Beste draadloze telefoon

Laatste update: 17.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Draadloze telefoons test van 2021

 

Het assortiment aan draadloze telefoons vandaag de dag is bijzonder ruim en dit maakt de keuze daarom niet altijd even makkelijk. Toch zijn er een aantal factoren waarmee je rekening zou kunnen houden tijdens de zoektocht. We bespreken deze uitgebreid in de bijbehorende koopgids. Ben je echter dringend op zoek naar een nieuwe draadloze telefoon bekijk dan alvast de 3 hedendaagse topproducten hieronder. Zo zou je kunnen kiezen voor de Apple iPhone XR waarbij kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid moeiteloos gecombineerd worden met een prachtig design. Indien je liever niet zoveel geld spendeert dan zou je eventueel kunnen opteren voor de Samsung Galaxy S7 draadloze telefoon.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Draadloze telefoons koopgids

 

Ben je op zoek naar de beste draadloze telefoons? Dan is het alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk apparaten met elkaar te vergelijken. Zo bestaan er wel degelijk heel wat verschillende soorten draadloze telefoons en zul je merken dat bepaalde toestellen over meer functies beschikken dan anderen. En bijgevolg dus niet meer tot de goedkope draadloze telefoons kunnen gerekend worden. Echter kun je altijd letten op leuke promoties en aanbiedingen. En misschien ga je dan binnenkort wel naar huis met een aantrekkelijke draadloze telefoon aanbieding.

Het nut en de voordelen van een draadloze telefoon

Een draadloze telefoon is, zoals de naam doet vermoeden, een telefoon die niet langer bekabeld is. Het belangrijkste voordeel is dat je dus voornamelijk heel wat bewegingsvrijheid geniet. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt en van eender waar mensen bellen en bereiken. Kies je voor een draadloze telefoon onder de vorm van een smartphone, dan kun je daar vaak ook foto’s en videobeelden mee maken. Net zoals de mogelijkheid om je mails te checken en er eventueel op te antwoorden.

Bij inkomende gesprekken hoef je alvast niet meer te rennen, want je hebt je draadloze telefoon altijd binnen handbereik. Draadloze telefoons blijken dus voornamelijk bijzonder praktisch te zijn. Echter raden wij jou aan om niet meteen het eerste het beste toestel aan te kopen. Neem rustig de tijd om de verschillende exemplaren te bekijken. Ben je op zoek naar een smartphone of toch eerder een draadloze huistelefoon? Welke opties en functies vind je zelf belangrijk en welke zijn meer een meerwaarde?

 

Het type draadloze telefoon

We hebben het al min of meer duidelijk gemaakt maar er bestaan wel degelijk diverse soorten draadloze telefoons. Het gaat hier dan ook om een bijzonder ruim begrip. Zo kun je met een draadloze telefoon kiezen voor één van de vele smartphones. Bekende merken zoals Apple, Samsung, Huawei en LG bieden diverse mogelijkheden aan. Uiteraard hoeft een draadloze telefoon niet noodzakelijkerwijze een smartphone te zijn.

Met een draadloze telefoon kan ook een huistelefoon bedoeld worden die op een draadloze manier met het mobiele telefoonnetwerk wordt verbonden. De meeste bekende variant vandaag de dag zijn de DECT huistelefoons. Hierbij heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een enkelvoudige DECT huistelefoon maar je kunt evengoed kiezen voor een set van 2 of 3 telefoons.

 

DECT telefoon

Door te kiezen voor de zogenaamde DECT telefoon kies je dus voor een draadloze huistelefoon. Je geniet heel wat bewegingsvrijheid aangezien je de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld een apparaat op de benedenverdieping te plaatsen en een ander op de bovenverdieping. Zodra de telefoon overgaat, heb je dus de mogelijkheid om zowel beneden- als boven het gesprek te beantwoorden. Indien je besluit om een afzonderlijke DECT telefoon aan te kopen, dan kun je deze later nog altijd uitbreiden naar een set van 2 of 3 draadloze telefoons.

