fbpx

Beste draadloze telefoon

Laatste update: 22.10.19

 

Draadloze telefoons test van 2019

 

 

De technologie staat helemaal niet stil en steeds meer merken brengen een eigen versie van de draadloze telefoon op de markt. Zo kun je kiezen voor een exemplaar van Panasonic, Siemens of Philips. Of gaat je voorkeur toch uit naar Samsung? Er zijn heel wat mogelijkheden en dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Daarom hebben wij hieronder 5 topproducten klaar staan die we zorgvuldig voor jou hebben geselecteerd. Neem rustig de tijd om de verschillende opties even te bekijken en kies er dan voor jezelf de beste draadloze telefoon uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Apple iPhone XR

 

In de categorie van de goedkope draadloze telefoons zul je jammer genoeg niet meteen dit product kunnen terugvinden. Toch is het een goed advies om deze iPhone van Apple even grondig te bekijken aangezien het toestel heel wat te bieden heeft.

De iPhone XR is voorzien van een vrij groot beeldscherm van maar liefst 6,1 inch. Verder kun je gebruik maken van het 4G wifi netwerk en maakt het toestel gebruik van het iOS 12 besturingssysteem. Deze draadloze telefoon is voorzien van een vrij groot werkgeheugen van maar liefst 64 GB dat je zelf eventueel nog verder kunt uitbreiden.

Je kunt genieten van de krachtige A12 Bionic chip net zoals een duidelijk en bijzonder helder beeldscherm. Echter is het belangrijk om er rekening mee te houden dat deze draadloze telefoon niet voorzien is van een OLED display zoals dit bijvoorbeeld bij de iPhone Xs wel het geval is. Ondanks de hoge prijs, reageren de meeste klanten wel bijzonder positief op de kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€697.5)

 

 

 

 

Samsung Galaxy S7

 

In vergelijking met het vorige product lijk je met deze Samsung telefoon wel een draadloze telefoon aanbieding in huis te halen. Deze Samsung Galaxy S7 telefoon is afgewerkt in een opvallende witte kleur maar kun je verder ook nog in 4 andere kleuren verkrijgen.

Het apparaat maakt gebruik van het iOS 10.0 besturingssysteem en is bovendien volledig simlock vrij. Verder kun je beroep doen op het werkgeheugen met een maximale capaciteit van maar liefst 32 GB. Indien je het geheugen wenst uit te breiden dan is daartoe echter geen enkel probleem. Je kunt makkelijk op het 4G wifi netwerk surfen en genieten van het duidelijk leesbaar 5.1 inch beeldscherm. Het feit dat je de telefoon draadloos kunt gaan opladen en dat het toestel bovendien stof- en waterdicht is, behoren ook tot de pluspunten.

Indien er een klein puntje van kritiek mag vermeld worden dan kan dit misschien wel te maken hebben met de kwetsbaarheid van het design. Echter blijven de meeste kopers wel degelijk overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de verschillende gebruiksmogelijkheden die het toestel aanbiedt.

 

Koop bij bol.com (€433.49)

 

 

 

 

Panasonic KX-TG6822

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke draadloze telefoon? Dan loont het de moeite om dit product van het bekende merk Panasonic alvast even onder de loep te nemen. Uit de verschillende online reviews kunnen we bovendien ook vaststellen dat de meeste kopers tevreden zijn over de kwaliteit van deze telefoon.

Deze duo DECT telefoon is een handige draadloze telefoon die bovendien zowel kan gebruikt worden met een Nederlandse alsook met een Belgische telefoonaansluiting. De 1,8 inch LCD schermen zijn helder en bijzonder duidelijk leesbaar. Verder kun je tot maximaal 100 contacten in het geheugen van de telefoon gaan bewaren. Daarnaast is er ook gedacht aan een degelijk antwoordapparaat. En dit alles aan een mooi prijskaartje.

Een blik op de verschillende online beoordelingen leert ons dat de kopers duidelijk tevreden zijn over de kwaliteit en het design. Echter is een enkele klant niet helemaal overtuigd van de geluidskwaliteit en dat is best wel jammer.

 

Koop bij bol.com (€69.95)

 

 

 

 

Philips M7701B/23

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze single DECT draadloze telefoon die geleverd wordt door het merk Philips. Philips staat bij heel wat klanten bekend omwille van zijn kwaliteit en duurzaamheid. Kortom, het loont vast en zeker de moeite om ook dit apparaat even wat grondiger onder de loep te nemen.

Het is een duurzame draadloze telefoon die over heel wat mogelijkheid beschikt. Zo kun je genieten van een krachtige en duidelijke luidspreker en is de telefoon ook voorzien van nummerherkenning. Binnenshuis kun je rekenen op een maximaal bereik van 50 meter en buitenshuis bedraagt dit bereik zelfs 300 meter.

Jammer genoeg zijn er tot op heden nog helemaal geen online reacties bij dit product geplaatst. Het is dus goed mogelijk dat het om een vrij recent product gaat of misschien vinden sommige klanten het jammer dat de instellingen alleen maar in het Engels beschikbaar zijn.

 

Koop bij bol.com (€74.99)

 

 

 

 

Gigaset SL750H

 

Het rijtje wordt tenslotte afgesloten met de Pro-Single DECT draadloze telefoon. Dit product wordt bovendien geleverd door het bekende merk Siemens en behoort tot de Gigaset SL serie. Het is een vrij compacte telefoon die niet zoveel plek in beslag neemt en die je bovendien makkelijk van de ene naar de andere ruimte kunt meenemen.

Je kunt gebruik maken van duidelijk leesbare en verlichte 2,4 inch TFT display. Je zult werkelijk versteld staan van de vele mogelijkheden waarover deze draadloze telefoon beschikt. Zo kun je handsfree bellen en zijn ook groepsgesprekken één van de vele mogelijkheden. Verder beschikt deze draadloze telefoon over heel wat geheugen en een capaciteit om heel wat contactgegevens op te slaan.

We durven vermoeden dat het hier om een vrij recent artikel gaat. Dit zou alvast het gebrek aan online beoordelingen kunnen verklaren. Daardoor is het voor ons behoorlijk moeilijk om jou verder advies te geven over de gebruikerservaringen.

 

Koop bij bol.com (€109)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status