5 Beste Fotoprinters Test van 2021

Laatste update: 18.06.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Fotoprinters – Vergelijkingstest & Koopgids

 

In deze digitale wereld zijn er toch nog altijd veel personen die bepaalde foto’s of afbeeldingen graag printen om deze bijvoorbeeld aan de muur te hangen. Met een degelijke fotoprinter is dit dan ook perfect mogelijk. We hebben het jou gemakkelijk gemaakt door een top 3 samen te stellen waarin we jou de beste hedendaagse fotoprinters even kort voorstellen. Zo zou je kunnen kiezen voor de HP Envy Photo 6230 fotoprinter waarmee je niet alleen kunt printen maar ook kunt kopiëren en zelfs scannen. De HP Sprocket fotoprinter hoeft zeker niet onder te doen. Hij wordt gekenmerkt door z’n compacte formaat wat het makkelijk maakt om hem te verplaatsen en/ of mee te nemen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Fotoprinters koopgids

 

Een fotoprinter is uitermate geschikt om foto’s mee te printen, net zoals de naam het al laat vermoeden. Het is daarom beter om je op andere factoren te focussen bij de aankoop van dit apparaat dan wanneer je een gewone printer gaat kopen. Kies tussen twee verschillende technieken om te printen, houd rekening met het formaat van de foto’s, de resolutie en het bedieningsgemak.

Soorten printers

We kunnen onderscheid maken tussen twee soorten fotoprinters: een inkjet printer en een dye-sublimation printer. Je kunt ook een all-in-one printer verkiezen zodat je meteen meerdere mogelijkheden hebt zoals kopiëren, scannen en faxen.

Een inkjet fotoprinter print op dezelfde manier als een gewone inkjet printer. Het apparaat gebruikt vloeibare inkt die op een blad papier gesproeid wordt om de afbeeldingen te vormen. Dit type printer gebruikt cartridges en beschikt over 3 tot 6 inktkleuren. Een inkjet fotoprinter zorgt voor rijke kleuren en details en wordt veel door particulieren gebruikt. Dit model is beschikbaar voor de meeste mensen vanwege de lage prijs.

De meeste fotoprinters gebruiken echter de dye-sublimation techniek. Deze printers gebruiken een transparante folie die verflaagjes bevat. Deze verflaagjes hebben verschillende kleuren namelijk geel, cyaan en magenta. De folie wordt via warmte aangebracht op fotopapier en door de verschillen in temperatuur zie je meer of minder kleur. Het grote voordeel aan deze techniek is dat de foto’s watervast zijn en minder gevoelig voor vingerafdrukken.

 

Formaat van de foto’s

Dit hangt af van het formaat die je nodig hebt. De meeste fotoprinters kunnen foto’s afdrukken op een formaat van 10 x 15 cm. Dit is het populaire formaat van foto’s en de meeste mensen zullen met deze functie zeker genoeg hebben. Als je echter ook foto’s op een groter formaat wilt afdrukken dan kun je op zoek gaan naar een apparaat met de mogelijkheid om afdrukken te maken op 13 x 18 cm.

Sommige modellen kunnen zelfs pasfoto’s afdrukken, dit is heel handig als je een nieuwe identiteitskaart of paspoort nodig hebt. Vergeet ook niet dat het beter is om fotopapier te gebruiken voor je afdrukken. Zo komen je foto’s beter tot hun recht en worden ze ook beter bewaard.

 

Resolutie

De resolutie van een fotoprinter wordt ook weergegeven in Dots per Inch, net zoals bij een gewone printer. Je mag dit echter niet met elkaar vergelijken want door het gebruik van speciale technieken zoals de dye-sublimation techniek kun je een verschil zien in aantal maar niet in resultaat. Om een voorbeeld te geven: je kunt een dye-sublimation printer met een resolutie van 300 dpi vergelijken met een gewone inkjetprinter van 4800 dpi. Hoewel de aantallen een groot verschil tonen is de kwaliteit even goed. Daarbovenop zijn je foto’s makkelijker te bewaren met de dye-sublimation techniek en zijn ze beter bestand tegen vingerafdrukken.

 

Gebruiksgemak en extra’s van de fotoprinter

Je moet een cassette in een fotoprinter aanbrengen. Gelukkig is dit eenvoudig en bevat de cassette meestal zowel het fotopapier en de inkt of folie zodat je meteen kunt printen. Vele modellen beschikken over een LCD scherm waarop je de foto’s kunt bewerken voordat je de opdracht geeft om ze af te drukken.

