5 Beste elektrische barbecues test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Elektrische barbecues – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een elektrische barbecue is altijd wel een leuk en origineel cadeau dat bovendien makkelijk te verplaatsen is. Handig indien je een dagje naar het park gaat of wanneer er een leuke kampeertrip op de planning staat. Omdat wij willen dat je met de beste elektrische bbq huiswaarts keert, zijn we alvast op zoek gegaan naar 3 huidige toppertjes. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Fritel Elektrische Barbecue en Tafelgrill die precies voldoende groot is voor gemiddelde gezinnen van 2 tot maximaal 6 personen. Daartegenover staat de Weber Q 1400 Stand die in het oog springt vanwege de ingebouwde vet collector. 

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Elektrische barbecues koopgids

 

Als je graag een barbecue organiseert in je tuin maar je wilt geen tijd verliezen met het aanmaken van de barbecue dan kun je beter kiezen voor een elektrisch model. We gaan even bespreken wat er belangrijk is bij de aankoop van zo’n toestel. Waar moet je op letten en welke kenmerken zijn belangrijk? Denk maar aan de voor- en nadelen van een elektrisch model, de accessoires, de beschikbare ruimte en de prijs.

Voor- en nadelen van een elektrische barbecue

Sommige van de voordelen van deze soort barbecue zijn logisch. Zo heb je veel minder voorbereiding nodig, je hoeft het apparaat enkel in het stopcontact te steken en je kunt beginnen met koken. Meestal duurt het maximaal 20 minuten voordat je kunt beginnen met barbecueën.

Er is minder brandgevaar omdat je niet met houtskool werkt. Er zal dus geen materiaal in de barbecue blijven smeulen en er zullen geen vonken kunnen spetteren die brand kunnen veroorzaken.

Je moet het toestel minder onderhouden want het wordt niet zo vuil als een houtskool barbecue. Je hebt ook veel minder last van rook, sommige modellen vormen zelfs geen rook. Daardoor zal je kleding niet ruiken naar de rook en kunnen je ogen ook geen last hebben van irritatie.

Het nadeel is dat je altijd een stopcontact nodig hebt in de buurt om het te kunnen gebruiken. De smaak zal ook niet hetzelfde zijn als van een houtskool barbecue, de smaak is minder authentiek. Deze barbecues zijn meestal kleiner en dus minder geschikt voor een grote groep mensen.

 

 

Accessoires

Je kunt bij een barbecue verschillende accessoires kopen. Er zijn echter ook aanbiedingen die de elektrische barbecue leveren met enkele accessoires al inbegrepen. Handschoenen kunnen bijvoorbeeld heel handig zijn, zo loop je minder kans om je handen te verbranden en kun je met een gerust hart hete potten of pannen vastnemen.

Verschillende hulpmiddelen om het vlees van kant de draaien of om stukken vlees te kunnen vastpinnen zijn ook handig. Zo kun je het voedsel op de barbecue verplaatsen naar minder warme stukken wanneer het als een mooie kleur begint te krijgen, zonder dat je het risico loopt om je handen of vingers te verbranden. Voorbeelden van zo’n hulpmiddelen zijn spiezen, een hamburgerklem en een barbecuetang.

Sommige producten kunnen zelfs geleverd worden met een vleesthermometer, zo kun je de kerntemperatuur van het vlees meten om te weten of het al van de barbecue af mag of niet. De meeste mensen houden niet van een te lang gebakken stuk vlees.

Als je een elektrische barbecue koopt die over extra kookplaten beschikt dan kun je eventueel nog enkele speciale pannen kopen zoals een wokpan. Dan kun je ook speciaal voedsel klaarmaken om te serveren met het vlees.

Om je barbecue makkelijker schoon te maken kun je nog een schoonmaakborstel kopen. Deze maken het makkelijker om je toestel te reinigen. Bij een elektrische barbecue is dit meestal niet echt nodig want je ze worden niet zo vuil als een houtskool barbecue, dus je kunt dit toestel met een gewone spons al schoonmaken.

