Beste draaitafel

Laatste update: 03.06.20

 

Draaitafels test van 2020

 

Als DJ kun je maar beter over uitstekende apparatuur beschikken en een degelijke en kwalitatieve draaitafel hoort daar natuurlijk ook wel bij. Maat wat is nu eigenlijk de beste draaitafel? Dat is uiteraard helemaal persoonlijk maar we proberen in onze koopgids toch een aantal tips en richtlijnen aan te bieden. Daarnaast zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde draaitafels van het moment. Zo blijkt de Denon DP-300F Platenspeler alvast een bijzonder goede aanbeveling te zijn. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit de verschillende kleuren en designmogelijkheden. Met de Sony PS-LX300 Platenspeler mag je zeker zijn van een evenwaardig alternatief. Het is een krachtige draaitafel die je makkelijk en zonder enige vorm van problemen aan een versterker kunt koppelen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Draaitafels koopgids

 

Een draaitafel is eigenlijk een platenspeler die over meer functies beschikt zodat het gebruikt kan worden door een professionele DJ. Tegenwoordig zijn er veel DJ’s die elektronisch gestuurde draaitafels gebruiken die verbonden zijn met de computer maar er bestaan ook nog andere die vinyl blijven gebruiken. Als je de beste draaitafel aanbieding wilt kopen dan moet je kiezen uit verschillende soorten en letten op de aandrijving, de prijs en de bediening.

 

 

Welke soort draaitafel

 

Voor een DJ is het belangrijk dat een draaitafel zo professioneel mogelijk is en vele functies bevat. Een aanbeveling voor een DJ is om een direct-drive draaitafel te kopen. Deze zijn iets duurder maar zijn beter om mee te werken. De draaitafel gebruikt een snellere start en de draaisnelheden zijn veel stabieler dan bij een belt-drive draaitafel.

Als je graag een mooi product koopt dan kun je kiezen voor een retro platenspeler. Dit model heeft een retro look die zorgt voor een leuke uitstraling in het interieur van je woning. Het kan wel zijn dat ze over minder functies beschikken en meestal zijn deze ook niet geschikt voor professioneel gebruik. Het voordeel is dat sommige ingebouwde luidsprekers hebben zodat je het apparaat los van een versterker kunt gebruiken.

Als je graag je vinylcollectie wilt bewaren op een digitale manier dan kun je kiezen voor een USB draaitafel. Zoals de naam het laat vermoeden is deze draaitafel voorzien van een USB verbinding om het toestel op je computer aan te sluiten. Je kunt dan eenvoudig al je vinyl overzetten naar MP3 zodat je ook naar je collectie kunt luisteren op je smartphone of multimediaspeler.

 

 

Welke aandrijving gebruikt de draaitafel

 

De aandrijving is een belangrijk punt voor een DJ. Er zijn verschillende soorten aandrijvingen die elk hun voor- en nadelen hebben namelijk direct drive, belt-drive of snaaraandrijving.

Een draaitafel met direct drive aandrijving is het meest geschikt voor professioneel gebruik vanwege de snelle start en de stabiele snelheden. Het toerental is accuraat en de draaitafel heeft minder onderhoud nodig. De motor van een direct drive is krachtig maar net daarom kan het voor trillingen zorgen.

Een belt-drive draaitafel gebruikt een wieltje en een riem om het draaiplateau van beweging te voorzien. Omdat de motor los staat van het plateau kun je geen last hebben van trillingen maar de riem zal na verloop van tijd last hebben van slijtage en dit heeft een negatief effect op de afspeelsnelheid.

Tenslotte zijn er nog draaitafels met een snaaraandrijving. Deze maken deel uit van de goedkope draaitafels en zijn geschikt om je platen mee af te spelen maar beschikken verder niet over speciale extra functies.

 

 

Bediening van de draaitafel

 

Sommige draaitafels werken volledig automatisch, je hoeft gewoon op de startknop te drukken en de toonarm beweegt zich naar de plaat waarna de naald zakt op de juiste positie. Wanneer de naald het einde van de plaat bereikt gaat het automatisch terug naar het rustpunt van de draaitafel.

Dit type platenspeler is natuurlijk heel makkelijk in gebruik maar het systeem werkt niet altijd perfect dus het kan gebeuren dat je last hebt van storingen. Een ander nadeel is dat reparaties van zo’n draaitafel duur zijn.

