Beste elektronisch slot

Laatste update: 06.08.20

 

Elektronische sloten test van 2020

 

Vandaag de dag gebeuren er regelmatig inbraken. Mensen willen er dan ook alles aan doen om zich zo veilig mogelijk te voelen en kiezen daarom vaak voor één van de beste elektronische sloten. In onze koopgids proberen we dan ook zoveel mogelijk richtlijnen te geven die jou tijdens de zoektocht naar het beste elektronische slot kunnen helpen. Daarnaast zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse elektronische sloten. Zo is het Kluis deurdikte 4 mm elektronische slot alvast een topproduct gebleken. De deur van de kluis is vervaardigd uit bijzonder duurzaam staal en is maar liefst 4 mm dik. Door te kiezen voor het De Raat ET1 Privekluis elektronisch slot kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en op-en-top veiligheid.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Elektronische sloten koopgids

 

In tijden van sociale onrust kan het misschien een goed idee zijn om na te denken over de beste elektronische sloten en alarmen. Elektronische sloten zijn bovendien vaker aanwezig in het dagelijkse leven dan je zou kunnen denken. Bijvoorbeeld die vrijstaande kluis waarin je al je documenten en juwelen in bewaard. Toch is het een goed idee om eens een overzichtje te maken van alle mogelijkheden. Daarin zul je merken dat er heel wat goedkope elektronische sloten bestaan, maar dat je voor sommige exemplaren ook iets duurder zult betalen. Het is een aanbeveling om ook even stil te staan bij het type en het gebruiksgemak van dergelijk slot.

 

 

Wat is een elektronisch slot en het gebruiksgemak

Alvorens je besluit om op zoek te gaan naar een degelijk elektronisch slot, is het best wel handig dat je weet wat hiermee bedoeld wordt. Zoals de naam het doet vermoeden, is het dus een slot dat functioneert met behulp van elektriciteit. Een elektronisch slot kun je bijvoorbeeld tegenkomen op kluizen, maar ook op deuren. Denk maar aan luxehotels waarbij je een speciale kaart moet gebruiken om de kamer binnen te kunnen.

Kortom, elektronische sloten zijn vaker in ons leven aanwezig dan we zelf misschien op het eerste zicht zullen durven vermoeden. Indien je van plan bent om zelf zo een elektronisch slot aan te kopen, dan raden wij altijd aan om zoveel mogelijk apparaten te vergelijken. Bedenk waar je naar op zoek bent en wat zoal je verwachtingen zijn. Je zult merken dat de zoektocht er meteen een heel pak eenvoudiger op wordt.

 

Vergrendelen en ontgrendelen van een elektronisch slot

Een elektronisch slot wordt door sommige personen ook wel omschreven als een elektrisch slot. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het werkt met behulp van elektriciteit. Indien je dus een elektronisch slot wilt openen, dan zul je dit niet zomaar kunnen door middel van een sleutel. Dergelijke sloten worden vooral vergrendeld en ontgrendeld door middel van een pincode. Dat is vaak een code die uit 4 cijfers bestaat. Het gevaar bestaat hierin wel, dat je de pincode gewoon vergeet. Voorzichtigheid is dus alvast een aanrader.

Daarnaast zijn er ook heel wat elektronische sloten die je kunt openen door middel van een pasje of een zogenaamde “smartcard”. Denk maar aan de hotelkamer, die je alleen maar kunt openen door middel van een specifieke kaart. Er zijn natuurlijk ook nog heel wat elektronische sloten die je kunt openen en sluiten door middel van een afstandsbediening of met behulp van je mobiele telefoon. Indien je werkt met je smartphone, dan zul je via je smartphone de bepaalde specifieke code moeten ingeven.

 

Het type slot en de mogelijke kenmerken

Net zoals er heel wat manieren bestaan om een elektronisch slot te vergrendelen en te ontgrendelen, zul je merken dat er ook heel wat situaties zijn waarin een dergelijk slot van pas komt. We hebben al één specifieke situatie aangehaald, namelijk die van de hotelkamer. Toch kun je een elektronisch slot nog in heel wat andere situaties tegenkomen. Denk maar aan vrijstaande of ingebouwde kluizen waarin je belangrijke documenten of juwelen kunt opbergen. Deze kunnen gebruikt worden op kantoor maar ook gewoon bij jou thuis.