Extra kenmerken en/ of mogelijkheden

In de zoektocht naar de voor jou beste draadloze telefoon zul je al vrij snel merken dat bepaalde exemplaren iets meer functies aanbieden. Zo zullen bepaalde draadloze telefoons in staat zijn om met een handige vingerafdrukscanner te werken. Een soort van beveiliging waardoor niemand anders, behalve jijzelf, toegang hebt tot de telefoon. Verder is het ook handig indien het toestel waterdicht en schokbestendig is. Daarnaast bestaan er ook heel wat exemplaren die met een dubbele simkaart werken, over 4G beschikken en nog zoveel meer.

 

Met welk budget hoef je rekening te houden

De aanschaf van een degelijke en duurzame draadloze telefoon wordt natuurlijk gekenmerkt door een bepaald prijskaartje. Desalniettemin er heel wat goedkope draadloze telefoons bestaan, zul je voor heel wat toestellen toch maar beter iets meer budget hoeven te voorzien. Uiteraard kan het prijskaartje, in meer of mindere beïnvloedt worden door een aantal factoren. Zo kan het design en het merk een bepaalde rol spelen in de uiteindelijke prijsbepaling. Een iPhone zal vaak duurder zijn in de aanschaf dan een draadloze telefoon van Huawei.

Verder zullen ook de extra functies en kenmerken ervoor zorgen dat het prijskaartje de hoogte in gaat. Bedenk daarom op voorhand waar je naar op zoek bent en wat je verwachtingen zijn van de draadloze telefoon die je wilt aanschaffen. Uiteindelijk beslis je zelf hoeveel geld je maximaal wilt maar vooral ook kunt spenderen aan dergelijk apparaat. Bij twijfel tussen diverse draadloze telefoons, kan het nuttig zijn om er ook de online reviews even bij te halen. Op die manier krijg je een beter beeld van de desbetreffende draadloze telefoon.

 

Draadloze telefoon Reviews – Top 5

 

De technologie staat helemaal niet stil en steeds meer merken brengen een eigen versie van de draadloze telefoon op de markt. Zo kun je kiezen voor een exemplaar van Panasonic, Siemens of Philips. Of gaat je voorkeur toch uit naar Samsung? Er zijn heel wat mogelijkheden en dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Daarom hebben wij hieronder 5 topproducten klaar staan die we zorgvuldig voor jou hebben geselecteerd. Neem rustig de tijd om de verschillende opties even te bekijken en kies er dan voor jezelf de beste draadloze telefoon uit.

 

 

Apple iPhone XR

 

In de categorie van de goedkope draadloze telefoons zul je jammer genoeg niet meteen dit product kunnen terugvinden. Toch is het een goed advies om deze iPhone van Apple even grondig te bekijken aangezien het toestel heel wat te bieden heeft.

De iPhone XR is voorzien van een vrij groot beeldscherm van maar liefst 6,1 inch. Verder kun je gebruik maken van het 4G wifi netwerk en maakt het toestel gebruik van het iOS 12 besturingssysteem. Deze draadloze telefoon is voorzien van een vrij groot werkgeheugen van maar liefst 64 GB dat je zelf eventueel nog verder kunt uitbreiden.

Je kunt genieten van de krachtige A12 Bionic chip net zoals een duidelijk en bijzonder helder beeldscherm. Echter is het belangrijk om er rekening mee te houden dat deze draadloze telefoon niet voorzien is van een OLED display zoals dit bijvoorbeeld bij de iPhone Xs wel het geval is. Ondanks de hoge prijs, reageren de meeste klanten wel bijzonder positief op de kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€599)

 

 

 

 

Samsung Galaxy S7

 

In vergelijking met het vorige product lijk je met deze Samsung telefoon wel een draadloze telefoon aanbieding in huis te halen. Deze Samsung Galaxy S7 telefoon is afgewerkt in een opvallende witte kleur maar kun je verder ook nog in 4 andere kleuren verkrijgen.

