5 beste droogkappen Test Van 2020

Laatste update: 09.08.20

 

5 beste droogkappen (Reviews) van 2020

 

Wanneer u de tijd niet hebt om uw haren los in de wind te laten drogen of op korte tijd een weelderige krullenbol verkiest, kan een goede droogkap een oplossing bieden. Gezien het ruime aanbod is het niet altijd makkelijk om de beste droogkap uit te kiezen. Daarom hebben wij 5  topprodukten voor u getest en goed bevonden. Vergelijk de verschillende mogelijkheden en zoek de droogkap uit die het beste bij jou past. De online reviews van klanten kunnen je helpen om de juiste keuze te maken.

 

 

1. Krups CF 6000 Ionic droogkap 600 Watt

 

Krups biedt je deze energiebesparende en krachtige droogkap aan tegen een aantrekkelijke prijs. Het zou zomaar eens een droogkap aanbieding kunnen zijn. De robuuste, krachtige droogkap heeft een vermogen van 600 Watt en is eenvoudig in het gebruik. De compacte, lichtgewicht uitvoering laat toe de droogkap makkelijk op te bergen en mee te nemen dankzij de bijgeleverde handige opbergtas.

De Krups droogkap is uitgerust met 2 verwarmingsstanden en een knop voor de koude luchtfunctie. Een pluspunt van deze droogkap is dat de antistatische werking ervan voorkomt dat het haar gaat pluizen.

De meeste klanten weten de prijs-kwaliteitverhouding en de voordelen van de droogkap te waarderen. Uit de reviews blijkt ook dat in de hoogste warmtestand de temperatuur hoog kan oplopen, wat niet echt aangenaam is. Lees het advies van klanten in de reviews er op na om je persoonlijke oordeel te vormen.

 

Koop bij bol.com (€56.95)

 

 

 

 

2. BaByliss BAB6910E Pro Portable Hood droogkap 1200 Watt

 

Ga je liever voor het echte kappersgevoel? En nog wel tegen een voordelige prijs? Dan is de bij de vele thuiskappers alom geprezen BaByliss droogkap echt iets voor jou. Vanwege de lage prijs zul je dit apparaat makkelijk tussen de goedkope droogkappen kunnen spotten.

De compact uitgevoerde BaByliss droogkap is eenvoudig in gebruik en voorzien van een draagband. Dit compacte tafelmodel is opvouwbaar en makkelijk op te bergen en te verplaatsen. De grote kap is voorzien van extra opbergruimte om je krulspelden, rollers en het snoer in op te bergen.

De BaByliss droogkap is voorzien van 2 warmte- en snelheidsinstellingen.  Het vermogen bedraagt niet minder dan 1200 Watt. De verzorgende en beschermende antistatische werking garandeert een optimaal en professioneel resultaat. De ergonomische en moderne uitstraling van de BaByliss droogkap is een bonus die u er gratis bovenop krijgt.

Algemeen kan men stellen dat klanten in hun reviews de BaByliss droogkap overwegend positief beoordelen. Sommige maken gewag van de kwetsbare en matig kwalitatieve uitvoering.

 

Koop bij bol.com (€67.03)

 

 

 

 

3. Carmen Handy Hood 600 droogkap 600 Watt

 

Carmen biedt je deze comfortabele en makkelijk te gebruiken droogkap aan tegen een erg aantrekkelijk prijs. De verstelbare riem zorgt voor een optimaal draagcomfort. Het opbergen van de droogkap gaat erg makkelijk met de bijgeleverde luxe opbergtas.

De Carmen droogkap kent 2 warmtestanden en is voorzien van een koude luchtstand. Deze ‘cool shut’ functie zorgt voor het snel en goed tot stand brengen van de haarfixatie. De prijs-kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak in acht genomen, zijn de meeste klanten tevreden over de Carmen droogkap.

Er wordt wel aangegeven dat het snoer iets langer had mogen zijn en ook de meningen over de warmtestanden zijn verdeeld. Laat u hierdoor echter niet afschrikken en oordeel zelf.

 

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

4. Proficare HTH3003 Droogkap 3-in-1 400 Watt

 

Het wel erg aantrekkelijke prijskaartje maakt de aanschaf van een Proficare droogkap het overwegen waard. De Proficare droogkap is een praktische droogkap die je ook als losse haardroger én als losse krulborstel kunt gebruilken dankzij de bijgeleverde opzetstukken. De compacte uitvoering en de ergonomische handgreep zorgen voor een optimaal gebruik en comfort.

De Proficare droogkap is uitgerust met 2 warmte- en vermogensstanden en is beveiligd tegen oververhitting. De antistatische koude blaasfunctie voorkomt een pluizig resultaat en beschermt het haar. De droogkap wordt geleverd met een extra lange kabel die ruim 1,80 m lang is.

We stellen vast dat de meeste klanten in de reviews melding maken van de voordelige prijs-kwaliteitverhouding maar ook opmerken dat de kap in de 2de warmtestand te heet kan worden. Weeg alle voor- en nadelen rustig tegen elkaar af, zodat u de juiste keuze kunt maken.

 

Koop bij bol.com (€29.95)

 

 

 

 

5. Comair Droogkap Super Equator met statief 1050 Watt

 

De Comair droogkap behoort tot de absolute top van de droogkappen. Als thuiskapster zal u zich een echte professional kunnen wanen. Het prijskaartje van deze droogkap staat uiteraard in verhouding tot zijn mogelijkheden.

De krachtige droogkap met zijn in hoogte verstelbaar statief, kent niet minder dan 4 droogsnelheden (van normale tot supersnelle droogtijd) en is uitgerust met een timerfunctie. De thermostaat zorgt voor de beveiliging en regulering van de warmtestanden terwijl het controlelampje aangeeft wanneer er iets mis dreigt te gaan.

De Comair droogkap Super Equator oogt niet alleen erg professioneel, hij is het ook. Misschien iets te hoog gegrepen voor de particuliere gebruiker?  Er zijn spijtig genoeg geen reviews terug te vinden online over de Comair droogkap. Je zult je dus moeten baseren op de professionele bevindingen van kappers en kapperszaken en vervolgens zelf oordelen.

 

Koop bij bol.com (€499)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status