5 Beste Flessenwarmers Test van 2022

Laatste update: 30.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Flessenwarmers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met behulp van een duurzame en degelijke flessenwarmer is het mogelijk om flesvoeding of zelfs gewoon afgekolfde moedermelk van de correcte temperatuur te voorzien. In onze koopgids hebben we geprobeerd om zo duidelijk mogelijk uit te leggen met welke elementen je rekening zou kunnen houden. Indien je heel erg dringend op zoek bent naar een flessenwarmer dan kun je ook gewoon de top 3 raadplegen. Uit onderzoek is gebleken dat de Béaba Bib’secondes één van de betere flessenwarmers is. Doordat deze flessenwarmer zo compact is, is het toestel ook bijzonder eenvoudig mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat. Ook met de Tommee Tippee Closer to Nature mag je zeker zijn van een degelijk apparaat. Het is een eenvoudig te bedienen toestel dat zowel geschikt is voor flesvoeding alsook voor babyvoeding.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Flessenwarmers koopgids

 

Een flessenwarmer kan heel erg handig zijn voor de momenten wanneer je hongerige baby aan het huilen is en jij op een snelle manier de babymelk moet verwarmen. Voordat je dit product koopt, is het goed om de verschillende aanbiedingen van flessenwarmers op de markt te vergelijken met elkaar. Hieronder heb je enkele punten waarop je zou kunnen letten.

Prijs

Een flessenwarmer zal je niet een paar jaar achter elkaar moeten gebruiken. Na een jaar of twee zal je zelf merken dat je minder behoefte hebt aan een flessenwarmer, tenzij je intussen weer een baby hebt. Het ligt dus aan jou als je wilt kiezen voor één van de beste flessenwarmers die er te vinden zijn.

Weet wel dat deze waarschijnlijk ook geen goedkope flessenwarmers zullen zijn. Wil je niet teveel geld uitgeven aan zo een apparaat dan kun je misschien uitkijken naar een flessenwarmer aanbieding.

Op zo een manier heb je dan een flessenwarmer kunnen kopen voor minder geld. Het is tegenwoordig ook heel erg gemakkelijk om naar producten uit te kijken via het internet. Zo kun je ook de prijzen met elkaar vergelijken en zien wat de specificaties van de producten zijn.

 

Waar zou je het willen gebruiken

Het is ook goed om te weten waar je zo een flessenwarmer wilt gebruiken, want dat bepaalt ook voor welk type flessenwarmer je zal kiezen. Je zult merken dat de flessenwarmers die voor thuis bestemd zijn, veel ruimer en groter zijn in omvang.

Deze apparaten bieden dan ook een heleboel geavanceerde opties zoals timer, geheugen, etc. Sommige flessenwarmers hebben zelf de optie om de flessen te koelen doordat ze voorzien zijn van een mini koelsysteem. Je kunt dus de houdbaarheid van een fles verlengen door het te koelen.

Wil je zo een flessenwarmer slechts gebruiken voor wanneer je op reis gaat of als je enkele uren weg zal zijn van huis? Dan kun je liever uitkijken naar een flessenwarmer dat speciaal hiervoor bestemd is. Je hebt bijvoorbeeld flessenwarmers die je in de auto kunt aansluiten om het te gebruiken.

 

Omvang

Bij het aanschaffen van een flessenwarmer moet je zeker ook denken aan de omvang van dit product. Ga er niet van uit dat je altijd dezelfde fles zal blijven gebruiken voor jouw baby.

Als het kind groeit, zal je misschien een grotere papfles nodig hebben dan datgene wat je nu gebruikt. Het kan ook zo zijn dat je meerdere papflessen gaat moeten gebruiken. Het is dus een aanbeveling dat je een flessenwarmer koopt die toch wel ruim genoeg is om flessen erin te kunnen doen van verschillende formaten en modellen.

Je kunt nu misschien een smalle papfles gebruiken, maar wie weet als je in de toekomst een bredere papfles zal gebruiken? Houdt er ook rekening mee dat de fles tot net onder de speen in het apparaat moet kunnen passen. Zo ben je ervan verzekerd dat de hele inhoud van de fles verwarmd wordt.

