Beste gereedschapskist

Laatste update: 03.06.20

 

Gereedschapskisten test van 2020

 

Als professionele klusser of echte doe-het-zelver kan een degelijke gereedschapskist uiteraard niet ontbreken. In onze koopgids proberen wij jou iets meer informatie te geven over de verschillende gereedschapskisten die er nu bestaan. Indien je haastig op zoek bent naar het perfecte toestel dan kun je natuurlijk ook rechtstreeks naar onze top 3 kijken. Zo wordt de Swiss Kraft gereedschapskist door veel gebruikers aangeraden. Het is een 326-delig product wat dus wilt zeggen dat je voor elk soort klusje het juiste gereedschap hebt. Ook wanneer je voor de Kreator KRT951009 kiest mag je zeker zijn van een waardig alternatief. De kist is iets compacter maar bestaat toch uit 89 diverse stukken gereedschap die nuttig kunnen zijn bij verschillende klusjes.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gereedschapskisten koopgids

 

Een gereedschapskist komt goed van pas om thuis verschillende klusjes op te knappen. Bij het kopen van zo’n kist is het belangrijk om te weten voor welke klusjes je het wilt gebruiken zodat je kunt bepalen welk gereedschap je nodig hebt. Je kunt daarom kiezen tussen een lege kist of een kist vol met gereedschap. Let verder ook nog op de grootte van de kist, het gewicht, de stevigheid, de verplaatsbaarheid en de prijs.

Lege of volle gereedschapskist?

 

Als je zelf al over gereedschap beschikt, dan kun je best een lege gereedschapskist kopen. Ten eerste zul je minder geld uitgeven dan aan een volle kist en ten tweede kun je zelf de indeling kiezen. Houd er rekening mee dat al jouw gereedschap in de kist moet passen dus je moet zeker letten dat de kist die je koopt groot genoeg is.

Als je echter zelf nog maar weinig tot geen gereedschap in je bezit hebt, dan is het interessanter om een volle gereedschapskist te kopen. Deze bevatten meestal al het nodige gereedschap om de meeste klussen mee af te werken. Je kunt uit verschillende modellen kiezen en verschillende groottes, het hangt ervan af welk gereedschap er voor jou belangrijk is.

Een volle gereedschapskist zal natuurlijk ook duurder zijn dan een lege en als je het online bestelt kunnen de verzendkosten hoger oplopen door het hogere gewicht.

 

 

Grootte van de gereedschapskist

 

Een gereedschapskist is in verschillende formaten beschikbaar, er bestaan kleine modellen met de meest populaire stukken gereedschap die je nodig hebt om kleine basisklussen af te kunnen werken, en er bestaan grote en uitgebreide gereedschapskisten met meer dan honderd stukken gereedschap.

Je moet er natuurlijk ook rekening mee houden dat het moeilijker is om een grote gereedschapskist op te bergen, je hebt veel meer ruimte nodig om de gereedschapskist ergens te plaatsen waar het niet in de weg staat.

Een kleinere gereedschapskist is op dat vlak beter, je kunt deze kist makkelijk wegzetten in een kast en ook makkelijk meedragen omdat het veel minder zal wegen dan een grote kist. Neem dus eerste een kijkje of je genoeg plaats hebt voor een grote of een kleine kist.

 

 

Gewicht en verplaatsbaarheid van de gereedschapskist

 

Dit kenmerk is direct verbonden met de grootte van de kist. Hoe groter de kist en hoe voller, hoe zwaarder ze ook zal zijn. Bij hele grote gereedschapskisten kan dit een probleem zijn wanneer je ze wilt meenemen naar een andere locatie om klussen uit te voeren. Daarom beschikken deze grote kisten meestal over wieltjes aan de onderkant en een handgreep om de kist mee te kunnen trekken.

Je hebt natuurlijk niet altijd honderden verschillende stukken gereedschap nodig. Beeld je maar eens in dat een loodgieter bij jou op bezoek komt met een enorme gereedschapskist om een buis te repareren. Als je dan nog eens op een tweede of derde verdieping woont zonder lift dan moet deze persoon de kist toch nog altijd naar boven dragen.