Je kunt ook een draaitafel kopen die halfautomatisch werkt. Dit betekent dat je de naald zelf op de plaat moet zetten maar op het einde gaat de toonarm automatisch terug naar het rustpunt. Met een halfautomatische draaitafel heb je minder kans op storingen en de naald zal niet vlug beschadigd worden omdat de toonarm automatisch terugkeert naar het rustpunt.

Tenslotte zijn er nog draaitafels die je volledig zelf moet bedienen. Deze zijn beter geschikt voor professioneel gebruik want als DJ wil je volledige controle over het apparaat. Als je deze platenspeler gebruikt om naar muziek te luisteren dan moet je goed in de gaten houden wanneer het einde van de plaat bereikt is zodat je de naald terug in de rustpositie kunt plaatsen. Als je dit niet doet kan de naald na verloop van tijd beschadigd raken.

 

 

Extra informatie en prijs

 

Een belangrijk accessoire voor de draaitafel is de naald. De kwaliteit van het geluid hangt grotendeels af van de naald. Koop een scherpe naald van topkwaliteit, je zult meer geld moeten uitgeven maar het resultaat zal verrassend zijn.

Een draaitafel, vooral een professioneel model, kan redelijk duur zijn. Je kunt echter op zoek gaan naar aanbiedingen door een tweedehands product te kopen of te wachten op promoties. Een budget opstellen en verschillende producten vergelijken is nodig om daarna te kunnen kiezen uit de goedkope draaitafels die je hebt gevonden op basis van je criteria.

 

 

Draaitafel reviews – top 5

 

 

Tegenwoordig gebruiken vele DJ’s computergestuurde draaitafels waarvoor je geen vinyl nodig hebt. Maar het gebruik van een echte platendraaier met vinyl heeft nog altijd de meeste charme. Het is ook de beste manier om te leren “scratchen”. Wij hebben vijf goede draaitafels op een rijtje gezet om de keuze voor je aankoop makkelijker te maken. Neem een kijkje en kies er voor jezelf de beste draaitafel uit.

 

 

Denon DP-300F Platenspeler

 

Het is niet altijd makkelijk om op zoek te moeten gaan naar de beste draaitafel. Dit exemplaar van Denon behoort tot de Denon DP serie en zal toch wel net iets duurder zijn in de aankoop. Echter merken we wel heel wat positieve online reviews van klanten op. Je zult merken dat het product door een DC-servomotor wordt aangedreven en te bekomen in in maar liefst 2 verschillende kleuren. 

Je zult merken dat de draaitafel vervaardigd is uit duurzame materialen zoals gegoten aluminium. Dergelijk stevige behuizing zorgt niet alleen voor minimale trillingen maar zorgt daarnaast ook voor het bereiken van optimale prestaties. De automatische startfunctie biedt je de mogelijkheid om, met slechts één druk op de knop, de draaitafel in werking te laten treden. Naast de ontwikkelde toonarm kun je ook gebruik maken van het aanwezige handmatige mechanisme.

Dankzij de ingebouwde phono-equalizer is het mogelijk om de draaitafel op een ingebouwde versterker te gaan aansluiten. De meeste klanten reageren bijzonder positief op de geleverde degelijkheid en het prachtige geluid. Echter is een kleine minderheid toch niet helemaal tevreden met de kwaliteit van het product.

Met de platenspeler van Denon haal je volgens heel wat gebruikers meteen een topproduct in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze draaitafel? Lees dan vooral even verder. Wij hebben namelijk een selectie gemaakt van de populairste kenmerken.

Voordelen
Voeding:

het is een bijzonder krachtige en degelijke draaitafel die wordt aangedreven door een sterke en duurzame DC-servomotor.

Materialen:

de draaitafel is tot stand gekomen door gebruik te maken van duurzame materiaalsoorten. Denk hierbij maar aan gegoten aluminium waardoor optimale prestaties kunnen worden bereikt.

Startfunctie:

de draaitafel is voorzien van een handige automatische startfunctie. Zo zal het helemaal geen moeite kosten om de draaitafel in werking te laten treden.