Tenslotte kun je nog een pizzasteen kopen als je graag pizza’s maakt met de smaak van een steenoven. Je legt de steen op de bakplaat en de steen bakt op z’n beurt de pizza.

Ruimte en prijs

Een van de belangrijkste punten wanneer je een barbecue koopt is de ruimte waarover je beschikt om het toestel te plaatsen. Als je van plan bent om een groot product te kopen en die in je tuin te laten staan, dan kun je beter eerst de afmetingen nemen van je tuin om zeker te zijn dat je over genoeg plaats beschikt.

Dat betekent niet dat je geen barbecue kunt kopen als je slechts een kleine tuin hebt of een balkon omdat je in een appartement woont. Er bestaan tafelbarbecues die je gemakkelijk op een tafel kunt plaatsen en gebruiken om je vlees te grillen. Omdat deze apparaten ook weinig tot geen rook vormen kun je het zonder problemen gebruiken zonder last te bezorgen aan de buren.

Eenmaal je gekozen hebt tussen een tafelmodel en een grote barbecue, dan kun je aanbiedingen vergelijken om zo de beste elektrische barbecue voor jezelf te vinden. Online kun je producten vinden voor een goedkopere prijs omdat webwinkels minder kosten hebben dan fysieke winkel. Je moet dan wel nog rekening houden met de verzendkosten.

Als je niet zeker bent over het product dan kun je nog de reviews van andere kopers lezen, deze personen hebben het toestel al gebruikt en kunnen je meer informatie geven over de sterke en zwakke punten van elk model. Je kunt deze personen meestal ook om een aanbeveling vragen.

 

5 Beste Elektrische Barbecues (Reviews) van 2022

 

Voor die echte outdoor grill ervaring is een elektrische barbecue onmisbaar. Ben je een beginner of een ervaren kok dan is dit product zeker een aanrader als je vlees, maïs of knoflookbrood een andere aroma en smaak wilt geven. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste elektrische barbecue die bij jou past.

 

1. Fritel Elektrische Barbecue en Tafelgrill – Grilloppervlak (LxB) 40×36 cm – Met Onderstel

 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en duurzame elektrische barbecue dan lijkt dit exemplaar van Fritel misschien wel aan de verwachtingen te voldoen. Zo valt deze elektrische tafel bbq meteen op vanwege zijn compacte formaat van 56 cm breed, 67 cm lang en 91,5 cm hoog. Dit komt overeen met een grilloppervlak van 40 bij 36 cm wat hem geschikt maakt voor 2 tot 6 personen.

Ondanks zijn compacte formaat is deze kleine elektrische barbecue van Fritel wel degelijk in staat om een ruim vermogen van maar liefst 2000 Watt te genereren. Daardoor warmt hij vrij snel op en is hij in een mum van tijd gebruiksklaar. Extra handig indien je kindjes niet langer kunnen wachten op een heerlijk gebakken hamburger. Hij wordt verder aangevuld met een antikleeflaag, transportwieltjes, een regelbare temperatuur, een stevig deksel en een stel degelijke handgrepen.

Een blik op de online reviews laat dan ook meteen een mooie gemiddelde eindscore van 4,8 sterren zien waarbij klanten deze elektrische barbecue niet alleen prijzen vanwege zijn vermogen maar ook gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit.

Voordelen:
Vermogen:

de elektrische barbecue is in staat om een ruim vermogen tot wel 2000 Watt te genereren waardoor hij in amper 5 minuutjes helemaal voorverwarmd en gebruiksklaar staat.

Verpakkingsinhoud:

deze, voor velen bovendien ook beste, elektrische barbecue wordt geleverd inclusief een onderstel, een set wielen, een deksel met scharnieren en een informatieve handleiding.

