5 Beste Dect Telefoons Test van 2021

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Dect Telefoons – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Er zijn nog steeds heel veel gebruikers die zweren bij een degelijke huistelefoon. Echter is er ook op dat terrein de laatste jaren best wel al veel veranderd. Zo kun je vandaag de dag opteren voor een unieke huistelefoon die volledig draadloos functioneert ondanks het feit dat deze met de vaste lijn wordt verbonden. We hebben het hier dan over de zogenaamde DECT telefoons. Wij zijn alvast op zoek gegaan naar 3 topproducten. Zo hebben we onder meer gemerkt dat je met de Gigaset A670A Trio Answering Machine 3 pieces alvast voor een topproduct kiest. Zoals de naam doet vermoeden, wordt de set geleverd in combinatie met maar liefst 3 afzonderlijke DECT telefoons. Je zou natuurlijk ook voor de Panasonic KX-TG6822 Duo Dect Telefoon Antwoordapparaat kunnen kiezen. Deze set wordt geleverd inclusief 2 afzonderlijke goed functionerende DECT telefoontoestellen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Dect telefoons koopgids

 

Ben je op zoek naar één van de beste DECT telefoons maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou met deze koopgids alvast even goed op weg proberen helpen. Het is alvast een goede aanbeveling om niet meteen de eerste de beste DECT telefoon aan te kopen maar verschillende producten met elkaar te vergelijken. Ga eventuele aanbiedingen alvast niet uit de weg. Bij het vergelijken kun je rekening houden met het gebruiksgemak en het prijskaartje maar verder ook met de functies en de mogelijkheden ervan.

Het gebruiksgemak en het prijskaartje

DECT telefoons worden aangeboden door verschillende merken en bedrijven. Sommige apparaten zullen over net iets meer mogelijkheden en functies beschikken in vergelijking met andere DECT telefoons. Dat kan alvast een verklaring zijn voor het verschil in prijs tussen de goedkope DECT telefoons en de iets duurdere exemplaren. Uiteraard beslis je helemaal zelf welk bedrag je kunt maar vooral ook wilt spenderen aan een degelijke DECT telefoon.

Soms kan het gebeuren dat je twijfelt tussen meerdere verschillende DECT telefoons. In dergelijke gevallen kan het een goed idee zijn om ook eventjes bij andere klanten te gaan informeren. Dit kun je doen door gewoon een kijkje te nemen tussen online reviews. Daarin geven klanten een positief of een negatief advies over een bepaalde DECT telefoon. Op die manier krijg je meteen een beter beeld van een bepaald product. Regelmatig zijn er ook promoties, en dan is het altijd leuk om met een aantrekkelijke DECT telefoon aanbieding naar huis te kunnen gaan.

 

Wat is een DECT telefoon

Als we het even globaal bekijken dan zul je kunnen vaststellen dat vandaag de dag vrijwel iedereen een smartphone heeft. Dat is bovendien ook handig aangezien je de smartphone overal mee naartoe kunt nemen en je dus bijgevolg kunt genieten van iets meer bewegingsvrijheid. Toch merken we dat heel veel personen graag thuis nog over een vast toestel willen beschikken. We bedoelen hiermee een eenvoudig telefoontoestel dat wordt aangesloten op een vaste lijn.

Uiteraard is daar wel één voorwaarde aan verbonden; namelijk dat de vaste lijn ook heel flexibel, mobiel en dus bijgevolg draadloos moet zijn. En in dergelijke gevallen kun je dan kiezen voor een handige DECT telefoon. DECT staat voor “Digital Enhanced Cordless Telecommunications”. Het is dus een degelijke telefoontoestel dat gekoppeld wordt aan je vaste lijn maar volledig draadloos functioneert. Je kunt je dus binnenshuis met de DECT telefoon zonder problemen verplaatsen.

 

Aansluitingsmogelijkheden

Een DECT telefoon kun je op verschillende manieren op de vaste telefoonlijn gaan aansluiten. Zo kun je in de eerste plaats kiezen voor een handige analoge aansluiting. Wanneer je kiest voor een analoge aansluiting dan moet je er wel rekening mee houden dat je slechts 1 telefoonnummer tegelijk aan de lijn kunt koppelen. Als er dus een tweede persoon persoon aan de lijn komt te hangen, dan wordt die automatisch in de wachtrij geplaatst. Het gebruik van internet met een analoge aansluiting is echter niet mogelijk.

