5 Beste Douchekranen Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Douchekranen – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die liever een douche nemen dan een bad. Een douche gaat iets sneller en biedt een moment van totale ontspanning die ideaal is na een lange werkdag. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat heel wat recente douchekranen over meer opties en mogelijkheden zullen beschikken. Daar het assortiment bijzonder ruim is, zijn we zo vriendelijk geweest om alvast enkele toppertjes op een rijtje te plaatsen. Zo zou je kunnen kiezen voor de GROHE Rainshower SmartControl Duo douchekraan die over een regelbare thermostaat beschikt. Daarnaast blijkt de Schütte London Thermostatische douchekraan een evenwaardig alternatief en voorzien van een hartafstand van 12 cm.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Douchekranen koopgids

 

Na een flinke sportsessie of na een lange werkdag is er niets zo zalig als een verkwikkende en ontspannende douche. Het zal dus niet verwonderen dat er tegenwoordig verschillende mogelijkheden op de markt zijn. Houd zeker rekening met het gebruik, het type en de opties als je de beste douchekranen gaat vergelijken.

Gebruik

Er is niets dat zo ontspannend kan zijn na een lange werkdag of intensieve training als een ontspannende douche. Het belangrijkste is uiteraard dat er water uit de douchekraan komt. Toch bieden veel toestellen heel wat meer dan alleen water. Als je dus van plan bent om een douchekraan aan te kopen dan is het logisch dat je ook met heel wat zaken zult moeten rekening houden.

Heb je bijvoorbeeld liever een opbouw douchekraan of liever een inbouw? Als je gaat voor het opbouwsysteem dan zul je te maken hebben met een model waarbij de stang aan de douchewand bevestigd wordt. De douchekop is dus bevestigd aan de stang en kun je er gemakkelijk gaan afnemen.

Als je liever een inbouwsysteem hebt dan mag je er zeker van zijn dat alle leidingen in de wand of in het plafond zullen worden ingebouwd. Op die manier heb je een douche waarbij enkel de douchekraan en de knoppen zichtbaar zijn. Daarnaast zul je ook snel merken dat er heel wat extra mogelijkheden zijn bij bepaalde modellen. Het is dan uiteraard afhankelijk van je wensen en voorkeuren. Als je bijvoorbeeld milieubewust leeft dan kan een douchekraan met een eco modus wel een goede aanbeveling zijn.

 

Type

Als je op zoek gaat naar de ideale douchekraan dan zul je merken dat er reeds een ruim assortiment op de markt gebracht is. Dit maakt de keuze er uiteraard niet gemakkelijker op. Het is daarom beter dat je op de hoogte bent van de verschillende mogelijke modellen. Zo heb je bijvoorbeeld de eengreepsmengkraan die je dus gemakkelijk met één hand kunt bedienen. Met de bedieningshendel kun je het koude en het warme water eenvoudig gaan mengen. Met dit type douchekraan kun je dus niet alleen de temperatuur gaan regelen maar bovendien ook nog eens het debiet.

In tegenstelling tot de eengreepsmengkraan heb je bij de tweegreepsmengkraan twee douchekranen namelijk een voor koud water en een voor warm water. Beide douchekranen zijn aangesloten op hetzelfde kraanhuis. Met dit type kun je dus op een eenvoudige manier zelf je warm water met het koude water gaan mengen door afzonderlijk aan beide knoppen te draaien.

Wil je zelf de maximum temperatuur kunnen instellen dan ben je beter af met een thermostatische kraan. Op die manier hoef je echt geen schrik te hebben dat het water plots te heet of te koud wordt. Er is namelijk een constante temperatuur. Daarnaast werkt dit type douchekraan ook zeer energiebesparend. Kortom in een huishouden met kleine kindjes zou dit zeker een douchekraan aanbieding kunnen zijn.

Uiteraard heb je tegenwoordig ook de mogelijkheid tot een elektronische kraan die werkt op basis van een infrarood sensor. Zodra jij je handen onder de kraan plaatst, zal er water uit de douchekraan komen. Op die manier hoef je ook nooit met ingezeepte handen aan de kraan te komen.

