5 Beste Draadloze deurbellen Test van 2021

Laatste update: 18.10.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Draadloze deurbellen – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen dat mensen een draadloze deurbel installeren. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het heel wat mogelijkheden en voordelen te bieden heeft. Indien jij op zoek gaat naar een nieuwe draadloze deurbel dan raden wij jou natuurlijk wel aan om meteen te gaan voor een degelijk en kwalitatief model. Zo kunnen wij jou de Honeywell draadloze draagbare en plug-in deurbel heel sterk aanraden vanwege het feit dat je de bel heel snel en eenvoudig kunt installeren. Bovendien kun je de bel tot wel 150 meter ver horen en is het mogelijk om te kiezen uit verschillende melodieën. Toch hoeft de TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers Plug&Play Regelbaar Volume helemaal niet onder te doen. Ook voor slechthorende personen is dit product ideaal vanwege het lichteffect.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Draadloze deurbellen koopgids

 

Steeds meer mensen installeren één van de beste draadloze deurbellen wanneer ze verbouwen. Dit komt omdat het heel wat voordelen biedt. Als je de modellen gaat vergelijken zul je zien dat je op heel wat zaken hoeft te letten. Denk hierbij aan het budget, het bereik en het geluid. Houd ook zeker eventuele aanbiedingen en promoties in de gaten. En wie weet kun je zo wel een draadloze deurbel aanbieding vinden die aan je verwachtingen voldoet.

De voordelen van een draadloze deurbel

Of je nu op zoek gaat naar een stel degelijke sleutelhangers, een laptoptas of een draadloze deurbel, het is belangrijk om dit steeds overwogen te doen. Het is zeker geen compleet nieuw apparaat want het bestaat reeds enkele jaren. Toch is de draadloze deurbel tegenwoordig aan een opwaartse tendens bezig. Steeds meer mensen die voor het eerst bouwen of hun bestaande huis verbouwen en opknappen kiezen voor een draadloze deurbel. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met de vele voordelen die dit apparaat met zich meebrengt.

In vergelijking met de deurbel die uitgerust is met een draad, zijn de draadloze deurbellen veel gemakkelijker te installeren. Dit komt doordat ze juist draadloos zijn. Op die manier wordt het mogelijk gemaakt om de deurbel op gelijk welke plek in je huis te installeren. Je hoeft helemaal geen rekening meer te houden met eventuele kabels die je hoeft weg te werken of die door je huis hoeven te lopen.

Toch is het belangrijk dat je niet zomaar de eerste de beste draadloze deurbel aankoopt. Daarom willen wij je helpen zodat jij weet waar je kunt op letten en veel gerichter op zoek kunt gaan. Denk ook zeker na over het bedrag dat je er maximaal aan wilt of kunt spenderen. Het zal namelijk niet verwonderen dat er goedkope draadloze deurbellen zijn maar ook heel wat duurdere exemplaren.

 

Het prijskaartje

Het is ook belangrijk om het even over de prijs te hebben van een draadloze deurbel. Heel veel mensen gaan er namelijk van uit dat hoe duurder het product hoe hoger de kwaliteit zal zijn. Op een bepaalde manier of bij bepaalde producten zal dit zeker en vast het geval zijn. Toch hoeft dit niet noodzakelijkerwijs zo te zijn en al zeker niet bij de draadloze deurbellen. Er zijn namelijk een heleboel goedkope draadloze deurbellen die evenveel kwaliteit aanbieden als een duurder model. En dit is natuurlijk goed nieuws want zo hoef je niet meteen een monsterbedrag uit te geven.

Het is altijd wel een goed idee om voor jezelf uit te maken welk bedrag je er maximaal wilt en kunt aan spenderen. Denk ook goed na over de verwachtingen die je hebt van het product. Je kunt ook altijd een kijkje nemen tussen de vele reviews die kopers plaatsen. Op die manier kun je meestal heel wat extra informatie krijgen over een bepaald product en te weten komen of dit iets voor jou zal zijn of juist niet. Bovendien kun je ook in webwinkels of lokale winkeltjes vaak heel erg kwalitatief goede draadloze deurbellen kopen die helemaal niet zo duur zijn.