Formaat:

hij blijkt maar liefst 56 cm breed, 91,5 cm hoog en 67 cm lang wat overeenkomt met een grillplaat van 36 bij 40 cm.

Nadelen:
Prijzig:

ondanks het feit dat klanten duidelijk ok zijn met de prijs, durven we vermoeden dat het voor anderen wel eens het figuurlijke addertje onder het gras zou kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Weber Q 1400 Stand – elektrische barbecues – Handgreep + Vet collector

 

Of je met de Weber Q 1400 Stand ook meteen voor één van de goedkope elektrische barbecues kiest, valt misschien nog even af te wachten. Toch behoort hij – net zoals de Tristar elektrische barbecue – tot de populaire apparaten, en dat lijkt alleen maar te worden bevestigd door de positieve klantreacties en mooie gemiddelde eindscore van 5/5 sterren. De moeite waard dus om deze elektrische barbecue van Weber eens even onder de loep te nemen.

Zo kenmerkt de – uit duurzaam en onderhoudsvriendelijk staal vervaardigde – Weber Q 1400 barbecue zich door middel van een in hoogte verstelbare standaard in combinatie met 2 praktische werkbladen waarop tal van lekkernijen kunnen worden klaargemaakt. Dankzij de geïntegreerde handgrepen kun je deze – misschien wel beste – elektrische barbecue overigens ook makkelijk van punt A naar punt B verplaatsen, wat zijn gebruiksgemak alleen maar ten goede komt.

Verder geniet je de aanwezigheid van een degelijke vet collector, een handig geïntegreerd indicatielampje en een vrij groot vermogen verdeeld over meerdere standen. Let wel; een timerfunctie ontbreekt hier en dat zou wel eens een minpuntje kunnen zijn.

Voordelen:
Zijtafels:

de Weber Q 1400 wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van 2 aparte zijtafeltjes waarop tal van lekkernijen kunnen worden geprepareerd.

Standaard:

de standaard van de barbecue kan makkelijk in hoogte worden versteld en is daardoor altijd comfortabel om aan te werken.

Handig in gebruik:

de elektrische barbecue garandeert een aanzienlijk vermogen verdeeld over meerdere standen en is verder uitgerust met een bijbehorend deksel, een vet collector en een indicatielampje.

Nadelen:
Prijskaartje:

het hogere prijskaartje doet vermoeden dat we hier niet meteen met een elektrische barbecue aanbieding te maken hebben.

Geen timer:

jammer genoeg ontbreekt een geïntegreerde timerfunctie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Steba VG350 Elektrische Barbecue Statief- en Tafelmodel

 

Ben je op zoek naar een elektrische barbecue en vormt budget daarbij geen enkel probleem? Dan lijkt deze barbecue van Steba misschien wel iets voor jou te zijn. Hij wordt geleverd inclusief een stevig onderstel waardoor je hem zowel als tafelbarbecue alsook als statief exemplaar kunt gebruiken.

Doordat hij voornamelijk uit duurzaam metaal is opgebouwd, kun je deze elektrische barbecue zonder problemen in de tuin gebruiken. Hij wordt gekenmerkt door een breedte van 57 cm, een lengte van 67 cm en een hoogte van maar liefst 107 cm. Hierdoor is hij in staat om een maximaal grilloppervlak aan te bieden van 55 x 41 cm. Verder zul je zien dat hij is uitgerust met tal van opties zoals een drukregelaar, een zijtafeltje en stevige handgrepen die bijdragen aan het comfort.

Wanneer we de online reacties bekijken dan stellen we vast dat de overgrote meerderheid duidelijk tevreden blijkt te zijn. Slechts één enkele koper maakt melding van matige kwaliteit en bijgevolg onaangenaam prijskaartje. Laat je hier niet gelijk door afschrikken maar bekijk het alvast even.

Voordelen
Formaat:

hij blijkt maar liefst 67 cm lang te zijn, 107 cm hoog en 57 cm breed waardoor hij een totale grilloppervlakte kan aanbieden van 55 x 41 cm.