Wil je toch internet kunnen gebruiken? Maak dan een combinatie tussen een analoge aansluiting en een ADSL aansluiting. Op die manier kun je nog steeds analoog gesprekken voeren maar is het bijvoorbeeld wel mogelijk om de telefoonlijn te gaan opsplitsen. Ook een krachtige internetverbinding behoort dan tot de mogelijkheden.

Tenslotte kun je ook nog altijd opteren voor een krachtige VOIP aansluiting, die volledig verloopt door middel van het internet. Verder zul je kunnen genieten van een optimale gesprekskwaliteit en een helder en duidelijk geluid. Het is misschien wel iets duurder in de aankoop en dat kan voor sommige klanten als een minpunt beschouwd worden.

Mogelijkheid tot het uitbreiden van de handsets

Wanneer je kiest voor een DECT telefoon dan krijg je daar altijd minstens 1 handset bij. Toch is het mogelijk om de handset verder te gaan uitbreiden met maximaal 4 sets. Dit kan handig zijn omdat je dan het ene telefoontoestel bijvoorbeeld op de benedenverdieping kunt plaatsen en het andere op je slaapkamer.

 

Extra mogelijkheden en kenmerken

Daarnaast zul je merken dat bepaalde DECT telefoons over iets meer mogelijkheden en functies beschikken. Sommige van deze opties zijn echter wel een meerwaarde. Zo beschikken de meeste DECT telefoons over nummerherkenning. Zodra iemand uit je contactenlijst jou opbelt, dan zal de naam van die persoon op het display verschijnen.

Verder zijn er ook heel wat DECT telefoons die speciaal ontworpen werden voor oudere personen. Deze senioren DECT telefoons zijn dan uitgerust met een basis bediening die eenvoudig en duidelijk is in combinatie met iets grotere druktoetsen.

Daarnaast spreekt het voor zich dat een DECT telefoon en de bijbehorende handsets continu zendsignalen uitsturen. Daardoor kan het energieverbruik de hoogte in schieten. Tegenwoordig kun je echter kiezen voor een energiezuinige DECT telefoon die wordt aangeduid met de Eco-modus.

 

5 Beste Dect Telefoons (Reviews) van 2021

 

Je zult meteen staan kijken van het ruime assortiment als je op zoek gaat naar de beste dect telefoon. Wij willen jou dan ook graag helpen door jou wat extra advies te geven en je 5 topproducten aan te bieden. Zo zul je merken dat er een dect telefoon met 3 handsets bestaat maar je kunt ook kiezen voor minder handsets. Je kunt kiezen voor een senioren dect telefoon of voor een dect telefoon met antwoordapparaat. In elk geval is het een goede aanbeveling om ook nog even rekening te houden met de verschillende online reviews.

 

1. Gigaset A670A Trio Answering Machine 3 pieces

 

Ben je op zoek naar goedkope dect telefoons dan is dit apparaat van het bekende merk Gigaset misschien niet meteen wat je zoekt. Toch is het de moeite waard om het product even van dichtbij te bekijken want het heeft toch heel wat positieve online reviews gekregen.

De set bestaat uit 3 afzonderlijke dect telefoontoestellen die elk voorzien zijn van een duidelijk afleesbaar kleurendisplay. Bovendien is de dect telefoon handset ook nog eens uitgerust met een handig antwoordapparaat. Je hoeft dus niet te vrezen wanneer je bijvoorbeeld een keertje eens niet thuis bent.

Het toestel heeft een maximale gesprekstijd van maar liefst 14 uur en is uitgerust met een degelijke stand-by tijd van ongeveer 320 uur. Bovendien kun je tot wel 200 contacten toevoegen aan je telefoonlijst. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en opties met dit apparaat. En dat hebben de meeste kopers ook duidelijk en snel opgemerkt.

Voordelen
Gesprekstijd:

het apparaat wordt gekenmerkt door een totale gesprekstijd van ruim 14 uur lang.

Stand-by tijd:

de stand-by tijd wordt dan weer geschat op ruim 320 uur lang, wat behoorlijk lang is in vergelijking met andere dect telefoons.

Set:

je zult zien dat de set uit maar liefst 3 aparte dect telefoontoestellen bestaat waarvan elk apparaat afzonderlijk over een helder display beschikt.

