Beste elektrische voetvijl

Laatste update: 02.06.20

 

Elektrische voetvijlen test van 2020

 

Als je op zoek gaat naar een elektrische voetvijl dan is het natuurlijk heel belangrijk om te weten wat je precies van het toestel verwacht. Het is ook altijd handig om te weten of je de voetvijl vaak wilt gebruiken of al dan niet sporadisch. Verder kun je ook eventueel een budget bespreken dat je maximaal wilt en kunt spenderen want je zult zowel goedkope als ook iets duurdere elektrische voetvijlen tegenkomen. Wij kunnen je alvast de Scholl Velvet Smooth aanraden dat voorzien is van vervangbare rollers. Met dit toestel verwijder je in een recordtempo de eelt van je voeten. Ook de Elektrische Eelt verwijderaar loont zeker en vast de moeite. Dit toestel is afkomstig van het bekende merk AA Commerce en wordt geleverd met 2 handige opzetstukken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Elektrische voetvijlen koopgids

 

Heb jij ook vaak last van eelt en een droge huid aan de onderkant van je voeten? Het is dan ook belangrijk dat je die regelmatig verwijdert zodat je van een gladde en verzorgde huid kunt genieten. Een elektrische voetvijl kan je hier zeker en vast bij helpen. Wanneer je de aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken probeer dan te letten op het gebruik, de mogelijkheden en de prijs.

 

 

Gebruik

 

Sommige mensen hebben vaak last van een ruwe huid aan de onderkant van de voeten. In de meeste gevallen gaat het hier dan vaak over een droge huid en dan kan een goede hydraterende crème al soelaas bieden. In andere gevallen kan het ook zijn dat je last hebt van eelt. Eelt is eigenlijk gewoon een plaatselijke verdikking van de opperhuid dus de bovenste huidlaag. Door wrijving of veel druk door bijvoorbeeld het lopen van lange afstanden en marathons kan eelt ontstaan.

Eelt is tot op een bepaald punt echt wel functioneel in die zin dat het de opperhuid dus die bovenste laag kan helpen beschermen. Toch is het niet goed om te veel eelt op je voetzool te hebben. Want dit kan er dan weer voor zorgen dat je op een bepaald moment last gaat krijgen van infecties en schimmels. En bovendien ziet het er ook gewoon niet gezond en hygiënisch uit. Het is daarom dus ook aan te raden om regelmatig de eelt van je voetzolen te krabben.

En dit kan dus gemakkelijk met de elektrische voetvijl. Dit is over het algemeen zelfs volledig pijnloos en gaat daarnaast ook nog eens heel snel. Er zijn apparaten die je gemakkelijk mee kunt nemen onder de douche. Er zijn ook toestellen waarbij je naast het apparaat ook enkele leuke toebehoren bijgestopt krijgt. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en misschien stoot je wel op een elektrische voetvijl aanbieding die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Mogelijkheden

 

Bij de zoektocht naar een elektrische voetvijl zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn en er een ruim assortiment op de markt gebracht is. Dit maakt het natuurlijk niet altijd even gemakkelijk om het voor jou geschikte toestel te vinden. Maar tegelijkertijd ben je wel echt zeker dat er ergens in dat ruime assortiment een toestel bestaat dat echt volledig ideaal zal zijn voor jou.

Er zijn bijvoorbeeld elektrische voetvijlen die werkzaam zijn op batterijen die je moet vervangen na een bepaalde periode. Maar je hebt ook de elektrische modellen die voorzien zijn van oplaadbare batterijen. Op die manier hoef je het toestel gewoon maar op te laden. Vaak is dit bijvoorbeeld ook mogelijk door het met een usb kabel aan de computer te verbinden. Een elektrische voetvijl die oplaadbaar is, is bovendien ook veel praktischer omdat je dan niet elke keer naar de winkel moet voor nieuwe batterijen.

Bij heel wat hedendaagse elektrische voetvijlen krijg je er ook vaak een aantal extra toebehoren bij. Zo zijn er toestellen die bijvoorbeeld een of twee extra rollers meegeven of wat extra verzorgingscrème en een reinigingsproduct. Houd er wel rekening mee dat als je zelf de rollers moet aankopen dat soms wel handiger kan zijn. Er bestaan namelijk rollers met een fijne korrel en met een grove korrel voor als je meer last hebt van eelt. Een product dat je zowel droog als nat kunt gebruiken is bovendien een goede aanbeveling.