Handig in gebruik:

het is een comfortabele elektrische barbecue met een eenvoudige bediening en tal van mogelijkheden. Denk maar aan de stevige handgrepen, de drukregelaar en het meegeleverde zijtafeltje.

Materiaal:

bij de productie van deze elektrische barbecue heeft men voornamelijk gekozen om te werken met metaal waardoor hij ook perfect op het terras of in de tuin kan worden geplaatst.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg zul je dan weer wel rekening moeten houden met een prijskaartje dat iets boven het gemiddelde uitsteekt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Tefal BG9168 Grill Electrisch – 2300W – Draaiknop bediening – Rond kookoppervlak

 

De Tefal BG9168 elektrische grill kent een vrij standaard formaat waarbij het grilloppervlak een diameter betrekt van ongeveer 38 cm wat hem geschikt maakt om tot wel 9 hamburgers per keer klaar te maken. Net zoals de meeste andere apparaten, blijkt ook deze Tefal elektrische barbecue voornamelijk uit staal vervaardigd waardoor hij best wel tegen een stootje kan.

Maar het apparaat heeft natuurlijk nog heel wat meer in petto. Zo levert hij bij correct gebruik een ruim maximaal vermogen tot 2300 watt waarbij je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende standen. Zijn gebruiksgemak wordt daarbij verder aangedikt met een geïntegreerde vet collector, een ingebouwde thermometer en een stevig deksel bijbehorend handvat.

Een blik op de online reviews toont aan dat heel wat klanten overtuigd zijn van de aangeboden prijs-kwaliteitverhouding van deze elektrische barbecue, wat de mooie gemiddelde eindscore van 5/5 sterren meteen lijkt te verklaren.

Voordelen:
Vermogen:

bij correct gebruik weet deze elektrische barbecue een ruim vermogen tot wel 2300 watt te genereren.

Gebruiksgemak:

het apparaat is verder uitgerust met een geïntegreerde thermometer en bijbehorende vet collector.

Deksel:

het deksel kent een stevig en hittebestendige handvat.

Grilloppervlak:

de elektrische grill kent een bijbehorende grilloppervlak met een doorsnede van 38 cm waardoor je makkelijk tot wel 9 hamburgers per keer kunt bereiden.

Nadelen:
Prijskaartje:

ook hier lijkt het prijskaartje wel wat boven het gemiddelde uit te steken waardoor de barbecue misschien net iets minder toegankelijk wordt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. KitchenBrothers Elektrische Barbecue – Tafelbarbecue met Grillplaat – Anti-aanbaklaag

 

We sluiten het rijtje af met de Kitchen Brothers elektrische barbecue die meteen in het oog springt vanwege de vijfpotige – overigens makkelijk verwijderbare – standaard die bijdraagt aan stabiliteit en stevigheid. Door de standaard te verwijderen, kun je de barbecue eenvoudigweg als tafelgrill gebruiken wat zijn gebruiksgemak alleen maar ten goede komt. Hij garandeert daarbij overigens een totale grilloppervlakte van 49 bij 37 cm.

Bij correct gebruik weet deze elektrische grill een ruim vermogen te garanderen tot 2400 watt in combinatie met maar liefst 5 hittestanden gaande van 190 tot 250ºC. Zijn krachtige vermogen draagt eveneens bij aan een relatief korte opwarmtijd van 5 tot 10 minuten. Zijn gebruiksgemak wordt verder aangesterkt met een stevig deksel inclusief handgreep, een geïntegreerde lekbak én plateau en een oververhittingsbeveiliging.

Heel wat klanten zijn duidelijk tevreden over de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid wat meteen de mooie gemiddelde eindscore van 4,8 sterren lijkt te verklaren.

Voordelen:
Formaat:

de elektrische barbecue kent een totale afmeting van 98 x 64,5 x 60 cm wat resulteert in een maximaal grilloppervlak van 49 bij 37 cm.

