fbpx

Beste drumstokjes

Laatste update: 15.10.19

 

Drumstokjes test van 2019

 

 

Drummen is voor veel mensen een prima hobby. Het is een zeer ontspannen bezigheid en leidt je gedachten af van de dagelijkse beslommeringen. Er zijn natuurlijk ook mensen die er hun beroep van gemaakt hebben. In alle gevallen heb je daarvoor wel drumstokjes nodig. We hebben een vijftal drumstokjes voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk hebben we ons daarbij gebaseerd op het advies van onze klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Dimavery DDS-5A 

 

Misschien is dit wel het beste drumstokje voor jou. Het is van de producent Dimavery. Dit bedrijf staat bekend om de levering van kwalitatief goede en sterke muziekinstrumenten die tegen een aantrekkelijke prijs worden geleverd. Hun producten worden ontwikkeld in Europa en geproduceerd in China.

Deze goedkope drumstokjes zijn vervaardigd uit eikenhout. Dit is een stuk sterker dan bijvoorbeeld esdoornhout en zal veel minder snel splijten. De tips van de drumstokjes hebben een druppelvorm. Deze zorgen voor optimaal contact met de trommel en daarmee voor een volle klank en goed volume.

In de review van klanten wordt heel lovend over deze stokjes gesproken. Ze worden met maar liefst 5 sterren gewaardeerd. De kwaliteit is super en ze zijn heel plezierig in het gebruik. Kortom een top product.

 

Koop bij bol.com (€13.5)

 

 

 

 

Hickory 5B

 

Deze drumstokjes zijn van het merk Johnny Brook en worden geleverd in verschillende afmetingen. Hier beschrijven wij 5B. Hickory is een zeer harde en sterke houtsoort die verschillende kleuren kan hebben van geel tot roodbruin. De kleur heeft geen invloed op de kwaliteit van het hout.

De stokjes hebben een lengte van 40 cm en een dikte van 1,5 cm. Ze worden geleverd in een setje van twee en zullen zeker voor heel veel spelplezier zorgen. De druppeltip van de stokjes zal voor een goed contact met de trommel zorgen en daarmee voor een goede klank en een prima volume.

Klanten zijn erg lovend over deze drumstokjes. Ze worden met maar liefst 5 sterren gewaardeerd. De stokjes zijn van een heel goede kwaliteit en daarmee kan zeker gesproken worden over een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€7.21)

 

 

 

 

Hickory 5A

 

Evenals de hiervoor beschreven drumstokjes zijn deze vervaardigd uit hickoryhout. Een sterke, taaie maar toch zeer elastische houtsoort. Met deze veerkracht zullen je polsen en handen minder snel vermoeid raken en kun je langer met je hobby bezig zijn. Mogelijk is dit voor jou de drumstokje aanbieding.

De lengte van de stokjes is 41 cm en ze worden geleverd in een set van twee. De zogenaamde druppelvorm van de tips zorgt voor een goed contact met trommels en bekkens. Het resultaat daarvan is een vol en warm geluid en een goed volume. Je zult er zeker veel drumplezier van beleven.

Ook kopers die je voorgingen zijn zeer tevreden over de kwaliteit van deze drumstokjes. Ze liggen plezierig in de hand en zorgen voor veel spelplezier. Met de aantrekkelijke prijs kan zeker van een heel goede prijs-kwaliteitverhouding worden gesproken.

 

Koop bij bol.com (€9.95)

 

 

 

 

Suck UK potloden

 

Houd je van drummen en ook van tekenen en ben jij daarmee een creatieve drummer? Dan zal jouw keuze ongetwijfeld op deze drumstokjes vallen. Je kunt ze namelijk gebruiken als drumstokjes maar ook als tekenpotloden. Deze drumstokjes zijn niet de goedkoopste uit onze selectie.

Deze stokjes zijn ook heel geschikt om cadeau te geven aan een creatieve drummer die je kent. Ze zullen zeker op prijs gesteld worden. Ze worden geleverd in een setje van twee stuks. De lengte van de stokjes is 22,5 cm. De vorm van de tip zal zorgen voor een mooi en warm geluid.

Klanten, die dit product al kochten, zijn zeer tevreden over de kwaliteit van deze drumstokjes. Hoewel ze niet de laagste prijs hebben, is de verhouding tot de kwaliteit heel goed te noemen. Met de grappige vormgeving leent dit artikel zich heel goed als geschenk.

 

Koop bij bol.com (€14)

 

 

 

 

Dimavery DDS NT Rock

 

Nog een set drumstokjes uit de reeks van de producent Dimavery. Evenals de hiervoor beschreven stokjes zijn ze van een prima kwaliteit. Ze zijn ook vervaardigd uit eikenhout. Van deze houtsoort is bekend dat het erg hard is en veel minder snel zal splijten dan andere houtsoorten.

Ook deze drumstokjes beschikken over een druppelvormige tip. Deze is vervaardigd uit zeer slijtvast nylon. De vorm zorgt voor een optimaal contact met trommels en bekkens en garandeert een mooi en warm geluid met een heel goed volume.

Kopers geven in hun beoordeling aan zeer tevreden te zijn over de prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit is prima en de prijs super. Ze zien er fraai uit en liggen goed in de hand. Ze zorgen daarmee voor veel drumplezier. 

 

Koop bij bol.com (€13.5)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status