel Noa

 

Ben je op zoek naar goedkope dames eau de toilettes? Dan willen wij jou alvast aanraden om dit product, aanbevolen door Cacharel, even grondig te bekijken. Deze eau de toilette maakt deel uit van de bekende Cacharel Noa serie en wordt geleverd in een opvallende flacon. De flacon heeft een inhoud van ruim 30 ml maar is ook te verkrijgen in groter of kleiner formaat.

De Cacharel Noa eau de toilette wordt gekenmerkt door een bijzonder vrouwelijk en romantisch karakter. De bloemige geur zal dan ook heel wat vrouwen én mannen aanspreken. Verder kun je er ook de geur van noten en fruit in terugvinden.

We merken dat een enkele koper toch niet helemaal tevreden blijkt te zijn en wat vragen heeft omtrent de aangeboden kwaliteit. Echter zijn de meeste klanten duidelijk wel overtuigd en raden het product dan ook meteen aan. Neem vast en zeker even een kijkje en oordeel dan gewoon zelf.

 

Koop bij bol.com (€26.99)

 

 

 

 

Lancôme Trésor

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke eau de toilette van Lancôme. Het damesparfum maakt deel uit van de Lancôme Trésor serie en wordt geleverd in een opvallende doch moderne flacon. Met een inhoud van maar liefst 50 ml ben je toch wel al eventjes zoet.

Het vrouwelijke en romantische karakter van dit damesparfum wordt bereikt door de verschillende soorten ingrediënten die men gebruikt heeft. Zo zul je er een vleugje fruit in waarnemen net zoals er ook heel wat noten extracten werden aan toegevoegd. Op die manier bekom je de bekende en geliefde Trésor geur.

Het product is duidelijk iets duurder in vergelijking met de vorige eau de toilette. Dat verhindert de kopers er echter niet van om een tevreden beoordeling te schrijven. Zo wordt er nit alleen een positief advies gegeven over het design maar ook over de duurzaamheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€71)

 

 

 

 

Calvin Klein In2U

 

Ben je toch op zoek naar een degelijke eau de toilette aan een betaalbaar prijskaartje? Dan heb je met deze eau de toilette van Calvin Klein alvast de lotto gewonnen. Zodra je de prijs in het oog krijgt dan lijkt het wel of je hier met een dames eau de toilette aanbieding te maken hebt.

Dit damesparfum wordt bij jou thuis geleverd in een unieke en klassevolle verpakking. Je kunt hierbij kiezen tussen een flacon van 50, 100 of 150 ml. En dit allemaal tegen een mooi economisch prijsje. Het energieke en sportieve karakter zal heel wat dames aanspreken.

Wanneer we de verschillende online beoordelingen bekijken dan merken we vooral heel wat tevreden klanten op. Zo zijn er velen die een positief advies geven over de originele verpakking en de prijs. Anderen zijn dan weer helemaal overtuigd van het bloemige karakter en de duurzaamheid van deze eau de toilette.

 

Koop bij bol.com (€19.89)

 

 

 

 

Issey Miyake

 

Door te kiezen voor de Issey Miyake eau de toilette kies je voor een origineel en gewaagd damesparfum. Het parfum wordt naar jou thuis toegestuurd in een originele en moderne verpakking. Met een inhoud van maar liefst 100 ml kun je toch wel al enkele weekjes geniet hebben van het parfum.

Net zoals het vorige product heeft ook deze eau de toilette een bijzonder vrouwelijk, energiek en sportief karakter. Zo kun je er onder andere de geuren van lotus, meloen en zelfs freesia in terugvinden. Het houtige karakter is door heel wat vrouwen erg geliefd en dat kun je ook duidelijk zien in de verschillende online beoordelingen.

De overgrote meerderheid van de kopers is duidelijk niet alleen bijzonder tevreden over de geleverde kwaliteit maar ook over de duurzaamheid ervan. Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Neem dan alvast even een kijkje en wie weet beantwoordt dit product wel helemaal aan jouw wensen.

 

Koop bij bol.com (€53)

 

 

 

 

Hugo Boss Orange

 

We kunnen deze top 5 afsluiten met de eau de toilette voor dames van het bekende merk Hugo Boss. De damesparfum maakt deel uit van de bekende Hugo Boss Orange serie en heeft een inhoud van 30 ml. Indien je graag een groter flesje in huis haalt, dan kan dit ook. Houd er echter wel rekening mee dat het prijskaartje dan wel lichtjes kan variëren.

Het damesparfum zorgt voor een romantisch en vrouwelijk karakter met kenmerken van appel, bergamot, pruim, vanille en nog zoveel meer. Vandaar ook de specifieke bloemige geur. Ideaal wanneer je naar het werk gaat of wanneer er binnenkort een trouwfeest voor de deur staat.

Kopers geven een duidelijk positief advies over dit product en willen het dan ook aan iedereen aanraden. De verhouding tussen de aangeboden kwaliteit en de prijs is volgens hen ook meer dan correct.

 

Koop bij bol.com (€31.49)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status