Nadelen
Budget:

jammer genoeg zul je merken dat het niet meteen de draaitafel met de laagste prijs is. Het is dan ook mogelijk dat de prijs voor sommige klanten misschien net een tikkeltje te duur is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Sony PS-LX300 Platenspeler

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame draaitafel? Dan loont het alvast de moeite om dit product even grondig te bekijken. De draaitafel wordt jou aangeboden door het bekende merk Sony en maakt deel uit van de Sony PS serie. De zwarte kleur laat het product er modern en elegant uitzien.

Ondanks de lage prijs zul je merken dat het apparaat toch heel wat aan te bieden heeft. Zo kun je genieten van een geïntegreerde voorversterker, een makkelijk in te stellen toerental en een converteerfunctie waarbij je de mogelijkheid hebt om muziek naar MP3 formaat te gaan omzetten. De combinatie van enerzijds de geïntegreerde phonotrap en anderzijds de USB uitgang maakt het mogelijk om de draaitafel aan te sluiten op verschillende soorten versterkers.

De platen worden probleemloos afgespeeld met een maximale snelheid van maar liefst 33 1/3 en 45 toeren per minuut. Dankzij de bijbehorende automatische bedieningen worden eventuele krassen en beschadigingen makkelijk vermeden. Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de kopers het erover eens zijn dat de kwaliteit optimaal is. Echter is één enkele klant toch niet helemaal tevreden over de bijgeleverde software die alleen maar in het Engels beschikbaar zou zijn.

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen of beschikt je misschien over een beperkter budget? Dan niet langer getreurd want misschien is de draaitafel van Sony dan wel iets voor jou. De lage prijs zorgt ervoor dat het product meteen een pak toegankelijker wordt voor het grote publiek.

Voordelen
Converteerfunctie:

de platenspeler is uitgerust met een handige converteerfunctie. Daardoor wordt het mogelijk gemaakt om liedjes van de platenspeler over te zetten naar een handig MP3 formaat.

Versterker:

je zult merken dat de draaitafel reeds van een ingebouwde voorversterker voorzien is. Daarnaast is het echter ook nog mogelijk om, indien je dit wenst, de draaitafel aan externe versterkers te koppelen.

Snelheid:

het is een vrij krachtige draaitafel waarbij je de mogelijkheid hebt om het toerental te regelen zoals je zelf wilt. Hierbij kun je kiezen uit 33 1/3 of 45 toeren per minuut.

Nadelen
Software:

de platenspeler wordt geleverd in combinatie met een handig softwarepakket. Jammer genoeg zou deze software alleen in het Engels geleverd worden.

Koop bij bol.com (€175)

 

 

 

 

Lenco L-3867

 

De Lenco L-3867 kun je aansluiten op je eigen versterker of zelfs op je computer via de USB poort. Dit kun je doen om je oude platencollectie te digitaliseren zodat je je muziek ook kunt beluisteren op een MP3 speler. De draaitafel is uitgerust met een ingebouwde voorversterker en beschikt over een autoreturn en een autostop.

Deze platenspeler is geschikt voor platen van de volgende snelheden: 33 rpm en 45 rpm. We mogen dit apparaat ook tot de categorie van goedkope draaitafels rekenen want het wordt aangeboden tegen een lage prijs.

De meeste gebruikers zijn heel tevreden over dit product, vooral over de goede prijs/kwaliteitverhouding. De platendraaier is van goede kwaliteit maar is volgens enkele kopers niet stevig genoeg. Het apparaat produceert een goed geluid en is eenvoudig te gebruiken maar is minder geschikt voor het digitaal overzetten van je platen naar MP3.

Ook met de Lenco L-3867 draaitafel mag je volgens heel wat kopers rekenen op een krachtig en kwalitatief sterk product. Het toestel is voorzien van een handige USB poort waarmee je de draaitafel eventueel op de versterker kunt aansluiten. Het is ook mogelijk om de draaitafel met de computer te verbinden indien je dit wenst.

Voordelen
Handig in gebruik:

doordat je de draaitafel met je laptop kunt verbinden, is het mogelijk om je uitgebreide platencollectie helemaal te gaan digitaliseren. Zo kun je je platen eventueel omzetten naar MP3 formaat.

Gebruiksgemak:

het toestel is niet alleen voorzien van een krachtige interne voorversterker maar is bovendien ook nog eens uitgerust met een autostop en een autoreturn functie.

Snelheid:

met deze draaitafel is het mogelijk om zowel platen van 33 rpm af te spelen alsook deze van 45 rpm.

