Beste draagbare CD speler

Laatste update: 03.06.20

 

Draagbare CD spelers test van 2020

 

Tegenwoordig zijn er heel wat draagbare cd-spelers die de moeite waard zijn om in huis te halen. Het is uiteindelijk ook allemaal afhankelijk van waar je zelf naar op zoek bent. Wil je graag een basis of standaard exemplaar of mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn. Wij zijn alvast zo vrij geweest om even uit te zoeken wat nu precies de 3 best beoordeelde draagbare cd-spelers zijn. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen opteren voor de Lenco SDC-24 cd-speler die gekenmerkt wordt door het unieke en moderne design. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit de 8 beschikbare designs. Ook wanneer je kiest voor de Caliber HBC431DAB-BT draagbare cd-speler mag je zeker zijn van een uitmuntende kwaliteit. Bovendien is het apparaat uitgerust met een krachtige en heldere DAB+ radio.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Draagbare cd-spelers koopgids

 

Ben je op zoek naar één van de beste draagbare cd-spelers maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij jou alvast verder op weg helpen. Het is in elk geval al een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten met elkaar te vergelijken alvorens je een keuze maakt. Zo zou je onder andere kunnen rekening houden met het gebruiksgemak, de D/A converter, de diverse afspeelmogelijkheden en de behuizing van het product. Daar sommige draagbare cd-spelers ook net een tikkeltje duurder zijn, is het een aanrader om te letten op promoties. Het is altijd leuk om een draagbare cd-speler aanbieding tegen te komen.

 

 

Wat is een cd-speler en het gebruiksgemak

De meeste gebruikers zullen wel al eens gehoord hebben van een cd-speler. Het is een handig apparaatje dat je de mogelijkheid biedt om naar je favoriete cd’s te luisteren. Een draagbare cd-speler is dan ook een cd-speler die voldoende compact en comfortabel is, om deze van de ene naar de andere ruimte te kunnen verplaatsen. Ondanks het feit dat de cd-speler al heel wat jaren geleden ontstaan is, zijn er nog altijd heel wat gebruikers die de charme ervan waarderen.

Een draagbare cd-speler kan dan ook handig van pas komen in diverse situaties. Wanneer je bijvoorbeeld in de bouw werkt, en graag naar een leuk muziekje luistert, dan zorg je maar beter voor een stevige draagbare cd-speler. Verder zul je merken dat er ook heel wat prijscategorieën ontstaan. Zo zullen bepaalde exemplaren niet langer tussen de goedkope draagbare cd-spelers te vinden zijn, terwijl andere cd-spelers dan weer echte aanbiedingen blijken te zijn.

 

Het kostenplaatje

We hebben het hierboven al even kort aangehaald, er zijn wel degelijk verschillende prijsklassen mogelijk op het gebied van draagbare cd-spelers. Je beslist uiteindelijk helemaal zelf hoeveel je wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een duurzame cd-speler. Echter is het wel zo dat het prijskaartje in meer of mindere mate kan beïnvloedt worden door bepaalde factoren. Zo kan het design een belangrijke rol spelen, net zoals ook de mogelijkheden en extra functies.

Indien je bijvoorbeeld twijfels mocht hebben of niet kunt kiezen tussen meerdere draagbare cd-spelers dan kan het misschien helpen om de online beoordelingen er even bij te nemen. Daarin geven meerdere klanten hun ongezouten mening over een bepaalde draagbare cd-speler. Op die manier kun je jezelf al een beter idee vormen van de mogelijkheden van een bepaald product en uitmaken of het al dan niet iets voor jou is.

 

D/A converter van de cd-speler

De vraag blijft dan natuurlijk wel, waarom een bepaalde draagbare cd-speler beter is dan een andere. Eigenlijk moeten we daarvoor rekening houden met de D/A converter. De D/A converter zal dus gaan bepalen of je met de beste draagbare cd-speler naar huis gaat of juist niet. Elke cd-speler is uitgerust met een D/A converter aangezien het digitale geluid steevast moet worden omgezet naar een analoog geluid.

Als je dus een cd wilt beluisteren dan wordt het geluid digitaal doorgegeven aan je cd-speler. De converter zet dit digitale geluid om in een analoge geluidsvorm en dat is het geluid dat je door de luidsprekers van je cd-speler zult horen. Bij het omzetten van het digitale naar het analoge geluid gaat er jammer genoeg altijd wat van de geluidskwaliteit verloren. Daar zul je dan wel rekening mee moeten houden.

Afspeelmogelijkheden en de behuizing

Het is ook belangrijk om even stil te staan bij diverse afspeelmogelijkheden. De meeste hedendaagse draagbare cd-spelers zijn in staat om ook heel wat andere formaten af te spelen. Denk onder andere maar aan cd-r’s en zelfs cd-rw’s. Verder zijn er bijvoorbeeld ook cd-spelers die de mogelijkheid bieden om mp3 bestanden, die op een cd zijn gebrand, af te spelen. Het grote pluspunt hiervan is dat je dus veel meer mp3 bestanden op 1 cd kunt branden. Echter zul je wel rekening moeten houden met een iets mindere geluidskwaliteit.

Zeker wanneer je de draagbare cd-speler overal mee naartoe wilt nemen, of wanneer je bijvoorbeeld in de bouw en de constructie werkt, is het belangrijk dat de cd-speler duurzaam is. Dat heeft alles te maken met de behuizing of de bekasting van de draagbare cd-speler. Zo kun je kiezen voor een houten bekasting net zoals er ook heel wat draagbare cd-spelers op de markt zijn met een metalen of aluminium behuizing.

