5 Beste Gepolariseerde zonnebrillen Test van 2020

Laatste update: 03.06.20

 

Gepolariseerde zonnebrillen- Vergelijkingstest & Koopgids

 

Om op en top beschermd te zijn tegen de gevaren van het felle zonlicht, is een gepolariseerde zonnebril alvast een bijzonder goede aanbeveling. Toch is het niet altijd makkelijk om op zoek te gaan naar het beste exemplaar. Daarom hebben wij onderzocht wat tegenwoordig de 3 best beoordeelde gepolariseerde zonnebrillen zijn. Zo is uit onderzoek gebleken dat je met de Rivbos Sport Zonnebril Set alvast een duurzame en degelijke zonnebril in huis haalt. Het is bovendien ook een handig model om te gebruiken tijdens het sporten zoals lopen of fietsen. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Blueprint Eyewear Elba gepolariseerde zonnebril. Deze bril combineert kwaliteit en duurzaamheid met een opvallend uniek en trendy design.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gepolariseerde zonnebrillen koopgids

 

Steeds meer mensen zijn geneigd om voor één van de beste gepolariseerde zonnebrillen te kiezen. Toch is het belangrijk dat je perfect weet wat dit inhoudt en wat de mogelijkheden hierbij zijn. Het is dan ook een aanbeveling om met verschillende factoren rekening te houden op het moment dat je de modellen gaat vergelijken. Zo kun je letten op het gebruiksgemak, de mogelijke prijsbepaling, de werkwijze, de voordelen, het materiaal en de eventuele kenmerken. Houd ook zeker eventuele promoties in de gaten. Je weet nooit of je vroeg of laat een aantrekkelijke gepolariseerde zonnebril aanbieding tegenkomt die helemaal aan je verwachtingspatroon beantwoordt.

 

 

Wat is een gepolariseerde zonnebril

Steeds meer mensen gaan op zoek naar een duurzame en degelijke gepolariseerde zonnebril. Maar wat is dat nu precies. Net zoals bij een gewone zonnebril zul je ook bij een gepolariseerd model moeten kiezen welk montuur je wilt of welke glassoort je verkiest. Het verschil met een gewone zonnebril is dat een gepolariseerde zonnebril je nog net iets meer bescherming zal bieden tegen het felle zonlicht.

Een gepolariseerde zonnebril zal er namelijk niet alleen voor zorgen dat de lichtintensiteit gaat verminderen maar zal daarnaast ook de schittering zoveel mogelijk reduceren. Toch zul je merken dat dit type zonnebril een tikkeltje duurder is dan de gewone standaard zonnebril. Je zult deze dus niet meteen tussen de goedkope gepolariseerde zonnebrillen hoeven te zoeken. Uiteraard is het altijd mogelijk om eventuele leuke en aantrekkelijke aanbiedingen te treffen.

 

Het gebruiksgemak

Zoals we in het voorgaande stukje reeds min of meer lieten uitschijnen, valt het op hoe steeds meer mensen op zoek gaan naar een gepolariseerde zonnebril. Doordat het niet alleen de lichtintensiteit doet verminderen maar ook de schittering in het licht zoveel mogelijk doet verminderen, is dit type zonnebril in heel wat verschillende omstandigheden een handig hulpmiddel.

Wanneer je bijvoorbeeld met een aantal vrienden gaat mountainbiken of wanneer je regelmatig en vaak met de wagen onderweg bent. Maar ook gewoon wanneer je binnenkort besluit om op skivakantie te vertrekken. Kortom er zijn een heleboel situaties waarin je met een degelijke gepolariseerde zonnebril een pak beter vanaf bent.

 

De mogelijke prijscategorie

Zoals we hiervoor reeds hebben vermeld zijn gepolariseerde zonnebrillen niet alleen beter dan gewone zonnebrillen maar ook iets duurder. Het is uiteraard jijzelf die beslist welk bedrag je er kunt en wilt aan uitgeven. Niemand mag en kan je ertoe verplichten om de duurste zonnebril aan te kopen.

De prijs van een gepolariseerde zonnebril wordt niet alleen bepaald door het type montuur maar uiteraard ook door de glazen. Het kan misschien een goed idee zijn om je op voorhand even te laten informeren en om verschillende modellen te passen en met elkaar te vergelijken. In de online reviews wordt er vaak ook nog wat extra advies gegeven omtrent bepaalde types gepolariseerde zonnebrillen.