Nadelen
Niet stevig:

sommige kopers zijn echter van mening dat deze draaitafel niet zo stevig is en daardoor vrij snel stuk gaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Soundmaster PL 186H Platenspeler

 

In vergelijking met sommige andere producten uit dit lijstje, zul je merken dat deze draaitafel zomaar eens een aanbieding zou kunnen zijn. Ideaal indien je liever niet zoveel geld uitgeeft aan een degelijke draaitafel of als je over een beperkt budget beschikt. 

Het apparaat mag er dan wel heel nostalgisch uitzien, het is echter voorzien van allerlei comfort en extra opties. Het is een multifunctioneel product dat zowel als draaitafel alsook als radio kan worden gebruikt. Doordat de draaitafel is uitgerust van een stel krachtige geïntegreerde 2 x 15 Watt luidsprekers, is het vrijwel meteen gebruiksklaar. Verder heb je ook de mogelijkheid om er een hoofdtelefoon op aan te sluiten en kun je het toerental ook instellen. Het is mogelijk om te kiezen tussen 33, 45 of 78 toeren per minuut.

We merken dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met de voordelen die deze draaitafel te bieden heeft. Echter is er ook een kleine minderheid die de geluidskwaliteit toch net een tikkeltje beter verwacht had. Laat je hierdoor niet meteen afschrikken en bekijk het even rustig.

Ben je niet alleen op zoek naar kwaliteit maar ook naar een opvallend en prachtig design? Kies dan voor deze draaitafel van Soundmaster. Het nostalgische design doet echter helemaal niets af aan de aangeboden kwaliteit. Laten we de voor- en nadelen even grondig op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Luidsprekers:

deze unieke draaitafel is voorzien van 2 duurzame ingebouwde 2 x 15 Watt speakers. Daardoor kun je de draaitafel praktisch gelijk gebruiken.

Multifunctioneel:

je zult versteld staan van de mogelijkheden van dit product. Zo heb je meteen een draaitafel en radio in één.

Toerental:

het is mogelijk om het toerental van de draaitafel aan te passen. Hierbij heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 33, 45 of maar liefst 78 toeren per minuut.

Nadelen
Matige geluidskwaliteit:

een beperkt aantal klanten is echter minder tevreden met de geleverde geluidskwaliteit.

Koop bij bol.com (€54.95)

 

 

 

 

Marantz TT5005 Platenspeler

 

Door te kiezen voor de Marantz draaitafel kies je voor een exemplaar afkomstig uit de Marantz Stereocomponenten serie. De draaitafel is afgewerkt in een prachtige zwarte kleur die daardoor goed oogt in eender welk interieur. Dankzij de ingebouwde schakelbare phono-equalizer waarmee de draaitafel is uitgerust, is het mogelijk om het product te koppelen aan een versterker.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van het start- en stopsysteem zodanig dat je toonarm op een automatische manier kan worden teruggeplaatst. Het plateau van de platenspeler is vervaardigd uit duurzaam aluminium zodanig dat een stabiele rotatie kan worden gegarandeerd. Verder zul je merken dat de draaitafel ook voorzien is van een MM element waarmee je het product op een HiFi-systeem kunt aansluiten.

Ondanks de vele voordelen merken we toch vooral op dat de meningen verdeeld zijn. Zo zijn enkele kopers echt helemaal overtuigd van de voordelen en de kwaliteit van de draaitafel. Andere gebruikers hebben dan weer hun twijfels en vinden de kwaliteit van de behuizing van het product eerder ondermaatst. Laat je hierdoor niet meteen afschrikken.

Tenslotte is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor de draaitafel van Marantz. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de draaitafel niet alleen mooi  en elegant maar ook tijdloos oogt. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, kun je hieronder de selectie van de voor- en nadelen even grondig bekijken.

Voordelen
MM element:

dankzij het MM element waarover de draaitafel beschikt, is het mogelijk om dit product zonder problemen aan een HiFi-systeem te koppelen.

Phono-equalizer:

je zult merken dat de draaitafel voorzien is van een krachtige geïntegreerde phono-equalizer. Op die manier kun je de platenspeler zonder problemen aansluiten op een versterker.