Opties

Op zoek gaan naar de beste douchekranen wil ook zeggen dat je zal moeten rekening houden met de verschillende opties die het toestel heeft. Zo zijn er heel wat douchekraan aanbiedingen die beschikken over een SafeStop functie. Dankzij deze functie kun je er echt van op aan dat de temperatuur niet afwijkt van 38 graden Celsius. Dit kan echt ideaal zijn als je kleine kindjes hebt. Er zijn ook bepaalde toestellen die zelfs al standaard over een kinderbeveiliging beschikken.

Heel wat kranen beschikken bovendien ook over ergonomische handgrepen en de SpeedClean optie. Dankzij de SpeedClean optie kun je de douchekraan heel gemakkelijk en vooral snel gaan schoonmaken. Met de eco functie kun je dan weer een heleboel besparen op jouw waterverbruik. Dit kan een echte aanrader zijn voor grote huishoudens of gewoon voor mensen die zo milieuvriendelijk proberen te leven.

Daarnaast zijn er ook heel wat douchekranen waarbij je verschillende straal intensiteiten kunt gaan instellen. Zo heb je modellen die beschikken over een massagestraal. En bij veel recente modellen zul je er ook vaak extra toebehoren bij krijgen zoals bijvoorbeeld een montagehandleiding. Uiteraard zul je begrijpen dat een toestel met meer opties iets duurder zal uitvallen. Hierdoor zal het geen deel meer uitmaken van de goedkope douchekranen. Maar uiteindelijk is het belangrijkste dat jij tevreden bent met het toestel.

 

5 Beste Douchekranen (Reviews) van 2022

 

Ben jij het type dat niet graag in een badkuip ligt, dan is het handig te weten dat er zeker leuke douchekranen zijn waaruit je kunt kiezen. Elkeen van dit product biedt weer unieke mogelijkheden, daarom is het aan jouw gelegen om de beste douchekraan uit te kiezen en je badkamer een stijlvolle uitstraling te geven.

 

1. Grohe Rainshower SmartControl Duo Douchesysteem

 

Tegenwoordig is er heel veel keuze op het gebied van douchekranen. Dit maakt het er niet makkelijker op om uiteindelijk een douchekraan uit te kiezen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor dit model van het bekende merk GROHE dat in 2 kleuren te verkrijgen is.

Het is een vrij grote douchekraan die je kunt aansluiten op een hartafstand van ongeveer 15 cm. Houd er wel rekening mee dat de aansluiting die je in de badkamer hebt staan, van hetzelfde type is. Je zult merken dat de douchekraan makkelijk en snel te monteren is en over heel wat opties en mogelijkheden beschikt. Er is niet alleen een hoofddouche voorzien maar ook een handdouche.

Beide douchekranen kun je afzonderlijk bedienen en er zijn meerdere stralen mogelijk. Je kunt de straalsterkte regelen met de SmartControl functie. We merken duidelijk dat de meeste kopers tevreden zijn over de kwaliteit en het design van deze douchekraan. Volgens een kleine minderheid van de gebruikers is het product best wel prijzig.

Wij willen jou natuurlijk graag helpen in je zoektocht naar de voor jou beste douchekraan. Laten we daarom alvast even op zoek gaan naar de voordelen en de nadelen van deze GROHE douchekraan. Op die manier kun jij te weten komen of dit product al dan niet iets voor jou is.

Voordelen
Design:

deze mooie regendouche is vrij groot en is aan te sluiten op een hartafstand van zo een 15 cm. Je kunt bovendien kiezen uit 2 verschillende kleuren.

Gebruiksgemak:

het product is voorzien van een hoofddouche en een handdouche die je afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Bovendien kun je hierbij kiezen uit meerdere stralen. Wil je liever een zachte of toch iets harder.

CoolTouch:

dankzij de CoolTouch functie zul je merken dat de kraan nooit te heet wordt ongeacht de temperatuur die je eerder hebt ingesteld. Op die manier hoef je niet te vrezen dat je je zult verbranden.