Voeding:

met behulp van de kabel kun je hem eenvoudig op het lichtnet aansluiten waarbij je rekening dient te houden met een invoerspanning van 220 tot 240 Volt.

Vermogen:

eenmaal correct aangesloten kan een ruim vermogen van 2000 tot 2400 watt worden gegenereerd in combinatie met 5 hittestanden gaande van 190 tot 250ºC.

Materiaal:

het stalen frame wordt gecombineerd met een gegoten aluminium kookplaat met bijbehorende antiaanbaklaag.

Nadelen:
Geen hoes:

een stevige opberghoes had misschien wel een leuke extra geweest zodoende de barbecue goed te kunnen beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Tristar BQ2816 Barbecue

 

Door te kiezen voor de Tristar elektrische barbecue kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor design. Kortom, je haalt er een echte blikvanger mee in huis. Dit multifunctionele toestel dat zowel over een grillplaat als bakplaat beschikt, kun je perfect staand of als tafelmodel gebruiken.

De elektrische barbecue heeft een bijzonder ruim vermogen van maar liefst 2200 Watt en is voorzien van een regelbare thermostaat. Hierbij heb je de mogelijkheid om tussen de 5 verschillende warmtestanden te schakelen. De barbecue is verder aangevuld met een geïntegreerd vetafdruipsysteem en een krachtig geïntegreerd verwarmingselement. Ideaal dus om je vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellig feestje.

De geïntegreerde handvatten in combinatie met de stevige handgreep ter hoogte van het deksel, bieden nog net iets meer comfort. Met een snoer van ruim 3 meter heb je bovendien ook al heel wat bewegingsvrijheid. Kortom, dit alles zorgt ervoor dat de klanten tot op heden alleen nog maar positieve beoordelingen hebben geschreven.

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit de beste elektrische barbecue toestellen. Toch zul je merken dat dit exemplaar van Tristar heel wat te bieden heeft. Zo is het voorzien van een handige power indicatielampje en is het toestel in de hoogte te verstellen. Hieronder alvast een selectie uit de populairste mogelijkheden.

Voordelen
Onderhoud:

je hoeft je helemaal geen zorgen te maken over het onderhoud aangezien de onderdelen van de elektrische barbecue makkelijk schoon te maken zijn. Zo zijn de platen voorzien van een antiaanbaklaag.

Vermogen:

je zult deze elektrische barbecue vast en zeker tussen de krachtige apparaten kunnen spotten. Zo beschikt het over een maximaal vermogen van ruim 2200 Watt en 5 diverse warmtestanden.

Multifunctioneel:

het toestel is bijzonder handig te gebruiken als tafelmodel of gewoon staand. Verder is er een grillplaat en bakplaat aanwezig.

Comfort:

het toestel is voorzien van een afneembaar snoer van maar liefst 3 meter. Verder bieden ook de handvatten net iets meer comfort. Tot slot blijkt deze elektrische barbecue verstelbaar te zijn.

Nadelen
Matige prijs-kwaliteitverhouding:

slechts één enkele koper blijkt toch niet helemaal overtuigd te zijn van de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit.

 

 

Princess Elektrische Barbecue

 

De Princess 112247 elektrische barbecue is best geschikt voor het grillen van vlees en groenten. Het is multifunctioneel te gebruiken dankzij het meegeleverde statief dat je zowel als tafelmodel en als staande barbecue kan gebruiken.

Het statief heeft een opbergblad voor bestek, marinades en al je kookgerei en 2 roosterhoogtes. Door deze optie kun je groenten en vlees onder elkaar bereiden en tegelijkertijd serveren. Op zo een manier kun je gemakkelijker een volledige maaltijd klaarmaken.

Voor dit product staan er niet alleen positieve reviews geschreven door de gebruikers. De meeste personen zijn wel blij met deze elektrische barbecue, want het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Het heeft een goede prijs en het heeft een fraai design. Ook is dit product gemakkelijk te reinigen. Voor de overige gebruikers is dit product onhandig in gebruik en van matige kwaliteit. Ook heeft het een slechte prijs.