De meeste fotoprinters werken voor het grootste deel automatisch dus vaak hoef je enkel de camera aan te sluiten en de opdracht te geven. Je kunt controleren of je printer beschikt over PictBridge, zo kun je direct foto’s afdrukken vanaf een digitale camera. Natuurlijk moeten zowel je camera als je printer compatibel zijn met PictBridge.

Sommige printers zijn voorzien van een kaartlezer zodat je direct van een geheugenkaart foto’s kunt afdrukken. Kies dan zeker voor een printer met een kleurenscherm zodat je de foto’s kunt bekijken voordat je ze afdrukt. De meeste printers beschikken tegenwoordig over een touchscreen waardoor het nog makkelijker wordt om foto’s te selecteren en te printen.

Prijs en kosten van de fotoprinter

De prijs hangt af van de gebruikte techniek en van de eventuele extra’s. Je kunt best verschillende modellen met elkaar vergelijken en beslissen welke functies je zeker nodig hebt. Online is het mogelijk om interessante aanbiedingen te vinden en je hoeft zelfs je woning niet te verlaten om het product te bestellen.

Houd wel rekening met de aankoop van fotopapier, dit kan een belangrijke meerkost zijn bij de aanschaf van een fotoprinter. Als je geregeld foto’s maakt en afdrukt dan kunnen deze kosten hoog oplopen. Het is een aanbeveling om eerst genoeg onderzoek te doen naar de prijs van fotopapier en van de soorten printers.

 

5 Beste Fotoprinters (Reviews) van 2021

 

Zijn digitale foto’s niet genoeg voor jou en heb je liever geprinte exemplaren om aan de muur te kunnen hangen? Koop dan een fotoprinter om zelf je mooiste foto’s te printen. Om de keuze eenvoudiger te maken hebben wij vijf topproducten online opgezocht en vergeleken op basis van de meningen van gebruikers. Gebruik dit artikel om de beste fotoprinter voor jezelf te kiezen.

 

1. HP Envy Photo 6230 All-in-One Fotoprinter

 

Ben je op zoek naar een veelzijdige fotoprinter voor thuisgebruik? Dan kan deze HP Envy Photo 6230 printer misschien wel aan jouw verwachtingspatroon voldoen. Doordat het een all-in-one printer betreft, kun je niet alleen printen maar documenten ook scannen en zelfs kopiëren. Kortom, mogelijkheden zat!

Je kunt de printer makkelijk met je computer of laptop verbinden dankzij de USB 2.0 poort of de WLAN (WiFi) uitgang. Echter kun je ook kiezen voor een draadloze verbinding door middel van wifi, wifi-direct, Apple AirPrint of Cloud Printing. Op die manier is het zelfs mogelijk om de printer vanaf je smartphone of tablet te bedienen. Verder zul je zien dat de fotoprinter maar liefst 25 pagina’s per minuut kan printen en dit zowel in kleur als zwart/wit. Hierbij heb je keuze tussen diverse formaten zoals A4, A5, B5 en DL aan een printresolutie van maar liefst 4800 x 1200.

Bovendien kun je ook randloos printen, geniet je een papierlade met een capaciteit van 125 vellen en beschik je over maar liefst 4 inktkleuren. De overgrote meerderheid van de klanten is duidelijk tevreden over hun aankoop alhoewel de kwaliteit voor één koper beter had mogen zijn.

Voordelen
All-in-one printer:

je geniet een multifunctionele all-in-one printer waarmee je documenten en afbeeldingen niet alleen kunt afdrukken maar eventueel ook kunt scannen en/ of kopiëren.

Verpakking:

naast de veelzijdige printer worden ook een netsnoer, een installatiekaart, een mediapack, een installatiegids en enkele inktcartridges meegeleverd.

Type scanner:

de all-in-one printer maakt gebruik van een flatbed-scanner met een behoorlijk hoge scanresolutie van maar liefst 1200 x 1200.

Printen:

A4, A5,B5 en DL formaten zijn makkelijk te printen aan een resolutie van maar liefst 4800 x 1200 pixels. Verder heb je ook de mogelijkheid om randloos te printen indien gewenst en dit aan een snelheid van maximaal 25 pagina’s per minuut.

Nadelen
Matige kwaliteit:

we moeten jammer genoeg vaststellen dat de kwaliteit voor één koper als matig wordt beschouwd.

