Beste eau de toilette heren

Laatste update: 14.08.20

 

Eaux de toilette heren test van 2020

 

Ben je op zoek naar een heerlijk geurende eau de toilette als geschenk voor je vader, broer of partner? Dan zul je merken dat het aanbod bijzonder ruim is en de keuze daardoor niet altijd even makkelijk. Zo kun je kiezen uit diverse geurtjes en karaktereigenschappen maar kan ook het design van het flacon een doorslag geven. Wij zetten de 3 best beoordeelde hedendaagse eaux de toilette producten voor heren alvast even op een rijtje. Door te kiezen voor de Paco Rabanne 1 Million eau de toilette kies je voor een verleidelijke ietwat mysterieuze geur. Echter behoort ook de Jean Paul Gaultier La Male eau de toilette tot de vele mogelijkheden. Jou bovendien geleverd in een uniek en opvallend flacon. Een echte blikvanger dus!

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Eaux de toilette heren koopgids

 

Het is niet altijd eenvoudig om een keuze te maken tussen de beste eaux de toilette voor heren. Daarom willen wij jou aanraden om diverse producten met elkaar te vergelijken alvorens je overgaat tot de aankoop ervan. Daar niet alle producten tot de goedkope eaux de toilette voor heren behoren, is het een aanbeveling aandachtig te zijn voor mogelijke aanbiedingen. Daarnaast zou je ook rekening kunnen houden met de verpakking, het design, de inhoud en de geur van de eau de  toilette.

Het gebruiksgemak

Het gebruik van een eau de toilette voor heren is vaak een persoonlijke keuze. Een eau de toilette kan makkelijk worden aangebracht, ongeacht de gelegenheid hiervoor. Of je nu gaat solliciteren of met vrienden gaat eten, de keuze van een duurzame eau de toilette kan een bijdrage leveren aan de outfit. Daarom vinden veel personen het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste eau de toilette, die overeenkomt met de gelegenheid en het moment van de dag waarop het wordt gedragen.

 

Het verschil met een normaal parfum

Maar wat is een eau de toilette nu precies? Kun en mag je dit vergelijken met een parfum? Eigenlijk is een eau de toilette bijzonder gelijklopend met de eigenschappen van een parfum, maar toch is er een klein verschil merkbaar. En dat verschil heeft vooral te maken met het gebruik van geurstoffen en de hoeveelheid ervan.

Zo zal een parfum vaak een groter percentage aan geurstoffen bevatten dan een degelijke en duurzame eau de toilette. De helft meer, om precies te zijn. Doordat een eau de toilette over net iets minder geurstoffen beschikt, zal de geur ook sneller vervagen en het prijskaartje in de meeste gevallen ook net iets lager zijn.

 

De verpakking en het design van het flacon

De meeste eaux de toilette worden bovendien geleverd in een originele en unieke verpakking, al dan niet met de bijbehorende kenmerken van het desbetreffende merk. Uiteindelijk wil het oog ook wel wat. Zo heb je heel wat eaux de toilette waarvan de verpakking gekenmerkt wordt door een asymmetrische vorm of bepaalde donkere kleuren die het sportieve en robuuste karakter benadrukken. Kortom heel wat mogelijkheden en dus ook heel wat keuzestress.

De geur, het karakter en de mogelijke inhoud

Wanneer je op zoek gaat naar een originele eau de toilette voor heren dan is het ook belangrijk om rekening te houden met de geur en het karakter van het product. Het assortiment aan geuren is tegenwoordig bijzonder ruim waardoor de keuze er niet meteen makkelijker op wordt. Houd je als man liever van een zoete geur of mag het toch eerder iets fruitigs en/ of fris zijn? Ben je op zoek naar een parfum met een fris of energiek karakter of toch meer iets sportief en casual?

Bij het bepalen van de geur en het karakter van de eau de toilette is het ook belangrijk om rekening te houden met het tijdstip van de dag of het jaar en natuurlijk ook met de gelegenheid. Sommige geuren komen beter tot uiting overdag terwijl anderen specifiek ontworpen zijn om naar de avond toe te gebruiken. Verder is er ook een verschil wanneer je bijvoorbeeld naar een bruiloft of begrafenis moet of wanneer je liever gewoon een dagje thuis blijft op de bank.

Ook de inhoud van het flacon is een factor waarmee je rekening dient te houden. In de meeste gevallen zul je de mogelijkheid hebben om te kiezen tussen een flacon met een beperkte inhoud. Ongeveer 30 ml is dan vaak de norm. Toch zijn er ook mogelijkheden om een groter volume aan te kopen. Denk maar aan flesjes met een maximale capaciteit van 50, 75 of zelfs 100 ml. Echter zal het prijskaartje dan ook mee evolueren.

 

Met welk budget hoef je rekening te houden

We willen jou tot slot ook nog even wijzen op het mogelijk prijskaartje van een degelijke en duurzame eau de toilette voor heren. Het spreekt voor zich dat verschillende prijscategoriën mogelijk zijn. Zo zijn er tegenwoordig heel wat goedkope producten op de markt gebracht die je eventueel als een prachtige eau de toilette voor heren aanbieding zou kunnen beschouwen. Terwijl je voor andere producten dan weer net iets meer zult betalen.

Er zijn wel enkele factoren die het uiteindelijke prijskaartje in meer of mindere mate kunnen beïnvloeden. Zo kan het design van het flacon en de bijbehorende verpakking de prijs doen stijgen of dalen. Ook de kenmerkende geur en het merk van de eau de toilette kunnen een bepaalde invloed hebben. Beslis daarom waar je naar op zoek bent en hoeveel geld je maximaal wilt en kunt spenderen hieraan. Ook de online reviews kunnen alvast een handig hulpmiddel zijn.