Nadelen
Prijzig:

ben je van plan om deze dect telefoon aan te kopen dan zul je jammer genoeg rekening moeten houden met een duurder prijskaartje.

Koop bij bol.com (€84.99)

 

 

 

 

2. Panasonic KX-TG6822 Duo Dect Telefoon Antwoordapparaat

 

Indien je op zoek bent naar een duo dect telefoon handset dan kun je altijd dit exemplaar van het bekende en sterk gewaardeerde merk Panasonic eventjes bekijken. We merken op dat het apparaat toch wel heel positieve online beoordelingen krijgt van verschillende kopers.

De duo Panasonic dect telefoon handset is bovendien zowel compatibel met een Belgische alsook met een Nederlandse telefoonaansluiting. Verder zul je merken dat de toestellen van een duidelijk afleesbaar display voorzien zijn en dat er ook een antwoordapparaat beschikbaar is. Je kunt gebruik maken van een totale gesprekstijd van ongeveer 15 uur en een lange stand-by tijd vn maar liefst 170 uur lang.

De meeste kopers zijn dan ook duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit van het toestel en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Slechts één enkele gebruiker is iets minder tevreden omdat deze dect telefoon niet volledig aan de verwachtingen voldoet.

Voordelen
Set:

door te kiezen voor dit product, kies je gelijk voor een duo dect telefoon handset die makkelijk te bedienen is.

Compatibel:

je hoeft alvast niet te vrezen aangezien deze dect telefoonset niet alleen compatibel blijkt met de Nederlandse telefoonaansluiting maar ook met de Belgische. Hij kan dus in beide landen worden gebruikt.

Handig in gebruik:

elke afzonderlijke dect telefoon is voorzien van een helder en duidelijk leesbaar display en beschikt daarnaast ook over een antwoordapparaat.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één klant is van mening dat de kwaliteit van dit apparaat toch wel wat beter had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Profoon PDX-2608 Duo Big Button Dect Telefoon Groot verlicht display

 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en designvolle huistelefoon die 100% draadloos functioneert? Dan lijkt het bekende merk Profoon misschien wel met dé oplossing te komen. Zo wordt de PDX-2608 Duo dect telefoon gekenmerkt door een prachtig en elegant grijs/wit design dat in menig huiskamer tot z’n recht zal komen. Uiteraard biedt deze huistelefoon heel wat meer dan een modern design.

Zo bestaat het geheel uit 2 afzonderlijke handsets met de mogelijkheid deze uit te breiden tot maximaal 5. Handig indien je woning meerdere verdiepingen kent en je op die manier overal bereikbaar kunt blijven. Bovendien geniet je zowel buiten- als binnenshuis een totaal bereik van ruim 300 meter, wat ruim voldoende is. Daarnaast kun je tot wel 50 contacten in het geheugen opslaan, is er sprake van nummerherkenning, automatische nummerherhaling en de optie om onderling door te verbinden.

De huistelefoon biedt tevens een krachtige GAP verbinding aan alsook een klokfunctie, een verlicht display met grote toetsen en een krachtige batterij die makkelijk 100 uur stand-by tijd kan aanbieden. Klanten reageren dan ook voornamelijk positief alhoewel een kleine minderheid van hen iets meer kwaliteit had verwacht.

Voordelen
Handig in gebruik:

de dect huistelefoon biedt een kraakheldere geluidskwaliteit aan alsook een luid gespreksvolume van meer dan 8 dB, een naam- én nummerweergave, 2 snelkiestoetsen en blijkt ook geschikt voor gebruik met een hoorapparaat.

Toebehoren:

de verpakking omvat tevens ook 2 aparte laadstations, 4 krachtige oplaadbare batterijen, 2 afzonderlijke adapters en een handleiding die zowel in het Nederlands als het Frans beschikbaar is.

Voeding:

de dect telefoons werken met behulp van een krachtige batterij die je via het laadstation steeds weer kunt opladen. De batterijen kennen een capaciteit van 300 mAh elk afzonderlijk en bieden een stand-by tijd van 100 uren en een gesprekstijd van 10 uren aan.

Nadelen
Matige kwaliteit:

volgens een kleine minderheid van de klanten had de kwaliteit van het product toch wel iets beter mogen zijn.

