fbpx

Beste Dyson stofzuiger

Laatste update: 15.10.19

 

Dyson stofzuigers test van 2019

 

 

Tegenwoordig kopen steeds meer mensen een Dyson steelstofzuiger aan. Toch zijn er nog heel wat andere beste Dyson stofzuiger toestellen op de markt. Wij helpen jou dan ook graag in je zoektocht naar de voor jou ideale Dyson stofzuiger. Zo is het een goed advies om zoveel mogelijk rekening te houden met de online reviews die door klanten worden geschreven. Bekijk alvast even de top 5 hieronder en wie weet zit er zelfs wel een leuke Dyson stofzuiger aanbieding tussen die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Dyson V10 Absolute

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke Dyson steelstofzuiger? Dan kun je alvast dit product, de Dyson V10 even bekijken. Ondanks het feit dat het toestel niet meteen tot de goedkope Dyson stofzuigers behoort, lijken de meeste klanten overduidelijk tevreden te zijn.

Deze steelstofzuiger is een bijzonder krachtig apparaat dat je maar liefst 60 minuten lang zonder problemen kunt gebruiken. Uiteraard is het wel belangrijk dat de stofzuiger helemaal is opgeladen. Verder beschikt het toestel over een stofreservoir met een volume van ruim 0,8 liter en krijg je er bij de aankoop nog heel wat handige opzetstukken bij. Denk maar aan een degelijke combizuigmond.

Deze Dyson snoerloze stofzuiger beschikt verder ook nog over een handige en vooral krachtige geïntegreerde kruimelzuiger. Ondanks de hoge prijs, blijken de meeste kopers echt volledig overtuigd te zijn van de enorme zuigkracht en de krachtige batterij. Kortom het is een echte aanrader.

 

Koop bij bol.com (€450.79)

 

 

 

 

Dyson Digital Slim Extra

 

Net zoals het voorgaande product zul je merken dat ook deze Dyson stofzuiger eigenlijk een soort van steelstofzuiger is. Het is een krachtig apparaat dat over een stofreservoir beschikt waarvan de inhoud ruim 0,4 liter bedraagt.

Zodra je het toestel helemaal hebt opgeladen dan kun je het ongeveer een 20 tal minuutjes zonder problemen gaan gebruiken. Bovendien zal de stofzuiger ook helemaal niet aan zuigkracht verminderen. Het apparaat is niet alleen voorzien van een bijzonder krachtige geïntegreerde kruimelzuiger maar beschikt ook over een handige turbozuigmond.

Het is een multifunctioneel toestel dat voorzien is van een degelijke aan- en uitknop waardoor je heel wat energie kunt besparen. Ondanks al deze voordelen kunnen we alleen maar vaststellen dat de meningen toch wel wat verdeeld zijn. Dat is uiteraard niet erg want zo ontstaat er juist iets meer ruimte tot verbetering.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Dyson V7 Animal Extra

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven maar toch op zoek bent naar een degelijke Dyson draadloze stofzuiger dan kun je alvast even dit apparaat bekijken. Deze steelstofzuiger is een Dyson V7 model dat bijzonder krachtig is.

Net zoals de vorige 2 toestellen die we hierboven besproken hebben, zul je merken dat ook dit apparaat multifunctioneel is. Zo heb je enerzijds de steelstofzuiger en anderzijds de geïntegreerde draadloze kruimelzuiger. Het toestel beschikt over een totaal stofreservoir van 0,5 liter en je kunt het tot wel 30 minuten gebruiken zodra het opgeladen is.

Zodra je besluit om het apparaat aan te kopen dan zul je merken dat er heel wat opzetstukken worden meegeleverd. Denk maar aan een meubelzuigmond, een kleine zuigmond, een kierenzuigmond, een turbozuigmond en zelfs een combizuigmond. Deze voordelen zorgen ervoor dat de meeste kopers duidelijk overtuigd zijn van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€384)

 

 

 

 

Dyson V7 Motorhead Extra

 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de geavanceerde versie van het vorige V7 Dyson apparaat. Uiteraard zul je dit dan ook wel voelen in de prijs. Voor deze Dyson V7 Motorhead Extra steelstofzuiger zul je namelijk net iets meer budget hoeven te voorzien.

Zodra het apparaat helemaal is opgeladen dan kun je het zonder problemen tot wel 30 minuten lang gaan gebruiken. Verder wordt het toestel geleverd in combinatie met verschillende accessoires en hulpstukken zoals een kleine zuigmond, een kierenzuigmond, een turbozuigmond en zelfs een combizuigmond.

Het feit dat de steelstofzuiger ook nog eens over een krachtige en draadloze geïntegreerde kruimelzuiger beschikt, is voor heel wat kopers een duidelijk pluspunt. We stellen dan ook meteen vast dat de meeste kopers echt wel tevreden zijn over de kwaliteit en de duurzaamheid van het apparaat. Sommigen vinden het prijskaartje toch nog wel een minpuntje.

 

Koop bij bol.com (€475)

 

 

 

 

Dyson Cinetic Bigball Parquet

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te gaan kiezen voor deze handige Dyson Cinetic Bigball Parquet stofzuiger. Dit model is eigenlijk een krachtige stofzuiger zonder zak en is afgewerkt in een opvallende paarse kleur.

Het toestel heeft een snoer dat maar liefst 6,6 meter lang is en dus voor heel wat bewegingsvrijheid kan zorgen. Verder is het toestel vooral enorm efficiënt om harde vloeren mee te reinigen. Bij de aankoop krijg je er meteen een handige combizuigmond en een parketzuigmond bij.

Het is wel jammer dat de zuigkracht van het toestel niet zo krachtig is om ook vloerkleden mee te reinigen. Daarnaast is de hoge prijs voor sommige kopers ook een klein minpuntje. Toch merken we vooral heel wat positieve online reviews op. Het is dan ook echt de moeite om het toestel te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€489)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status