fbpx

Beste elektrische vleesmolen

Laatste update: 15.10.19

 

Elektrische vleesmolens test van 2019

 

 

Elektrische vleesmolens koopgids

 

Wanneer je graag in de keuken met gerechten bezig bent dan wil je natuurlijk altijd de laatste snufjes in huis hebben. Zo zijn er heel wat elektrische vleesmolens die zowel voor particulier alsook professioneel gebruik kunnen aangekocht worden. Om een verantwoorde keuze te kunnen maken uit de beste elektrische vleesmolens, is het een aanbeveling om met verschillende elementen rekening te houden. Zo kun je letten op het gebruiksgemak, de mogelijke prijsbepaling, het vermogen, de functies en de eventuele extra kenmerken wanneer je de toestellen en aanbiedingen gaat vergelijken.

 

 

Wat is een elektrische vleesmolen en het gebruiksgemak

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een elektrische vleesmolen dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je goed weet waarvoor dit toestel dient. Een vleesmolen wordt door sommige personen ook wel omschreven als een gehaktmolen. Het zijn dus 2 verschillende benamingen die perfect naar één en hetzelfde toestel verwijzen. Indien je dus van plan bent om vanaf nu zelf je gehakt klaar te maken en te bereiden dan doe je dit natuurlijk beter met een vleesmolen. Indien het om een elektrische vleesmolen gaat dan kun je het gehakt in een mum van tijd klaar hebben.

Met een elektrische vleesmolen kun je helemaal zelf de hoeveelheid vlees gaan bepalen die je er wilt in doen. Naast de hoeveelheid kun je ook gewoon de combinatie en de bereidingswijze bepalen. Sommigen hebben liever gemengd gehakt terwijl anderen liever een neutrale bereidingswijze hanteren. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden wanneer je besluit om een elektrische vleesmolen in huis te halen. We raden wel aan om zoveel mogelijk apparaten te bekijken en met elkaar te vergelijken want niet alle toestellen zullen tot de goedkope elektrische vleesmolens behoren.

 

 

De mogelijke prijsklasse

 

Het zal je vrijwel meteen opvallen dat er ook heel wat verschillende prijscategorien waar te nemen zijn. Zo heb je sommige elektrische vleesmolens die net een tikkeltje duurder zijn dan andere modellen. In theorie komt het erop neer dat, wanneer je een grote hoeveelheid gehakt wilt klaarmaken je ook een stevige en krachtige machine zult nodig hebben. En deze is in vele gevallen dan ook vaak een pak duurder. Het is daarom voor jezelf belangrijk dat je het doel duidelijk in gedachten houdt. Als slager kun je een krachtig toestel uiteraard gebruiken. Maar hoef je dit ook als particulier?

Daarnaast kan het altijd een goed hulpmiddel zijn om voor jezelf uit te maken welk bedrag je kunt en vooral wilt spenderen aan een degelijke elektrische vleesmolen. Sommige toestellen zullen over iets meer opties en mogelijkheden beschikken en daardoor dan ook een pak duurder zijn. Probeer voor jezelf uit te maken welke opties je nodig hebt en welke opties eerder een gadget zijn. Het kan ook altijd helpen indien je de online beoordelingen even bekijkt. Daarin komen vaak heel wat handige tips en adviezen aan bod. En houd zoveel mogelijk de promoties in de gaten. Het is altijd mogelijk om een elektrische vleesmolen aanbieding te spotten.

 

 

Het vermogen en eventuele functies

 

Sommige elektrische vleesmolens zullen over net iets meer vermogen beschikken in vergelijking met andere exemplaren. Zo heb je vleesmolens die bijvoorbeeld over een motor beschikken met een vermogen van 550 watt. Maar je hebt ook de uiterst krachtige toestellen met een totale vermogenscapaciteit van wel 1500 watt. Opnieuw is het hier belangrijk om duidelijk het doel voor ogen te houden. In een slagerij ben je uiteraard beter met een krachtig en sterk toestel. Als particuliere gebruiker is een toestel met 550 watt voldoende.

Daarnaast zullen sommige apparaten ook over net iets meer opties beschikken in vergelijking met andere. Zo zul je merken dat een aantal elektrische vleesmolens over handige antislipvoetjes beschikken. Op die manier blijft het apparaat mooi stabiel staan omdat er meer grip is. Het is ook altijd handig om rekening te houden met het onderhoud. Zo heb je heel wat modellen waarbij de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine mogen worden gestopt. Op die manier hoef je zelf geen tijd meer te verliezen aan het afwassen.

Het is ook altijd handig wanneer je een elektrische vleesmolen aankoopt waarbij je daarnaast nog heel wat handige accessoires en toebehoren meegeleverd krijgt. Zo krijg je bij heel wat modellen tegenwoordig vaak extra maalschijven meegeleverd net zoals meerdere opzetstukken. Op die manier kun je de dikte en de structuur van het bereide vlees gewoon zelf gaan bepalen. Kortom er zijn heel wat elementen waar je rekening mee kunt houden. Op die manier zul je vroeg of laat zeker het voor jou perfecte toestel vinden.