Nadelen
Slechte behuizing:

we merken dat een kleine minderheid van de klanten van mening is dat de behuizing van de draaitafel toch iets steviger had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Nikkei NTT15U

 

De Nikkei NTT15U platendraaier gebruikt elementen van het merk Audio Technica en wordt geleverd met een diamanten naald voor een optimale geluidskwaliteit. Je kunt platen afspelen op 33 rpm of 45 rpm en je hebt de mogelijkheid om de snelheid bij te sturen met de Pitch control knop. Dankzij de Direct Drive motor zit je meteen op je juiste snelheid.

De draaitafel beschikt over een stofkap om je platen te beschermen en een rubberen antislipmat. Dit apparaat is verder nog uitgerust met een RCA uitgang om het aan te sluiten op een versterker en met de USB uitgang kun je het toestel verbinden met een computer om je platen te digitaliseren naar MP3 bestanden.

De kopers vinden de prijs en de kwaliteit van deze draaitafel aanbieding heel goed. Het behoort tot de goedkope draaitafels en is ook makkelijk om te bedienen. Het geluid is prima en het enigste minpunt is dat de handleiding onvolledig is.

Als je graag met muziek bezig bent en misschien ook actief bent als DJ da kan deze platendraaier misschien wel iets voor jou zijn. In vergelijking met sommige andere modellen zul je zeker en vast verrast zijn van het mooie prijskaartje. Het zou zomaar eens het toestel met de laagste prijs kunnen zijn in vergelijking met de andere 4 draaitafels uit deze selectie.

Voordelen
Diamanten naald:

je zult merken dat dit toestel wordt aangeboden in combinatie met een diamanten naald. Op die manier wordt de geluidskwaliteit meteen een pak beter.

Pitch control knop:

met behulp van de Pitch control knop is het mogelijk om de snelheid aan te passen en eventueel een tikkeltje bij te sturen.

Direct Drive motor:

de Direct Drive motor functie helpt je om vrijwel meteen op de correcte snelheid te zitten.

Handig in gebruik:

het toestel biedt je de mogelijkheid om je platen af te spelen op enerzijds 33 rpm en anderzijds 45 rpm.

Nadelen
Handleiding:

volgens een enkele gebruiker is de handleiding niet volledig en daardoor niet echt duidelijk.

 

 

Onkyo CP-1050

 

De Onkyo CP-1050 is uitgerust met een direct drive functie. Zo zit de speler meteen op de juiste snelheid en moet het geen aanloop nemen. Het toestel beschikt over een element van Audio Technica en heeft een stofkap om je platen te beschermen. De prijs van dit apparaat ligt al iets hoger.

De kopers vinden het een geweldige draaitafel en geven een bijna volledig positief advies voor de aankoop van dit product. De platenspeler is van topkwaliteit en het design valt in de smaak bij de gebruikers. Het geluid is uitstekend en het product werd snel geleverd.

Het enigste nadeel is dat de handleiding niet in het Nederlands is maar in het Engels. Ook vindt één koper het gewicht van de naald iets te veel maar dat is dan voordelig bij het gebruik van oude platen.

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor deze draaitafel van Onkyo. Voor heel wat mensen is Onkyo één van de populairste merken of maar niet te zeggen veruit het beste merk. Toch loont het altijd de moeite om de voor- en nadelen van het apparaat op voorhand even te overlopen. Zo weet je op deze draaitafel wel iets voor jou is.

Voordelen
Direct drive functie:

net zoals het voorgaande apparaat is ook deze draaitafel voorzien van een degelijke direct drive functie. Op die manier zul je meteen op de juiste snelheid belanden.

Stofkap:

het apparaat is uitgerust met een handige stofkap die ervoor zorgt dat je platen zoveel mogelijk beschermd worden tegen vuil en andere stofdeeltjes.

Nadelen
Prijskaartje:

in tegenstelling tot het voorgaande apparaat zul je deze draaitafel niet meteen tussen de goedkope toestellen hoeven te verwachten.

Handleiding:

een enkele koper vindt het best wel jammer dat de handleiding enkel in het Engels beschikbaar is. Er had ook een Nederlandstalige versie mogen geweest zijn.

 

 

Pioneer PLX-1000

 

De Pioneer PLX-1000 is een direct drive draaitafel die uitgerust is met een krachtige motor. Dit toestel is uitermate geschikt om te scratchen en te mixen. Deze draaitafel is gebaseerd op de SL-1200 maar Pioneer heeft er alles aan gedaan om hem nog beter te maken. Deze platendraaier beschikt over een RCA aansluiting om aan te sluiten op een mixer.

