5 Beste elektrische kachels Test Van 2020

Laatste update: 31.05.20

 

5 Beste elektrische kachels (Reviews) van 2020

 

Tijdens koude wintermaanden een elektrische kachel, eventueel met thermostaat, een goede aanbeveling zijn. Het ruime aanbod maakt het evenwel niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken. Daarom hebben wij 5 topproducten voor je geselecteerd. Beslis zelf of je kiest voor een krachtige convector kachel of toch één van de elektrische kachels die werken met behulp van olie. Bekijk het even en kies er vervolgens de voor jou beste elektrische kachel uit. Het advies van klanten, vermeld in de talrijke online reviews kan een goed hulpmiddel zijn.

 

 

1.  Maxx 38005 Convector kachel 2000 Watt MaxxHome

 

MaxxHome biedt je deze unieke convector kachel aan die tegelijk kracht en eenvoud uitstraalt. En dit alles tegen een mooi en aanvaardbaar prijskaartje. Deze unieke convector kachel beschikt over een krachtig vermogen dat moeiteloos 2000 Watt kan bereiken en waarbij je de mogelijkheid hebt om te schakelen tussen 3 beschikbare warmtestanden.

Omwille van het krachtige vermogen, is deze kachel in staat om een ruimte met een maximale oppervlakte van 50 m2 aan te pakken. Houd er wel rekening mee dat de kachel beter niet in de badkamer wordt geplaatst daar de IP waarde ruim 44 bedraagt. Daarmee wordt duidelijk dat het apparaat niet voldoende beschermd is tegen vocht.

De vrijstaande kachel is voorzien van een aan- en uitschakelaar, een indicatielampje en een veiligheid tegen eventuele oververhitting. Er mogen dan wel geen wieltjes onderstaan, toch is dit apparaat omwille van z’n compactheid en lage gewicht makkelijk te verplaatsen. We stellen dan ook vast dat alle deze voordelen een positief effect hebben ontketend bij de meeste klanten.

 

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

2.  Aigostar Protector 33JHG Oliegevulde Radiator

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn? Dan zou je eventueel deze oliegevulde radiator van Aigostar even onder de loep kunnen nemen. Het prijskaartje doet reeds vermoeden dat het apparaat niet langer te vinden is tussen de goedkope elektrische kachels. Echter blijken de meeste reacties van klanten bijzonder positief.

De 33JHG elektrische radiator wordt gekenmerkt door een ruim vermogen van maar liefst 2800 Watt en de mogelijkheid om gebruik te maken van de 3 warmtestanden. Daarmee is deze oliegevulde radiator in staat om een totale ruimte van 28 m2 probleemloos te verwarmen. Deze vrijstaande kachel is niet alleen verrijdbaar maar beschikt daarnaast ook over een snoeropbergruimte en een indicatielampje. Wat uiteraard allemaal bijdraagt aan het comfort.

Ook wat de veiligheid betreft, hoef je je alvast geen zorgen te maken. Zo geniet je niet alleen een veiligheid tegen oververhitting maar is er ook gedacht aan een omvalbeveiliging. De stalen behuizing is verder afgewerkt in een prachtige zwarte kleur waardoor een stijlvolle kachel wordt gecreëerd.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3.  Trotec Elektrische kachel TDS 20 R 2 Warmtestanden

 

Wil je niet gelijk heel wat budget spenderen en ben je bij voorkeur op zoek naar een elektrische kachel aanbieding? Dan kunnen wij jou dit apparaat van Trotec ten zeerste aanbevelen. Ondanks het vrij compacte formaat van deze elektrische kachel, mag je toch wel zeker zijn van een maximaal vermogen van maar liefst 3000 Watt en de mogelijkheid om ruimtes van wel 100 m2 aan te pakken.

Deze unieke kachel wordt gekenmerkt door de 2 verschillende warmtestanden waartussen je moeiteloos kunt schakelen. Verder is er een beveiliging voorzien op het gebied van oververhitting. Echter zul je wel rekening moeten houden met het feit dat het apparaat niet over een indicatielampje of wieltjes beschikt.

Een blik op de verschillende online beoordelingen die door klanten bij het product werden geplaatst, toont aan dat er algemene tevredenheid heerst. Zo wordt niet alleen positief gereageerd op de correcte prijs-kwaliteitsverhouding maar ook op het gebruiksgemak en het eenvoudige doch prachtige design.

 

Koop bij bol.com (€49.95)

 

 

 

 

4. De’Longhi V551225 Oliegevulde radiator 3 Warmtestanden

 

Net zoals het tweede product zul je zien dat het ook hier een oliegevulde radiator betreft. Eentje die bij jou thuis geleverd wordt door het bekende merk De’Longhi. De V551225 elektrische radiator van De’Longhi wordt gekenmerkt door een krachtig vermogen van ruim 2500 Watt en de mogelijkheid om te schakelen tussen 3 warmtestanden. Dit maakt het apparaat geschikt voor een ruimte met een oppervlakte van maximaal 30 m2.

Het betreft hier een vrijstaande kachel die voorzien is van een aan- en uitschakelaar en een snoeropbergruimte. Dit maakt het iets makkelijker om het apparaat na gebruik weer op te bergen. Er mag dan wel geen beveiliging tegen oververhitting voorzien zijn, toch is het apparaat uitgerust met een omvalbeveiliging.

We stellen vast dat de meeste klanten tevreden zijn met het product en dan ook een goede eindbeoordeling geven. Slechts één koper is van mening dat de elektrische kachel vrij kwetsbaar is en jammer genoeg snel stuk gaat. Laat je hier niet gelijk door afschrikken maar bekijk het even.

 

Koop bij bol.com (€58.17)

 

 

 

 

5.  Tristar KA-5818 Convectorkachel Elektrische radiator 3 warmtestanden

 

Tot slot is het de beurt aan deze unieke elektrische radiator van Tristar. Een compact toestelletje met een beperkt gewicht, wat het dan weer makkelijk maakt om de elektrische radiator aan de muur te bevestigen. De KA-5818 elektrische radiator wordt gekenmerkt door een krachtig vermogen van wel 2300 Watt en de optie om gebruik te maken van de 3 warmtestanden.

Deze unieke elektrische kachel wordt gekenmerkt door een zwart/wit design waardoor het vrijwel in eender welke woning past. Er is een aan- en uitschakelaar aanwezig net zoals er ook gedacht is aan een beveiliging tegen oververhitting. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening is het mogelijk om de kachel vanop een afstand te bedienen.

Verder zul je zien dat de elektrische kachel voorzien is van een automatische uitschakelingsfunctie, wat altijd een meerwaarde is. Jammer genoeg zorgen deze voordelen er niet voor dat de koper met een tevreden gevoel naar huis gaat. Bekijk het even rustig en oordeel daarna vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€75.95)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status