 

 

 

 

2. HP Sprocket Fotoprinter

 

De HP Sprocket is een mobiele fotoprinter op zakformaat. Dankzij de compacte vorm past het toestel in je broekzak en kun je het overal mee naartoe nemen. Je hoeft gewoon de HP Sprocket app te downloaden op je smartphone, daarna maak je verbinding via bluetooth en je kunt meteen al je leuke foto’s uitprinten.

Voor een optimaal resultaat is het aangeraden om HP ZINK fotopapier met kleeflaag te gebruiken voor het printen. Het apparaat heeft ook een USB verbinding en de batterij moet anderhalf uur opladen.

De meeste kopers zijn tevreden over de goede kwaliteit van dit product. Het toestel print mooie foto’s en het is eenvoudig in gebruik. Het is een duurzaam apparaat en je kunt de foto’s ook als stickers gebruiken. Voor enkele gebruikers is de prijs te hoog en de kwaliteit van de foto’s ondermaats. Ook is het HP fotopapier prijzig en vinden ze het toestel kwetsbaar.

Ook met de HP Sprocket fotoprinter mag je zeker zijn van een degelijk en kwalitatief toestel. In vergelijking met het voorgaande apparaat is deze fotoprinter vrij compact. Daardoor kun je het ook bijzonder gemakkelijk verplaatsen en overal mee naartoe nemen.

Voordelen
Formaat:

deze fotoprinter is vrij compact en is eigenlijk een soort van zakformaat dat je gewoon in je broekzak kunt meenemen.

Handig in gebruik:

het toestel is voorzien van een handige en degelijke USB verbinding.

Batterij:

de batterij heeft slechts anderhalf uur nodig om helemaal te kunnen opladen. Vervolgens kun je het gedurende een lange periode probleemloos gebruiken.

Nadelen
Beeldkwaliteit:

volgens een kleine minderheid van de kopers zou de kwaliteit van de foto’s helemaal niet zo goed zijn.

Prijskaartje:

het is niet meteen één van de goedkope toestellen volgens enkele gebruikers.

 

 

 

 

3. Canon Pixma iP7250 Fotoprinter

 

De Canon PIXMA iP7250 is een hoogwaardige fotoprinter met Wifi verbinding en 5 afzonderlijke inktcartridges. Je kunt er snel foto’s en documenten mee uitprinten maar ook cd’s bedrukken. Het apparaat is geschikt voor smartphones en tablets door gebruik van de Canon PRINT app en het ondersteunt ook Apple Airprint.

Het wordt geleverd met My Image Garden software en een gebruikershandleiding. Een USB kabel is niet inbegrepen. Door de lage prijs behoort dit product tot de categorie van goedkope fotoprinters.

De meeste kopers geven een goed advies over deze fotoprinter aanbieding. Het apparaat is van goede kwaliteit en de prijs is goedkoop. Je kunt er snel en dubbelzijdig documenten of mooie foto’s mee uitprinten. Het enige minpunt is dat de Wifi verbinding niet goed werkt, voor sommige gebruikers is het onmogelijk om een draadloze verbinding te maken.

Net zoals het eerste apparaat is ook deze fotoprinter afkomstig van één van de populairste merken Canon. Volgens verschillende kopers gaat het hier om een hoogwaardig toestel dat voorzien is van een handige Wifi verbinding. Het loont dan ook echt wel de moeite om de voor- en nadelen van deze fotoprinter even te bekijken.

Voordelen
Comfort:

de printer is voorzien van een degelijke Wifi verbinding. Daarnaast zul je ook merken dat het apparaat over maar liefst 5 afzonderlijke inktcartridges beschikt.

Handig in gebruik:

je kunt de fotoprinter in de eerste plaats gebruiken om je favoriete foto’s of afbeeldingen uit te printen. Maar daarnaast is het ook mogelijk om met dit apparaat cd’s te gaan bedrukken.

Extra kenmerken:

zodra je besluit om de fotoprinter aan te kopen dan zul je er meteen ook een handige gebruiksaanwijzing bij krijgen net zoals ook een My Image Garden software.

Prijskaartje:

in vergelijking met de andere fotoprinters uit onze lijst, beschikt dit model wel degelijk over de laagste prijs.

Nadelen
Wifi verbinding:

volgens enkele gebruikers zou de Wifi verbinding niet altijd even goed blijken te werken.