 

 

Prijs

 

Je zult al gauw zien dat er heel wat toestellen zijn in de categorie van elektrische voetvijlen. Het zal dan ook niet verwonderen dat er verschillende prijsklassen waar te nemen zijn. Het is mogelijk om goedkope elektrische voetvijlen te spotten maar uiteraard zijn er ook dure exemplaren te koop. Belangrijker dan de prijs is dat je vooral gaat voor één van de beste elektrische voetvijlen die ook volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Als je vaak en veel last hebt van een ruwe huid en eeltplekken op je voetzool dan is het misschien beter om voor een duurder exemplaar te gaan met iets meer mogelijkheden en extra verzorging. Uiteindelijk beslis je wel zelf welk bedrag je wilt en natuurlijk ook kunt spenderen aan dit product. Het is namelijk het belangrijkste dat jij zelf voor de volle honderd procent tevreden bent met je aankoop.

Het is ook altijd aan te raden om de reviews van kopers te lezen. Deze beoordelingen kunnen je een bepaald idee geven over een specifiek toestel. Zo kun jij beter inschatten of het wel iets voor jou is of misschien juist niet. Houd ook zeker rekening met eventuele promoties en op die manier zul jij beslist een toestel vinden dat volledig aan jouw verwachtingen en persoonlijke voorkeur voldoet.

 

 

Elektrische voetvijl Reviews – Top 5

 

 

Heb jij ook last van ruwe huid aan de onderkant van jouw voeten? Dan heb jij waarschijnlijk eelt en droge huid dat verwijderd moet worden. Hiervoor kun je liever de beste elektrische voetvijl gebruiken, zodat je kunt genieten van een gladde en verzorgde huid aan de onderkant van je voeten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Scholl Velvet Smooth

 

Met de Scholl Velvet Smooth elektrische voetvijl heb je altijd mooie en gladde voeten zonder eelt.

Dit apparaat is ideaal voor het verwijderen van eelt of harde huid op een snelle en effectieve manier. De rollers zijn vervangbaar en zijn voorzien van heel fijne synthetische diamantkristallen die zorgen voor een optimaal resultaat. Het is gemakkelijk en handig om te gebruiken.

In vergelijking met de andere producten zijn er voor dit product heel veel reviews geplaatst en wel meer dan 500. Voor enkele van de gebruikers verwijdert het niet alle eelt en zijn de rollers duur.

De kwaliteit ten opzichte van de prijs is ook niet wat het wezen moet. Voor het grootste deel van de gebruikers is dit een prima apparaat, want het werkt goed en doet wat het moet doen. Het is gemakkelijk om te gebruiken en ziet er ook leuk uit.

Als je vaak last hebt van eeltplekken en harde droge stukken huid dan kan deze elektrische voetvijl van Scholl misschien wel wonderen doen. Het is zeker één van de populairste merken. Of het ook het beste merk is dat is dan weer afhankelijk van de voordelen ervan. We bekijken deze even grondig en wegen ze af tegen de eventuele nadelen ervan.

Voordelen
Rollers:

de verpakking bevat 2 afneembare rollers die je kunt plaatsen in het “Scholl Velvet Smooth” apparaat.

Prijs-kwaliteitverhouding:

uit de vele beoordelingen leren we dat de rollers echt wel van een degelijke kwaliteit zijn en voor velen helemaal niet zo duur.

Nadelen
Prijzig:

een aantal kopers zijn van mening dat het apparaatje toch wel vrij duur is. Ook de rollers zijn in aankoop volgens hen best prijzig.

Koop bij bol.com (€12.99)

 

 

 

 

Elektrische Eelt verwijderaar

 

De Elektrische Eelt verwijderaar van het merk AA Commerce is het ideale product dat je kunt gebruiken als je mooie en gladde voeten wilt hebben.

Deze elektrische vijl verwijdert op een snelle en eenvoudige manier eelt en droge huid van je voeten. Dit geschiedt op een natuurlijke wijze, zodat je ook zult genieten van het proces. Het apparaat heeft 2 opzetstukken die je meekrijgt voor het vijlen en polijsten van je voeten. Het heeft een ergonomisch handvat dat lekker in de hand ligt en het is gemakkelijk om te gebruiken.

