fbpx

Beste dashcam

Laatste update: 15.10.19

 

Dashcams test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar de beste dashcam dan raden wij jou aan om zoveel mogelijk toestellen te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Wij zijn bijvoorbeeld al even op zoek gegaan naar 5 hedendaagse dashcams die de meeste online reviews hebben mogen ontvangen. We hebben hierbij ook rekening gehouden met het positieve of negatieve advies dat de klanten geschreven hebben. Op die manier hebben we de volgende top 5 kunnen samenstellen. Neem rustig de tijd om de producten even te bekijken en wie weet zit er ergens wel een aantrekkelijke dashcam aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Viofo A119 

 

In vergelijking met sommige andere dashcams zul je dit apparaat vast en zeker tussen de goedkope dashcams kunnen terugvinden. De prijs is absoluut economisch en betaalbaar en dat is voor heel wat kopers natuurlijk wel belangrijk.

Je zult merken dat het om een vrij compact apparaat gaat dat je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Verder werkt het toestel op basis van een bijzonder krachtige condensator. Een condensator is niet alleen veel duurzamer dan een gewone standaard accu maar is bovendien ook beter bestand tegen de hitte.

Dankzij de 160 graden groothoek zul je werkelijk alle details zonder problemen kunnen registreren. Daarnaast is de dashcam ook bijzonder lichtgevoelig en daardoor zul je ook bij schemerdonker of in het donker fantastische beelden kunnen maken. En dat verklaart natuurlijk meteen waarom de meerderheid van de gebruikers het product aanraadt.

 

Koop bij bol.com (€139.95)

 

 

 

 

Nextbase 312GW

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de Nextbase 312GW dashcam. Dit product zul je ook kunnen verwachten in de categorie van de goedkope apparaten. Dat heeft alles te maken met het mooie en vooral betaalbare prijskaartje van de dashcam.

Het toestel beschikt over een maximale kijkhoek van ruim 140 graden waardoor je zelfs kleine details makkelijk in beeld kunt brengen. Daarnaast is het apparaat uitgerust met meerdere handige opties en mogelijkheden zoals een parkeermodus en een looprecording. De beelden zijn bovendien bijzonder duidelijk en worden in Full HD video weergegeven.

Ondanks alle voordelen merken we toch vooral op dat de meningen verdeeld zijn. Sommige kopers zijn echt helemaal overtuigd van de kwaliteit en de voordelen van het apparaat terwijl andere gebruiker toch hun twijfels hebben. Neem zeker even een kijkje en oordeel dan vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€100)

 

 

 

 

Garmin 55

 

Indien je op zoek gaat naar een dashcam dan kan het bijna niet anders of je komt heel wat toestellen van Garmin tegen. Garmin is dan ook een bijzonder bekend en sterk gewaardeerd merk. Toch zul je voor dit apparaat net iets meer budget hoeven te voorzien alhoewel de meeste kopers zich daar niet meteen lijken aan te ergeren.

Het is een degelijk apparaat met een kijkhoek van ruim 122 graden. Doordat het toestel zo compact is dan kun je het ook zo onopvallend mogelijk plaatsen. Bovendien is het mogelijk om deze dashcam met je stem te gaan bedienen. Dankzij de GPS functie met G-sensor kun je alle beelden en data opslaan op het moment dat er een ongeval gebeurt.

Daarnaast zal het apparaat je ook een melding geven op het moment dat er een kop-staartbotsing is gebeurd of om aan te duiden waar er bijvoorbeeld snelheidscamera’s staan. Ondanks de korte batterijduur zijn de meeste kopers echt wel tevreden over de uitstekende kwaliteit en de voordelen van dit toestel.

 

Koop bij bol.com (€177)

 

 

 

 

Mio MiVue 785

 

In vergelijking met het vorige toestel lijkt deze dashcam van het merk Mio wel een koopje te zijn. We kunnen meteen ook vaststellen dat deze dashcam heel wat positieve online reviews heeft mogen ontvangen. En dat is natuurlijk altijd een pluspunt.

Ondanks het feit dat het om een vrij compact toestelletje gaat, zul je versteld staan van de scherpte en de duidelijkheid van de beelden. De camera zorgt namelijk voor beelden in full HD. Verder is het toestel voorzien van een maximale kijkhoek van maar liefst 140 graden. Daarnaast is er ook nog een parkeermodus en zelfs een looprecording aanwezig.

De meerderheid van de kopers laat dan ook meteen weten dat het toestel helemaal aan de verwachtingen voldoet. Het is een degelijk apparaat dat makkelijk te bedienen en van uitstekende kwaliteit is. Kortom een echte aanrader.

 

Koop bij bol.com (€125)

 

 

 

 

Transcend DrivePro 200

 

Tot slot is er dan nog deze handige dashcam van het bekende merk Transcend. In vergelijking met de andere 4 toestellen uit onze lijst, zul je meteen het gevoel hebben dat het hier wel eens om een dashcam aanbieding zou kunnen gaan.

Zo heeft het een apparaat een maximale kijkhoek van maar liefst 160 graden waardoor je duidelijk alle kleine details op beeld kunt zetten. Verder is de GPS ook voorzien van een G-sensor en dat is natuurlijk altijd handig. De beelden zijn bovendien haarscherp en worden weergegeven in Full HD video.

Wanneer we een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen dan kunnen we alleen maar vaststellen dat de meningen eerder verdeeld zijn. Dat is helemaal niet erg want op die manier ontstaat er iets meer ruimte voor verbetering. Neem alvast een kijkje en oordeel eventueel nadien zelf.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status