Hierbij kan het handig zijn om voor een inbouw kluis met elektronisch slot te kiezen, die je niet zomaar kunt verplaatsen. Handig, in het geval er toch ingebroken wordt bij jou thuis. Verder kan het een goed idee zijn om uit te kijken naar een elektrisch slot dat tijdsgebonden en plaatsgebonden is. Dit zijn elektronische sloten die alleen maar zullen ontgrendelen op een bepaald tijdstip of op een bepaalde plek. Zowel de tijd als de plek worden uiteraard op voorhand gedefinieerd en bepaald.

 

 

Mogelijke kostenplaatje

In je zoektocht naar het voor jou ideale elektronische slot, zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn. Afhankelijk van de kenmerken en de eigenschappen, zal het slot ook over een bepaald prijskaartje beschikken. Uiteraard beslis je helemaal zelf het bedrag dat je wilt maar vooral ook kunt uitgeven. Probeer daarom voor jezelf even op voorhand duidelijk te stellen waar je naar op zoek bent en wat je verwachtingen precies zijn. Zo kom je tijdens de zoektocht niet meteen voor verrassingen te staan.

Het kan ook helpen om rekening te houden met de verschillende online reviews. Daarin geven klanten heel wat nuttig advies en tips over bepaalde elektronische sloten. Indien je bijvoorbeeld twijfelt tussen enkele sloten, kunnen de reviews misschien wel de doorslag geven. Ga hierbij eventuele aanbiedingen en leuke promoties alvast niet uit de weg. Het zou jammer zijn dat je hierdoor een aantrekkelijke elektronisch slot aanbieding mist.

 

Elektronisch slot Reviews – Top 5

 

Met een degelijk elektronisch slot kun je heel wat belangrijk spullen of documenten veilig bewaren. Alvorens je een slot aankoopt, kun je eventueel verschillende modellen bekijken. Wij hebben de online reviews en het advies van de klanten onderzocht. Op die manier hebben we een top 5 kunnen selecteren. Zo kun jij er nu zonder problemen het beste elektronisch slot uitkiezen. Wie weet zit er wel ergens een elektronisch slot aanbieding tussen die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Kluis deurdikte 4mm

 

Tussen de goedkope elektronisches sloten zul je vast en zeker dit model kunnen terugvinden. De kluis is uitgerust met een stalen deur die een dikte van ruim 4 mm heeft. Daardoor is de kluis niet alleen geschikt voor persoonlijk maar ook voor professioneel gebruik.

Verder zijn er 2 stalen bouten voorzien die zorgen voor een optimaal vergrendelingssysteem. Je kunt het elektronische slot zelf gaan instellen door middel van een persoonlijke code toe te voegen. In het geval je deze code vergeet, dan heb je nog altijd 2 sleutels om het slot alsnog open te krijgen.

De meeste kopers zijn duidelijk tevreden over de degelijkheid en de sterke kwaliteit van dit elektronisch slot. Bovendien zijn de meesten ook enthousiast over het sterke materiaal. Slechts enkele gebruikers zijn iets minder overtuigd van dit elektronische slot.

Op zoek naar een kluis die je niet alleen als particulier maar ook professioneel kunt gebruiken? Dan loont het de moeite om dit exemplaar alvast even wat grondiger te bekijken. Om het voor jou enigszins wat makkelijker te maken, zetten we de populairste kenmerken alvast even op een rijtje.

Voordelen
Kostenplaatje:

of het product voorzien is van de laagste prijs, dat valt nog even af te wachten. Echter kunnen we met zekerheid vermelden dat het hier om een aanbieding gaat.

Materiaal:

bij de productie van deze kluis heeft men voornamelijk gebruikt gemaakt van stevig en dik staal. Zowel de deur alsook de bouten zijn alvast uit staal vervaardigd.

