fbpx

Beste gasfornuis met oven

Laatste update: 15.10.19

 

Gasfornuizen met ovens test van 2019

 

 

Tegenwoordig heb je heel wat keuze wanneer je op zoek gaat naar een gasfornuis met oven. Zo kun je kiezen voor een inbouw gasfornuis met oven of een 5 pits gasfornuis met oven. Welk toestel je uiteindelijk kiest, is uiteraard persoonlijk. Toch kunnen de verschillende online reviews en het advies van de gebruikers je eventuele helpen bij het maken van een beslissing. Wij hebben voor jou een top 5 gemaakt van de best beoordeelde toestellen. Bekijk deze even rustig en kies er vervolgens het voor jou beste gasfornuis met oven uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Smeg C9GMANLK9

 

Met dit apparaat haal je niet meteen één van de goedkope gasfornuizen met ovens in huis. Het toestel is afkomstig van het bekende merk Smeg en is een 6 pits gasfornuis met oven. Aangezien je dus over 6 kookzones beschikt, is het werkelijk ideaal voor grote gezinnen.

Het toestel heeft een breedte van ongeveer 89,8 cm en kun je makkelijk en zonder problemen aansluiten. Dit gasfornuis met oven is vooral geschikt voor een standaard 2-polige stekker. Het apparaat beschikt over 1 enkele superbrander, 2 standaard branders, 2 kleinere branders en dan nog 1 krachtige brander. Verder beschikt dit handige product ook nog eens over een thermobeveiliging.

De oven is dan weer multifunctioneel en is uitgerust met 10 verschillende functie. Je kunt de temperatuur zelf instellen en verder is er ook een handige aan- en uitschakelknop. Ondanks het feit dat het apparaat heel wat te bieden heeft, zijn er nog helemaal geen online beoordelingen geplaatst.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Inventum VFG5020RVS

 

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor het gasfornuis met oven van het bekende merk Inventum. Indien je niet alleen op zoek bent naar een degelijk apparaat maar tegelijk ook naar een betaalbaar product dan zou dit gasfornuis vast en zeker iets voor jou zijn. Het zou zelfs zomaar een gasfornuis met oven aanbieding kunnen zijn.

Het is een krachtig apparaat waarbij de aansluiting op 1 fase gebeurd met een spanning van maximaal 3,7 kW. Verder kun je het toestel gebruiken in combinatie met een 2-polige sterker en is het zowel ideaal met propaan alsook met butaan. Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de gasslang niet wordt meegeleverd. Je zult deze er dus zelf nog moeten bij kopen. En dit kan voor sommige kopers misschien wel een vervelende meerkost betekenen.

Toch merken we dat de meeste gebruikers echt wel bijzonder tevreden zijn met het apparaat. Zo geven verschillende klanten niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over het correcte prijskaartje ervan.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Pelgrim NF942RVSA

 

Het is niet altijd makkelijk om een degelijk gasfornuis met oven te vinden dat ook meteen aan jouw verwachtingspatroon voldoet. Het loont dus zeker de moeite om ook even dit product van het al dan niet bekende merk Pelgrim even te bekijken.

Het toestel is niet alleen voorzien van een degelijk 6 pits gasfornuis maar beschikt daarnaas ook nog eens over een multifunctionele oven. Het apparaat heeft een breedte van ongeveer 90 cm en is makkelijk te plaatsen. Toch is het belangrijk om er ook hier rekening mee te houden dat er geen gasslang of snoer wordt meegeleverd.

Indien je besluit om dit gasfornuis met oven lichtjes om te bouwen dan zou je het ook eventueel kunnen gebruiken in combinatie met butaan of propaan. En verder is er ook een wokbrander aanwezig. Jammer genoeg kunnen we jou geen verder advies geven over de gebruikerservaring aangezien er nog geen reviews zijn geplaatst.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Etna 1994BRVSA

 

Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gasfornuis met oven van het bekende merk ETNA. Houd er wel rekening mee dat dit product niet meteen in de categorie van de goedkope gasfornuizen met ovens te vinden zal zijn.

Deze 5 pits gasfornuis met oven is een bijzonder krachtig apparaat en werkelijk ideaal voor mensen met grote gezinnen. Het toestel is ook voorzien van maar liefst 2 bijzonder krachtige wokbranders en een degelijke multifunctionele oven. De oven heeft een totale capaciteit van ruim 119 liter en beschikt over heel wat verschillende functies. Denk maar aan de ontdooistand, hetelucht en grillfunctie.

We stellen vast dat een kleine minderheid van de kopers dit apparaat toch vrij kwetsbaar vindt. Toch is de meerderheid duidelijk wel tevreden over de uitstekende kwaliteit en het correcte prijskaartje.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Bosch HGA223121F

 

Met dit Bosch gasfornuis met oven haal je niet alleen een degelijk maar ook vrij compact toestel in huis. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk te plaatsen wat bijvoorbeeld ideaal is op appartementen of in een camper. Het is een 4 pits gasfornuis dat voorzien is van krachtige branders en een multifunctionele oven.

Het toestel is, net zoals de vorige apparaten, ook geschikt om te gebruiken in combinatie met een standaard 2-polige stekker. Verder kun je dit gasfornuis met oven zelfs gebruiken voor zowel propaan alsook butaan. Het is een degelijk apparaat maar toch is het belangrijk om te beseffen dat je de gasslang er zelf zult moeten bij kopen.

We durven dan ook vermoeden dat dit voor sommige klanten misschien wel een vervelende meerkost betekent. Dit zou alvast kunnen verklaren waarom er nog geen online beoordelingen bij het toestel zijn geplaatst.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status