fbpx

Beste eau de toilette heren

Laatste update: 15.10.19

 

Eaux de toilette heren test van 2019

 

 

De tijd dat het gebruik van eau de toilette als iets typisch vrouwelijks werd beschouwd, ligt al lang achter ons. Ook mannen gebruiken graag een eau de toilette en de vrouwen op hun beurt waarderen dat ook. We hebben er vijf voor je geselecteerd. Wil je eens wat anders proberen, start dan met een kleinere verpakking.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Paco Rabanne 1 Million

 

Deze verleidelijke geur is één van de meest populaire eaux de toilette. Hij is heel geschikt om te gebruiken voor de avond. Ook vrouwen zijn zeer gecharmeerd van deze kruidige eau de toilette. Hier is de 100 ml flacon beschreven, maar hij kan ook met een andere inhoud geleverd worden.

De basis van deze eau de toilette bestaat uit leder, hout, noten, amber en Indiase patchouli. Het is een geur die lang blijft hangen, dus deze eau de toilette gaat lang mee. Hij wordt geleverd in een spray vorm en in een fraaie luxe ogende flacon. Misschien is dit wel de beste eau de toilette voor jou.

Op basis van ruim 400 reviews wordt dit geurtje met maar liefst 4,9 sterren gewaardeerd. Hier zitten ook vele beoordelingen van vrouwen bij. Dit geeft wel aan dat 1 Million ook door hen zeer positief beoordeeld wordt.

 

Koop bij bol.com (€63)

 

 

 

 

Jean Paul Gaultier La Male

 

Mogelijk is dit voor jou de eau de toilette aanbieding. Hij weerspiegelt het uitdagende en vernieuwende karakter van deze modeontwerper. Le Male is één van de best verkochte herengeuren in Europa. Zoals je van Jean Paul Gaultier mag verwachten heeft deze verleidelijke geur een magnetische aantrekkingskracht voor vrouwen.

Het is een eau de toilette die prima geschikt is voor gebruik in de avond en hij valt op door de vele contrasten van traditioneel tot gewaagd en van sterk tot sensueel. Hij heeft een mysterieus karakter en wordt geleverd in een spray. De basis bestaat uit sandelhout, tonkaboon, amber, vanille en ceder.

In de review van klanten wordt deze eau de toilette heel goed beoordeeld. Hij heeft een sterke geur die lang blijft hangen. Om die reden gaat de flacon ook lange tijd mee. Ook door vrouwen wordt deze geur bijzonder op prijs gesteld.

 

Koop bij bol.com (€54)

 

 

 

 

Hugo Boss Bottled 30 ml

 

Deze eau de toilette van Hugo Boss is een echte klassieker. Hij is al in 1998 op de markt gebracht. Met zijn aantrekkelijke prijs heb je het gevoel met een eau de toilette aanbieding te maken te hebben. Ken je deze geur nog niet? Dan is deze verpakking van 30 ml een prima mogelijkheid om eens kennis te maken.

De basis van deze eau de toilette bestaat uit ceder, sandelhout, vetiver grass en olijfbomenhout. Als resultaat is een kruidige mysterieuze geur ontstaan die prima geschikt is voor gebruik in de avond. Dit geurtje wordt ook door vrouwen zeer gewaardeerd.

In eerdere reviews wordt heel lovend gesproken over deze eau de toilette van Hugo Boss. In de meest recente reviews wordt het advies iets minder positief. Gebruikers hebben de indruk dat de formule van deze eau de toilette is gewijzigd. De geur is wat minder en blijft minder lang hangen.

 

Koop bij bol.com (€33.99)

 

 

 

 

Armani Acqua Dia Gio

 

Naast de kledinglijn, sieraden en make-up biedt Armani ook eaux de toilette aan. Deze hebben dezelfde zo kenmerkende sportieve en energieke uitstraling. Deze geur is al sinds 1996 op de markt en is één van de best verkochte eaux de toilette van Armani. Kortom een top product

Hij behoort niet direct tot de categorie meest goedkope eaux de toilette maar het is zeker de moeite waard hem eens te proberen. De frisse zachte geur wordt mede verkregen door de basis. Deze wordt gevormd door amber, Indiase patchouli, eikenmos, ceder en white musk. Hij is heel geschikt voor overdag.

Met de maar liefst ruim 220 beoordelingen wordt hij gewaardeerd met 4,9 sterren en dat geeft toch wel wat aan. Klanten noemen als meest positieve punt de frisse geur, die lang blijft hangen. Hierdoor gaat ook het product lang mee.

 

Koop bij bol.com (€69)

 

 

 

 

Calvin Klein One 100 ml

 

Deze eau de toilette is geschikt voor gebruik door zowel mannen als vrouwen. Met zijn aantrekkelijke prijs moet je dit luchtje dan ook zeker eens uitproberen. Deze eau de toilette is al sinds 1994 op de markt en dat geeft ook iets aan.

Het is een moderne en tijdloze geur die heel geschikt is voor gebruik overdag. De transparante citrusgeur vindt zijn basis in het gebruik van sandelhout, amber, muskus, ceder, eikenmos en groene thee. Door zijn frisheid nodigt hij uit om hem royaal aan te brengen.

Gebruikers van deze eau de toilette van Calvin Klein zijn zeer tevreden. Het is een geur die niet overheersend is, maar wel lang blijft hangen. Met zijn gunstige prijs kun je zeker spreken over een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€26.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status