Met de beoordelingen die er zijn geplaatst voor dit product kun je concluderen dat het gaat om een topproduct. Daarom zijn alle gebruikers ook tevreden met de prijs en kwaliteit van dit product. Het werkt heel goed en verwijdert gemakkelijk het eelt van de voeten. Daarnaast is het ook een duurzaam product.

Dankzij deze elektrische eeltverwijderaar van het bekende merk AA Commerce zul jij vanaf vandaag verlost zijn van alle eelt en harde huid. Het is misschien niet meteen het goedkoopste apparaatje maar toch merken we dat de gebruikers dat helemaal niet storend vinden zolang het maar doet wat ervan verwacht wordt.

Voordelen
Opzetstukken:

deze voetvijl is voorzien van 2 verschillende opzetstukken. Het ene opzetstuk gebruik je om je voeten eerst eens grondig te vijlen. Met het tweede opzetstuk kun je dan je voeten achteraf gaan polijsten.

Handig in gebruik:

het apparaat werkt op basis van 2 AA batterijen. Op die manier kun jij de eelt en dode huid van je voeten verwijderen. Bovendien werkt het razendsnel.

Nadelen
Batterij:

bij de aankoop van het product zul je meteen merken dat je de batterijen er niet bij krijgt. Deze hoef je zelf dus nog apart aan te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Primo PS2

 

De Primo Elektrische voetvijl (PS2) is een geweldig apparaat dat zorgt voor gemak. Met dit apparaat verwijder je op een gemakkelijke manier eelt en droge huid van je voeten.

Nadat je dit apparaat hebt gebruikt, heb je binnen enkele minuten voeten die zijdezacht aanvoelen als van een pasgeboren baby. Niets is zo irritant als jouw voeten steeds ruw aanvoelen tegen lakens of dekens. Voeten die veel eelt hebben zien er ook nog onverzorgd uit. Je krijgt dit apparaat samen met twee rolletjes namelijk 1 met fijne korrel en 1 met grove korrel.

Met de grove korrel verwijder je eerst alle eelt en dode huid en met de fijne korrel kun je de huid glad maken. Deze rollers kun je gewoon onder de kraan schoon wassen. Dit apparaat werkt op 2x AA batterijen die je niet meekrijgt bij het aanschaffen van dit product. Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Ben je op zoek naar een goede elektrische voetvijl? Dan is het misschien een idee om dit apparaat van Primo eens te bekijken. Bovendien beschikt het ook nog eens over de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten die we in de selectie hebben opgenomen. Bekijk daarom zeker eens de voor- en nadelen van deze Primo elektrische voetvijl.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult deze elektrische voetvijl zeker bij de goedkope apparaten kunnen spotten. Het is daardoor ideaal voor iedereen die niet zoveel geld wenst uit te geven of een beperkter budget heeft.

Toebehoren:

bij de aankoop krijg je er niet alleen het apparaat bij maar ook nog eens 2 rolletjes. Zo kun jij al meteen van start gaan en de eeltplekken verwijderen.

Gebruiksgemak:

het toestel maakt wel 30 toeren per seconde en is zelfs 360 graden draaibaar. Verder werkt het op basis van 2 AA batterijen.

Nadelen
Batterijen:

de 2 AA batterijen worden niet meegeleverd en hoef je dus zelf nog aan te kopen.

Reviews:

momenteel zijn er nog geen beoordelingen bij dit product geplaatst. Dit zou eventuele kopers misschien wel kunnen tegenhouden om deze elektrische voetvijl al dan niet aan te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Aprilla AFC 8005

 

Met de Aprilla AFC 8005 elektrische voetvijl heb jij binnen een korte tijd mooie en gladde voeten. Dit apparaat is gemakkelijk om te gebruiken want je moet gewoon met een matige druk aan de onderkant van je voeten gaan. Na enkele seconden kun je al een duidelijk verschil merken en resultaat zien.

Al dit geschiedt pijnloos, dankzij de ultrafijne diamantkristallen dat het heeft want het verwijdert snel en gemakkelijk alle eelt. Je krijgt dit product met twee extra rollen die je zelf gemakkelijk kunt verwisselen. Gebruik dit apparaat niet als je diabetes of een beschadigde huid hebt.

Dit apparaat behoort niet tot de groep van goedkope elektrische voetvijlen en dat is duidelijk te merken aan het aantal reviews dat je kunt lezen ervoor. Voor dit product zijn er tot nu toe geen reviews geschreven en dat komt misschien door de hoge prijs ervan.