Koop bij bol.com (€69.99)

 

 

 

 

4. Philips D1602B/01 Draadloze Dect-telefoon met 2 handset, groot display

 

Net zoals het vorige product blijkt ook deze huistelefoon van uit 2 afzonderlijke handsets te bestaan. Deze worden geleverd inclusief een oplader, een laadstation en een informatie gebruikershandleiding. Dit alles wordt jou aangeboden en geleverd door het bekende en sterk gewaardeerde merk Philips.

Het apparaat maakt gebruik van een NiMH batterij, die je er overigens bij krijgt op het moment van aankoop, en garandeert een maximale capaciteit van 300 mAh. Op die manier kan een totale gesprekstijd worden aangeboden van maar liefst 10 uren. De huistelefoon wordt aangevuld met een helder en duidelijk leesbaar display, een normale toetsgrootte en een bereik van maar liefst 50 meter binnenshuis. Daarnaast kun je maximaal 50 contacten in het geheugen opslaan, is er sprake van nummerherkenning en is hij geschikt voor hoorapparaten.

In tegenstelling tot de vorige handset zou hier echter wel de mogelijkheid bestaan om handsfree te bellen alsook het onderling doorverbinden. Kortom, een topproduct tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje. En daar lijken ook de meeste klanten het over eens te zijn alhoewel 1 koper melding maakt van het feit dat de handsfree functie niet zou werken.

Voordelen
Voeding:

met behulp van de meegeleverde krachtige NiMH accu kan de dect huistelefoon een ruime gesprekstijd van 10 uren lang garanderen.

Display:

je zult zien dat het display duidelijk en helder leesbaar is en in het donker zelfs verlicht wordt. Dit wordt aangevuld met een normale standaard toetsen formaat.

Geheugen:

de huistelefoon biedt je de mogelijkheid om maximaal 50 verschillende contacten in het geheugen op te slaan. Dit wordt aangevuld met de mogelijkheid om de 20 laatst gebelde nummers terug op te roepen.

Nadelen
Niet handsfree:

volgens één koper zou deze huistelefoon echter niet over een handsfree functie beschikken, tot spijt van wat beweerd wordt in de beschrijvingen.

Koop bij bol.com (€45.5)

 

 

 

 

5. Gigaset A415 Duo Dect telefoon Ruim 100 contacten Eenvoudige bediening

 

Tot slot is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke dect telefoon van het sterk gewaardeerde merk Gigaset. Bovendien is deze huistelefoon, uit de Gigaset A serie, niet alleen geschikt om met een Nederlandse maar ook Belgische telefoonaansluiting te gebruiken.

De huistelefoon bestaat uit maar liefst 2 afzonderlijke handsets maar kan makkelijk worden uitgebreid tot 4 sets. Hierbij geniet je een ruim bereik van 50 meter binnenshuis en maar liefst 300 meter buitenshuis. De huistelefoon blijkt overigens ook uitgerust met een helder en duidelijk display dat in het donker verlicht wordt, in combinatie met een normale toetsgrootte. In tegenstelling tot heel wat andere huistelefoons uit het rijtje, kun je tot wel 100 contacten opslaan, is er sprake van nummerherkenning en een deelbaar telefoonboek.

Tot slot beschik je over een duidelijke klokfunctie, de mogelijkheid om handsfree te bellen, een GAP verbinding en de optie om onderling door te verbinden. Ondanks al deze mogelijkheden blijkt 1 koper jammer genoeg niet overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

Voordelen
Voeding:

ook hier wordt gebruik gemaakt van een krachtige NiMH batterij waarvan er overigens 2 stuks worden meegeleverd. Deze bieden een capaciteit van 400 mAh en kunnen daardoor een stand-by tijd van 200 uren en een gesprekstijd van 18 uren garanderen.

Display:

de huistelefoons zijn voorzien van een helder display met een resolutie van maximaal 160 x 128. Zodra donker wordt het scherm vrijwel automatisch verlicht.

Geheugen:

je hebt de mogelijkheid om maar liefst 100 verschillende contactpersonen in het geheugen te bewaren en de 20 laatst gebelde nummer op te roepen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

jammer genoeg kon dit product niet aan de verwachtingen van één gebruiker voldoen op het gebied van kwaliteit.