 

 

De werkwijze en de voordelen van gepolariseerde glazen

Het is ondertussen al min of meer duidelijk geworden dat een gepolariseerde zonnebril toch heel wat voordelen met zich mee brengt. Zo zal een gepolariseerde zonnebril in de eerste plaats de lichtintensiteit zoveel mogelijk gaan wegnemen. Een gewone standaard zonnebril doet dit ook in een bepaalde mate maar je zult voelen dat er nog steeds een bepaalde hoeveelheid licht doorkomt. Bij een gepolariseerde zonnebril is dit dus helemaal niet meer het geval.

Naast de lichtintensiteit zal een gepolariseerde zonnebril ook de lichtschittering zoveel mogelijk gaan weghalen. Op die manier zul je dus merken dat je in staat bent om de omgeving veel beter te zien. Zonder dat je hierbij met je ogen hoeft te knipperen vanwege de scherpe zonnestralen. Daarnaast zal een gepolariseerde zonnebril er ook voor gaan zorgen dat je ogen zoveel mogelijk beschermd zijn tegen de gevaarlijke UV zonnestralen. Kortom met een gepolariseerde zonnebril zul je je ogen minder snel moe maken.

 

Het materiaal en de mogelijke kenmerken

Tot slot is het ook belangrijk om even stil te staan bij het gebruikte materiaal. Heel wat gepolariseerde zonnebrillen zullen bijvoorbeeld bestaan uit polycarbonaat. Polycarbonaat is niet alleen onbreekbaar maar ook nog eens behoorlijk duurzaam. Bij sommige gepolariseerde zonnebrillen zul je merken dat de glazen ook nog eens over een hydrophobic coating beschikken. Dit zorgt ervoor dat de glazen niet kunnen worden aangetast door water of vuildeeltjes.

Het is ook altijd een pluspunt wanneer je een gepolariseerde zonnebril aankoopt waarvan de glazen krasbestendig zijn. Indien je er bij de aankoop zelf nog heel wat extra hulpstukken en accessoires bij krijgt dan is dit natuurlijk ook altijd mooi meegenomen. Zo zullen sommige gepolariseerde zonnebrillen geleverd worden in combinatie met een handig sportriempje of een reinigingsdoekje.

 

5 Beste Gepolariseerde zonnebrillen (Reviews) van 2020

 

Met de een gepolariseerde zonnebril kun je zelfs de felste schittering in je ogen vermijden. Daarom zijn deze brillen echt ideaal wanneer je bijvoorbeeld gaat skiën of met de auto rijdt. Door ons te baseren op het advies en de reviews van kopers, hebben wij een lijst kunnen samenstellen van 5 topproducten. Bekijk deze opties even rustig en kies er dan voor jezelf gewoon de beste gepolariseerde zonnebril uit.

 

1. Sport Zonnebril set met verwisselbare lenzen

 

Tussen de goedkope gepolariseerde zonnebrillen zul je zonder al teveel twijfel dit model zeker kunnen terugvinden. De zonnebril is afkomstig van het merk Rivbos en kun je tegen een voordelige prijs aankopen.

Ga je graag mountainbiken of hoef je misschien veel met de auto te rijden. Wanneer je veel outdoor activiteiten doet dan is deze gepolariseerde zonnebril echt iets voor jou. Dit model is vervaardigd uit polycarbonaat dat onbreekbaar en dus duurzaam is. De bril komt met een polarisatie lens die je ogen zal beschermen tegen heel fel zonlicht. Verder krijg je er ook 4 kleurlenzen bij, een reinigingsdoekje en een sportriempje.

Eén enkele koper vindt dat de bril vrij veel spant aan de oren. Toch zijn de meeste kopers helemaal overtuigd van het product. Het bezit in de eerste plaats een goede kwaliteit en het is gewoon heel erg duurzaam.

Ben je op zoek naar een duurzame en degelijke gepolariseerde zonnebril? Dan kun je alvast even dit exemplaar van Rivbos bekijken. Rivbos is een vrij bekend en populair merk en zal door heel wat kopers bovendien ook aangeduid worden als veruit het beste merk. Hieronder alvast een overzicht van de voor- en nadelen ervan.