Vergrendelingssysteem:

het is mogelijk om de kluis te sluiten door gebruik te maken van het elektronische slot. Echter worden ook nog 2 sleuteltjes meegeleverd in geval van nood.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de klanten blijkt jammer genoeg niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

Koop bij bol.com (€99.48)

 

 

 

 

De Raat ET1 Privekluis

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke privékluis die voorzien is van een handig en duurzaam elektronisch slot dan is het een aanbeveling dit model van De Raat eens te bekijken. Het prijskaartje is wel iets hoger in vergelijking met het voorgaande product, maar daar lijken de kopers zich niet aan te storen.

Deze kluis weegt ruim 39 kg en kun je probleemloos in de muur of in de vloer gaan verankeren. De legborden aan de binnenkant van de kluis kun je bovendien ook probleemloos in hoogte gaan verstellen. Deze kluis biedt niet alleen bescherming tegen inbraak maar ook tegen brand.

Je kunt deze kluis voldoende beveiligen doordat er gebruik gemaakt wordt van een gebruikerscode en zelfs een mastercode. Dit wordt dan ook sterk gewaardeerd door de kopers. Ze zijn bovendien ook bijzonder tevreden over de geleverde kwaliteit en de enorme veiligheid die gegarandeerd wordt.

Mag het toch allemaal net een tikkeltje meer zijn dan zou je altijd nog kunnen opteren voor deze unieke kluis. Dit elektronisch slot wordt jou aangeboden door het bekende, en misschien meteen ook wel het beste merk, De Raat. De moeite waard om het product even van naderbij te bekijken.

Voordelen
Installatie:

het is mogelijk om deze kluis met elektronisch slot in de muur of zelfs gewoon in de vloer van je slaapkamer te installeren.

Bescherming:

de bezittingen die je in de kluis legt, worden niet alleen beschermd tegen een eventuele inbraak maar tevens ook tegen de mogelijke gevolgen van brand.

Handig in gebruik:

je zult merken dat de kluis voorzien van diverse legborden, waarvan het mogelijk is de hoogte te gaan aanpassen.

Code:

de combinatie van een gebruikerscode en mastercode zorgt voor een uniek beveiligingssysteem.

Nadelen
Prijzig:

jammer genoeg zul je voor dit elektronisch slot ook wel wat meer budget hoeven neer te tellen.

Koop bij bol.com (€314)

 

 

 

 

Salvus Palermo 2 Privékluis

 

Indien je interesse hebt in deze kluis van Salvus dan kun je maar best een iets hoger budget voorzien. Het is namelijk niet meteen een elektronisch slot aanbieding. Toch lijkt de koper zich hier niet meteen iets van aan te trekken.

De kluis weegt met gemak 71 kg en zal je belangrijke documenten of juwelen zonder problemen beschermen tegen inbraak en zelfs brand. Naast het elektronische slot dat je zelf kunt instellen en bepalen is er ook nog een ander extra vergrendelingssysteem voorzien. Op die manier zijn al je bezittingen extra beveiligd.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele koper op dit product gereageerd. Toch merken we dat het voor deze gebruiker hier echt om een topproduct gaat. Het toestel is gemaakt uit bijzonder sterke en degelijke materialen en kan daardoor de veiligheid van de bezittingen garanderen.

Door te kiezen voor de Salvus Palermo kluis, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor stevigheid en duurzaamheid. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze unieke kluis met elektronisch slot? Dan raden wij jou aan om de voor- en nadelen van het product even grondig te bekijken.

Voordelen
Handig in gebruik:

het is een degelijke kluis die je de mogelijkheid biedt om belangrijke documenten, juwelen en dergelijke te beschermen tegen een mogelijke inbraak of tegen de gevolgen van brand.

Gewicht:

de kluis wordt gekenmerkt door een totaalgewicht van maar liefst 71 kilogram en is dus bijgevolg niet zo aangenaam om op te tillen.

Beveiliging:

het elektronische slot wordt verder aangevuld door een bijkomend duurzaam vergrendelingssysteem.

Nadelen
Prijzig:

ben je op zoek naar een goedkoop elektronisch slot dan moeten wij jou jammer genoeg teleurstellen. Dit product is misschien net iets duurder dan verwacht.