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

 

 

Fysic FX-5515 Senioren Dect Telefoon Beantw

 

Wil je toch liever niet zoveel geld uitgeven aan een degelijke dect telefoon? Of heb je misschien een beperkt budget? Dan hoef jij helemaal niet te panikeren want dan kan dit product van het merk Fysic misschien wel de oplossing zijn voor jou. Zodra je het prijskaartje ziet dan zul je denken dat het om een dect telefoon aanbieding gaat.

Deze dect telefoon is werkelijk ideaal voor senioren of voor mensen bij wie het zichtvermogen en het gehoorvermogen allemaal wat minder goed wordt. De telefoon is voorzien van extra grote toetsen die bovendien ook verlicht zijn. Ook het display is verlicht en duidelijk afleesbaar. Het apparaat bevat werkelijk alleen maar de basisfuncties en dus geen extra opties. Daardoor is het toestel makkelijk te bedienen en helemaal niet verwarrend voor senioren.

We merken dat een kleine minderheid van de kopers nog niet helemaal overtuigd blijkt te zijn. Toch zijn de meeste gebruikers echter wel tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het toestel.

Voordelen
Budgetvriendelijk:

je zult meteen aangenaam verrast zijn bij het zien van dit betaalbare en vriendelijke prijskaartje.

Comfort:

dankzij de grote verlichte toetsen, wordt deze dect telefoon extra hard aanbevolen aan senioren of personen met een beperkt zicht.

Basisfuncties:

in tegenstelling tot sommige andere dect telefoons, is dit apparaat alleen maar voorzien van basisfuncties. Dit maakt hem extra handig te bedienen door senioren.

Nadelen
Matige kwaliteit:

ook hier lijkt een beperkt aantal klanten jammer genoeg van mening dat de kwaliteit wel wat beter had gekund.

Zie de prijs op bol.com

 

 

Gigaset huistelefoon A170

 

Deze Siemens dect telefoon wordt sterk aangeraden als huistelefoon. De koper is duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit en het betaalbare prijskaartje. Toch meldt de gebruiker ook dat het toestel toch wel wat kwetsbaar is en de toetsen iets te klein zijn. Als senioren dect telefoon is dit apparaat dus minder geschikt.

Toch biedt het toestel heel wat kwaliteit en voordelen en dat is ook precies de reden waarom de koper het apparaat aanraadt. Je zult merken dat de set uit 1 degelijke dect telefoon bestaat die voorzien is van een duidelijk afleesbaar en zelfs verlicht display.

Verder beschikt deze dect telefoon over toetsen die iets groter en duidelijker zijn en daardoor bijvoorbeeld ideaal kunnen zijn voor mensen met een verminderd zichtvermogen. Kortom neem vooral je tijd om ook dit apparaat eventjes van naderbij te bestuderen. En oordeel vooral zelf.

Voordelen
Betaalbaar:

ook met deze unieke dect telefoon zul je kiezen voor een betaalbaar en budgetvriendelijk product.

Display:

je zult meteen kunnen vaststellen dat de dect telefoon voorzien is van een handig en makkelijk leesbaar display dat bovendien ook verlicht in het donker.

Set:

in tegenstelling tot de bovengaande dect telefoons, zul je merken dat er hier slechts 1 apparaat wordt geleverd.

Nadelen
Kwetsbaar:

een blik op de online reviews toont aan dat het toestel door één koper toch wel als behoorlijk kwetsbaar wordt omschreven.

Niet gebruiksvriendelijk:

indien de toetsen iets groter hadden geweest, dan was dit werkelijk de perfecte dect telefoon.

Zie de prijs op bol.com

 

 

Philips S9H12 Losse handset

 

Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze Philips dect telefoon. Het is niet meteen één van de goedkope dect telefoontoestellen dus je zult wat meer budget hoeven te voorzien. Toch is het een handig apparaat dat je zowel aan de Belgische alsook aan de Nederlands telefoonaansluiting kunt koppelen.

De set bestaat uit 1 dect telefoon maar je kunt makkelijk en snel uitbreiden tot een 4 dect telefoon handset. Je kunt makkelijk tot maar liefst 6000 telefoonnummers gaan opslaan en een keuze maken uit tot wel 10 verschillende ringtones. Uiteraard kun je zelf ook nog ringtones toevoegen.

Jammer genoeg zijn er nog geen online beoordelingen geplaatst waardoor het voor ons behoorlijk moeilijk is om jou verder advies te geven over deze dect telefoon.