Het apparaat maakt gebruik van het iOS 10.0 besturingssysteem en is bovendien volledig simlock vrij. Verder kun je beroep doen op het werkgeheugen met een maximale capaciteit van maar liefst 32 GB. Indien je het geheugen wenst uit te breiden dan is daartoe echter geen enkel probleem. Je kunt makkelijk op het 4G wifi netwerk surfen en genieten van het duidelijk leesbaar 5.1 inch beeldscherm. Het feit dat je de telefoon draadloos kunt gaan opladen en dat het toestel bovendien stof- en waterdicht is, behoren ook tot de pluspunten.

Indien er een klein puntje van kritiek mag vermeld worden dan kan dit misschien wel te maken hebben met de kwetsbaarheid van het design. Echter blijven de meeste kopers wel degelijk overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de verschillende gebruiksmogelijkheden die het toestel aanbiedt.

 

Koop bij bol.com (€395)

 

 

 

 

Panasonic KX-TG6822

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke draadloze telefoon? Dan loont het de moeite om dit product van het bekende merk Panasonic alvast even onder de loep te nemen. Uit de verschillende online reviews kunnen we bovendien ook vaststellen dat de meeste kopers tevreden zijn over de kwaliteit van deze telefoon.

Deze duo DECT telefoon is een handige draadloze telefoon die bovendien zowel kan gebruikt worden met een Nederlandse alsook met een Belgische telefoonaansluiting. De 1,8 inch LCD schermen zijn helder en bijzonder duidelijk leesbaar. Verder kun je tot maximaal 100 contacten in het geheugen van de telefoon gaan bewaren. Daarnaast is er ook gedacht aan een degelijk antwoordapparaat. En dit alles aan een mooi prijskaartje.

Een blik op de verschillende online beoordelingen leert ons dat de kopers duidelijk tevreden zijn over de kwaliteit en het design. Echter is een enkele klant niet helemaal overtuigd van de geluidskwaliteit en dat is best wel jammer.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Philips M7701B/23

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze single DECT draadloze telefoon die geleverd wordt door het merk Philips. Philips staat bij heel wat klanten bekend omwille van zijn kwaliteit en duurzaamheid. Kortom, het loont vast en zeker de moeite om ook dit apparaat even wat grondiger onder de loep te nemen.

Het is een duurzame draadloze telefoon die over heel wat mogelijkheid beschikt. Zo kun je genieten van een krachtige en duidelijke luidspreker en is de telefoon ook voorzien van nummerherkenning. Binnenshuis kun je rekenen op een maximaal bereik van 50 meter en buitenshuis bedraagt dit bereik zelfs 300 meter.

Jammer genoeg zijn er tot op heden nog helemaal geen online reacties bij dit product geplaatst. Het is dus goed mogelijk dat het om een vrij recent product gaat of misschien vinden sommige klanten het jammer dat de instellingen alleen maar in het Engels beschikbaar zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Gigaset SL750H

 

Het rijtje wordt tenslotte afgesloten met de Pro-Single DECT draadloze telefoon. Dit product wordt bovendien geleverd door het bekende merk Siemens en behoort tot de Gigaset SL serie. Het is een vrij compacte telefoon die niet zoveel plek in beslag neemt en die je bovendien makkelijk van de ene naar de andere ruimte kunt meenemen.

Je kunt gebruik maken van duidelijk leesbare en verlichte 2,4 inch TFT display. Je zult werkelijk versteld staan van de vele mogelijkheden waarover deze draadloze telefoon beschikt. Zo kun je handsfree bellen en zijn ook groepsgesprekken één van de vele mogelijkheden. Verder beschikt deze draadloze telefoon over heel wat geheugen en een capaciteit om heel wat contactgegevens op te slaan.

We durven vermoeden dat het hier om een vrij recent artikel gaat. Dit zou alvast het gebrek aan online beoordelingen kunnen verklaren. Daardoor is het voor ons behoorlijk moeilijk om jou verder advies te geven over de gebruikerservaringen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status