fbpx

Beste digitale radio

Laatste update: 15.10.19

 

Digitale radio’s test van 2019

 

 

De meeste mensen luisteren nu eenmaal graag naar de radio en naar muziek. Een degelijke digitale radio zou dan misschien wel een leuke optie kunnen zijn. Om het voor jou allemaal net iets makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten. Neem rustig de tijd om deze producten even aandachtig te bekijken. Door rekening te houden met de online reviews en het advies van de klanten zul je merken dat het makkelijker wordt om er nadien de beste digitale radio uit te kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Philips HF3531/01

 

Ben je op zoek naar een leuke digitale radio dan kun je alvast even dit handige apparaat bekijken van het bekende merk Philips. Bovendien zul je versteld staan van het mooie en betaalbare prijskaartje. Daardoor zul je het toestel vast en zeker tussen de goedkope digitale radio’s kunnen spotten.

Het is een degelijk toestel dat over heel wat opties en mogelijkheden beschikt. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit maar liefst 7 verschillende doch natuurlijke wekgeluiden. Verder kun je ook een gekleurde zonsopgang gaan simuleren en is er een FM radio beschikbaar.

We merken dan ook dat de meeste kopers echt helemaal overtuigd zijn van de kwaliteit van deze digitale radio. Het zorgt voor hemelse geluiden en het biedt heel wat gebruiksmogelijkheden. Kortom voor de meerderheid van de gebruikers is het gewoon echt een topproduct dat ze dan ook aan iedereen willen aanraden.

 

Koop bij bol.com (€119)

 

 

 

 

Sony XDR-S41D

 

Met dit product van het bekende merk Sony haal je zomaar een digitale radio aanbieding in huis. Het product lijkt echt wel een koopje te zijn en dat is ook de meeste andere kopers niet ontgaan. Het toestel heeft namelijk heel wat online reviews ontvangen waarvan de meeste echt helemaal positief zijn.

Het is een draagbare digitale radio die ook vrij compact is en weinig weegt. Verder heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren. Zo kun je de digitale radio uitkiezen die je zelf het mooiste vindt. Bovendien werkt het apparaat niet alleen op netstroom maar ook op batterijen. Je hoeft dus niet continu in de buurt van het stopcontact te blijven.

Verder heeft het apparaat ook de mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten en is er een duidelijke en heldere DAB+ ontvangst. Toch vindt één enkele gebruiker het best wel jammer dat er helemaal geen wekkerfunctie kan gebruikt worden wanneer de batterij modus aan staat.

 

Koop bij bol.com (€69)

 

 

 

 

Denver DAB-35Black

 

Je hebt uiteraard ook nog altijd de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de krachtige en heldere ontvangst van de Denver digitale radio. Ook dit toestel heeft heel wat online reviews mogen ontvangen die vooral heel positief zijn. De radio is verder te verkrijgen in 2 neutrale vintage kleuren.

Het is een krachtig toestel dat niet alleen FM radio ondersteunt maar ook DAB+ en PLL. Verder zul je merken dat het apparaat over een duidelijk afleesbaar LCD display beschikt en dat het volume digitaal te regelen is.

Ondanks de vele voordelen kunnen we jammer genoeg alleen maar vaststellen dat de meningen verschillen. Zo zijn er heel wat kopers die echt overtuigd zijn van de kwaliteit en de voordelen van het apparaat. En dan zijn er ook een aantal gebruiker die van mening zijn dat het product toch niet helemaal voldoen aan hun verwachtingen.

 

Koop bij bol.com (€52.99)

 

 

 

 

Imperial DABMan i200

 

Wanneer je niet alleen op zoek bent naar een degelijke digitale radio maar tegelijk ook naar een echte blikvanger dan hoef je alvast dit product even te bekijken. De radio is afkomstig van het bekende en sterk gewaardeerde merk Imperial en is voor het grootste gedeelte uit hout gemaakt. Kortom het is dus echt een opvallend en uniek stuk.

Het is een handig apparaat die de features en de voordelen van een standaard DAB+ en FM radio zal gaan combineren met de voordelen en de eigenschappen die gepaard gaan met een internetradio. Verder kun je de digitale radio ook perfect als wekkerradio gebruiken.

De overgrote meerderheid van de kopers is duidelijk bijzonder tevreden over de hemelse geluiden en de uitstekende ontvangst. Verder is ook het heldere en duidelijk afleesbare display een groot pluspunt. Kortom het is volgens de meeste gebruikers echt de moeite waard om het product even van naderbij te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€140.94)

 

 

 

 

Tiny Audio Stereo Wide

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de Tiny Audio digitale radio. Toch zul je voor dit product net iets meer budget hoeven te voorzien. Ondanks de hoge prijs lijken de meeste kopers zich daar helemaal niet aan te ergeren.

Het is een degelijk apparaat dat over heel wat verschillende mogelijkheden en opties beschikt. Zo is er een DAB+ ontvangst net zoals Spotify Connect, Bluetooth, een Mediaplayer en zelfs een handige CD speler. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden met dit apparaat. Bij de aankoop van het toestel krijg je er bovendien ook nog een handige afstandsbediening bij.

Op dit moment hebben 3 kopers het product beoordeeld. En meteen valt op dat werkelijk alle gebruikers het product aan iedereen willen aanraden. Voor hen blijkt het om een topproduct te gaan.

 

Koop bij bol.com (€399)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status