Je kunt pitchen tussen +/-16% en +/-50%. De toonarm is ontworpen in een S-vorm zodat de naald zo recht mogelijk in de groef van de plaats terechtkomt. Zo heb je minder last van ruis. Je kunt het laten draaien op 33,3 en 45 rpm en omdat het bovenste plateau van de draaitafel gemaakt is van zwaar metaal heb je minder last van trillingen.

De meningen zijn verspreid over het internet maar zijn vooral positief. Deze draaitafel past in elk interieur en kan tegen een stootje. Je beschikt over vele pitch mogelijkheden en het heeft een krachtige motor. Deze draaitafel is een echt topproduct.

Indien je op zoek bent naar een draaitafel die over een krachtige motor beschikt dan loont het absoluut de moeite om dit apparaat eens te bekijken. Bovendien beschikt de Pioneer PLX-1000 draaitafel ook nog eens over een direct drive motor waardoor je vrijwel meteen op de juiste snelheid gebracht wordt.

Voordelen
Scratchen en mixen:

dankzij de krachtige motor waarover deze draaitafel beschikt, is het apparaat bijzonder ideaal om te leren mixen en scratchen.

RCA aansluiting:

de draaitafel is bovendien ook uitgerust met een handige RCA aansluiting. Op die manier is het mogelijk om de draaitafel met een mixer te koppelen.

Toonarm:

het zal je vrijwel meteen opvallen dat het design van de toonarm in een S-vorm loopt. Op die manier komt de naald zo goed als loodrecht op de plaat terecht met een uitstekende geluidskwaliteit als resultaat.

Nadelen
Geen gebruikerservaringen:

op dit moment zijn er nog geen online beoordelingen geplaatst. Daardoor is er ook nog niet veel bekend omtrent de gebruikerservaringen van klanten.

 

 

Thorens TD 235 EV

 

De Thorens TD 235 EV is een semi automatische draaitafel waarmee je platen van zowel 33 rpm als 45 rpm kunt afspelen. Het toestel is uitgerust met een Thorens TP-19-1 toonarm en een Thorens TAS 267 element. Thorens staat bekend om zijn draaitafels van topkwaliteit en bestaat al bijna 150 jaar.

Het apparaat is voorzien van een ingebouwde RIAA voorversterker, zo kun je de draaitafel direct aansluiten op de lijningang van je versterker. Het beschikt ook nog over een beschermkap die gemaakt is van kunststof plexiglas.

Over dit product zijn er momenteel nog geen online reviews geschreven door kopers. Wegens het gebrek aan beoordelingen is het voor ons onmogelijk om een advies te geven over deze draaitafel aanbieding.

Tot slot is er dan ook nog deze uitstekende automatische draaitafel van het gewaardeerde merk Thorens. Om te weten of dit product al dan niet is voor jou is, kan het misschien helpen om de voor- en nadelen even te raadplegen. Deze geven wij hieronder alvast even aan jou mee.

Voordelen
Type platen:

met dit apparaat is het mogelijk om verschillende soorten platen van 33 en 45 rpm af te spelen.

Handig in gebruik:

je zult merken dat deze draaitafel over een handige interne RIAA voorversterker beschikt. Verder is er ook nog een beschermkap voorzien om al het stof en vuil tegen te houden. Deze stofkap is vervaardigd uit een combinatie van kunststof en plexiglas.

Nadelen
Geen reviews:

momenteel zijn er nog geen online beoordelingen door klanten geschreven. Daardoor is het niet zo eenvoudig om jou verder advies te geven over de mogelijke nadelen ervan.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wil de Haas
Wil de Haas
5 months ago

Ik vind het niet zo handig om een overzicht te maken van aanbevolen producten 2019, als het merendeel daarvan niet meer verkrijgbaar is.

10top Team
Admin
10top Team
5 months ago
Reply to  Wil de Haas

Beste,

Bedankt voor de oprechte comment. We selecteren de producten steeds op basis van verschillende factoren. Uiteraard kan het altijd gebeuren dat er bepaalde producten na verloop van tijd uit de rekken worden gehaald of tijdelijk niet meer beschikbaar zijn.
Daarom zorgen wij regelmatig voor een update en zullen dit hier ook doen.

Met vriendelijke groet

DMCA.com Protection Status