fbpx

Beste elektrische bbq

Laatste update: 13.10.19

 

Elektrische bbq´s test van 2019

 

 

Wat is er nou fijner om in de zomer met mooi weer buiten te grillen en te eten? Het voordeel van een elektrische barbecue is dat er weinig rookontwikkeling is. Uit tests is ook gebleken dat de smaak van producten van een elektrische bbq niet verschilt van die van een houtskool bbq. Wij hebben er vijf voor je op een rijtje gezet om voor jou de keuze wat makkelijker te maken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Tefal EasyGrill

 

Deze elektrische bbq van Tefal wordt met een onderstel geleverd. Zo kun je hem prima in de tuin gebruiken. Maar je kunt het onderstel ook verwijderen en hem als tafelgrill gebruiken. Het meegeleverde vetopvangbakje vul je met water. Daarmee voorkom je rookontwikkeling en vang je het vet van het vlees op.

Hij heeft een vermogen van 2300 Watt en warmt daarmee snel op. Hij beschikt over een royale bakplaat en een regelbare thermostaat. Het grillrooster en de opvangbak zijn eenvoudig uitneembaar en makkelijk schoon te maken. Beide zijn vaatwasmachine bestendig.

In de review geven kopers van dit artikel aan zeer tevreden met hun aankoop te zijn. De bbq staat heel stevig en is daarmee dus ook veilig. Hij heeft een goede temperatuurverdeling op de ruime bakplaat. Daarbij laat hij zich ook heel makkelijk schoonmaken.

 

Koop bij bol.com (€74.36)

 

 

 

 

Steba VG90

 

Misschien is dit wel de beste elektrische bbq voor jou. Hij is geschikt voor maximaal 4 personen en heeft een stevige grillplaat. Hij heeft een windscherm waarmee hij ook heel goed in de tuin kan worden gebruikt. Het met water te vullen vetopvangbakje vermindert sterk de rookontwikkeling en verspreiding van geuren.

De robuuste bakplaat is BPA-vrij en voorzien van een antiaanbaklaag. Daarmee is hij heel eenvoudig te reinigen. Hij beschikt over een regelbare thermostaat en heeft een vermogen van 1300 Watt. Hiermee warmt hij snel op en je hoeft dus niet lang te wachten tot hij gebruiksklaar is.

Door klanten wordt deze elektrische bbq met maar liefst 5 sterren gewaardeerd. Zij spreken lovend over deze stevige grill die met het windscherm ook zeer goed buiten te gebruiken is. De bakplaat laat zich met zijn antiaanbaklaag heel eenvoudig schoonmaken.

 

Koop bij bol.com (€60.99)

 

 

 

 

Severin PG2792

 

Geef je nog wel eens een barbecue feestje? Dan kun je wel een wat grotere bakplaat gebruiken. Dat biedt je deze elektrische barbecue van Severin. Dit Duitse bedrijf bestaat al meer dan 125 jaar en staat bekend om de degelijkheid en goede kwaliteit van zijn producten.

De ruime bakplaat heeft maar liefst een afmeting van 41 x 26 cm. Hij heeft een vermogen van 2500 Watt en is dus ook snel gebruiksklaar. Het verwarmingselement, de grillplaat en het windscherm zijn uitneembaar voor een eenvoudige reiniging. Wanneer je de meegeleverde onderstel verwijdert, kun je deze bbq ook heel goed als tafelgrill gebruiken.

Kopers geven een positief advies voor deze bbq. Hij heeft een fijne grote bakplaat van een zware kwaliteit die ook snel heet wordt. De bbq is eenvoudig te monteren en staat heel stabiel. Hij laat zich heel makkelijk reinigen. Kortom een top product.

 

Koop bij bol.com (€87.27)

 

 

 

 

Tristar BQ-2824

 

Bij dit apparaat van Tristar krijg je echt het gevoel dat je met een elektrische bbq aanbieding te maken hebt. Met zijn heel aantrekkelijke prijs valt hij in de categorie goedkope elektrische bbq´s. Dankzij het vetopvangbakje biedt hij je rookvrij barbecueën.

Deze elektrische bbq heeft een vermogen van 2000 Watt en warmt ook snel op. Hij beschikt over een in hoogte verstelbaar en uitneembaar grillrooster. Natuurlijk heeft hij ook een regelbare thermostaat. Het geïntegreerde windscherm maakt hem ook heel geschikt voor gebruik in de tuin.

In de beoordeling door klanten wordt hij met maar liefst 5 sterren gewaardeerd. Hij is goed rookvrij met behulp van het vetopvangbakje. Daarnaast is hij heel eenvoudig en snel weer te reinigen. Een prima elektrische bbq voor een heel aantrekkelijke prijs.

 

Koop bij bol.com (€37.64)

 

 

 

 

Weber bbq 2,2 watt

 

De bbq´s van Weber behoren tot de beste in deze productcategorie. De kwaliteit is oerdegelijk en ze hebben een heel lange levensduur. Het bij deze bbq meegeleverde deksel heeft een warmtereflector voor nog snellere verhitting en garing.

Het verwarmingselement heeft een Incoloy coating en beschermt dit daarmee tegen roestvorming. Het onderstel beschikt over speciale poten die niet heet worden tijdens gebruik. Je kunt hem daarom ook veilig in het gras plaatsen. Het rooster is vervaardigd van gietijzer. Het totale gewicht van deze stoere bbq is 22 kg.

Deze elektrische bbq is nog niet zo lang geleden aan ons assortiment toegevoegd. Helaas beschikken wij nog niet over reviews van kopers. Weber geeft op deze bbq een garantie van 5 jaar. Je mag er daarmee wel van uitgaan dat je een kwalitatief goed product koopt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status