Nadelen
Kostprijs:

slechts enkele kopers vinden dat je wel heel duur hoeft te betalen voor deze unieke douchekraan. Andere gebruikers vinden de prijs dan weer meevallen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Schütte London Thermostatische Douchekraan 12 cm hartafstand Chroom

 

Ben je specifiek op zoek naar een douchekraan van 12 cm dan is de Schütte London alvast een schot in de roos. Het feit dat de hartafstand van deze thermostatische douchekraan hier slechts 12 cm bedraagt, zou eventueel bepalend kunnen geweest zijn voor het uiteindelijke prijskaartje. Toch lijken de meeste klanten niet echt wakker te liggen over het feit dat het geen goedkope douchekraan is, wat resulteert in een mooie score van 4,3 sterren. Slechts enkele klanten vinden de materiaalkeuze slecht en bijzonder kalkgevoelig.

Toch mag je zeker zijn van een topproduct dat volledig aan de Nederlandse én Europese wet- én regelgeving voldoet. Zo blijkt deze opbouw douchekraan, inclusief S-koppelingen, vervaardigd uit duurzaam messing materiaal met een prachtige chroom look als gevolg. Hij kent maar liefst 2 handvatten en is uitgerust met 2 degelijke keramische schijven.

Verder blijkt deze thermostatische douchekraan een temperatuurschaal aan te bieden van 20 tot 50°C en geniet je hierbij een kinderbeveiliging op het moment dat de kraan 38°C bereikt.

Voordelen
Toebehoren:

de thermostatische kraan wordt geleverd inclusief 2 rozetten, 2 S-koppelingen én een duidelijke handleiding met de nodige instructies om de kraan te installeren.

Werking:

aangezien het hier om een thermostatische douchekraan gaat, zal men door een mengeling van koud en warm water tot de juiste temperatuur komen die door jou werd ingesteld. Hierbij geniet je een temperatuurschaal variërend van 20 tot 50°C.

Veiligheid:

de kraan is uitgerust met een betrouwbare kinderbeveiliging bij 38°C.

Nadelen
Geen afdichtingstape:

houd er rekening mee dat er geen afdichtingstape wordt meegeleverd.

Slechte kwaliteit:

een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de kwaliteit van de gebruikte materialen ondermaats is en bijzonder kalkgevoelig.

Koop bij bol.com (€63.74)

 

 

 

 

3. Hansgrohe Ecostat Comfort Thermostatische Douchekraan

 

Er worden tegenwoordig heel wat unieke en degelijke douchekranen op de markt aangeboden. En Hansgrohe staat hierbij bekend als één van de betere merken die kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid leveren. Het is een degelijke douchekraan die makkelijk en probleemloos te installeren is.

Het is een losse thermostaatkraan met een hartafstand van maar liefst 15 cm. De kraan is waterbesparend en biedt je zelfs de mogelijkheid om zelf de temperatuur te gaan regelen. Naast het volume kun je ook de hoeveelheid water makkelijk gaan bepalen. De SafetyStop zorgt ervoor dat de temperatuur nooit warmer wordt dan 40 graden. Wat handig kan zijn als je kinderen hebt. Verder zijn er nog tal van andere functies zoals de EcoStop knop.

Het is een degelijke douchekraan die door de meeste kopers duidelijk heel positief onthaald wordt. Zo geven de meeste klanten niet alleen een positief advies over de gebruikte materialen en de kwaliteit maar ook over het design en de gebruiksvriendelijkheid.

Met deze Hansgrohe douchekraan mag je volgens de meerderheid van de klanten duidelijk zeker zijn van een topproduct. Toch is het altijd handig om de voordelen en de nadelen van het product even op een rijtje te zien staan. Zo krijg je een beter beeld van wat de douchekraan te bieden heeft.

Voordelen
EcoStop knop:

dankzij de EcoStop knop is het mogelijk om heel wat water en dus ook geld te besparen. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen dat er maximaal 10 liter water per minuut wegstroomt.

SafetyStop knop:

de SafetyStop knop kan behoorlijk handig zijn als je kinderen in huis hebt. Dankzij deze functie is het mogelijk om de temperatuur op maximaal 40 graden te zetten. Zo zal het ook effectief nooit warmer dan 40 graden worden.

Hartafstand:

de kraan is makkelijk en zonder al teveel moeilijkheden te installeren en beschikt over een totale hartafstand van 15 cm.

Nadelen

Tot op heden zijn er alleen nog maar positieve online beoordelingen geplaatst waardoor het niet eenvoudig is om eventuele minpunten tijdig op te merken.