 

Het bereik

In je zoektocht naar een draadloze deurbel die volledig aan je verwachtingen voldoet is het natuurlijk enorm belangrijk dat je rekening houdt met het bereik ervan. Over het algemeen beschikken de meeste modellen over een startbereik van maar liefst 45 meter. Uiteraard zijn er ook draadloze deurbellen die veel verder gaan dan 45 meter. Houd wel rekening mee dat hoe groter het bereik hoe duurder de prijs ook zal zijn. Als je het bereik van de draadloze deurbel wilt bepalen is het natuurlijk een goed idee om de grootte en de verschillende ruimtes van je huis mee in gedachten te nemen.

Hoe groter het huis is hoe groter het bereik van het apparaat in principe zal moeten zijn. Houd daarnaast ook rekening met de aanwezigheid van de verschillende ruimtes en muren. Muren kunnen het signaal van de draadloze deurbel namelijk in een bepaalde mate gaan verstoren. Wanneer je dus bijvoorbeeld een klein huis hebt met extra veel ruimtes en muren dan ben je toch beter af met een deurbel met een groter bereik. Omgekeerd geldt ook dat in een groot huis met veel open ruimtes een kleiner bereik vaak voldoende is.

Geluidsfrequentie

Het zal niet verwonderen dat de meeste draadloze deurbellen over heel wat verschillende tonen en melodietjes beschikken. Op die manier kun je verschillende tonen uitproberen en uiteindelijk deze kiezen die jij het leukste vindt. Niet onbelangrijk is dat er ook heel wat draadloze deurbellen op de markt gebracht zijn die ontworpen zijn voor slechthorende mensen. Dit kan dus zeker een goed idee zijn voor mensen die niet goed meer horen of bijvoorbeeld oudere personen.

Uiteraard heb je ook altijd de mogelijkheid om het volume van de deurbel aan te passen. Dit kan in heel wat situaties een goed pluspunt zijn. Stel dat je bijvoorbeeld een grote tuin hebt dan kun je het volume iets luider zetten. Op die manier kun je de bel horen tot in de tuin. Ook wanneer je bijvoorbeeld ’s avonds gezellig naar een filmpje zit te kijken, is het altijd handig om het volume eventueel wat aan te passen.

 

5 Beste Draadloze deurbellen (Reviews) van 2021

 

Met een draadloze deurbel hoef je geen kabel meer door het huis te laten gaan om je deurbel te laten klinken. Deze deurbel is ook makkelijk om te installeren. Wij hebben verschillende topproducten opgezocht en vergeleken op basis van de reviews van vorige kopers. Je kunt ze zelf nog vergelijken en er de beste draadloze deurbel uit kiezen.

 

1. Honeywell draadloze draagbare en plug-in deurbel met volumeregeling en drukknop

 

Deze draadloze deurbel van Honeywell is meteen verbonden via ActivLink dus je hoeft de bel gewoon te installeren en het is klaar voor gebruik. Je beschikt over een maximaal bereik van 150 meter. Het volume van de deurbel kun je op een maximaal volume van 80-84 dB zetten zodat je de bel zelfs tot op een afstand van 60 meter kunt horen.

Je kunt kiezen tussen 6 verschillende melodieën om te horen en het product beschikt ook nog over LED verlichting om aan te geven wanneer er aan de deur gebeld wordt. Dit is handig voor momenten waarop je de bel niet gehoord hebt. De bel werkt op batterijen die tot 2 jaar lang blijven werken.

Deze draadloze deurbel is eenvoudig om te installeren en hoewel het voor enkele kopers een duur product is, krijg je er wel topkwaliteit voor terug. De gebruikers geven dus positief advies over dit artikel en zijn tevreden over de vele duidelijke signalen wanneer er gebeld wordt. Voor enkele kopers zijn er te weinig melodieën beschikbaar.

Indien je de draadloze deurbel wilt aankopen van Honeywell zul je toch net een tikkeltje meer budget hoeven te voorzien aangezien het niet meteen de laagste prijs heeft. Toch worden de verwachtingen volgens de vele gebruikers helemaal ingelost en veel kopers beschouwen Honeywell dan ook als het beste merk.

Voordelen
Accu:

deze draadloze deurbel werkt volledig op batterijen die gemakkelijk 2 jaar meegaan. Bovendien beschikt dit apparaat over maar liefst 6 verschillende melodietjes waaruit je kunt kiezen.