Voor deze situaties zijn kleinere gereedschapskisten veel interessanter. Je plaatst er zelf het gereedschap in die je zult nodig hebben voor de klus en je kunt het makkelijk meedragen naar een andere locatie door het handvat waarover ze beschikken.

 

 

Stevigheid van de gereedschapskist

 

De meeste gereedschapskisten zijn gemaakt van metaal of van kunststof. Een kist die van kunststof gemaakt is zal veel minder wegen maar je kunt er ook minder materiaal in bewaren want het is niet stevig genoeg om hele zware voorwerpen te kunnen dragen. Als je te veel gereedschap bewaart in een kunststof kist dan loop je het risico dat de kist zal breken.

Je kunt beter een metalen kist kopen om meer materiaal in te bewaren. Het grootste nadeel is dat deze kist op zichzelf al een hoger gewicht heeft, en als je dan nog eens verschillend gereedschap erin bewaart stijgt het gewicht nog meer.

Beslis zelf hoeveel gereedschap je wilt bewaren in de kist om te kiezen tussen een zware en stevige kist of een lichte kist die makkelijker kan breken.

Prijs van de gereedschapskist

 

De prijs van de gereedschapskist hangt in grote mate af van de punten die we in dit artikel besproken hebben. Een gereedschapskist die gereedschap bevat zal natuurlijk duurder zijn dan een lege gereedschapskist. Als de kist van stevig materiaal gemaakt is zal de prijs ook hoger liggen. Stel best een budget op voordat je begint te zoeken naar een geschikt product en daarna kun je verschillende modellen vergelijken.

Er zijn vele websites die verschillende kisten verkopen en je kunt daar op zoek gaan naar interessante aanbiedingen. Het is ook een goede aanbeveling om de reviews van andere kopers te lezen want deze bevatten een schat aan nuttige informatie.

 

 

Gereedschapskist reviews – top 5

 

 

Je weet maar nooit wanneer je een schroef moet vastdraaien of een nagel in de muur moet kloppen. Het is dus altijd beter om verschillend gereedschap bij je thuis te hebben. Koop daarvoor een gereedschapskist, dan ben je op alles voorbereid. Neem een kijkje naar de volgende vijf producten en kies er zelf de beste gereedschapskist uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Swiss Kraft

 

Met deze 326-delige gereedschapskist zit je nooit meer zonder het juiste gereedschap om klusjes in en rond het huis af te werken. De kist is gemaakt van aluminium en beschikt over stevige wielen en een telescopisch handvat om het makkelijk te verplaatsen. De laden van de kist zijn uittrekbaar en het gereedschap is gemaakt van chroom vanadium.

De kist bevat onder meer een universeel mes, een klauwhamer, een meetlint, een waterpas, verschillende soorten tangen, verschillende schroevendraaiers, een dopsleutel, kleine ijzerwaren en nog veel meer.

De meeste kopers geven positief advies over dit product maar toch zijn er ook enkele negatieve punten. De gebruikers zijn tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding en vinden de kist handig in gebruik. Het gereedschap is van stevig materiaal en is mooi gesorteerd. Voor één koper is het materiaal niet stevig en blijven sommige stukken niet in hun houder zitten.

Het gebeurt wel vaker dan je denkt dat er eens een schroefje moet worden vastgedraaid of een mooi schilderijtje aan de muur moet bevestigd worden. In dat geval kan een gereedschapskist wel een handig instrument zijn. Dit model is afkomstig van het bekende merk Kraft Muller en kan op heel wat positieve reacties van de klanten rekenen.

Voordelen
Comfort:

de gereedschapskist is voorzien van handige transportwieltjes waardoor je het product gemakkelijk kunt verplaatsen. Bovendien is het ook stapelbaar.

Materiaal:

de koffer is helemaal gemaakt uit bijzonder stevig en vooral duurzaam staalplaat. De gereedschapskist kan dus zeker wel tegen een stootje.

Handig in gebruik:

de koffer is voorzien van 2 uitschuiflades zodat jij al je gereedschap gemakkelijker kunt rangschikken. Verder kun je het deksel vergrendelen en is er een efficiënt handvat voorzien.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de kopers vindt dat het materiaal niet stevig genoeg is en bijzonder kwetsbaar is.