Hoe snel verwarmt het de flessen?

Wat ook erg belangrijk is, is de tijd dat dit apparaat nodig heeft om de juiste temperatuur te bereiken voor het verwarmen van jouw babymelk. Je wilt natuurlijk ook dat de melk in de fles gelijkmatig verwarmd wordt, zodat de totale inhoud van de fles de juiste temperatuur heeft die jouw baby kan verdragen.

Het is aangeraden om een flessenwarmer te kopen die water gebruikt om de flessen op te warmen. Zorg er dan voor dat je kiest voor een flessenwarmer die de fles tot de rand vult met water. Deze flessenwarmers zijn over het algemeen sneller dan de apparaten die stoom gebruiken om de flessen op te warmen of de apparaten die zelf een verwarmingssysteem hebben. Bij een apparaat met een eigen verwarmingssysteem kan het soms zelfs 20 minuten duren voordat jouw flesje af is.

Is het gemakkelijk om te gebruiken en schoon te maken?

Elk apparaat dat je erbij koopt, heeft waarschijnlijk de bedoeling om jouw gemak te vergroten. Zo is het ook met een flessenwarmer. Je hoeft dus niet als vroeger eerst water op te warmen om de fles daarna in het water te zetten.

Als je dit doet, dan moet je ook steeds erop letten dat je de juiste temperatuur bereikt met de fles. Wordt de babymelk te heet, dan zal je het weer moeten laten afkoelen onder een kraan. Met een huilende en hongerige baby kan dit heel erg frustrerend zijn. Het is dus belangrijk dat zo een apparaat gemakkelijk te gebruiken is en ook gemakkelijk is om schoon te maken.

Je hebt bijvoorbeeld flessenwarmers die voorzien zijn van een geheugen. Met een druk op de knop kun jij de fles al verwarmen. Een flessenwarmer dat uit veel delen bestaat, zal langer duren om schoon te maken.

 

5 Beste Flessenwarmers (Reviews) van 2022

 

Het is van essentieel belang dat flesvoeding of afgekolfde borstvoeding de juiste temperatuur heeft voor je baby. Dat stimuleert het drinken van het kind en daarmee voorkom je ook onaangename ongelukken die zich voor kunnen doen. Koop de beste flessenwarmer om op een snelle en veilige manier je babymelk op te warmen.

 

1. Béaba Bib’secondes

 

De Béaba Bib’secondes flessenwarmer is geschikt voor alle zuigflessen met een diameter minder dan 70 mm. Met dit apparaat kun je flesvoeding en afgekolfde borstvoeding opwarmen, maar ook potjes. Dit apparaat is dus ook een potjeswarmer en kan binnen 5 minuten je fles of potje opwarmen.

Het apparaat zorgt ervoor dat je fles snel en veilig, maar ook gelijkmatig wordt verwarmd. Het heeft een handig geluidssignaal dat klinkt als het klaar is met opwarmen. Het heeft een compact design, zodat je het overal kunt meenemen.

Voor dit product zijn er tot nu toe alleen positieve reviews te lezen. De kopers zijn tevreden ermee, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik.

Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, het warmt je melk snel op en door zijn compact design kun je het overal meenemen. De kopers geven dus positief advies voor dit product.

De naam van de Bib’secondes doet het al vermoeden, met dit product kun je de flesjes in een mum van tijd verwarmen. Maar dit product heeft natuurlijk nog andere voordelen. We zetten ze even op een rijtje gevolgd door de nadelen.

Voordelen
Gebruik:

dit apparaat is geschikt voor alle soorten flesjes met een diameter kleiner dan 70 mm. Je kunt dus een uitgebreid aanbod aan flesjes kopen die je kunt verwarmen met dit toestel.

Formaat:

je kunt deze flesverwarmer eenvoudig meenemen dankzij het compacte formaat. Heel handig voor mensen die veel reizen.

