5 Beste gebitsbeschermers Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste gebitsbeschermers (Reviews) van 2020

 

Tijdens bepaalde vechtsporten zoals boksen, maar ook in tal van andere sporten zoals hockey en rugby kan het belangrijk zijn om te kiezen voor de beste gebitsbeschermer. Toch is de keuze niet altijd makkelijk en daarom willen wij jou helpen. Wij zijn op zoek gegaan naar 5 topproducten die we hieronder graag voorstellen. We hebben hierbij rekening gehouden met verschillende factoren zoals de online reviews en het advies, positief of negatief, dat door klanten gegeven werd.

 

 

1.  This is Goods Mondbescherming anti-snurken tandenknarsen

 

Een degelijke gebitsbeschermer hoeft niet noodzakelijk gebruikt te worden tijdens gevaarlijke gevechtssporten. Het kan ook als een handig hulpmiddeltje worden gezien bij tandenknarsen en snurken. Deze unieke gebitsbeschermer wordt jou aangeboden door het bekende merk This is Goods en wordt gekenmerkt door een lage prijs. Daardoor lijkt het hier meteen om een gebitsbeschermer aanbieding te  gaan.

De gebitsbeschermer heeft een totaal formaat van 7 x 4 x 7 mm en weegt amper 23 gram. Dit maakt de beschermer aangenaam en comfortabel in gebruik. Het product is volledig vervaardigd uit duurzaam kunststof en is volledig transparant. Bij de aankoop zul je merken dat de gebitsbeschermer in een prachtig blauw doosje wordt geleverd.

Doe je aan gevechtssporten of heb je last van tandenknarsen en/ of snurken? Dan is dit de ideale gebitsbeschermer. Bovendien voelt het prettig aan doordat de beschermer de ideale pasvorm zal aannemen. Een blik op de online reviews toont aan dat het hier wel degelijk om een topproduct gaat. Zo hebben alle klanten tot op heden, het product met de maximumscore van 5 sterren beloond.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Makura Tephra Max Gebitsbeschermer Red Senior

 

Ben je op zoek naar goedkope gebitsbeschermers, dan lijkt dit product van Makura misschien niet meteen een aanbeveling te zijn. Toch stellen we vast dat heel wat klanten zich niet meteen storen aan de hoge prijs, juist doordat de kwaliteit volgens hen echt wel top blijkt te zijn. Deze gebitsbeschermer behoort tot de Makura Tephra serie en is te bestellen in 2 verschillende kleuren.

Het product weegt amper 76 gram en is volledig vervaardigd uit duurzaam kunststof. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen tijdens het beoefenen van diverse soorten gevechtssporten. De levering omvat niet alleen de gebitsbeschermer maar tegelijk ook een stevig opbergdoosje en een informatieve gebruiksaanwijzing.

Kopers reageren niet alleen positief op de uitstekende kwaliteit maar geven verder ook een positief advies op de gebruiksvriendelijkheid van het product. Kortom, voor hen voldoet deze unieke gebitsbeschermer helemaal aan hun verwachtingspatroon!

 

Koop bij bol.com (€19.99)

 

 

 

 

3.  Brabo Gebitsbeschermer Senior 47 g Kunststof

 

Je zou altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke gebitsbeschermer, jou aangeboden en geleverd door Brabo. Het leuke eraan is dat je de gebitsbeschermer in maar liefst 5 verschillende kleuren kunt aankopen. Zo kun je kiezen tussen een blauw, groen, oranje, rood of roze exemplaar. Aan jou de keuze dus!

De gebitsbeschermer weegt amper 47 gram en is volledig afgewerkt in duurzaam kunststof. Kunststof voelt niet alleen heel comfortabel aan maar het zorgt gelijk voor de juiste pasvorm. Dit kan ideaal zijn voor mensen die vaak, al dan niet onbewust, tandenknarsen. Maar ook tijdens vechtsporten zoals boksen en andere sporten zoals hockey, kan deze beschermer alvast heel erg welkom zijn.

Bekijken we de online reviews? Dan merken we vooral heel wat positieve reacties van klanten op het product op. Zo geven velen een positief advies over de kwaliteit en de pasvorm. Slechts één klant blijkt jammer genoeg iets minder tevreden en is van mening dat de gebitsbeschermer helemaal niet zo gebruiksvriendelijk is als wordt beweerd.

 

Koop bij bol.com (€10.25)

 

 

 

 

4.  Ali’s fightgear bitje vechtsport senior 35 g

 

Of je nu een beginnend of reeds ervaren bokser bent, het is altijd belangrijk om in veiligheid en bescherming te voorzien. Daar het boksen vaak heel wat klappen in het aangezicht kan opleveren, is deze unieke gebitsbeschermer alvast geen overbodige luxe. De gebitsbeschermer wordt jou aangeboden door Ali’s Fightgear en is te bekomen in maar liefst 6 verschillende kleuren. Kies je voor stoer zwart of toch eerder voor een kleurtje?

Dit unieke product is volledig vervaardigd uit duurzaam EVA materiaal en weegt amper 35 gram. In tegenstelling tot sommige andere gebitsbeschermers, zul je merken dat dit exemplaar speciaal voor kinderen is ontworpen. Naast boksen, kun je deze gebitsbeschermer uiteraard ook gebruiken tijdens andere sporten. Denk maar aan hockey of rugby.

We merken dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn en overtuigd van hun aankoop. Zo wordt niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid. Echter blijkt één klant van mening te zijn dat het product vrij dik aanvoelt en niet altijd even comfortabel is.

 

Koop bij bol.com (€9.95)

 

 

 

 

5.  Shock Doctor Braces Strapless Hockeybitje Junior

 

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met dit topproduct van de Shock Doctor. Deze unieke gebitsbeschermer is speciaal gecreëerd voor kinderen en te bekomen in een blauwe of roze kleur.

Deze unieke gebitsbeschermer is volledig vervaardigd uit duurzaam PVC en weegt ongeveer 106 gram. Je zult merken dat de beschermer makkelijk aan te brengen is en bovendien heel comfortabel aanvoelt. Verder neemt de gebitsbeschermer meteen de correcte pasvorm aan. Ideaal om te gebruiken tijdens hockeytrainingen of wedstrijden en ook tijdens tal van andere, ietwat gevaarlijke sporten.

Een blik op de online reviews toont dat de meningen iet of wat verdeeld blijken te zijn. Sommige klanten zijn meteen overtuigd terwijl anderen toch nog wel wat twijfelen. Echter kan deze verdeeldheid op termijn zorgen voor een verbetering van het product. Kortom, niets om je meteen door te laten afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€19.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status