Als je binnenkort heel wat vrienden of familie over de vloer krijgt dan kan deze elektrische barbecue van Princess misschien wel van toepassing zijn. Dit model is voorzien van een stevig frame en is vooral geschikt om buiten op het terras te plaatsen. Hieronder kun je de voor- en nadelen eens grondig bestuderen.

Voordelen
Multifunctioneel:

deze barbecue wordt geleverd met een handig en stevig statief. Daardoor kun je zelf kiezen of je de barbecue binnen op tafel wilt plaatsen of buiten op het terras in combinatie met het statief.

Statief:

het handige en duurzame statief is ook nog eens uitgerust met een stevig opbergblad. Je kunt er je vlees, groenten of kookgerei op plaatsen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

enkele kopers zijn van mening dat het apparaat bijzonder kwetsbaar is en daardoor vrij snel stuk gaat. Het heeft niet de kwaliteit waarop ze gehoopt hadden.

 

 

Weber Q 1400 Barbecue Ketel Electrisch

 

De Weber Q 1400 elektrische barbecue ketel heeft een vermogen van 2200W met een breedte van 66 cm, een diepte van 44 cm en een hoogte van 58 cm. Dit product kan binnen- en buitenshuis gebruikt worden voor het grillen van vis, vlees en groenten.

Het heeft een uitneembare grill die gemakkelijk te reinigen is en het is niet in de hoogte verstelbaar. Dit product is ruim genoeg voor een grotere groep en is erg handig om mee te nemen naar een retraite of een familiereünie of zelfs bij een camping trip.

Voor dit product staan er nog geen reviews geschreven door personen die dit product hebben aangeschaft. Het is mogelijk dat dit product is gekocht door personen, maar dat zij hun ervaringen nog niet geplaatst hebben. Om dit feit is het moeilijk om een advies uit te brengen voor dit product.

Met de Weber elektrische barbecue haal je niet alleen een leuk uitziend apparaat in huis maar bovendien ook een bijzonder krachtig toestel. Bovendien kun je deze elektrische barbecue zowel in de tuin alsook binnen in huis gebruiken. Alvorens je het besluit aan te kopen, kun je eerst even de voor- en nadelen onder de loep nemen.

Voordelen
Vermogen:

het apparaat is uitgerust met een bijzonder hoog spanningsvermogen van maar liefst 2200 Watt.

Onderhoud:

het is mogelijk om het grillrooster snel en zonder problemen uit de barbecue te halen. Dit maakt het iets eenvoudiger om het te reinigen.

Formaat:

het is een vrij grote elektrische barbecue die geschikt is voor grote gezinnen. Verder kun je dit model ook gemakkelijk verplaatsen.

Nadelen
Geen review:

op dit moment zijn er nog geen online beoordelingen bij dit toestel geplaatst. Daardoor is het bijzonder moeilijk voor ons om jou verder advies te geven over eventuele nadelen.

 

 

Outdoorchef Minichef 420 E

 

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke OUTDOORCHEF elektrische barbecue. Het is een compact toestel dat je makkelijk kunt verplaatsen en bijvoorbeeld kunt meenemen wanneer je op kampeervakantie vertrekt.

De barbecue heeft een totaal vermogen van maar liefst 2 kW / 8,5 Ampère. Bovendien kun je kiezen uit 7 verschillende snelheidsstanden. Dankzij de aanwezigheid van de hittereflector zul je merken dat de hitte alleen maar op het voedsel gericht wordt. De elektrische barbecue is volledig vervaardigd uit duurzaam emaille, warmt snel op en zorgt voor een mooie en gelijkmatige warmteverdeling.