Koop bij bol.com (€84.99)

 

 

 

 

Kreator KRT951009

 

Met de Kreator KRT951009 gereedschapskist heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand. De kist is goed gevuld met 89 verschillende stukken gereedschap die gemaakt zijn van chroom vanadium. Je kunt deze koffer dragen via het rubberen handvat en de hoeken van de kist zijn verstevigd om hem niet te beschadigen bij het neerzetten.

De kist bevat verschillende dopsleutels, schroefbits, schroevendraaiers, tangen, een breekmes, een bankhamer, een rolmeter en nog veel meer. Door de lage prijs behoort dit product tot de categorie van goedkope gereedschapskisten.

Apart van het feit dat er geen waterpas in de kist zit zijn alle reviews positief. De kopers zijn tevreden over de goede kwaliteit en de lage prijs van dit product. De koffer is handig in gebruik en het gereedschap is duurzaam. Alles is mooi gesorteerd en je kunt er de meeste klussen mee afwerken.

Met deze Kreator gereedschapskist haal je niet meteen het goedkoopste exemplaar in huis maar toch lijken de meeste kopers zich daar niet aan te storen. Het is een bijzonder ruime gereedschapskoffer die uit 89 delen bestaat en daardoor misschien toch wel eens tot de populairste modellen zou kunnen behoren.

Voordelen
Materiaal:

de koffer uit kunststof wordt geleverd met het meest belangrijke handgereedschap. Dit handgereedschap is helemaal gemaakt uit chroom-vanadium staal dat bijzonder sterk en duurzaam is.

Gebruiksvriendelijk:

het handvat is afgewerkt met een antislipgreep uit rubber. Verder is er voor elk gereedschap ook een apart plekje in de koffer voorzien. Zo kun je alles mooi en ordelijk houden.

Handige hulpstukken:

de koffer wordt geleverd met maar liefst 89 verschillende stukken handgereedschap denk maar aan schroevendraaiers, breekmes, rolmeter en zoveel meer.

Nadelen
Geen waterpas:

de meeste kopers zijn duidelijk tevreden over dit product. Eén enkele gebruiker vindt het echter best wel jammer dat er geen waterpas wordt meegeleverd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Stanley 1-79-217

 

De Stanley gereedschapskoffer met automatische vergrendeling is perfect om al je gereedschap in op te bergen. Het gaat enkel over de koffer dus bij de aankoop krijg je er geen gereedschap bij. Je kunt alles mooi organiseren en kleine spulletjes zoals nagels en schroeven kun je in het deksel wegsteken.

De kist beschikt verder nog over een brede soft-grip handgreep om hem mee te dragen. Het product wordt verkocht voor een lage prijs maar je koopt natuurlijk enkel maar de gereedschapskist zonder het gereedschap erin.

De meeste kopers zijn tevreden over de prijs en de kwaliteit van dit product. Ze vinden de kist ook handig in gebruik en vinden het ook stevig. Je kunt je gereedschap eenvoudig sorteren maar de koffer is niet groot genoeg om het grotere materiaal in te bewaren. Het handvat is stevig genoeg voor een gevulde kist en het deksel sluit perfect. Het is een compacte kist maar sommigen vinden het design onaantrekkelijk.

Indien je liever niet teveel geld wilt uitgeven aan een degelijke gereedschapskist dan kun je altijd dit model van het bekende merk Stanley eens bekijken. In vergelijking met de andere 4 topproducten die we geselecteerd hebben, beschikt deze koffer wel degelijk over de laagste prijs. Dit zou zeker een reden kunnen zijn waarom er zoveel positieve reacties gegeven worden.

Voordelen
Kostenplaatje:

je zult meteen versteld staan van de bijzonder gunstige prijs van dit artikel. Ideaal voor mensen die niet zoveel geld wensen te spenderen of een beperkter budget hebben.

Handig in gebruik:

deze gereedschapskist is voorzien van een automatisch vergrendelingssysteem op het moment dat je de koffer wilt sluiten.

Comfort:

het handvat van deze gereedschapskist is extra breed en voelt bovendien heel zacht en comfortabel aan. Verder is het mogelijk om de gereedschapsbak er ook uit te halen.

Nadelen
Formaat:

het is een eerder compacte gereedschapskist in vergelijking met de voorgaande modellen. Sommige kopers hadden graag iets meer mogelijkheden gehad en iets meer handgereedschap gehad.