Voordelen
Prijskaartje:

het is misschien niet de bril met de laagste prijs maar toch mag je deze gepolariseerde zonnebril vast en zeker tussen de goedkope producten verwachten.

Ontwerp:

het is een sportieve gepolariseerde zonnebril die zich er perfect toe leent om te gebruiken tijdens outdoor activiteiten.

Materiaal:

het gebruikte polycarbonaat is niet alleen bijzonder degelijk maar tegelijk ook zo goed als onbreekbaar.

Accessoires:

zodra je beslist om deze gepolariseerde zonnebril aan te kopen dan krijg je er meteen een paar handige kleurlenzen bij net zoals ook een sportriempje en een reinigingsdoekje.

Nadelen
Te klein:

slechts één enkele klant is echter van mening dat de gepolariseerde zonnebril net iets te veel spant ter hoogte van de oren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Blueprint Elba Zonnebril 

 

Wil je jouw partner eens goed verrassen dan kun je dit zeker doen met deze gepolariseerde zonnebril. Het frame is beschikbaar in maar liefst 4 verschillende kleuren en de lenzen kun je in 3 kleuren verkrijgen. Daardoor is dit model zowel geschikt voor dames alsook voor heren.

Deze zonnebril van Elba biedt volledige bescherming tegen UV licht en is uitgerust met gepolariseerde glazen uit categorie 3. Deze glazen zijn daarnaast ook voorzien van een hydrophobic coating. Deze biedt bescherming tegen water en vuil. Er is ook een antikras coating voorzien waardoor je de bril tegen krassen kunt beschermen.

De kopers zijn helemaal tevreden over de correcte prijs-kwaliteitverhouding van deze bril. De bril blijkt heel erg lekker te zitten en voldoet volledig aan de verwachtingen. Kortom de kopers zijn het erover eens dat dit voor hen echt wel een topproduct is.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog opteren voor de Blueprint Eyewear Elba gepolariseerde zonnebril. Ook dit exemplaar zal, vanwege het trendy design, vast en zeker tot de populairste zonnebrillen kunnen gerekend worden. Laten we de kenmerkende eigenschappen eens even op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Beschikbaarheid:

je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen 4 verschillende frame kleuren en maar lenzen die beschikbaar zijn in 3 kleuren.

Categorie 3:

de zonnebril is voorzien van gepolariseerde glazen die behoren tot de categorie 3. Op die manier mag je dus zeker zijn van een totale bescherming tegen de gevaarlijke UV stralen.

Hydrophobic coating:

dankzij de hydrophobic coating is deze gepolariseerde zonnebril ook water- en vuilbestendig. Verder is er ook rekening gehouden met een antrikras coating.

Nadelen

Tot op heden zijn er alleen maar positieve reacties geplaatst. Dit maakt het voor ons wel behoorlijk moeilijk om jou verder advies te geven over eventuele mogelijke nadelen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Torege Sport Zonnebril Ice Blue

 

Als we het voordelige tarief bekijken van deze bril dan zou dit zomaar eens een gepolariseerde zonnebril aanbieding kunnen zijn. Bovendien is dit model beschikbaar in 2 verschillende kleurmogelijkheden.

Deze zonnebril is werkelijk ideaal als je vaak gaat mountainbiken of gaat fietsen. Kortom tijdens alle outdoor activiteiten zul je deze bril probleemloos kunnen gebruiken. Bij de aankoop krijg je er niet alleen een reinigingsdoekje bij maar ook een elastisch sportriempje. Verder krijg je één gepolariseerde lens meegeleverd en 4 kleurlenzen.

Uit de verschillende reacties bij dit product kunnen we opmaken dat de gebruikers van dit product werkelijk helemaal tevreden zijn. De bril is niet alleen handig te gebruiken maar is ook nog eens heel duurzaam. Slechts één enkele koper is het niet helemaal eens met de kwaliteit ervan.

Door te kiezen voor de Torege Ice Blue Set gepolariseerde zonnebril mag je rekenen op een goede combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Indien je dus liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijk exemplaar dan is dit product alvast een bijzonder goede aanbeveling.

Voordelen
Kostenplaatje:

je zult werkelijk meteen versteld staan van het voordelige en betaalbare prijskaartje van deze gepolariseerde zonnebril.

Ontwerp:

het sportieve ontwerp leent zich ertoe om deze gepolariseerde zonnebril te gebruiken tijdens tal van verschillende outdoor activiteiten.