Uit de verschillende online beoordelingen kunnen we opmerken dat de meerderheid van de kopers duidelijk bijzonder tevreden is over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het toestel. Toch vindt een enkele gebruiker dat de afwerking wel iets beter had gekund.

Indien je binnenkort met de kampeerwagen enkele dagen op uit trekt dan kun je misschien deze elektrische barbecue meenemen. Zo kun jij van tijd tot tijd even genieten van een heerlijke stukje gegrilde vis of vlees. Laten we alvast even op zoek gaan naar de kenmerkende eigenschappen van dit apparaat.

Voordelen
Formaat:

het toestel is 78 cm breed, 53 cm lang en 43 cm hoog. Daardoor is het ook ideaal om gewoon op de tafel te plaatsen of onderweg mee te nemen.

Comfort:

de elektrische barbecue is voorzien van een stevige handgreep zodat je de barbecue makkelijk en zonder problemen kunt verplaatsen.

Vermogen:

het toestel is uitgerust met een totaal vermogen van 2 kW / 8,5 ampère en je hebt hierbij de mogelijkheid om te kiezen uit 7 verschillende snelheidsstanden.

Materiaal:

doordat de elektrische barbecue vervaardigd is uit duurzaam emaille is het ook ideaal om de warmte mooi en gelijkmatig te laten verdelen.

Nadelen
Slechte afwerking:

slechts één enkele klant is van mening dat de afwerking van het toestel niet echt uitstekend is en dus ook een pak beter had kunnen zijn.

Niet vaatwasserbestendig:

het is ook belangrijk om te weten dat je de verschillende losse onderdelen maar beter niet in de vaatwasmachine stopt.

 

 

Tefal BBQ Next Generation

 

Met de Tefal BBQ Next Generation geniet je binnen de kortste tijd van het lekkerste geroosterd vlees of elk gewenst product zoals groenten, fruit, uien etc. De kookplaat heeft een afmeting van 37 x 23,5 cm die geheel gemaakt is van metaal en het is afneembaar van de voeten. Dit grillrooster is geschikt voor de vaatwasmachine en het heeft ook een afneembare weerstand-opvangbak voor het kookvocht met waterreservoir die geheel demonteerbaar is. Dit product komt verder ook met een gebruiksaanwijzing.

Als je kijkt naar de prijs van dit product dan behoort het niet tot de categorie van goedkope elektrische barbecues. Toch staan er alleen positieve reviews geschreven door de gebruikers van dit product. Voor deze personen is dit een top product, want het is van goede kwaliteit en het heeft een fraai design. Deze elektrische barbecue is handig in gebruik en het heeft voor deze gebruikers ook een goede prijs.

Wanneer we het hebben over elektronische toestellen dan zul je heel vaak de merknaam Tefal zien verschijnen. Het zal dan ook niet verwonderen dat we een elektrische barbecue van het misschien wel beste merk Tefal in de selectie hebben opgenomen. Het zou zomaar eens het veruit populairste toestel uit de lijst kunnen zijn aan de reacties te zien.

Voordelen
Materiaal:

de kookplaat is helemaal vervaardigd uit bijzonder stevig en duurzaam metaal. Bovendien is het ook mogelijk om deze kookplaat er zonder problemen af te halen.

Onderhoud:

de grillrooster van deze barbecue kun je zonder problemen ook in de vaatwasmachine stoppen. Verder is er ook een opvangbak voorzien waarin al het kookvocht terechtkomt. Ook deze kun je er perfect afnemen en schoonmaken.

Nadelen
Prijskaartje:

we merken dat werkelijk alle kopers razend enthousiast zijn over deze elektrische barbecue en er dan ook een positief advies over geven. Toch zou het hogere prijskaartje eventueel wel eens een probleem kunnen vormen in de toekomst.