Opwarming:

zoals we in de inleiding al lieten blijken, worden de flesjes heel vlug opgewarmd.

Nadelen
Veiligheid:

je moet opletten voor de stoom die er aan de bovenkant kan uitkomen, dit maakt het product minder veilig voor kinderen.

Stroom:

het apparaat moet aangesloten worden op het lichtnet om te werken, je hebt dus altijd een stopcontact nodig.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Tommee Tippee Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

 

Met de Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer kun je niet alleen flesvoeding opwarmen, maar ook babyvoeding. De hoeveelheid speelt een rol bij de duur van het opwarmingsproces.

Het is gemakkelijk om te gebruiken en is speciaal gemaakt zodat je nu lange reisjes kunt maken zonder je zorgen te maken over hoe jij de voeding van je baby kunt opwarmen. In de thermoskan kun je 500 ml water opwarmen.

Gezien de prijs van dit product, dan lijkt het wel op een flessenwarmer aanbieding. Dat gevoel hebben de meeste kopers ook, want dit product is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik.

Je kunt flesvoeding en babyvoeding opwarmen met dit apparaat en het blijft lang warm. Dit apparaat is breed genoeg voor alle soorten flessen en is een ideale uitkomst voor onderweg. Je hebt dus geen elektriciteit meer nodig.

Tommee Tippee kun je tot de beste merken rekenen op het vlak van flessenwarmers en babyproducten. Het is dan ook geen verrassing dat dit product positieve reviews ontvangt van kopers. We geven je even de redenen waarom.

Voordelen
Flessen:

het toestel kun je gebruiken om alle gangbare flesformaten mee op te warmen, maar ook potjes kun je eenvoudig opwarmen met dit product.

Gebruiksgemak:

het product werkt als een thermoskan die warm water gebruikt om de flessen of het voedsel op te warmen. Je hebt dus geen stopcontact nodig om dit apparaat te gebruiken.

Isolatie:

het isolerend vermogen van de fles zorgt ervoor dat het water zeker 24 uur warm blijft.

Nadelen
Formaat:

voor enkele kopers is het product net iets te groot waardoor het niet zo makkelijk mee te nemen is. Je mag de fles ook niet tot boven vullen met water om morsen te vermijden.

Koop bij bol.com (€24.88)

 

 

 

 

3. Dr. Brown’s Flessenwarmer

 

De Dr. Brown’s Flessenwarmer is een elektrisch apparaat en is geschikt voor alle formaten van Dr. Brown’s flessen, omdat het komt met een bijgeleverd mandje.

Dit apparaat is gemakkelijk om te gebruiken, want het heeft een LCD display die je duidelijk kunt aflezen. Met dit product heb je op een snelle en eenvoudige manier je babymelk opgewarmd. Handig is dat je het overal kunt meenemen.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope flessenwarmers. Het is waarschijnlijk daarom dat er tot nu toe maar 1 review is geplaatst voor dit product. De koper ervan is in elk geval wel tevreden met het product. Het heeft een fraai design en is handig in gebruik.

Het werkt prima en verwarmt ook goed, alleen moet je wel de juiste tijd voor de juiste temperatuur vinden. Voor deze koper is het een top product.

Deze flessenwarmer ligt in een hogere prijsklasse maar je krijgt er wel veel gebruiksgemak voor terug. Verwarm snel je babyvoeding maar zorg voor genoeg ruimte om deze flessenwarmer te plaatsen want het heeft een groot formaat.

Voordelen
Bediening:

het apparaat is eenvoudig om in te stellen dankzij het LCD scherm waarmee je de tijd kunt kiezen en het apparaat kunt in- of uitschakelen.

Snelheid:

het apparaat kan op een snelle manier het flesje opwarmen zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je je baby kunt voeden.

Energiebesparing:

het apparaat schakelt automatisch uit wanneer het gedurende 10 minuten niet gebruikt geweest is.

Mandje:

dankzij het mandje kun je alle soorten flessen gebruiken.