Voordelen
Telefoonaansluiting:

je kunt deze dect telefoon zonder problemen in Nederland en België gebruiken daar hij compatibel blijkt te zijn met beide telefoonaansluitingen.

Set:

hij wordt jou aangeboden met slechts 1 enkele dect telefoon. Echter kun je hem makkelijk en zonder problemen uitbreiden naar een set bestaande uit 2, 3 of meerdere dect telefoons.

Ringtones:

deze unieke dect telefoon biedt jou de mogelijkheid om te kiezen uit 10 diverse ringtones. Verder kun je zelf eigenhandig nog diverse ringtones gaan toevoegen.

Telefoonnummers:

ook op vlak van het bewaren van telefoonnummers is dit een topproduct. Zo kun je tot wel 6000 nummers opslaan.

Nadelen
Prijzig:

het zal je allicht niet meteen verwonderen maar het prijskaartje ligt hier duidelijk een pak hoger.

Zie de prijs op bol.com

 

 

Beste Huistelefonen (Reviews) 

 

Gigaset A415 Duo DECT telefoon

 

Indien je op zoek bent naar een huistelefoon aanbieding dan is dit model van Gigaset precies waar jij naar op zoek bent. De lage prijs is werkelijk ideaal voor personen die liever niet zoveel wensen te spenderen aan een degelijke toestel of gewoon een beperkter budget hebben.

De set bestaat uit 2 huistelefoons maar je hebt ook de mogelijkheid om voor 3 huistelefoons te kiezen. We vermoeden wel dat het prijskaartje dan eventueel lichtjes zou kunnen stijgen. Dit model biedt voldoende ruimte om tot wel 100 contacten probleemloos op te slaan. Daarnaast krijg je ook een melding bij eventueel gemiste oproepen.

Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat dit model alleen maar geschikt is om te gebruiken in combinatie met een Nederlandse telefoonaansluiting. Ondanks dit kleine minpuntje kunnen we toch vooral tevreden reacties opmerken tussen de vele online reviews.

Voordelen:
Prijskaartje:

deze unieke huistelefoon wordt gekenmerkt door een aanvaardbaar en betaalbaar prijskaartje. En misschien beschikt hij evenwel over de laagste prijs.

Verpakking:

de set wordt geleverd inclusief 2 afzonderlijke huistelefoons maar is ook uitbreidbaar naar 3 huistelefoons.

Handig in gebruik:

dergelijk type huistelefoon is bijzonder eenvoudig te bedienen en biedt heel wat optiemogelijkheden aan. Zo kun je makkelijk 100 verschillende contacten in het geheugen bewaren en krijg je een duidelijk signaal bij een eventueel gemiste oproep.

Nadelen:
Nederlandse telefoonaansluiting:

jammer genoeg is deze huistelefoon enkel te gebruiken met behulp van een bijbehorende Nederlandse telefoonaansluiting.

 

 

Philips D2302 Duo Dect Telefoon

 

Indien je toch op zoek bent naar een toestel dat zowel geschikt is voor een Nederlandse alsook voor een Belgische aansluiting dan hoef je zeker dit model even te bekijken. Deze set bestaat uit 2 huistelefonen en is afkomstig van het bekende merk Philips.

Je zou het kunnen zien als een seniored model aangezien het voorzien is van een bijzonder groot scherm waarop alles duidelijk afleesbaar is. Oudere mensen of personen die iets minder goed zien, zullen helemaal geen problemen ondervinden. Bovendien wordt het display ook nog eens verlicht wanneer het donker wordt.

Het is een milieuvriendelijk toestel dat over een ruime opslagcapaciteit beschikt. Al deze voordelen en mogelijkheden zorgen ervoor dat het apparaat op heel wat positieve online beoordelingen kan rekenen. Het is een degelijk apparaat dat bijzonder gebruiksvriendelijk is en er daarnaast ook nog goed uitziet.

Voordelen:
Telefoonaansluitingen:

het bekende merk Philips, door velen ook beschouwd als veruit het beste merk, biedt een degelijke huistelefoon aan die je zowel met een Nederlandse alsook Belgische telefoonaansluiting kunt gebruiken.

Comfort:

dankzij het grote en heldere display in combinatie met de heldere toetsen, is deze huistelefoon evenals bijzonder geschikt om door oudere personen te worden gebruikt.