 

 

Severin PG2791

 

De Severin tafelgrill PG2791 is een elektrische barbecue, die het best geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Deze barbecue is voorzien van een regelbare thermostaat en een windscherm voor de momenten wanneer het extra waait. Verder zijn het grillrooster en verwarmingselement van de barbecue uitneembaar. Het rooster van dit product is in hoogte verstelbaar met een totaalgewicht van 4,1 kg. Het is ideaal voor een kleine groep mensen, gemaakt van staal en het is niet vaatwasbestendig.

Voor dit product zijn er alleen positieve reviews geschreven door de gebruikers. Deze personen zijn erg tevreden met dit product en raden het aan, want het is handig in gebruik en het is van goede kwaliteit. Deze elektrische barbecue heeft een fraai design en ook een goede prijs. Verder kan vlees niet aanbranden met dit product dankzij de speciale laag die erop voorkomt.

Ook met de Severin elektrische barbecue kun je rekenen op een degelijk apparaat volgens de overgrote meerderheid van de kopers. Deze elektrische barbecue kun je bovendien zowel binnenshuis alsook buitenshuis gebruiken. Het lijkt ons dan ook de moeite om even de voor- en nadelen tegenover elkaar af te wegen.

Voordelen
Rooster:

het apparaat is voorzien van een rooster waarvan je de hoogte kunt aanpassen. Bovendien kun je het grillrooster er ook gemakkelijk uitnemen om eventueel af te wassen.

Gebruiksgemak:

deze elektrische barbecue is voorzien van een regelbare thermostaat zodat je zelf de temperatuur kunt bepalen en instellen. Verder is er ook een klein windscherm voorzien waardoor het vlammetje niet plots uit gaat.

Nadelen
Formaat:

het is een vrij compacte elektrische barbecue en daardoor misschien minder geschikt voor iets grotere gezinnen.

Niet vaatwasbestendig:

het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze elektrische barbecue helemaal niet vaatwasbestendig is.

 

 

Tristar BQ-2814

 

De Tristar elektrische barbecue tafelgrill BQ-2814 is zeer praktisch en het heeft een vermogen van 2200W.

Dit product heeft een verchroomd grillrooster die in hoogte verstelbaar is en het is voorzien van een regelbare thermostaat en bereikt een maximale temperatuur van 250ºC. Ook heeft het een opvangbak voor vet en een veiligheidsschakelaar. Het is gemaakt van kunststof en het heeft een rooster met een diameter van 38 cm. Dit product slaat ook automatisch af bij storingen.

Als je kijkt naar de prijs van dit product, dan lijkt het op een elektrische barbecue aanbieding en dat is het ook voor de meeste gebruikers van dit product. Voor deze groep personen is dit product een aanrader, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het heeft een goede prijs en het heeft een fraai design. Voor één gebruiker heeft dit product een matige kwaliteit.

Indien je op zoek bent naar een krachtige elektrische barbecue dan loont het vast en de zeker de moeite om dit model van Tristar eens te bekijken. Het apparaat heeft een vermogen van 2200 Watt en kan dus heel wat aan. Het lijkt er dan ook niet meteen op dat het toestel de laagste prijs zal hebben. Toch loont het de moeite om het eens van dichterbij te bekijken.

Voordelen
Vermogen:

de barbecue is voorzien van een bijzonder krachtig spanningsvermogen van maar liefst 2200 Watt. Zo heb je in een mum van tijd je vlees of je groentjes gegrild.

Handig in gebruik:

de hoogte van het grillrooster kun je zonder problemen aanpassen. Verder is er ook een opvangbak voorzien waarin het kookvocht en het vet in terecht komt.

Veiligheid:

het apparaat is uitgerust met een handige veiligheidsschakelaar. Zodra er een storing optreedt dan zal het toestel ook helemaal automatisch uitschakelen.

Thermostaat:

deze barbecue is voorzien van een regelbare thermostaat. De maximum temperatuur die je hierbij kunt halen is ongeveer 250 graden Celsius.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts 2 gebruikers zijn van mening dat de kwaliteit van deze elektrische barbecue toch niet is wat ze ervan verwacht hadden.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status