Koop bij bol.com (€23.99)

 

 

 

 

Stanley Metaal Cantilever 5 laden

 

Ook deze gereedschapskist met laden van het merk Stanley wordt verkocht zonder gereedschap erbij. Je moet dus zelf al beschikken over gereedschap om in deze kist te bewaren. Het een stevige metalen gereedschapskoffer met vijf laden die over elkaar schuiven. Deze koffer is ideaal voor klussers op een vaste locatie.

De gereedschapskist kan tegen een stootje en met de twee handgrepen kun je de koffer snel openen om het nodige gereedschap te vinden. Als de koffer helemaal vol zit kan hij wel nogal zwaar worden.

Over deze gereedschapskist aanbieding staat momenteel nog maar één mening online van een gebruiker maar deze persoon vindt dit product echt top. De koffer is handig in gebruik en heeft een mooi design. De vijf laden zijn heel handig om je gereedschap in te delen en de kist is gemaakt van duurzaam materiaal. Je kunt er ook een slotje op steken om je materiaal te beschermen tegen diefstal.

Net zoals het voorgaande product is ook deze gereedschapskist afkomstig van het bekende en misschien voor velen ook wel het beste merk Stanley. Dit model is voorzien van 5 laden waarin je het handgereedschap op een eenvoudige en snelle manier kunt opbergen. Laten we even kijken naar de voor- en nadelen ervan.

Voordelen
Materiaal:

de gereedschapskist is helemaal gemaakt uit stevig en duurzaam metaal en weegt ongeveer 4,8 kg. Deze koffer kan dus zeker wel tegen een stootje.

Formaat:

deze handige gereedschapskoffer met 20,8 x 20,8 x 45 cm en is onderverdeeld in 5 verschillende vakken.

Veiligheid:

dankzij het ingebouwde veiligheidsmechanisme zul je merken dat de gereedschapskist nooit zal openklappen op het moment dat je deze wilt optillen.

Handig in gebruik:

de kist bevat 5 verschillende lades die dankzij een bepaald systeem allemaal kunnen worden uitgeklapt. Zo kun jij gemakkelijk aan je gereedschap komen.

Nadelen

We merken dat de koper werkelijk laaiend enthousiast is over deze gereedschapskist. Dit maakt het natuurlijk voor ons een pak moeilijker om eventuele nadelen te ontdekken.

Koop bij bol.com (€34.42)

 

 

 

 

Gedore 85-delig

 

Deze Gedore gereedschapskist bevat 85 stuks gereedschap. Met deze koffer beschik je over ringsteeksleutels, dopsleutels, schroevendraaiers, een terugslagvrije hamer, verschillende soorten tangen en een bitset.

En dit allemaal in een overzichtelijke koffer. Met deze kist bij de hand ben je klaar voor alle soorten klusjes.

Deze gereedschapskist aanbieding heeft wel een hoge prijs dus het behoort niet tot de categorie van goedkope gereedschapskisten.

Over dit product zijn tot nu toe nog een online reviews geschreven. Dit kan te maken hebben met de hoge prijs van deze gereedschapskoffer. Wegens gebrek aan een gebruikerservaring kunnen wij je geen advies geven over dit product.

Met deze gereedschapskist van het merk Gedore voorzie je maar best een iets groter budget want het beschikt niet meteen over de laagste prijs. Alvorens je het artikel wenst aan te kopen, is het misschien een idee om de voor- en nadelen ervan eens grondig onder de loep te nemen.

Voordelen
Hulpstukken:

bij de aankoop van de gereedschapskoffer krijg je er ook heel wat handgereedschap bij zoals ringsteeksleutels, schroevendraaiers, dopsleutels, verschillende tangen en nog zoveel meer.

Handig in gebruik:

de verschillende soorten gereedschap worden mooi en ordelijk weergegeven. Op die manier kun je alles snel terug vinden.

Nadelen
Prijskaartje:

op dit moment zijn er nog geen reacties geplaatst. Toch vermoeden wij dat de hoge prijs van dit product wel eens een struikelblok zou kunnen zijn.

Geen reviews:

doordat er nog geen reviews geplaatst zijn, kunnen wij geen verder advies geven over de gebruikerservaring.

Koop bij bol.com (€509.81)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status