 

SACD

Tenslotte is het een aanrader om ook even stil te staan bij SACD (Super Audio CD). De SACD is enige tijd geleden ontworpen door 2 van de meeste bekende merken op vlak van technologie, namelijk Sony en Philips. Met de SACD wordt eigenlijk gewoon een handig dvd schijfje bedoeld, waarbij het mogelijk is om geluid te gaan weergeven en afspelen. In tegenstelling tot een normale cd zul je merken dat er op de SACD net iets meer ruimte over blijft. En die overgebleven ruimte wordt gebruikt om de geluidskwaliteit van de muziek te verbeteren.

 

Draagbare cd-speler Reviews – Top 5

 

Luistert je kind graag naar muziek en ben je nog steeds op zoek naar een origineel en leuk verjaardagsgeschenk? Dan kun je misschien opteren voor één van de beste draagbare CD spelers. Het is een goed advies om zoveel mogelijk apparaten te bekijken en te vergelijken en hierbij ook rekening te houden met de online reviews. We zijn alvast op zoek gegaan naar de 5 best beoordeelde toestellen en hebben deze in een top 5 samengevat. Neem rustig je tijd om deze producten even te bekijken en kies er dan voor jezelf de beste draagbare CD speler uit.

 

 

Lenco SDC-24

 

Ben je op zoek naar een draagbare CD speler aanbieding? Dan kunnen wij jou alvast aanraden om dit apparaat van het bekende merk Lenco even goed te bekijken. Je zult meteen versteld staan van het mooie prijskaartje ervan.

Deze draagbare radio CD speler is beschikbaar in maar liefst 8 verschillende kleurtjes. Zo kun jij het product eruit kiezen dat je zelf het liefste ziet. Het is een handig apparaat dat niet alleen op netstroom kan werken maar bovendien ook op krachtige batterijen kan functioneren. Dit maakt het ook makkelijker om de CD speler overal mee naartoe te nemen of te verplaatsen.

Wanneer we een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen dan valt het meteen op dat sommige kopers helemaal overtuigd zijn en andere juist niet. Deze verdeeldheid is zeker niet slecht want het biedt namelijk net iets meer mogelijkheden tot verandering.

 

Koop bij bol.com (€36.99)

 

 

 

 

Caliber HBC431DAB-BT

 

Met dit product van het bekende en bijzonder sterk gewaardeerde merk Caliber haal je niet meteen één van de goedkope draagbare CD spelers in huis. Toch merken we dat de meeste klanten zich daar helemaal niet lijken aan te storen.

Deze draagbare CD speler is ook voorzien van een degelijk DAB+ radio die zorgt voor een uitstekende ontvangst. En verder is er ook een Bluetooth functie beschikbaar zodat je op een draadloze manier verbinding kunt maken met bijvoorbeeld je smartphone. Het toestel functioneert met behulp van maar liefst 8 krachtige C batterijen maar kan ook door middel van netstroom functioneren.

Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat je de batterijen er niet bij krijgt bij de aankoop van het apparaat. Je zult deze er zelf nog apart hoeven bij te kopen. Toch zijn de meeste kopers duidelijk wel bijzonder tevreden met de voordelen en de kwaliteiten van dit product.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bigben Disco Led verlichting

 

Ben je op zoek naar een draagbare CD speler met USB? Dan raden wij jou alvast aan om even dit toestel van het merk Bigben te bekijken. De CD speler heeft een mooie zwarte kleur maar kun je bovendien ook in een felroze kleur bekomen.

Het toestel biedt je niet alleen de mogelijkheid om naar je favoriete CD’s te luisteren maar je kunt er ook gewoon mee naar de radio luisteren. Verder is er een USB poort voorzien zodat je andere externe apparaten aan de CD speler kunt aansluiten. Je zult merken dat dit product ook is uitgerust met speciale lichteffecten waarbij je kunt kiezen uit maar liefst 7 kleurtjes.

De meeste kopers zijn echt wel overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Toch laat één enkele koper weten dat het voor een kindje van 7 jaar niet altijd eenvoudig is om er mee te werken. Dit kan dan ook vast en zeker als een aandachtspunt worden beschouwd.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Denver TCP-39

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke draagbare CD speler dan kun je dit product eventjes onder de loep nemen. Deze draagbare CD speler is afkomstig van het bekende merk Denver en is beschikbaar in 4 verschillende doch neutrale kleurtjes.

De draagbare CD speler is ook voorzien van een handige radio met een uitstekend ontvangstsignaal en het is ook mogelijk om cassettes af te spelen. Dankzij de AUX-ingang is het mogelijk om externe apparaten aan te sluiten op dit krachtige product.

Sommige kopers zijn helemaal overtuigd van het hemelse geluid en de uitstekende kwaliteit van het toestel. Andere gebruikers zijn dan weer iets minder tevreden over de duurzaamheid van het product. Zo zouden bepaalde onderdelen toch wel behoorlijk kwetsbaar zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Muse MD-205 LD Londen

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de draagbare CD speler van het al dan niet bekende merk Muse Electronics. Het is een degelijk toestel dat beschikbaar is in verschillende kleuren en designs. Toch steekt er in elk design een onmiddellijke verwijzing naar de bekende Engelse stad Londen.

Deze draagbare CD speler werkt niet alleen op basis van krachtige batterijen maar je kunt het toestel ook gewoon op de netstroom aansluiten. Verder is er ook een AUX-ingang voorzien waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld je MP3 speler aan de CD speler te koppelen.

Momenteel heeft er nog maar één enkele koper op het product gereageerd. De gebruiker geeft niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over de correcte prijs van het toestel. Kortom het is werkelijk een topproduct.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status