Koop bij bol.com (€129.95)

 

 

 

 

4. Schütte Vigo Thermostatische Douchekraan

 

De Schütte Vigo douchekraan is voorzien van een thermostaat voor een regelmatige controle op de temperatuur. Dit is ook een handig onderdeel om verbranding te voorkomen. Dit product mengt zelf koud en warm water om de temperatuur te bereiken die jij hebt ingesteld en houdt het voortaan daarop.

Dankzij deze optie hoef jij niet steeds de gewenste temperatuur in te stellen. De temperatuurschaal varieert tussen 20 en 50 graden Celsius met een kinderbeveiliging bij 38 graden. De schijven zijn keramisch en heel duurzaam.

Je zult niet altijd tevreden gebruikers van een product tegenkomen en dat is helemaal niet verkeerd, want het biedt ruimte tot verbetering. Het is vast te stellen dat een handvol gebruikers hun misnoegen uiten over dit product, maar dat tientallen andere gebruikers overtuigend veel redenen en advies geven waarom dit een topproduct is.

Indien je op zoek bent om je oude douchekraan te vernieuwen maar liefst niet zoveel geld wenst uit te geven dan kun je altijd dit model van Schütte eens bekijken. In vergelijking met de andere 4 apparaten die we in deze lijst hebben opgenomen, beschikt deze douchekraan wel degelijk over de laagste prijs.

Voordelen
Temperatuur:

de douchekraan is voorzien van een handige thermostaat die zelf het koude met het warme water zal gaan mengen. Je kunt de temperatuur gaan instellen tussen de 20 graden Celsius en de 50 graden Celsius.

Handig in gebruik:

het apparaat is uitgerust met een handige kinderbeveiliging. Verder zijn de schijven van deze douchekraan helemaal keramisch en bijzonder eenvoudig schoon te maken.

Hartafstand:

dit toestel is voorzien van een hartafstand aansluiting van ongeveer 15 cm. Dit komt overeen met de afstand tussen de linker en de rechter bevestiging.

Prijskaartje:

je zult helemaal versteld staan van de voordelige prijs van deze douchekraan. Ideaal voor mensen met een beperkter budget.

Nadelen
Matige kwaliteit:

we merken dat een kleine minderheid van de kopers een iets hogere kwaliteit hadden verwacht bij deze douchekraan.

Koop bij bol.com (€44.99)

 

 

 

 

5. Plieger Verano Thermostatische Douchekraan 15 cm hartafstand

 

We kunnen het rijtje van deze topproducten afsluiten met de Verano thermostatische douchekraan van het bekende merk Plieger. In tegenstelling tot sommige andere kranen uit dit lijstje, betreft het hier een opbouw douchekraan met een hartafstand van 15 cm. Hij wordt hierbij compleet geleverd inclusief 2 rozetten, 2 S-koppelingen en een Nederlandstalige montagehandleiding.

Deze losse opbouw douchekraan blijkt voornamelijk vervaardigd uit duurzaam en makkelijk te onderhouden metaal met als resultaat een prachtige chromen kleur. Gebruik bij voorkeur geen agressieve schoonmaakproducten zodanig dat het chroom zijn glans mooi blijft behouden. Verder geniet je ook hier een ruime temperatuurschaal variërend van 20 tot maar liefst 50°C inclusief een kinderbeveiliging bij 38°C.

Een blik op de online reviews laat gelijk heel wat mooie reacties zien van kopers die duidelijk overtuigd zijn van hun aankoop. Echter hebben sommigen toch hun twijfels over de kwaliteit van de materialen en vinden anderen het jammer dat er bijvoorbeeld geen doucheslang noch afdichtingstape wordt aangeboden.

Voordelen
Temperatuurschaal:

door te kiezen voor deze thermostatische douchekraan ben je verzekerd van een ruime temperatuurschaal van 20 tot 50°C.

Kinderbeveiliging:

lopen er kindjes rond in huis, dan is de kinderbeveiliging bij 38°C vast en zeker een welkom geschenk.

