fbpx

Beste fietshelm

Laatste update: 23.10.19

 

Fietshelmen test van 2019

 

 

Fietsen is gezond en goed voor het milieu. Bij valpartijen kan echter een risico op hersenletsel bestaan. Daarom is het dragen van een fietshelm belangrijk. Om je keuze uit het ruime aanbod te vereenvoudigen hebben wij een selectie gemaakt. Daarbij hebben wij ook naar kinderfietshelmen gekeken.Wij hebben ons mede laten leiden door het advies van klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Pro Sport Lights Fietshelm

 

Binnen het assortiment fietshelmen Giro hebben wij deze voor je geselecteerd. Hij valt niet direct binnen de categorie goedkope fietshelmen, maar biedt wel extra veiligheid met de ingebouwde en oplaadbare verlichting. De hiervoor benodigde micro USB wordt natuurlijk meegeleverd. Daarnaast wordt een handige Pro Sport Lights rugzak meegeleverd voor het opbergen van je helm.

Deze one size fietshelm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hij is licht in gewicht met zijn 694 gram en dus heel comfortabel. Deze helm heeft aan de achterkant 6 lampjes en aan de zijkanten elk 3 lampjes. Zo ben je ook in het donker duidelijk zichtbaar.

Deze fietshelm is sinds kort in de collectie opgenomen. Helaas beschikken wij daarom nog niet over een review van klanten.

 

Koop bij bol.com (€99.95)

 

 

 

 

Bobike One 

 

Je ziet steeds vaker kinderen met een fietshelm. Omdat ze vastzitten in het kinderfietsstoeltje zijn ze erg kwetsbaar bij valpartijen. Deze Bobike kinderfietshelm is al geschikt voor je kindje vanaf 9 maanden. Hij groeit met je kindje mee door een onder de kin instelbaar bandje.

Deze stoere kinderhelm heeft een prima pasvorm. Aan de binnenzijde beschikt het over een insectennetje. Hiermee is je kindje op de fiets beschermd tegen stekende insecten. De 9 ventilatieopeningen in de helm houden het hoofd van je kindje koel. De reflecterende stickers zorgen ervoor dat je kindje goed zichtbaar is in het donker.

De reviews van klanten zijn beslist lovend te noemen. Met zijn aantrekkelijke prijs biedt deze kinderfietshelm niet alleen een mooi design. Hij biedt ook een goede kwaliteit en een goede pasvorm. Hier is zeker sprake van een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Abus Pedelec

 

Deze fietshelm komt uit de collectie van het Duitse ABUS. Dit bedrijf staat borg voor degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met zijn geringe gewicht van 835 gram biedt hij je veel draagcomfort. De ventilatiegaatjes houden je hoofd koel op de fiets

De binnenzijde is voorzien van een regenkapje. Deze helm is bedoeld voor gebruik in alle seizoenen. In ieder geval blijven je haren droog bij regen of sneeuw. In het donker ben je goed zichtbaar door het lampje aan de achterzijde van de helm. Het lampje heeft drie standen en wel permanent brandend, snel of langzaam knipperend.

Kopers die je reeds voorgingen zijn erg tevreden over deze aankoop. Hij biedt een prima pasvorm en een groot draagcomfort. Het regenkapje en de geïntegreerde verlichting worden zeker als pluspunten ervaren. Kortom, een top fietshelm met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Dunlop MTB 

 

Bij deze fietshelm van het bekende merk Dunlop krijg je het gevoel met een fietshelm aanbieding te maken te hebben. Voor een aantrekkelijke prijs krijg je veel waar voor je geld. Deze unisex fietshelm heeft  een uitneembare en wasbare binnenvoering en is geschikt voor vier seizoenen. Hij is ook zeer geschikt voor de mountainbike.

De helm is vervaardigd uit plastic en heeft een gewicht van maar slechts 289 gram. De maar liefst 20 ventilatieopeningen zorgen ervoor  dat je hoofd aangenaam koel blijft. De verstelbare kinband en het afneembare vizier zorgen voor een optimaal draagcomfort.

In de review van klanten wordt deze fietshelm gewaardeerd met maar liefst 5 sterren. Zij spreken over een super prijs-kwaliteitverhouding. Deze helm heeft een prima pasvorm en met zijn geringe gewicht en biedt een groot draagcomfort.

 

Koop bij bol.com (€27.99)

 

 

 

 

Giro Synthe

 

Uit het assortiment fietshelmen Giro selecteerden wij deze fietshelm voor je. Ben je een echte fietsliefhebber, dan is dit misschien wel de beste fietshelm voor jou. Hij valt niet direct in de categorie goedkope fietshelmen.

Deze unisex fietshelm is geschikt voor alle seizoenen. Hij beschikt over maar liefst 19 ventilatieopeningen. Hij biedt  met zijn ultra lichte gewicht van 234 gram heel veel draagcomfort. Je krijgt zo het gevoel dat je fietst zonder een helm op je hoofd. Dus is deze  heel geschikt voor mensen die nog wat bezwaren hebben tegen fietshelmen.

Deze fietshelm is nog niet zo lang geleden opgenomen in ons assortiment. Om die reden beschikken wij nog niet over beoordelingen van onze klanten. Giro staat bekend om zijn zorg en aandacht bij de ontwikkeling van hun producten. Je kunt dus rustig uitgaan van een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status