Nadelen
Flessen:

zonder het mandje is het apparaat enkel geschikt voor flessen van Dr. Brown’s.

Mobiliteit:

door het grote formaat kun je het apparaat niet meenemen op verplaatsing en je hebt ook altijd een stopcontact nodig om het toestel te laten werken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Philips Avent SCF355/00 Babyvoeding en flessenwarmer

 

Met de Philips Avent SCF355/00 kun je geleidelijk en gelijkmatig je babymelk opwarmen. Doordat de melk circuleert tijdens het opwarmen, zorgt dit apparaat voor een gelijkmatige verwarming. In ongeveer 3 minuten is je babymelk al klaar. Dit apparaat verwarmt snel je baby voeding op met een eenvoudige bediening. Handig is dat er ook een instructietabel meegeleverd wordt.

In dit apparaat kun je trouwens ook babymelk ontdooien. Op zo een manier is het veiliger dan in een magnetron en sneller als je het onder de kraan zou doen. Je kunt verder ook nog vaste babyvoeding opwarmen hiermee.

Een deel van de kopers is wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Daarnaast heeft het ook een fraai design. Andere kopers vinden dat het niet snel genoeg verwarmt en dat het onhandig in gebruik is.

De flessenwarmer van Philips is momenteel het product met de laagste prijs. Het merk staat garant voor kwaliteit en dit kun je ook merken aan de positieve reacties van de kopers op dit product. Toch zijn er ook enkele nadelen die in het oog springen.

Voordelen
Prijs-kwaliteitverhouding:

voor de goedkope prijs die je betaalt krijg je een kwaliteitsproduct van een bekend merk.

Bediening:

de bediening van het apparaat is heel eenvoudig, je kunt naar links of rechts draaien om op te warmen of af te koelen.

Voeding:

naast flessenmelk is het toestel ook geschikt om babyvoeding op te warmen.

Nadelen
Tijd:

het duurt heel lang om een flesje op te warmen. Volgens de meeste kopers gaat het zelfs sneller om een flesje op te warmen in de magnetron.

Timer:

de afwezigheid van een timer wordt door velen gezien als een gemis, als je bezig bent met iets anders gebeurt het wel eens dat je een flesje vergeet.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Difrax S-flesverwarmer

 

Met de Difrax – S-flesverwarmer kun je met een druk op de knop binnen 3 minuten de ideale temperatuur bereiken om je kind te voeden. Dit product komt met een s-fles van Difrax met een inhoud van 170 ml.

Dit apparaat heeft een compacte vormgeving en neemt niet veel ruimte in beslag. Je kunt het hierdoor gewoon op het keukenaanrecht of je nachtkastje laten staan. Met dit product word het voeden van je kind geen probleem meer als je niet thuis ben.

Het overgrootste deel van de personen die dit product gekocht hebben zijn er wel tevreden mee. Het is handig in gebruik, want je kunt het overal meenemen en het neemt niet veel ruimte in beslag. Het is comfortabel voor het kind en heeft een fraai design. Sommige kopers vinden dat dit product een slechte kwaliteit heeft en dat het niet handig is om te gebruiken.

Aan de vele reviews te zien, is dit de populairste flessenwarmer van alle apparaten hier samengevat. Het product behoort nochtans niet tot de goedkoopste opties. We vatten even de belangrijkste pro’s en contra’s van de kopers samen.

Voordelen
Compacte formaat:

het product is klein zodat je het makkelijk kunt meenemen in een luiertas. Op het aanrecht neemt het weinig plaats in.

Snelle opwarming:

in vergelijking met andere apparaten worden de flesjes vlug opgewarmd.

Eenvoudige bediening:

met één druk op de knop wordt het flesje op een correcte temperatuur gebracht.

Nadelen
Vochtverlies:

vele kopers klagen over het feit dat de flessenwarmer te veel zou lekken. Dit zou veroorzaakt worden door een rubbertje die niet correct aangebracht is in de dop.

Prijs:

het product ligt in een hogere prijsklasse en niet alle kopers beschikken over een hoog budget.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status