Toebehoren:

de douchekraan wordt jou aangeboden inclusief 2 rozetten, een Nederlandstalige montagehandleiding en 2 afzonderlijke S-koppelingen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een beperkt aantal gebruikers blijkt jammer genoeg niet helemaal overtuigd van de gebruikte materiaalkeuze.

Koop bij bol.com (€57)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Grohe Grohtherm 800 Thermostatische Douchekraan

 

Met de GROHE Grohtherm douchekraan kun je gemakkelijk de temperatuur instellen die voor jou het beste is. Dit product heeft voor gemakshalve een thermostaat om zelf in de gaten te houden welke temperatuur beter aanvoelt.

Met de SafeStop kun je ervoor zorgen dat het water nooit onverdraaglijk heet wordt voor je huid. Met de vleugelgrepen van deze kraan kun je zelf met zeep aan de handen comfortabel dit product bedienen. Je bespaart tot 50% op jouw waterverbruik door de positieve werking van de Ecoknop. Het is simpel te reinigen en vrij te houden van kalk.

In de eco stand heeft dit product geen goede straal en het heeft een lage wateropbrengst. Verder is het ontwerp ouderwets voor enkele personen. Voor de meerderheid is dit een handig product om te gebruiken en het heeft een fraai design. Ook is dit product van goede kwaliteit en het heeft een goede prijs.

Net als het voorgaande product is ook deze douchekraan afkomstig van het bekende merk GROHE. Daardoor vermoeden wij dat dit misschien wel eens het populairste merk zou kunnen zijn in deze selectie. Laten we daarom even op zoek gaan naar de voor- en nadelen van deze douchekraan.

Voordelen
Hartafstand:

deze handige douchekraan wordt aangesloten met een hartafstand van ongeveer 15 cm. De hartafstand is gewoon de afstand tussen beide middelpunten van zowel de linker alsook de rechter bevestiging.

SafeStop:

ook hier is er een SafeStop functie voorzien waardoor het water dus niet plots te heet zal worden.

Ecoknop:

dankzij de Ecoknop is het mogelijk om maar liefst 50% te gaan besparen op het totale waterverbruik.

Handig in gebruik:

het is een bijzonder comfortabel douchekraan die voorzien is van vleugelgrepen. Verder is het eenvoudig schoon te maken en kun je het gemakkelijk ontkalken.

Nadelen
Design:

slechts een kleine minderheid van de kopers vindt het design en het ontwerp van de douchekraan vrij gedateerd.

Eco stand:

een enkele gebruiker vindt dat de douchestraal niet krachtig genoeg is in de eco stand.

 

 

Verano Thermostatische Douchekraan

 

Je kunt heel eenvoudig de temperatuur regelen van de Verano thermostatische douchekraan. Dit product heeft een kinderbeveiliging bij 38 graden Celsius met duurzame keramische schijven.

Je krijgt bij de aanschaf van dit product enkele toebehoren mee namelijk een kraan, een montagehandleiding in het Nederlands, 2 S-koppelingen en 2 rozetten. De thermostaatkraan zorgt voor een goede menging van koud en warm water voor de juiste temperatuur. Na de instelling van de gewenste temperatuur blijft dit automatisch zo ook als je je hand per ongeluk stoot aan het hendel van de kraan.

Ervaar zelf hoe goed of slecht de Verano thermostatische douchekraan is. Door de beoordelingen van gebruikers krijg je maar een indicatie hoe het product wordt ervaren door anderen. De ene vindt het van uitstekende kwaliteit en de andere vindt het weer minder. Het is belangrijker hoe jij dit product zelf ervaart.

Met deze Verano thermostatische douchekraan van het merk Plieger haal je een bijzonder degelijk apparaat in huis. De bediening van het toestel is vrij eenvoudig en je kunt de temperatuur heel gemakkelijk regelen. Bekijk daarom zeker even de sterke en eventueel minder sterke punten van de douchekraan.

Voordelen
Gebruiksgemak:

indien je kinderen hebt dan zit je met deze douchekraan helemaal goed. Het apparaat is voorzien van een handige kinderbeveiliging.

Toebehoren:

zodra je de douchekraan koopt dan krijg je er een montagehandleiding, S-koppelingen en rozetten bij.

Nadelen
Design:

een aantal kopers vinden dat het design van deze douchekraan toch vrij gedateerd is en er niet zo elegant uit ziet.