Koop bij bol.com (€615.95)

 

 

 

 

Rottner Tresor Afstortkluis met inwerpgleuf

 

Indien je toch liever niet zoveel geld spendeert aan een degelijk elektronisch slot dan kun je altijd dit model van Rottner Tresor eens grondig bestuderen. Dit model is zelfs voorzien van een handige inwerpgleuf waardoor het niet meteen noodzakelijk is om de volledige kluis te openen.

Deze kluis weegt ruim 10 kg en is werkelijk ideaal als jij belangrijke documenten of geld veilig wilt kunnen opbergen. De deuren van de kluis hebben een dikte van 4 mm en bieden dus al heel wat veiligheid. Vervolgens kun je de kluis extra vergrendelen dankzij het elektronische slot. Indien je de code zou vergeten dan heb je nog altijd de noodsleutel.

Jammer genoeg kunnen wij jou voorlopig geen verder advies verschaffen over dit product of over de gebruikerservaring. Het kan zijn dat het hier om een vrij recent elektronisch slot gaat of misschien vinden sommige kopers het gewoon te duur. Laat je hierdoor echter niet afschrikken want misschien is dit wel wat jij zoekt.

Ben je niet van plan om gelijk heel wat geld te spenderen aan een degelijke kluis met elektronisch slot? Dan kunnen wij jou aanraden om dit product van Rottner Tresor even wat beter onder de loep te nemen. De lage prijs zorgt ervoor dat deze kluis toegankelijk wordt gemaakt voor personen met een beperkt budget.

Voordelen
Inwerpgleuf:

dankzij de beschikbare inwerpgleuf is het helemaal niet noodzakelijk om de kluis met elektronisch slot ook daadwerkelijk helemaal te openen.

Vergrendelingssysteem:

de kluis is in de eerste plaats voorzien van een betrouwbaar elektronisch slot maar wordt geleverd inclusief een noodsleutel. Het moet maar eens gebeuren dat je de code van de kluis misschien wel vergeet.

Handig in gebruik:

het is een vrij compacte doch bijzonder degelijk kluis waarbij de deuren maar liefst 4 mm dik zijn. Ideaal om bezittingen te beschermen tegen een eventuele inbraak.

Nadelen
Mindere kwaliteit:

een blik op de online reviews toont aan dat een enkele koper toch niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de kwaliteit.

Koop bij bol.com (€115.95)

 

 

 

 

Kluis met elektronisch slot

 

In vergelijking met sommige andere elektronische sloten, hoef je voor dit model niet zo bijzonder veel uit te geven. Ideaal als je eerder een beperkt budget hebt of gewoon niet veel geld wilt spenderen aan een degelijk elektronisch slot.

De kluis heeft een lengte van 31 cm, een breedte van 35 cm en een hoogte van 50 cm. In vergelijking met de voorgaande modellen is deze kluis dus vrij compact. Toch is het voldoende om een aantal belangrijke documenten of andere belangrijke bezittingen te bewaren. Door middel van het elektronische slot kun jij de kluis veilig vergrendelen.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst. Het is mogelijk dat sommige kopers het toestel al hebben aangekocht maar gewoon nog geen tijd gevonden hebben om een online review te plaatsen.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met deze unieke kluis van deurenexpress.com die gekenmerkt wordt door een uitstekende kwaliteit en een prachtig bijbehorend design. De moeite waard om de voor- en nadelen even tegenover elkaar af te wegen.

Voordelen
Kostenplaatje:

je zult meteen versteld staan bij het zien van de mooie lage prijs van deze unieke kluis met elektronisch slot.

Formaat:

de kluis wordt gekenmerkt door een maximale lengte van 31 cm en is daarbij ongeveer 50 cm hoog en 35 cm breed. Een vrij compacte kleur die precies doet wat hij moet doen.

Nadelen
Te klein:

het is mogelijk dat deze kluis met slot als te klein wordt ervaren door mensen die van plan zijn het product op professionele basis te gebruiken.

Koop bij bol.com (€99.95)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status