fbpx

Beste drone met camera

Laatste update: 23.10.19

 

Drones met camera’s test van 2019

 

 

Het is niet altijd makkelijk om een degelijke drone met camera te kiezen die ook nog eens voordelig is van prijs. Daarom zijn wij alvast even op zoek gegaan naar 5 topproducten om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken. Je kunt hierbij ook rekening houden met de verschillende online reviews en het advies van de klanten. Zo zullen er verschillende mogelijkheden zijn zoals een mini drone met camera of een drone met HD camera. Bekijk de producten zorgvuldig en kies er dan nadien de voor jou beste drone met camera uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Syma X8G met 8MP HD Camera

 

Het is niet meteen het toestel met de laagste prijs maar toch zul je het vast en zeker tussen de goedkope drones met camera’s kunnen spotten. Het is een degelijk apparaat dat over een bijzonder krachtige oplaadbare accu beschikt.

Zodra de accu van het toestel helemaal is opgeladen dan kun je maar liefst 12 minuten lang zonder problemen met de drone vliegen. Bovendien kun je zeker zijn van een bereik van maar liefst 150 meter. Verder is de drone voorzien van 8 megapixel camera die ervoor zorgt dat je uitstekende beelden kunt maken. Ook video’s zijn geen enkel probleem.

Je krijgt er bij de aankoop van het toestel bovendien ook een krachtig 4GB SD kaartje bij. Op die manier heb je toch al heel wat geheugen om de beelden op te slaan. We merken dan ook dat deze voordelen en positieve eigenschappen ervoor zorgen dat de meeste kopers overtuigd zijn van dit product.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Syma X5UW FPV Live

 

Net zoals het vorige apparaat is ook deze drone afkomstig van het bekende merk Syma. In vergelijking met sommige andere toestellen hier uit dit lijstje zou dit apparaat wel eens een drone met camera aanbieding kunnen zijn. De lage prijs biedt alvast heel wat voordelen voor heel wat kopers.

Het is een krachtig toestel dat voorzien is van een oplaadbare batterij. Bovendien worden er extra batterijen meegeleverd met het toestel. Je zult zien dat je met deze drone werkelijk prachtige beelden kunt maken tot op een afstand van maar liefst 70 meter.

De meeste kopers zijn duidelijk overtuigd van de kwaliteit van het apparaat en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Toch is een kleine minderheid van de gebruikers niet helemaal tevreden over deze drone met camera.

 

Koop bij bol.com (€85.16)

 

 

 

 

Udi U818A met 720p HD FPV camera

 

Er is natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de drone met camera van het merk Udi. Het apparaat is voorzien van een krachtige accu die je steeds opnieuw kunt gaan opladen. Zodra de accu van de drone volledig is opgeladen dan kun je gedurende 10 minuten met de drone vliegen.

Verder mag je rekenen op een uitstekende camera waarmee je prachtige foto’s en beelden kunt maken. En dit alles in een bereik van ruim 80 meter ver. Bovendien is deze drone met camera ook voorzien van een handige terugkeerfunctie. Op die manier zal de drone altijd terugkeren naar de basis.

Op dit moment hebben er nog maar 2 gebruikers een online beoordeling geplaatst. Beide kopers zijn duidelijk helemaal overtuigd van de vele voordelen en de uitstekende kwaliteit. Daarnaast geeft een enkele koper ook een positief advies over de uitstekende kwaliteit van de camera en de stabiliteit van de drone. Dit alles gecombineerd met een fraai design zorgt ervoor dat het om een topproduct gaat.

 

Koop bij bol.com (€105)

 

 

 

 

Quadcopter MJX Bugs 3 pro B3 – 5G 1080P

 

Wanneer je voor deze drone met camera kiest dan kies je voor een toestel van het al dan niet bekende merk MJX. Het apparaat is niet meteen één van de goedkope toestellen maar ook alvast niet het duurste. En dat is een pluspunt dat heel wat kopers duidelijk kunnen waarderen.

Je zult vrijwel meteen merken dat de drone met camera voorzien is van een bijzonder krachtige accu die je steeds opnieuw kunt opladen. Bovendien zul je er bij de aankoop ook nog een extra accu bij krijgen. Zo kun je de drone steeds gebruiken zonder dat je moet wachten op de batterij. Je zult versteld staan van het enorme bereik en de uitstekende foto’s en video’s die het apparaat maakt.

De koper is duidelijk bijzonder tevreden met dit toestel. Je kunt het probleemloos 40 minuten lang gebruiken en dit met een bereik van wel 600 meter ver. Bovendien is de drone ook voorzien van een handige GPS functie.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Eddy Toys Quadcopter

 

Ben je op zoek naar een drone met camera maar wil je er liever niet zoveel geld aan uitgeven? Dan hebben wij misschien wel de oplossing voor jou. Het loont dan ook de moeite om dit product van het bekende merk Eddy Toys alvast even te bekijken.

Het apparaat is vorozien van een handige oplaadbare accu en beschikt over maar liefst 6 assen. Deze zorgen ervoor dat je fantastische foto’s en video’s kunt maken. Het is het ideale apparaat of speelgoed en dit zowel voor jong alsook voor oud. Met een bereik van maar liefst 200 meter haal je alvast een topproduct in huis.

Sommige kopers zijn best tevreden over het toestel terwijl anderen toch wel wat minpuntjes opmerken. Laat je hierdoor echter niet door afleiden want misschien is dit wel de drone waar jij naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€49)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status