 

 

Grohe Grohtherm 1000

 

De GROHE Grohtherm Douchekraan is voorzien van een thermostaat en het zorgt voor een goede en constante watertemperatuur. Dit product is speciaal vervaardigd met een SafeStop om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet afwijkt van 38 graden Celsius. Het maakt niet uit hoe heet het water ook mag zijn, de kraan behoudt zijn normale temperatuur. De kraan is comfortabel te bedienen dankzij de metalen ergonomische grepen en alle aanwijzingen zijn af te lezen op de kraan. Je kunt dit product na gebruik ook heel gemakkelijk en snel schoonmaken door toedoen van de SpeedClean optie.

Deze douchekraan aanbieding wordt door alle gebruikers aangeraden, want het is voor een douchekraan heel trendy en het heeft een mooi ontwerp. Je kunt er lang gebruik van maken, want het is erg duurzaam en het is gemakkelijk om te gebruiken. Deze douchekraan heeft een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Als je op zoek bent naar een douchekraan met alles erop en eraan dan loont het vast en zeker de moeite om dit model van het bekende en misschien wel het beste merk GROHE eens te bekijken. Aan de reacties te zien van de klanten, zou het hier wel eens over een topproduct kunnen gaan.

Voordelen
Temperatuur:

doordat de douchekraan uitgerust is met een thermostaat, kun je zeker zijn van een aangename en constante temperatuur.

SafeStop:

er is ook een SafeStop functie voorzien waardoor de temperatuur steeds op 38 graden Celsius zal blijven. Ook al wordt het water warmer dan 38 graden Celsius, de kraan zal dus nooit te heet aanvoelen.

SpeedClean optie:

dankzij de SpeedClean optie zul je merken dat de douchekraan bijzonder gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is.

Nadelen

We merken dat werkelijk alle kopers laaiend enthousiast zijn over deze douchekraan. Voor hen zijn er helemaal geen minpuntjes aan het apparaat. Dit maakt het voor ons extra moeilijk om op zoek te gaan naar de eventuele nadelen ervan.

 

 

Hansgrohe ShowerSelect

 

De Hansgrohe ShowerSelect is een inbouwkraan met thermostaat. Dit product heeft stopkranen en het telt 2 functies met een soepele chroom draaiknop. Je kunt diverse functies van het afbouwdeel tegelijkertijd gebruiken met dit product. De douche zet je aan of uit door middel van de Select-knop en het heeft een SafetyStop optie om te voorkomen dat je verbranding oploopt door te heet water. Het verwarmt het water tot 40 graden Celsius.

Per minuut laat de kraan slechts 26 liter water door om te voorkomen dat er onnodig water wordt verbruikt.

Ondanks dit product slechts 1 review heeft en het niet behoort tot de goedkope douchekranen, is het toch een topproduct. De gebruiker ervan vindt het althans heel handig om te gebruiken en het is een blikvanger. Voor deze persoon valt er over de prijs niets te klagen, want het gaat om een duurzaam product.

Deze douchekraan van Hansgrohe is nu eenmaal niet voorzien van de laagste prijs dus je voorziet maar beter iets meer budget. Toch haal je een degelijk en duurzaam product in huis. Het is een inbouw douchekraan die dus ook zal bevestigd worden in combinatie met een daarvoor voorzien inbouwdeel.

Voordelen
Temperatuur:

er is een SafeStop functie voorzien waardoor de temperatuur nooit boven de 40 graden Celsius zal komen. Zo hoef je geen schrik te hebben dat de temperatuur plots te warm wordt.

Handig in gebruik:

met de handige Select-knop kun je de douchekraan gemakkelijk en snel uit- en aanzetten. Verder kun je kiezen uit verschillende functies en is er een soepele draaiknop voorzien.

Milieuvriendelijk:

het is een milieuvriendelijke douchekraan waarbij het waterverbruik zoveel mogelijk beperkt wordt. Zo zal de douchekraan slechts 26 liter water gaan doorlaten.

Nadelen
Aankoopprijs:

de koper is helemaal tevreden over dit product. Toch vermoeden we dat het prijskaartje een struikelblok zou kunnen zijn voor potentiële klanten.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status