Beste droogrek

 

Droogrekken test van 2019

 

 

Als je geen droogtrommel in huis hebt dan kan het wel een handige oplossing zijn om een droogrek aan te kopen. Je kunt het gemakkelijk openvouwen om er je was aan te hangen. Na gebruik klap je het gewoon weer dicht en kun je het opbergen. Bekijk dus gerust even de 5 topproducten die we hieronder geselecteerd hebben op basis van de reviews en het advies van klanten. Kies er vervolgens voor jou het beste droogrek uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Brabantie T model 20m White

 

Dit model van Brabantia zul je niet meteen tussen de goedkope droogrekken hoeven te zoeken omwille van het iets hogere prijskaartje in vergelijking met andere droogrekken.

Dit handige droogrek is helemaal uit metaal gemaakt en is dus bijzonder stevig. Het onderstel is voorzien van handige beschermdoppen die ervoor zorgen dat de vloer niet beschadigd wordt. Je kunt het rek gemakkelijk en snel openklappen en na gebruik direct opnieuw dichtvouwen.

Een aantal kopers laten weten dat het rek toch best wel zwaar weegt en de prijs toch net een tikkeltje te hoog is. Toch merken we op dat de overgrote meerderheid van de gebruikers helemaal overtuigd is van de goede kwaliteit en het fraaie design. Bovendien is het droogrek bijzonder gemakkelijk te onderhouden.

 

Koop bij bol.com (€24.95)

 

 

 

 

Tomado Metaltex Denhaag 

 

Indien je op een klein appartementje woont dan kan dit droogrek van Tomado – Metaltex misschien wel van pas komen. Dit zilvergrijze droogrek kun je gemakkelijk en snel aan de radiator of je balkon bevestigen.

Het is een vrij compact droogrek dat je na gebruik gemakkelijk kunt dichtvouwen en opbergen. Daardoor kan het ook de ideale oplossing zijn voor mensen die vaak op kampeervakantie gaan. Het rek is afgewerkt met een duurzame Epotherm coating. Dit is niet alleen roestvrij maar ook nog eens UV bestendig.

Het design blijkt jammer genoeg niet elke koper aan te spreken. Toch is de meerderheid van de reacties helemaal positief. Zo zijn heel wat klanten ervan overtuigd dat het een handig droogrek is van een goede kwaliteit. Haast je dus naar de winkel en probeer het zeker zelf even uit.

 

Koop bij bol.com (€26.98)

 

 

 

 

Leifheit Telegant 36 Protect Plus

 

Dit droogrek van het bekende merk Leifheit is misschien wel precies waar jij al zo lang naar op zoek bent. Het is een compact model dat je gemakkelijk tegen de muur of de wand van je badkamer kunt bevestigen bijvoorbeeld.

Het droogrek is vervaardigd uit kunststof en de handdoekstang die erbij hoort, is gemaakt uit stevig en duurzaam aluminium. Het rek biedt 5 droogstangen aan en dan ook nog een handdoekstang die bovendien helemaal roestvrij zijn.

Enkele kopers laten weten dat het droogrek bijzonder stevig is maar dat het toch beter is om het niet te zwaar te beladen. De meeste klanten echter zijn helemaal positief over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Het fraaie design is zeker en vast een leuk pluspunt.

 

Koop bij bol.com (€25.99)

 

 

 

 

Metaltex Gale voor deur Zilvergrijs

 

Net zoals één van de vorige toestellen is ook dit droogrek afkomstig van het bekende merk Tomado – Metaltex. Dit zilvergrijze model is het ideale droogrek voor aan je deur te bevestigen of eventueel over de douchewand.

Het rek is gemaakt uit staal en werd afgewerkt met een duurzame Epotherm coating. Daardoor is het droogrek niet alleen roestvrij maar ook nog eens UV bestendig en antistatisch. Na gebruik is het mogelijk om het rekje eenvoudig dicht te klappen en zo heel wat plaats te besparen wanneer je het wilt opbergen.

Enkele kopers vinden het product toch niet zo handig aangezien je de deur dan niet kunt sluiten. De overgrote meerderheid van de gebruikers is echter helemaal overtuigd van de goede kwaliteit en het handige design ervan.

 

Koop bij bol.com (€17.12)

 

 

 

 

Playwood Speelgoed wasrek

 

Indien je op zoek bent naar een leuk droogrek voor de kindjes dan kun je dit model uit hout altijd eens bekijken. Bovendien zul je het niet meteen tussen de dure modellen hoeven te zoeken. Dit zou dus zeker wel eens een droogrek aanbieding kunnen zijn.

Dit houten model is ideaal voor jouw kindjes om zich een tijdje rustig bezig te houden. Ze kunnen er met gemak de kleertjes, of dekentjes van hun poppen en knuffelberen ophangen. De rode waslijnen maken het geheel nog net een tikkeltje aantrekkelijker.

Wij kunnen jou jammer genoeg geen verder advies geven omtrent de gebruikerservaring omwille van het feit dat er nog geen reviews geplaatst zijn. Laat je hierdoor echter niet door afschrikken want misschien is dit wel het product waar jij al zo lang naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€65.63)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Web Analytics