 

Eau de toilette heren Reviews – Top 5

 

De tijd dat het gebruik van eau de toilette als iets typisch vrouwelijks werd beschouwd, ligt al lang achter ons. Ook mannen gebruiken graag een eau de toilette en de vrouwen op hun beurt waarderen dat ook. We hebben er vijf voor je geselecteerd. Wil je eens wat anders proberen, start dan met een kleinere verpakking.

 

 

Paco Rabanne 1 Million

 

Deze verleidelijke geur is één van de meest populaire eaux de toilette. Hij is heel geschikt om te gebruiken voor de avond. Ook vrouwen zijn zeer gecharmeerd van deze kruidige eau de toilette. Hier is de 100 ml flacon beschreven, maar hij kan ook met een andere inhoud geleverd worden.

De basis van deze eau de toilette bestaat uit leder, hout, noten, amber en Indiase patchouli. Het is een geur die lang blijft hangen, dus deze eau de toilette gaat lang mee. Hij wordt geleverd in een spray vorm en in een fraaie luxe ogende flacon. Misschien is dit wel de beste eau de toilette voor jou.

Op basis van ruim 400 reviews wordt dit geurtje met maar liefst 4,9 sterren gewaardeerd. Hier zitten ook vele beoordelingen van vrouwen bij. Dit geeft wel aan dat 1 Million ook door hen zeer positief beoordeeld wordt.

 

Koop bij bol.com (€56.99)

 

 

 

 

Jean Paul Gaultier La Male

 

Mogelijk is dit voor jou de eau de toilette aanbieding. Hij weerspiegelt het uitdagende en vernieuwende karakter van deze modeontwerper. Le Male is één van de best verkochte herengeuren in Europa. Zoals je van Jean Paul Gaultier mag verwachten heeft deze verleidelijke geur een magnetische aantrekkingskracht voor vrouwen.

Het is een eau de toilette die prima geschikt is voor gebruik in de avond en hij valt op door de vele contrasten van traditioneel tot gewaagd en van sterk tot sensueel. Hij heeft een mysterieus karakter en wordt geleverd in een spray. De basis bestaat uit sandelhout, tonkaboon, amber, vanille en ceder.

In de review van klanten wordt deze eau de toilette heel goed beoordeeld. Hij heeft een sterke geur die lang blijft hangen. Om die reden gaat de flacon ook lange tijd mee. Ook door vrouwen wordt deze geur bijzonder op prijs gesteld.

 

Koop bij bol.com (€46)

 

 

 

 

Hugo Boss Bottled 30 ml

 

Deze eau de toilette van Hugo Boss is een echte klassieker. Hij is al in 1998 op de markt gebracht. Met zijn aantrekkelijke prijs heb je het gevoel met een eau de toilette aanbieding te maken te hebben. Ken je deze geur nog niet? Dan is deze verpakking van 30 ml een prima mogelijkheid om eens kennis te maken.

De basis van deze eau de toilette bestaat uit ceder, sandelhout, vetiver grass en olijfbomenhout. Als resultaat is een kruidige mysterieuze geur ontstaan die prima geschikt is voor gebruik in de avond. Dit geurtje wordt ook door vrouwen zeer gewaardeerd.

In eerdere reviews wordt heel lovend gesproken over deze eau de toilette van Hugo Boss. In de meest recente reviews wordt het advies iets minder positief. Gebruikers hebben de indruk dat de formule van deze eau de toilette is gewijzigd. De geur is wat minder en blijft minder lang hangen.

 

Koop bij bol.com (€34.99)

 

 

 

 

Armani Acqua Dia Gio

 

Naast de kledinglijn, sieraden en make-up biedt Armani ook eaux de toilette aan. Deze hebben dezelfde zo kenmerkende sportieve en energieke uitstraling. Deze geur is al sinds 1996 op de markt en is één van de best verkochte eaux de toilette van Armani. Kortom een top product

Hij behoort niet direct tot de categorie meest goedkope eaux de toilette maar het is zeker de moeite waard hem eens te proberen. De frisse zachte geur wordt mede verkregen door de basis. Deze wordt gevormd door amber, Indiase patchouli, eikenmos, ceder en white musk. Hij is heel geschikt voor overdag.

Met de maar liefst ruim 220 beoordelingen wordt hij gewaardeerd met 4,9 sterren en dat geeft toch wel wat aan. Klanten noemen als meest positieve punt de frisse geur, die lang blijft hangen. Hierdoor gaat ook het product lang mee.

 

Koop bij bol.com (€69.48)

 

 

 

 

Calvin Klein One 100 ml

 

Deze eau de toilette is geschikt voor gebruik door zowel mannen als vrouwen. Met zijn aantrekkelijke prijs moet je dit luchtje dan ook zeker eens uitproberen. Deze eau de toilette is al sinds 1994 op de markt en dat geeft ook iets aan.

Het is een moderne en tijdloze geur die heel geschikt is voor gebruik overdag. De transparante citrusgeur vindt zijn basis in het gebruik van sandelhout, amber, muskus, ceder, eikenmos en groene thee. Door zijn frisheid nodigt hij uit om hem royaal aan te brengen.

Gebruikers van deze eau de toilette van Calvin Klein zijn zeer tevreden. Het is een geur die niet overheersend is, maar wel lang blijft hangen. Met zijn gunstige prijs kun je zeker spreken over een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€21)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status