Volume:

de deurbel is voorzien van een maximaal volume van 80 tot 84 dB met een bereik van 80 meter.

Montage:

je kunt de deurbel heel snel installeren doordat je geen draden hoeft te gebruiken. Bij de aankoop krijg je de bevestigingen er meteen bij.

Nadelen
Prijskaartje:

het is niet de goedkoopste deurbel en dit zou een struikelblok kunnen zijn voor sommige klanten.

Batterij:

bij de aankoop krijg je de batterijen er niet bij. Je hoeft er deze dus apart bij te kopen en dit is een meerkost die veel kopers minder leuk vinden.

Koop bij bol.com (€40.99)

 

 

 

 

2. TeckNet Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers Plug&Play Regelbaar Volume

 

Ben je op zoek naar een degelijke én betaalbare draadloze deurbel? Dan kan dit product, jou aangeboden en geleverd door Tecknet, misschien wel iets voor jou zijn. De verpakking telt maar liefst 1 stevige draadloze deurbel in combinatie met 2 krachtige betrouwbare ontvangers.

Je zult merken dat het product voorzien is van een krachtige batterij maar je kunt het evengoed aansluiten op het lichtnet of door middel van een adapter. De plakstrips, pluggen en schroeven om de deurbel te installeren, worden bovendien probleemloos meegeleverd. Het is een compact maar handig apparaatje waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om een keuze te maken uit de 52 beschikbare melodieën.

Daarnaast is niet alleen het volume instelbaar, maar zal ook het ledlicht gaan branden op het moment dat er wordt aangebeld. Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn. Slechts een beperkt aantal kopers is niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

Met deze draadloze deurbel, inclusief 2 betrouwbare ontvangers, mag je zeker zijn van een duurzaam product. De deurbel kun je makkelijk op een draadloze manier installeren en biedt een maximaal bereik van 100 meter aan. Bovendien is het apparaat helemaal waterdicht. Geen zorgen dus indien het plots begint te regenen.

Voordelen
Prijskaartje:

de prijs van deze unieke deurbel met ontvangers valt bijzonder goed mee. Ideaal voor mensen met een beperkt budget of indien je liever niet zoveel geld wenst te spenderen.

Voeding:

deze draadloze deurbel is uitgerust met een krachtige en duurzame batterij en is probleemloos op het lichtnet aan te sluiten.

Bevestigingskit:

alles wat je nodig hebt om de deurbel te installeren, wordt meegeleverd bij de aankoop van het product. Denk maar aan pluggen en schroeven.

Handig in gebruik:

de ontvangers lichten op zodra er iemand op de bel duwt. Daarnaast is de bel duidelijk hoorbaar in alle delen van het huis en heb je een mogelijkheid uit 52 verschillende deuntjes.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de klanten heeft echter twijfels wat betreft de kwaliteit van het product.

Koop bij bol.com (€29.69)

 

 

 

 

3. Bell4U Draadloze deurbel met twee ontvangers en twee beldrukkers

 

In vergelijking met het vorige product zul je merken dat je voor deze draadloze deurbel net iets meer budget zult moeten voorzien. Toch valt het prijskaartje nog hartstikke goed mee. Dit product wordt jou aangeboden door het Bell4U en heeft heel wat goede kritieken mogen ontvangen.

De draadloze deurbel is voorzien van 2 krachtige ontvangers en 2 beldrukkers. Je hoeft je geen zorgen te maken wat betreft de installatie want die verloopt moeiteloos en snel. Het enige dat je hierbij hoeft de doen, is de ontvangers in het stopcontact steken. Verder heb je een keuzelijst van wel 52 verschillende deuntjes en kun je ook het volume makkelijk instellen.

Zodra er op de bel geduwd wordt, zul je dit duidelijk horen dankzij het ruime bereik van maar liefst 50 meter. Bovendien zijn de ontvangers ook voorzien van een handig ledlicht dat meteen brandt op het moment dat er aan de deur gebeld wordt. Ondanks het feit dat het niet mogelijk is om zelf nog melodieën te gaan toevoegen, is de koper duidelijk bijzonder tevreden met de aankoop.