Accessoires:

zodra je besluit om het product aan te kopen dan krijg je er meteen ook een handig reinigingsdoekje bij. Verder wordt er ook een elastisch sportriempje meegeleverd net zoals verschillende kleurlenzen en een extra gepolariseerde lens.

Nadelen
Design:

ondanks de vele positieve reacties is het natuurlijk altijd mogelijk dat het design van de bril niet bij iedereen in de smaak valt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Shadez Polariserende Zonnebril Unisex 

 

Het stoere ietwat robuuste ontwerp van deze gepolariseerde zonnebril van Shadez zal bij heel wat mannen zeker en vast in de smaak vallen. Ook dames kunnen deze bril uiteraard dragen.

De bril biedt volledige bescherming tegen UV licht maar ook tegen de UVB stralen. De gepolariseerde lenzen zijn vervaardigd uit stevig polycarbonaat dat bovendien onbreekbaar is. De bril weegt relatief weinig en is daardoor extra comfortabel om te dragen. Bij de aankoop krijg je er ook een brillendoosje bij, net zoals een brillendoekje en een opbergtasje.

Doordat er nog geen review geplaatst is, kunnen wij jou jammer genoeg geen verder advies geven over dit product. Het is zeker en vast mogelijk dat het om een vrij recente gepolariseerde zonnebril gaat. Laat je hier dus zeker en vast niet door afschrikken.

Ben je op zoek naar een ideale gepolariseerde zonnebril om te gebruiken tijdens het sporten? Dan kan dit robuuste ontwerp misschien wel de perfecte bril voor jou zijn. Alvorens je besluit om dit exemplaar aan te kopen dan kan het best wel handig zijn om even op zoek te gaan naar de kenmerkende eigenschappen ervan.

Voordelen
Unisex:

het is een degelijk gepolariseerde zonnebril met misschien een ietwat stoer en robuust ontwerp. Toch kan de bril zowel gedragen worden door dames alsook door heren. Kortom, het ideale unisex model.

Materiaal:

doordat de lenzen vervaardigd zijn uit bijzonder duurzaam en degelijk polycarbonaat mag je er zeker van zijn dat de glazen zo goed als onbreekbaar zijn.

Effectief:

het product biedt niet alleen voldoende bescherming tegen de gevaarlijke gevolgen van UV licht maar zorgt ook voor een optimale bescherming tegen UVB stralen.

Nadelen
Geen review:

jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit product aangezien er tot op heden nog geen online reacties zijn geplaatst.

Koop bij bol.com (€54.99)

 

 

 

 

5. Ray-Ban Aviator RB3025 002/58 Zonnebril

 

Deze pilotenbril is de droom van heel wat heren en ook dames. Toch zul je hier net iets meer voor hoeven te betalen in vergelijking met de voorgaande producten uit onze lijst. De bril is afkomstig van het bekende merk Ray-Ban.

Doordat de bril helemaal niet zoveel weegt, is het niet alleen aangenaam maar ook heel comfortabel om te dragen. Het montuur heeft een zwarte kleur en ziet er daardoor heel erg stoer uit. De glazen hebben een neutrale groene kleur.

Net zoals bij het voorgaande product ontbreken ook hier reacties. Je hoeft er zeker niet meteen van uit te gaan dat het daarom een bril van slechte kwaliteit is. Het is mogelijk dat heel wat gebruikers de bril reeds aangekocht hebben maar gewoon nog niet de tijd genomen hebben om een reactie te plaatsen.

Tenslotte wordt de top 5 afgesloten met de gepolariseerde zonnebril van het alom bekende en sterk gewaardeerde merk Ray-Ban. Het ontwerp wordt gekenmerkt als de typische pilotenbril en is nog steeds bijzonder populair bij jong en oud. Laten we dan ook even de voor- en nadelen van deze zonnebril op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Gewicht:

je zult merken dat deze pilotenbril bijzonder weinig weegt en daardoor juist heel aangenaam en comfortabel aanvoelt om te dragen.

Design:

de combinatie van het zwarte montuur en de groene lenzen zorgen voor een moderne en bijzonder stoere look die heel wat dames en heren aanspreekt.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg zul je toch wat meer budget hoeven te voorzien indien je deze gepolariseerde zonnebril wenst aan te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status