n n
n
n
ᐅ Beste deurbellen met camera. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste deurbellen met camera Test Van 2019

Laatste update: 11.12.19

 

5 Beste deurbellen met camera (Reviews) van 2019

 

Steeds meer mensen kiezen voor een deurbel met camera. Sommige van deze producten worden verder aangevuld met intercom en bewegingsmelder. Uiteraard zul je die niet hoeven te verwachten tussen de goedkope deurbellen met camera. Of je nu kiest voor een draadloze of bedrade deurbel met camera, er zijn in beide gevallen heel wat mogelijkheden. Bekijk de 5 topproducten hieronder en kies er vervolgens de voor jou beste deurbel met camera uit. Houd hierbij ook rekening met het advies dat vermeld wordt in de online reviews.

 

 

1. Ring Video Deurbel 2 Inclusief Chime (deurbelgong) draadloos

 

Ben je op zoek naar een degelijke deurbel met camera? Dan loont het alvast de moeite om dit product, bij jou geleverd door Ring, even grondig te bekijken. Het is niet meteen een deurbel met camera aanbieding dus je hoeft wel rekening te houden met het hoge prijskaartje ervan. Toch biedt het apparaat heel wat opties en mogelijkheden aan.

Het gaat hier om een volledig draadloze deurbel die niet alleen voorzien is van een camera maar ook van geluid. Dat wordt ook aangegeven in de indicatie „met Chime” waarmee men doelt op het feit dat het product over een deurbelgong beschikt. En dat is best wel handig. Je kunt de deurbel makkelijk voorzien van een krachtige batterij maar het product werk evenzeer op het lichtnet door middel van een adapter. Verder heb je de keuze uit maar liefst 15 verschillende melodieën.

Een blik op de online reviews leert ons dat de meeste klanten duidelijk wel bijzonder tevreden zijn. Echter zijn er ook enkele kopers die niet overtuigd zijn van de hoge prijs en de geleverde kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€234.95)

 

 

 

 

2. VeXpeR Wifi Draadloos met camera en APP Nachtzicht 8GB SD kaart

 

In vergelijking met het vorige product lijkt het hier wel om een deurbel met camera aanbieding te gaan. Een echt koopje dus! Het product wordt jou aangeboden door het al dan niet bekende merk VeXpeR en biedt heel wat opties en mogelijkheden aan.

Zo werkt de deurbel met camera op een stel krachtige batterijen die je er bij de aankoop ook gewoon bij krijgt. De draadloze deurbel is daarnaast ook voorzien van een handige Wifi functie en APP functie. Dankzij de nachtzicht functie is het mogelijk om ook in het donker te genieten van duidelijke en heldere beelden. Het product is ook voorzien van een maximaal intern geheugen van ruim 8GB dat makkelijk kan worden uitgebreid door middel van een SD kaart.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen diverse melodieën en dankzij de meegeleverde handleiding is de installatie een fluitje van een cent. Houd er wel rekening mee dat de handleiding alleen beschikbaar is in het Engels. Toch zijn de klanten tevreden en geven ze unaniem de hoogste score.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

3. Fysic FX-6107 Telefoon deur intercom Zwart Veiligheid en Vertrouwen

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke deur intercom die voorzien is van een handige camera. Op die manier zie je meteen wie er aan je deur staat nog voor je de deur geopend hebt. En dat zorgt niet alleen voor een veilig gevoel maar ook voor vertrouwen. Dit alles wordt jou aangeboden door het bekende merk Fysic.

Via de intercom is het mogelijk om de persoon die aan de deur staat ook toe te spreken. Het is een handig apparaatje die je makkelijk op het lichtnet kunt aansluiten door middel van gebruik te maken van een adapter. Daarnaast is er ook infrarood nachtverlichting voorzien waardoor de beelden ook in het donker bijzonder helder en duidelijk zullen zijn.

We stellen vast dat er tot op heden alleen maar positieve reacties bij het product zijn geplaatst. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over het mooie prijskaartje van dit product. Zeker het bekijken waard!

 

Koop bij bol.com (€41.99)

 

 

 

 

4. Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel lichtnet Wit Zilver

 

Kies je voor de Alecto deurbel met camera, dan kies je meteen voor een draadloos en digitaal product. Met deze handige deurbel kun jij vanop een bepaalde afstand zien wie er zonet aan de deur heeft aangebeld. Zeker voor oudere personen kan dit best wel handig en veilig zijn.

De deurbel met camera kun je makkelijk aansluiten op het lichtnet door middel van gebruik te maken van een adapter. Echter is het ook mogelijk om de deurbel met camera van een stel krachtige batterijen te voorzien. Het is een vrij compact product dat makkelijk te installeren is en over een storingsvrije 2,4 GHz techniek beschikt.

De camera heeft een maximale resolutie van 320 x 240 pixels en is voorzien van een 135 graden beeldhoek. Verder kun je alles duidelijk aflezen op het beschikbare kleurenscherm en is nachtzicht aanwezig. De camera heeft een mooie zilverachtige kleur en is vervaardigd uit kunststof. Jammer genoeg worden de batterijen niet meegeleverd.

 

Koop bij bol.com (€169)

 

 

 

 

5. Caliber Smart Home HWC501 met camera nachtzicht waterbestendig Wit

 

We kunnen het rijtje afsluiten met de uitstekende deurbel met camera van het bekende merk Caliber. De deurbel maakt deel uit van de serie Caliber Smart Home en is afgewerkt in een neutrale witte kleur. De camera is voorzien van alle comfort en beschikt dan ook over heel wat mogelijkheden.

Bij dit exemplaar hoef je helemaal geen bridge te gebruiken. Het is een krachtig product dat waterbestendig is en daardoor zonder problemen buitenshuis kan geplaatst worden. Verder is er een intercom functie voorzien, net zoals er ook nachtzicht aanwezig is. De camera is makkelijk op het lichtnet aan te sluiten door middel van een adapter en functioneert probleemloos met eender welke Wifi router van 2,4 GHz.

De klanten die tot hiertoe hebben gereageerd, zijn allemaal positief en uiten dit ook in een maximale score van 5 sterren. Kortom, een topproduct dat zeker de moeite waard is om even van naderbij te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€119)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status