Ben je benieuwd of deze unieke deurbel met ontvangers iets voor jou is? Dan loont het de moeite om de voor- en nadelen alvast even grondig te bekijken. Om het voor jou makkelijker te maken, zetten we de populairste kenmerken hieronder op een rijtje.

Voordelen
Voeding:

het grote voordeel is dat je helemaal geen batterij nodig hebt aangezien je het product eenvoudigweg op het lichtnet kunt aansluiten.

Verpakking:

de bel set bestaat uit 2 afzonderlijke beldrukkers en 2 krachtige ontvangers met een totaal bereik van wel 50 meter ver.

Materiaal:

het product is vervaardigd uit stevige materialen die best wel tegen een stootje kunnen en ook nog eens waterbestendig zijn.

Nadelen
Geen eigen deuntjes:

houd er wel rekening mee dat het niet mogelijk is om eigen deuntjes te creëren en in te stellen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Bella Bell draadloze deurbel met twee ontvangers geen batterij nodig

 

Ook wanneer je kiest voor de draadloze deurbel van het, al dan niet bekende, merk Bella Bell mag je zeker zijn van een topproduct. De set bestaat uit een duurzame deurbel die wordt aangevuld met 2 krachtige ontvangers. Doordat je de set eenvoudigweg op het lichtnet kunt aansluiten, heb je helemaal geen batterijen nodig.

Je hebt de mogelijkheid om een keuze te maken uit het ruime assortiment van maar liefst 52 deuntjes. Ook het volume kun je naar keuze instellen en bepalen. Bovendien zullen de ontvangers ook oplichten zodra er iemand aan de deur belt. Dit kan bijzonder handig zijn voor bijvoorbeeld slechthorende personen. Daarnaast hoef je je al helemaal geen zorgen te maken indien het begint te regenen aangezien het product waterdicht is.

Je geniet een maximaal bereik van 300 meter en een duidelijk en krachtig signaal dat zo goed als overal in het huis hoorbaar is. Bij de levering wordt ook heel wat bevestigingsmateriaal meegeleverd. Tot op heden is er dan ook alleen maar positief advies gegeven door de verschillende klanten die een reactie hebben geplaatst.

Met deze unieke draadloze deurbel van Bella Bell kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor comfort en gebruiksvriendelijkheid. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we de belangrijkste kenmerkende eigenschappen alvast even op een rijtje geplaatst.

Voordelen
Installatie:

de installatie van dit product verloopt bijzonder moeiteloos en snel. Zo kun je de deurbel met ontvangers eenvoudigweg aan het lichtnet koppelen.

Volume:

het is mogelijk om het volume van het belsignaal naar eigen wensen aan te passen en in te stellen.

Melodieën:

dit product biedt je een keuzelijst van maar liefst 52 originele deuntjes en melodieën aan. Zo kies jij de melodie die het beste bij jou past.

Ook slechthorende:

doordat er ook een lichtje begint te branden op de ontvanger, weten ook slechthorende mensen wanneer er iemand aan de deur staat.

Nadelen

Doordat de klanten momenteel alleen maar positieve reacties hebben geplaatst, is het voor ons bijzonder moeilijk om alsnog mindere eigenschappen te ontdekken.

Koop bij bol.com (€38.95)

 

 

 

 

5. KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel met Spatwaterdichte Drukknop

 

Deze draadloze deurbel kun je eenvoudig aansluiten op een stopcontact om het te laten werken. Je kunt kiezen uit vijf verschillende melodieën en het volume van de deurbel regelen. Het design past bij elk interieur en het signaal gaat door deuren en muren.

De deurbel beschikt over een LED lampje die 15 seconden lang knippert als er op de beldrukker gedrukt wordt. Je beschikt verder ook nog over een functie voor slechthorenden en doven. Je kunt deze set eventueel nog uitbreiden met extra deurbellen.

De kopers zijn tevreden over de voordelige prijs die je betaalt voor de goede kwaliteit. Volgens de reviews is het product eenvoudig om te installeren en werkt het uitstekend. Voor enkele kopers zijn de melodieën nogal saai en zijn ze moeilijk in te stellen.

Indien je werkelijk op zoek bent naar de draadloze deurbel met de laagste prijs dan raden wij jou aan dit model van KlikAanKlikUit eens grondig te bestuderen. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden in combinatie met het voordelige tarief.