Verlicht:

bovendien worden de toetsen en het display verlicht zodra het begint te schemeren. Op die manier blijft alles duidelijk leesbaar wat het gebruik een pak makkelijker maakt.

Nadelen:
Matige kwaliteit:

slechts een enkele gebruiker blijkt jammer genoeg toch niet helemaal overtuigd te zijn van de kwaliteit van het toestel dat wordt aangeboden.

 

 

Fysic FX-3360 Big Button Telefoon met fototoetsen

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke telefoon voor een oudere persoon dan kan dit model van Fysic misschien wel iets voor jou zijn. Dit model is voorzien van handige grote toetsen waar je zelfs een foto kunt aan toevoegen. Op die manier kun je via de afbeeldingen zien naar wie je gaat bellen.

Dit apparaat is bovendien zowel geschikt voor een Belgische alsook voor een Nederlandse telefoonaansluiting en biedt dus heel wat voordelen. Verder beschikt het apparaat ook nog eens over een intern telefoonboek waarin je met gemak tot wel 13 contactpersonen kunt opslaan. Ook wanneer je een hoortoestel draagt, is deze huistelefoon helemaal ideaal.

Wanneer we een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen dan kunnen we alleen maar heel wat positieve reacties waarnemen. Het toestel beschikt niet alleen over een uitstekende kwaliteit maar biedt ook heel wat gebruiksmogelijkheden aan.

Voordelen:
Gebruiksgemak:

deze unieke huistelefoon wordt gekenmerkt door ultra grote toetsen waarbij je de mogelijkheid hebt om, indien gewenst, een foto of afbeelding aan toe te kennen. Dit maakt hem bijzonder geschikt om door oudere personen te worden gebruikt.

Telefoonaansluiting:

bovendien kan deze huistelefoon zowel met een Belgische alsook Nederlandse telefoonaansluiting probleemloos worden gebruikt.

Handig in gebruik:

hij is geschikt voor personen met een hoortoestel en biedt de mogelijkheid om tot wel 13 verschillende contactpersonen in het geheugen te bewaren.

Nadelen:
Design:

het is mogelijk dat het design als behoorlijk ouderwets en eenvoudig wordt beschouwd en daardoor niet meteen als bijzonder aantrekkelijk ervaren wordt.

 

 

Siemens OpenStage 15 VoIP Telefoon

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te opteren voor deze huistelefoon van Siemens. Dit model is niet meteen één van de goedkoopste alternatieven dus je zult er net iets meer budget voor moeten voorzien.

Deze handset huistelefoon kun je zowel op het Belgische alsook op het Nederlandse netwerk gaan aansluiten zonder problemen. Daarnaast beschikt het over 3 voorgeprogrammeerde functietoetsen en 8 toetsen die je naar eigen wensen kunt gaan programmeren. Er is ook een luidsprekerfunctie voorzien.

Doordat er momenteel nog geen online beoordelingen zijn geplaatst, is het niet eenvoudig om jou verder advies te geven omtrent de gebruikerservaring. Laat je hierdoor echter helemaal niet afschrikken want misschien is dit wel de huistelefoon waar jij naar op zoek bent.

Voordelen:
Telefoonaansluiting:

ook hier behoort een Belgische en Nederlandse telefoonaansluiting tot de mogelijkheden.

Toetsen:

de huistelefoon is voorzien van maar liefst 3 verschillende voorgeprogrammeerde toetsen en wordt verder aangevuld met 8 toetsen die je helemaal zelf kunt gaan instellen of programmeren.

Luidspreker:

in tegenstelling tot sommige andere huistelefoons, is dit apparaat wel degelijk uitgerust met een handige luidsprekerfunctie.

Nadelen:
Kostenplaatje:

ben je van plan om deze unieke en designvolle huistelefoon aan te schaffen dan zul je toch wel iets dieper in de buidel moeten tasten.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

2 COMMENTAIRES

Petra

June 13, 2020 at 8:03 pm

Ik heb een gigaset a170H. Jammer weinig keus in ringtones en geen brandend lampje bij gemiste oproepen.. dat vind ik toch wel 2 min punten

Reply
10top Team

June 14, 2020 at 8:05 am

Hoi Petra,

Wat jammer dat je niet helemaal overtuigd bent. Bedankt alvast voor de eerlijke en oprechte comment en uiteraard houden wij hier rekening mee.

Met vriendelijke groet

Reply
DMCA.com Protection Status