Met deze Aprilla elektrische voetvijl kun jij vanaf nu niet alleen alle eelt verwijderen maar ook dode en harde stukjes huid. Toch is het belangrijk om het product eens grondig te bestuderen alvorens je het besluit aan te kopen. Daarom hebben wij de voor- en nadelen van deze voetvijl eens grondig onder de loep genomen. Op die manier krijg je een beter overzicht van de mogelijkheden en of het apparaat al dan niet iets voor jou is.

Voordelen
Accessoires:

zodra je het apparaat aankoopt dan krijg je er meteen ook 2 extra rollers bij. Op die manier kun jij al meteen de eelt en dode huidschilfers van je voeten verwijderen.

Comfort:

de elektrische voetvijl werkt op basis van heel kleine diamantkristallen. Bovendien is het proces geheel pijnloos.

Nadelen
Beoordeling:

doordat er nog geen enkele beoordeling geplaatst werd bij dit product, is het mogelijk dat potentiële klanten geneigd zijn om het product niet te gaan kopen.

Koop bij bol.com (€19.35)

 

 

 

 

Edco Telefunken Micropedicure

 

De Edco Telefunken Micropedicure is een elektrische voetvijl die jij zelf kunt gebruiken thuis. Je hoeft niet meer speciaal naar een schoonheidssalon om ervoor te zorgen dat je mooie en verzorgde voeten hebt. Als je dit apparaat gebruikt, dan voelt het prettig en comfortabel aan.

Het is ook eenvoudig om te gebruiken en kan 360 graden roteren. Handig is dat je dit apparaat nat en droog kunt gebruiken. Hierdoor is het ook gemakkelijk schoon te maken en je krijgt ook een reinigingsborstel. Dit apparaat komt met twee rollers zodat je verzekerd bent van een optimaal resultaat. Door de veiligheidsvergrendeling is het ook een veilig apparaat.

Als je niet de duurste vijl wilt, dan moet je uitkijken naar een elektrische voetvijl aanbieding. Met dit product kun je wel zeggen dat je dat hebt. Ondanks de lage prijs van dit product, zijn er nog geen reviews geschreven ervoor.

Aan de positieve reacties van klanten te zien, krijgen wij meteen het gevoel dat je met deze Telefunken elektrische voetvijl echt een topproduct in huis haalt. Bovendien is het niet alleen een degelijke voetvijl maar kun je het ook als nagelvijl gebruiken. Het loont dus vast en zeker de moeite om dit apparaat eens van naderbij te bekijken.

Voordelen
Handig in gebruik:

dit apparaatje kun je gebruiken als elektrische voetvijl om het eelt en de dode huid van je voeten te verwijderen. Het is ook mogelijk om het als een nagelvijltje te gebruiken.

Onderhoud:

het toestelletje is heel gemakkelijk weer schoon te maken. Bovendien kun je het zowel nat en droog gebruiken. Dus ook wanneer je onder de douche staat is er helemaal geen probleem.

Veiligheid:

de elektrische voetvijl is voorzien van een veiligheidsvergrendeling. Daardoor hoef je geen schrik te hebben dat het ongewild in werking treedt.

Nadelen

Voor deze kopers zijn er helemaal geen nadelen aan verbonden. Daardoor is het zelfs voor ons bijzonder moeilijk om je verder advies te geven over eventuele nadelen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
L.Hartjes
L.Hartjes
1 month ago

Op 6 april heb ik via Nuttige producten een elektrische eelverwijderaar aangeschaft. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Betaald: € 29,95. Order 8610821 Tosker.nl.transactienr.0020003045557798.betalingskenmerk M5031174M16wd5y4

10top Team
Admin
10top Team
1 month ago
Reply to  L.Hartjes

Hoi Loes,

Wat naar dat je het product nog niet mogen ontvangen hebt.
Houd er wel rekening mee dat, omwille van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen, sommige bestellingen heel wat later dan normaal kunnen toekomen.

Verder willen wij jou vragen om welk product uit het lijstje hier gaat? Betreft het 1 van onze 5 producten? In dat geval kun je maar beter ook even contact opnemen met bol.com die de zendingen in goede banen leidt.

Indien verdere vragen of problemen mag u dit altijd laten weten.

Met vriendelijke groet

DMCA.com Protection Status