Voordelen
Werkwijze:

de deurbel werkt op basis van batterijen en beschikt over maar liefst 5 melodieën waaruit je kunt kiezen.

Formaat:

in vergelijking met de voorgaande modellen is deze deurbel bijzonder compact.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een aantal kopers vinden dat het product vrij kwetsbaar is en de verwachtingen niet volledig ingelost heeft.

Koop bij bol.com (€27)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Byron BY502E Draadloze deurbel 125m

 

Deze draadloze deurbel aanbieding heeft een bereik van 125 meter en beschikt over 8 verschillende melodieën. Het product is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar goedkope draadloze deurbellen vanwege de lage prijs.

Je kunt de draagbare ontvanger meenemen naar elke ruimte van je woning zodat je de deurbel altijd kunt horen. Deze ontvanger werkt op 3 AA batterijen. De beldrukker is ideaal om buitenshuis te hangen want het is waterdicht en weerbestendig en het product beschikt over een naamplaatje.

De voordelige prijs/kwaliteitverhouding van het product zorgt voor grote tevredenheid bij de kopers. Deze draadloze deurbel aanbieding is eenvoudig om te installeren en je hebt een goed bereik, let er wel op dat dit bereik in bepaalde mate beperkt wordt door muren en obstakels.

In vergelijking met het voorgaande product is deze draadloze deurbel van Byron veel goedkoper. Dit wordt duidelijk gewaardeerd door de vele gebruikers waardoor het wel eens één van de populairste apparaten uit onze lijst zou kunnen worden.

Voordelen
Gebruikswijze:

dit apparaat functioneert geheel op basis van 3 AA batterijen en bestaat uit 2 delen. Zo heb je de beldrukker die je aan je deur bevestigd en dan heb je de draagbare ontvanger die je kunt meenemen.

Geluid:

je hebt de keuze uit maar liefst 8 verschillende melodieën waarvan je het volume geheel naar eigen wens kunt aanpassen.

Bereik:

het apparaat heeft een bereik van maar liefst 125 m ver. Uiteraard is alles afhankelijk van het volume en de muren waaruit je woning bestaat.

Handig in gebruik:

de beldrukker is volledig weerbestendig. Bovendien licht dit deeltje op zodra er op de bel gedrukt worden. Zo zijn de bezoekers er zeker van dat het signaal werd doorgegeven.

Nadelen
Kwetsbaar:

slechts één enkele gebruiker vindt dat de deurbel toch bijzonder kwetsbaar is en dus snel kapot gaat.

 

 

Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers Plug&Play

 

Deze draadloze deurbel wordt geleverd met twee ontvangers die gemakkelijk zijn om te installeren. Je moet ze gewoon in het stopcontact steken in de ruimte van je keuze. De draadloze deurbel is waterdicht en daardoor geschikt om aan de buitenkant van een huis te hangen.

Je kunt kiezen tussen 28 verschillende melodieën en zelf het volume instellen met een minimum van 25 dB en een maximum van 110 dB. De ontvangers lichten ook op wanneer er iemand op de deurbel drukt, je wordt dus op twee manieren gewaarschuwd.

De kopers zijn tevreden over de mogelijkheden van de deurbellen en de verschillende signalen die gebruikt worden, maar vinden de kwaliteit van het product maar matig. De bel is bestand tegen water en het design is voor de meesten aanvaardbaar.

Met de RRJ draadloze deurbel haal je een degelijk toestel is huis en dit tegen een behoorlijk voordelige prijs. Het apparaatje is volledig waterdicht en beschikt nog eens over een volume dat je ten allen tijde zelf kunt aanpassen. Het lijkt ons dan ook een goed idee om de sterke en minder sterke kanten van het apparaat even te ontdekken.

Voordelen
Geluid:

in vergelijking met de voorgaande toestellen, is deze draadloze deurbel uitgerust met maar liefst 28 verschillende deuntjes waaruit je kunt kiezen.

Werkwijze:

de deurbel werkt niet op batterijen maar op basis van een adapter waardoor je deze dus altijd kunt opladen. Bovendien lichten de ontvangers meteen op zodra er aan de deur gebeld wordt.

Gebruiksvriendelijk:

doordat de set volledig draadloos is, is dit apparaat heel eenvoudig te installeren. Bovendien kun je de ontvanger in gelijk welk stopcontact stoppen.