 

 

Elektrische vleesmolen Reviews – Top 5

 

 

Als hobbykok of professionele kok wil je natuurlijk altijd met de beste elektrische vleesmolen kunnen werken. Toch is het niet altijd eenvoudig om een goede keuze te maken omwille van het ruime assortiment. Zo zijn er heel wat goedkope elektrische vleesmolens met een goede kwaliteit maar te weinig opties om bijvoorbeeld in de slagerij te gebruiken. Daarom hebben wij een 5 topproducten geselecteerd. Zo hoef jij de lijst enkel maar eens rustig te bekijken en het product dat het meest aan jouw verwachtingen voldoet eruit te pikken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Bestron AMG600

 

Als je op zoek bent naar een degelijke elektrische vleesmolen dan is het een aanbeveling dit product van Bestron zeker eens te bekijken. Het apparaat heeft een witte kleur en past daardoor vrijwel in elke keukeninrichting.

Met een vermogen van 550 Watt is dit zeker één van de krachtige elektrische vleesmolens. Je kunt kiezen uit maar liefst 3 verschillende maalschijven en er zijn meerdere opzetstukken voorzien waaruit je kunt kiezen. Zelfs wanneer je niet graag de afwas doet, hoef je geen schrik te hebben want het toestel is heel eenvoudig te reinigen. De antislipvoetjes zorgen voor iets meer grip en stabiliteit.

Sommige kopers zijn niet helemaal overtuigd van de mogelijkheden van het toestel en vinden het daarom bijzonder prijzig. De meerderheid van de kopers vindt de kwaliteit echter uitstekend en het toestel is bovendien heel duurzaam. Kortom, zij hebben helemaal geen spijt van de aankoop van deze elektrische vleesmolen.

 

Koop bij bol.com (€52)

 

 

 

 

Ito Electronics 1200W

 

In vergelijking met het vorige toestel, haal je met deze elektrische vleesmolen echt wel een heel krachtig apparaat in huis. Met een vermogen van 1200 Watt heeft de vleesmolen dubbel zoveel kracht als het eerste apparaat.

Naast het malen van verschillende stukken vlees, kun je de molen ook gebruiken om worstjes op te vullen. Bij de aankoop van deze vleesmolen zul je dan ook een aantal handige toebehoren erbij krijgen. Denk maar meteen aan 3 maalschijven en een apparaat om de worsten te vullen.

Uit de review kunnen we opmaken dat ondanks de hoge prijs, de koper toch helemaal tevreden is met dit product. De gebruiker geeft een positief advies over de kwaliteit en de duurzaamheid van deze elektrische vleesmolen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Steba MG1600V6

 

Als je graag in de keuken werkt en gerechten klaarmaakt dan is het normaal dat je altijd met de meest moderne apparaten wilt werken. Deze elektrische vleesmolen behoort daar zeker en vast bij.

Met een vermogen van 1500 Watt is dit veruit het krachtigste toestel in onze lijst. Bovendien kun je een keuze maken uit maar liefst 6 verschillende snelheidsstanden. Verder zijn er ook een aantal automatische programma’s beschikbaar zoals een trage fruitpers en een functie om bevroren vlees te bewerken. Bij de aankoop krijg je er zelfs ook heel wat extra toebehoren bij.

Ondanks de hoge prijs, kunnen we duidelijk zien dat de koper toch tevreden is met de aankoop van dit toestel. Het beschikt niet alleen over een goede kwaliteit maar is ook enorm duurzaam. Aarzel dus zeker niet want misschien is dit toestel ook wel iets voor jou.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Korona 25200

 

Als je op zoek bent naar een elektrische vleesmolen aanbieding dan kun je zeker dit apparaat van Korona eens grondig bekijken. Met een vermogen van 400 Watt is het misschien niet zo krachtig als het vorige toestel maar het biedt toch ook heel wat mogelijkheden.

Het toestel heeft een zwarte kleur met hier en daar een accent in het zilver. Hierdoor krijg het meteen een elegante en klassevolle uitstraling. Je krijgt er meteen 2 maalschijven bij en meerdere opzetstukken die je kunt gebruiken bij verschillende vleessoorten. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat het toestel niet verschuift wanneer je het vlees maalt.

Op dit moment zijn er nog geen reviews bij dit product geplaatst. Daardoor vermoeden wij dat het misschien wel eens om een vrij nieuw product zou kunnen gaan. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken want het kan even goed de elektrische vleesmolen zijn waar jij al zo lang naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€47.99)

 

 

 

 

vidaXL Keuken

 

vidaXL is een vrij bekend merk onder de keukenapparaten. Met deze elektrische vleesmolen haal je dus zeker en vast kwaliteit in huis. Het toestel is misschien niet zo krachtig of de andere apparaten uit onze lijst maar beschikt toch over een vermogen van 350 Watt.

Dit apparaat biedt je niet alleen de mogelijkheid om je vlees te malen maar ook snijden is geen enkel probleem. Naast het bewerken van vlees, kun je het apparaat ook gebruiken om vis en groentes te snijden. Met de lock en unlock functie biedt het toestel net dat tikkeltje meer veiligheid.

Ook hier werden er momenteel nog geen beoordelingen geplaatst. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat verschillende kopers het product reeds in huis gehaald hebben. Misschien hebben ze gewoon nog niet de tijd gevonden om een review te schrijven.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status