 

 

 

 

4. HP Sprocket 200 Mobiele fotoprinter

 

Net zoals één van de vorige toestellen uit het lijstje, wordt ook deze fotoprinter jou aangeboden door het bekende merk HP. Echter lijkt het prijskaartje hier wel meteen een pak hoger te liggen wat mogelijks ook een verklaring zou kunnen zijn voor het uitblijven van online reacties.

Toch lijkt deze printer, die voor het eerst geïntroduceerd werd in 2020, zijn geld meer dan waard te zijn. Zo wordt hij gekenmerkt door een compact formaat en licht gewicht wat hem bijzonder handzaam maakt en makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Zo kun je foto’s van je smartphone eigenlijk vrijwel meteen laten printen door een connectie te maken via bluetooth. Let wel, de mobiele fotoprinter vereist dus wel een speciale applicatie om echt 100% functioneel te zijn.

De foto’s die worden afgedrukt, hebben een formaat van 5 bij 7,6 cm en bieden een uitstekende beeldkwaliteit. Verder blijkt de fotoprinter ook voorzien van een micro-USB B aansluiting en een krachtige batterij met een oplaadtijd van amper 1,5 uur.

Voordelen
Voeding:

de fotoprinter is uitgerust met een krachtige accu die je makkelijk en snel kunt opladen door middel van een USB kabeltje. De maximale oplaadtijd bedraagt hierbij slechts 1,5 uur.

Bluetooth:

je kunt een draadloze verbinding tot stand brengen door gebruik te maken van de bluetooth 3.0 functie.

Compact:

het compacte formaat in combinatie met het beperkte gewicht zorgen ervoor dat deze fotoprinter gewoon in je jaszak zou passen.

Nadelen
Geen zelfstandige internetverbinding:

ben je van plan om deze fotoprinter aan te kopen dan moet je er wel rekening mee houden dat er geen zelfstandige internetverbinding tot stand kan komen.

 

 

 

 

5. Kodak PM-210 Fotoprinter Mini

 

Deze mini fotoprinter van Kodak kun je gebruiken om snel en eenvoudig foto’s uit te printen vanaf je smartphone of digitale camera.

De foto’s hebben een afmeting van 5,4 x 8,6 cm en zijn voorzien van een onzichtbare beschermlaag. Het toestel is compatibel met iOS en Android.

De foto’s zijn van hoogwaardige kwaliteit doordat het fotopapier tijdens het afdrukken drie keer door de printer gevoerd wordt.

Dit zorgt voor een ideale kleurdiepte in elke foto. Dankzij de compacte vorm kun je dit apparaat makkelijk overal mee naartoe nemen.

Over dit product is er momenteel nog geen enkele review geschreven door een gebruiker. Dit heeft misschien te maken met de hogere prijs van dit toestel. Wegens gebrek aan een beoordeling kunnen wij je geen advies geven over deze fotoprinter aanbieding.

Indien je op zoek bent naar een kleine fotoprinter dan loont het de moeite om deze mini printer van het bekende merk Kodak eens te bekijken. Op die manier is het mogelijk om vanaf je smartphone of zelfs gewoon je tablet leuke foto’s en afbeeldingen uit te printen.

Voordelen
Foto’s:

de geprinte foto’s hebben een formaat van 5,4 x 8,6 cm. Bovendien zul je merken dat de foto’s na het printen voorzien zijn van een bijzonder degelijke en duurzame beschermlaag.

Kwaliteit:

tijdens het printen zul je merken dat het fotopapier tot 3 maal toe door het apparaat wordt gevoerd. Op die manier wordt de hoge kwaliteit gegarandeerd.

Formaat:

het is één van de compacte fotoprinters die je daardoor ook gemakkelijk kunt meenemen en verplaatsen.

Nadelen
Prijskaartje:

je zult dit apparaat niet meteen tussen de goedkope fotoprinters hoeven te zoeken vanwege het hogere prijskaartje.

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

HP Envy 5540 All in One Printer

 

Ben je op zoek naar een degelijke all-in-one printer? Dan loont het alvast de moeite om even een kijkje te nemen naar dit product van het bekende merk HP. Bovendien kunnen we vrijwel meteen vaststellen dat het apparaat toch heel wat online beoordelingen heeft ontvangen. Daarvan zijn de meeste reacties wel degelijk positief.