Nadelen
Niet waterdicht:

één enkele gebruiker heeft twijfels over de waterdichtheid van het apparaat en dan vooral van de beldrukker.

Prijzig:

doordat het apparaat vrij kwetsbaar is volgens sommigen is het ook net een tikkeltje te duur.

 

 

Draadloze Grundig Deurbel met 1 beldrukker en 2 Ontvangers

 

Deze draadloze deurbel van het merk Grundig gebruikt twee ontvangers en beschikt over 6 mogelijke melodieën. De ontvangers kun je ophangen in de ruimte van je keuze of los meenemen want je kunt ze ook gewoon neerzetten. De ontvangers werken op 4 AA batterijen die meegeleverd worden.

De ontvangers zijn ook voorzien van een LED verlichting die oplicht wanneer er iemand op de bel drukt. Het product heeft een draadloos bereikt van 30 tot 50 meter. De beldrukker is spatwaterdicht en werkt op een knoopcelbatterij die ook meegeleverd wordt.

De gebruikers vinden de kwaliteit van het product top en zijn ook tevreden over de prijs. De bel is makkelijk om te installeren en je kunt het volume naar wens instellen. Enkele kopers hebben ook enkele problemen ondervonden. Zo ging de deurbel vlug stuk bij een koper en een andere gebruiker schrijft dat de ontvanger ook afgaat zonder dat er op de bel gedrukt wordt.

Wil je liever toch niet zoveel geld spenderen en toch zeker zijn van een degelijke draadloze deurbel dan is het misschien een goed idee om dit model van Grundig eens te bekijken. De set bestaat uit maar liefst 2 ontvangers en uiteraard ook een beldrukker. Het lijkt ons dus zeker de moeite om dit apparaat eens goed te bestuderen.

Voordelen
Signaal:

bij dit exemplaar heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een lichtsignaal of een geluidssignaal. Het is ook mogelijk om voor een combinatie van beide te gaan.

Batterij:

het apparaat werkt op basis van Duracell batterijen. Bij de aankoop krijg je deze zelfs meegeleverd.

Bereik:

de draadloze deurbel van Grundig beschikt over een bereik van maar liefst 30 tot 50 meter.

Handig in gebruik:

het programma wordt geleverd met 6 verschillende melodieën. Je kunt ook het volume gaan regelen en aanpassen net zoals je ook de tonen kunt aanpassen.

Nadelen
Installatie:

een enkele koper vond het niet eenvoudig te deurbel te installeren.

Melodie:

ondanks het feit dat het apparaat over 6 melodieën beschikt, vinden sommigen dat de keuze toch iets groter had mogen zijn.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

12 COMMENTAIRES

Gerard

August 20, 2021 at 1:39 pm

Ben op zoek naar deurbel met blaffend hond geluid. kan het in geen enkele omschrijving terug vinden

Reply
10top Team

August 25, 2021 at 5:48 pm

Hoi Gerard,

Bedankt voor de reactie op het artikel over “draadloze deurbellen”.

De meeste deurbellen in onze selectie bieden meerdere melodieën en geluiden aan waaruit je zelf kunt kiezen. Ben je echter op zoek naar een deurbel/ bewegingsmelder met het geluid van een blaffende hond dan kan het product in de link hieronder misschien wel iets voor jou zijn.

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

https://www.kabelshop.nl/Perel-Elektronische-waakhond-Perel-Draadloos-Bewegingsmelder-HAM222-i7971-t10104.html?utm_source=beslist&utm_medium=referral&bl3nlclid=2ba59037-89c2-4ea9-9616-25b1fa30a39e&utm_term=BESLI2ba59037-89c2-4ea9-9616-25b1fa30a39e

Reply
David

April 29, 2021 at 12:19 pm

Ik ben op zoek naar een draadloze deurbel waarvan de ontvanger geen batterijen nodig heeft, maar die net als een elektrische tandenborstel op een adapter staat, en die je er van af kunt halen als je in de tuin zit of op zolder. Optie 4 Bella Bell lijkt te voldoen maar kan niet afleiden of je hem dus ook van de stroom kunt afhalen. En hoe langt blijft-ie het dan nog doen (paar uur is voldoende).

