5 Beste Dunlop laarzen Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste Dunlop laarzen (Reviews) van 2020

 

Wat de beste Dunlop laars is, is uiteraard voornamelijk een persoonlijke keuze. Zo kun je kiezen voor typische winter Dunlop laarzen maar zijn er ook gevoerde en thermo Dunlop laarzen. Kortom, heel wat mogelijkheden. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten we 5 topproducten graag op een rijtje. Neem rustig je tijd om de mogelijkheden te bekijken en houd eventueel rekening met de online reviews en het advies en de ervaringen van klanten.

 

 

1. Dunlop Veiligheidsschoenen laarzen Acifort maar 43 zwart s5

 

Ben je op zoek naar een Dunlop laars aanbieding? Bekijk dan alvast even dit product. Het gaat hier meer specifiek om een paar Dunlop veiligheidslaarzen die tot de S5 klasse behoren. Dat wil dus zeggen dat de laarzen voorzien zijn van een extra stalen versteviging ter hoogte van de hiel en de neus. Ideaal dus indien je werkzaam bent op bouwterreinen en eventueel de kans loopt om in aanraking te komen met beton, cement en zuren.

De laarzen zijn voorzien van een stevig versterkte zool en zijn makkelijk aan- en uit te trekken. Ze zijn beschikbaar in een maat 43 maar zijn ook nog in tal van andere schoenmaten te bestellen. De onderkant van de laarzen is niet alleen oliebestendig maar ook antislip, en zorgt daarmee voor een uitstekend loopvlak. Verder blijken de laarzen waterdicht, antistatisch en bestand te zijn tegen heel wat chemicaliën en dierlijke vetten en dergelijke.

Het zal je dan ook niet verwonderen dat er tot op heden alleen maar positieve reacties bij het product werden geplaatst. Bovendien hebben alle kopers, unaniem van elkaar, het product met de maximumscore van 5 sterren beloond.

 

Koop bij bol.com (€27.55)

 

 

 

 

2. Dunlop K400061 Blizzard gevoerde laars PVC zwart maat 38

 

Ben je als vrouw op zoek naar stevige en duurzame Dunlop laarzen, bekijk dan alvast even dit model. De Blizzard gevoerde laarzen zijn beschikbaar in een schoenmaat 38 maar kun je ook nog in tal van andere pasvormen aankopen. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen 2 neutrale kleuren.

Dit paar Dunlop laarzen is ideaal om tijdens de koude winterperiode te dragen en bieden beschermen tot een temperatuur van -15 graden Celsius. Dat heeft vooral te maken met het ontwerp en de gebruikte materiaalsoorten. Zo is de laars niet alleen synthetisch gevoerd maar wordt dit bovendien gecombineerd met een vetersluiting die waterdicht is. De unieke zool zorgt voor voldoende grip op gladde oppervlakken en de tussenzool is ook nog eens schokabsorberend.

De meerderheid van de klanten blijkt bijzonder positief te reageren op dit product. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de kwaliteit maar ook over het fraaie design. Slechts één klant blijkt niet helemaal overtuigd te zijn van de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€39.95)

 

 

 

 

3. Dunlop Rapido 16247 Groen Laarzen PVC 28

 

In vergelijking met sommige andere Dunlop laarzen zul je merken dat dit paar, vanwege de lage prijs, vast en zeker tot de goedkope Dunlop laarzen behoort. De laarzen zijn bovendien te verkrijgen in diverse schoenmaten en zijn voornamelijk uit PVC vervaardigd. Vervolgens werden de laarzen afgewerkt in die typische groene Dunlop kleur.

Deze unieke regenlaars zou je ook makkelijk kunnen gebruiken om in de tuin te werken of gewoon een leuke boswandeling te maken. Het gaat hier om een degelijke rubberlaars die makkelijk aan- en uit te trekken is en bovenal voorzien is van alle comfort. De schokabsorberende zool verhoogt het draagcomfort bovendien aanzienlijk.

Wanneer we de verschillende online beoordelingen van klanten bekijken, dan kunnen we voornamelijk positieve reacties waarnemen. Klanten reageren niet alleen positief op de kwaliteit maar ook op de degelijkheid en het comfort van de Dunlop laarzen. En dit alles wordt jou aangeboden tegen een betaalbaar prijskaartje.

 

Koop bij bol.com (€18.95)

 

 

 

 

4. Dunlop K354061 Blizzard Blauw Gevoerde Kinderlaarzen PVC

 

Ben je op zoek naar een paar degelijke Dunlop kinderlaarzen? Bekijk dan alvast even dit unieke exemplaar. De kind Blizzard Dunlop laarzen zijn vervaardigd uit bijzonder duurzame materialen en zijn voorzien van een neutrale blauwe voering. Handig om aan- en weer uit te trekken. Bovendien kun je de kinderlaarzen bovenaan nog wat meer aanspannen zodanig dat ze helemaal comfortabel zitten.

Bij de productie van de laarzen werd voor de buitenlaag voornamelijk gebruik gemaak van rubber. De binnenzool daarentegen bestaat uit synthetisch materiaal en de voering is dan weer van textiel. De laarzen zijn ideaal om in de winterperiode te dragen en bieden bescherming tot aan een temperatuur van ongeveer 15 graden onder 0.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er tot op heden nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Dit maakt het voor ons dan ook behoorlijk moeilijk om jou verder advies te geven over de gebruikerservaringen en het advies, positief en/ of negatief, van klanten.

 

Koop bij bol.com (€36.5)

 

 

 

 

5. Dunlop C762042.CH Purofort Rugged Zwart Thermo-Werklaarzen S5

 

Met dit paar duurzame Dunlop laarzen kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor comfort. De laarzen zijn speciaal ontworpen voor heren en zijn te bekomen in maar liefst 6 verschillende schoenmaten.

Deze thermo laarzen zijn ideaal om op koude winterdagen aan te trekken. De buitenkant van de laarzen is vervaardigd uit bijzonder duurzaam rubber terwijl de zool voornamelijk uit een combinatie van polyimide en synthetisch materiaal bestaat. De laarzen zijn afgewerkt met een voering van textiel. De unieke zool zorgt voor een optimale grip. In combinatie met de extra verstevigde hiel en zool, zijn deze werklaarzen veilig om te gebruiken op de werkvloer. Vandaar ook het S5 veiligheidslabel.

De hoge prijs zou een mogelijke verklaring kunnen geven voor het ontbreken van mogelijke online beoordelingen. Echter is het ook mogelijk dat heel wat kopers de laarzen reeds hebben aangekocht maar misschien gewoon nog niet de tijd gevonden hebben om een reactie te plaatsen. Neem dus zeker de tijd om de laarzen even wat grondiger te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€92.49)

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status