Het is een bijzonder krachtig apparaat waarbij je zowel de mogelijkheid hebt om in kleur alsook in zwart/wit te printen. Bovendien bedraagt de maximale printsnelheid bij beide opties zo een 25 pagina’s per minuut. Verder is het handig dat je de printer zelfs kunt besturen vanaf je smartphone of eventueel zelfs door middel van je tablet. Zo hoef je dus niet continu naast de printer te staan telkens wanneer je documenten wenst te printen.

Het is een degelijk apparaat dat niet alleen in staat is om documenten te printen maar bovendien ook te kopiëren. We merken dan ook een algemene tevredenheid op bij de klanten. Zo zijn de meeste kopers niet alleen tevreden over de kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid. Een enkele gebruiker is echter van mening dat het apparaat net iets te kwetsbaar is.

Het is niet altijd eenvoudig om op zoek te gaan naar een degelijke fotoprinter. Toch mag je er vrijwel zeker van zijn dat je met deze HP fotoprinter wel degelijk een topproduct in huis haalt. Aan de verschillende online beoordelingen te zien, zou het misschien wel eens één van de populairste toestellen kunnen zijn.

Voordelen
Printsnelheid:

het is een krachtige fotoprinter die in een mum van tijd klaar is voor gebruik. Bovendien kun je met dit apparaat een maximale printsnelheid bereiken van wel 25 pagina’s per minuut.

Gebruiksgemak:

het is mogelijk om zowel documenten te printen in zwart/wit alsook in kleur. Daarnaast kun je met dit apparaat niet alleen printen maar biedt het je ook de mogelijkheid om documenten te gaan kopiëren.

Comfort:

zodra je een document wilt printen, dan hoef je niet meteen naar de fotoprinter te hollen. Het is namelijk mogelijk om de printer te besturen door middel van een applicatie op je smartphone of je tablet.

Nadelen
Kwetsbaar:

slechts één enkele klant is niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van deze fotoprinter en vindt het toestel bijgevolg toch wel heel erg kwetsbaar.

 

 

Epson Expression Photo XP-860 All in One Printer

 

Deze all-in-one printer van Epson is het ideale product voor professionele en amateurfotografen. Het toestel beschikt over een papierlade voor A4-papier en een andere lade voor fotopapier. Naast printen, kun je dit apparaat ook gebruiken om te scannen, kopiëren of faxen.

Je kunt er draadloos mee printen via Apple AirPrint en Google Cloud Print. Het apparaat is uitgerust met een LCD aanraakscherm voor meer gebruiksgemak. Het wordt geleverd zonder USB printerkabel en de cartridges zijn slechts voor 20% gevuld met inkt.

De beoordelingen zijn overwegend positief. Kopers vinden dit apparaat eenvoudig in gebruik en zijn tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding. Het is eenvoudig te installeren en heeft een compact design. De afdrukkwaliteit is top maar volgens één koper bevat het toestel redelijk veel kwetsbare delen dus ga je er best voorzichtig mee om.

Ook Epson behoort zeker en vast tot de bekende merken wanneer we op zoek gaan naar een degelijke fotoprinter. En we merken meteen ook op dat vele kopers heel tevreden zijn met dit toestel. Het lijkt ons dan ook een goed idee om even op zoek te gaan naar de verschillende positieve en negatieve eigenschappen van het apparaat.

Voordelen
All-in-one printer:

indien je op zoek bent naar een all-in-one printer dan is dit apparaat misschien wel wat jij zoekt. Het is voorzien van 2 papierladen namelijk eentje om A4 papier in te plaatsen en eentje voor speciaal fotopapier.

Handig in gebruik:

het is niet alleen mogelijk om met dit apparaat te printen. Je kunt het namelijk ook gebruiken wanneer je documenten wilt kopiëren, faxen of zelfs gewoon scannen.

Gebruiksgemak:

de printer is voorzien met een bijzonder groot en duidelijk LCD aanraakscherm. Verder is het mogelijk om op een draadloze manier te printen. Dit kun je bijvoorbeeld doen via de Google Cloud Print.

Nadelen
Geen USB:

het is belangrijk om te beseffen dat je er bij de aankoop helemaal geen USB printerkabel bij krijgt. Daarnaast zijn de inktcartridges amper met 20% gevuld.

 

 

Canon Selphy CP1200

 

Deze mobiele fotoprinter van Canon kun je eenvoudig draadloos aansluiten op je smartphone of tablet om foto’s te printen. Het beschikt over ondersteuning voor Apple AirPrint en werkt via Wifi. De prints zijn bestand tegen morsen en verkleuren en blijven tot wel 100 jaar goed.