Reply
10top Team

May 3, 2021 at 2:01 pm

Hoi David,

Bedankt voor de reactie op de tekst over “Draadloze deurbellen”.
Wij hebben het even bekeken en het is niet helemaal duidelijk of je de ontvanger van product 4 ook effectief kunt meenemen in je broekzak.

Daarom hebben wij wat opzoekingswerk verricht en willen wij jou graag de volgende linken meegeven:
https://www.coolblue.nl/product/764780/grundig-draadloze-deurbel-2-draagbare-ontvangers.html
https://www.bol.com/nl/p/smart-deurbel-via-wifi-op-uw-mobiel-met-binnen-ontvanger-met-verschillende-melodieen/9300000024844982/?bltgh=nf8MAbNoQ6Dj6SBiMbVL2w.2_9.10.ProductTitle

Hopelijk kunnen wij jou hier wat verder mee helpen?

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
Ineke

August 27, 2020 at 9:55 am

Ik kocht na 3 mislukte aankopen de dure Honeywell. Na 2 jaar (dus geen garantie meer!) problemen met het het geluid. Eerst alleen nog gekraak, nu helemaal niets meer. Ook niet met 4 nieuwe dure batterijen. De drukker doet het nog wel, maar ja daar heb ik dus niks aan. Ik heb het opgegeven. Ik koop wel ‘n deurklopper.

Reply
10top Team

August 28, 2020 at 9:46 pm

Hoi Ineke,

Wat jammer om te moeten horen dat het product niet aan de verwachtingen heeft kunnen voldoen.

Wij houden uiteraard rekening met de meningen van klanten dus hartelijk bedankt voor de eerlijke reactie.

Met vriendelijke groet,

Reply
Gerrit -Jan

July 1, 2020 at 10:58 am

Als hij het doet een prima deurbel. Helaas ben ik nu al aan mijn tweede en ook deze begeeft het na een half jaar. Zelfs bij droog weer en prima temperatuur doet de drukker het soms wel maar meestal niet. Zelfs met nieuwe batterijen geen resultaat. Aan de frequentie valt niets te veranderen dus dat geeft ook geen soulaas.

Reply
10top Team

July 4, 2020 at 10:32 am

Hoi Gerrit-Jan

Wat jammer om te horen dat het product niet aan jouw verwachtingen heeft kunnen voldoen.
We waarderen het enorm hard dat je de tijd genomen hebt om ons hiervan op de hoogte te brengen. En we nemen dit uiteraard mee als we binnenkort de pagina’s moeten updaten.

Met vriendelijke groet

Reply
Uit Barendrecht

November 16, 2019 at 12:39 pm

Nadeel van Draadloze Grundig Deurbel is als er een auto voor de deur stopt en zijn/haar portier afsluit dan gaat je deurbel af.

Reply
10top Team

November 16, 2019 at 9:16 pm

Beste,
Bedankt voor de eerlijke reactie. Wat betreft de voordelen en de nadelen van een product, baseren wij ons altijd op de mogelijkheden van het product in combinatie met de mening en ervaring van gebruikers.

Aangezien er bij dit product ook wel enkele minpuntjes werden vermeld door klanten, hebben we melding gemaakt van de meest voorkomende minpuntjes.

Reply
Natascha van Dun

May 31, 2019 at 7:22 am

Heel fijn deze informatie, bedankt! Ik kan echter nergens vinden hoe het zit met het verbruik van de ontvangers die met een stekker werken.

Reply
10top Team

June 2, 2019 at 7:49 pm

Hartelijk dank voor de positieve reactie. Dat kunnen we heel hard waarderen. Graag wil ik ook even wat meer uitleg geven met betrekking tot het tweede deel van je reactie. Bedoel je hiermee de productbeschrijvingen? Voor de productbeschrijvingen baseren we ons op bepaalde verwijzingen naar bol.com. Ik heb even de 5 producten opnieuw bekeken en daarin wordt niet meteen iets vermeld over het verbruik van de ontvangers. Daarom wordt dit ook niet vermeld in onze tekst. Er wordt wel vermeld dat de batterijen een lange levensduur hebben van maximaal anderhalf tot 2 jaar. Ik hoop dat ik voor een beetje opheldering heb kunnen zorgen? Indien niet, dan hoor ik het graag. Vriendelijke groetjes

Reply
DMCA.com Protection Status