Het is een ultracompact toestel die je gemakkelijk overal kunt meenemen en het print in minder dan een minuut foto’s van topkwaliteit dankzij de speciale dye sublimation techniek. Het wordt geleverd met een gebruikershandleiding.

De gebruikers geven een positief advies over deze fotoprinter aanbieding. Volgens de reviews is het apparaat van goede kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Voor enkele kopers is de prijs van het toestel te hoog en verbruikt het veel inkt. Ook zit er geen kabel bij om het toestel aan de computer aan te sluiten.

Met behulp van deze krachtige fotoprinter kun jij vanaf nu je leukste foto’s en afbeeldingen gewoonweg uitprinten. Dit model is afkomstig van het bekende en misschien ook wel het beste merk Canon. Het toestel kan bovendien rekenen op heel wat positieve reacties waardoor het zeker tot de populairste fotoprinters zou kunnen behoren.

Voordelen
Handig in gebruik:

het is mogelijk om deze fotoprinter helemaal draadloos te verbinden met bijvoorbeeld je tablet of eventueel zelfs je smartphone.

Formaat:

in vergelijking met sommige andere fotoprinters, is dit model vrij compact. Daardoor hoef je helemaal niet zoveel ruimte te voorzien om het apparaat te plaatsen.

Prints:

de fotoprints die je met dit toestel kunt maken, zullen bovendien helemaal niet verkleuren en zijn daarnaast ook nog eens bestand tegen eventuele vlekken wanneer je morst.

Nadelen
Prijskaartje:

het is jammer genoeg niet meteen het toestel met de laagste prijs en dat vinden sommige kopers best wel jammer.

Veel inkt:

een enkele gebruikt deelt ook mee dat het apparaat bijzonder veel inkt zou verbruiken.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

6 COMMENTAIRES

Bert

December 1, 2020 at 9:45 pm

Canon Selphy CP1200 is nog wel degelijk te koop hoor. De CP1300 is een model voor de VS bestemd.

Reply
10top Team

December 2, 2020 at 6:23 pm

Hoi Bert,

Bedankt voor de eerlijke reactie op de tekst over fotoprinters.

We hebben inderdaad gezien dat de Canon Selphy CP1200 terug beschikbaar is.
Soms kan het gebeuren dat producten (tijdelijk) niet meer leverbaar zijn en dan proberen we op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar.

We bekijken echter of het mogelijk zou zijn om de Canon Selphy CP1200 terug in het lijstje op te nemen.

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
Monique

October 30, 2019 at 9:58 am

Maar er is al heel lang een canon SELPHY cp1300….

Reply
10top Team

October 30, 2019 at 10:15 am

Hoi Monique,

Bedankt voor de reactie en dat is inderdaad waar wat je zegt. Wij proberen echter een selectie te maken van de 5 beste producten binnen elke categorie. We houden hierbij dus met verschillende factoren rekening zoals het aantal beoordelingen (positief tegenover negatief) en het advies van de klanten. Het kan dan ook gebeuren dat we regelmatig onze pagina’s moeten updaten en dit doen we ook.

Hopelijk hebben wij jou hiermee kunnen helpen?

Reply
De Kleijns

May 8, 2019 at 4:14 pm

De keuze van de redactie is de canon cp1200 test van 2019 maar printer is niet leverbaar mede omdat ie uit begin 2016 is.
Als je test test dan printers die gewoon nog te koop zijn hier heb je geen reet aan

Reply
10top Team

May 10, 2019 at 10:13 am

Beste,

Hartelijk bedankt voor de oprechte comment. Wij waarderen dit als bedrijf heel erg hard.
Ik heb het dan ook meteen even nagekeken en wat u zegt is volledig correct. Wij willen dan ook onze oprechte excuses aanbieden en hebben dit meteen rechtgezet. Het product dat niet langer leverbaar is zal dan ook verwijderd worden en vervangen worden door een recent exemplaar.

Wij proberen steeds zo up to date mogelijk te zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk dat op het moment van schrijven een product aanwezig is, en dit na verloop van tijd verandert. Daarom proberen wij ook regelmatige check ups te doen om te kijken of bepaalde producten nog leverbaar zijn. Uiteraard vinden wij het een pluspunt als onze bezoekers ons hiervan ook op de hoogte brengen. Dus nogmaals onze oprechte excuses en hartelijk bedankt.

Reply
DMCA.com Protection Status