Beste gereedschapskoffer

Laatste update: 22.01.20

 

Gereedschapskoffers test van 2020

 

Er bestaan heel wat verschillende gereedschapskoffers. Zo kun je kiezen voor een leeg exemplaar waarin je dan zelf al je gereedschap veilig kunt in opbergen. Maar er bestaan ook heel wat gereedschapskoffers die geleverd worden met heel wat stukken gereedschap bij. Dit kan bijzonder handig zijn voor de beginnende klusser. In onze koopgids proberen we jou te helpen in de zoektocht naar de ideale gereedschapskoffer. Indien je toch dringend op zoek bent naar een duurzaam exemplaar dan kun je ook meteen verder scrollen naar onze top 3. Zo kun je bijvoorbeeld de duurzame en degelijke Stanley Breedte 19” gereedschapskoffer alvast even bekijken. De koffer is makkelijk en comfortabel te verplaatsen dankzij het stevige handvat. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de Stanley Batipro 24” gereedschapskoffer. De koffer is iets groter in vergelijking met het vorige exemplaar en biedt dus ook heel wat opbergruimte.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gereedschapskoffers koopgids

 

Een gereedschapskoffer is een handige koffer waar je als klusjesman al je gereedschap in kunt bewaren. In sommige gevallen kun je deze koffer zelfs bevestigen op de bovenkant van een gereedschapstrolley zodat je nog meer materiaal kunt meenemen. Je kunt al een koopgids vinden op onze website over gereedschapstrolleys dus we zullen ons even focussen op de beste gereedschapskoffers. Als je op zoek bent naar een goede gereedschapskoffer aanbieding is het nodig om rekening te houden met het gewicht, het formaat, de opbergruimte en -mogelijkheden, de veiligheid en de prijs.

 

 

Soorten gereedschapskoffers

 

Je kunt kiezen tussen een koffer die leeg wordt verkocht of een koffer die al gevuld is met gereedschap. De keuze hangt volledig van jezelf af. Als je goedkope gereedschapskoffers wilt dan moet je zeker kiezen voor een leeg model. Het voordeel daarvan is dat je zelf het gereedschap kunt kiezen om de koffer te vullen. Zo blijf je niet achter met gereedschap die je eigenlijk niet nodig hebt en die enkel maar plaats inneemt. Je kunt zo ook zelf het merk kiezen van het gereedschap.

Voor een beginnende klusser kan het toch voordelig zijn om een gevulde gereedschapskoffer te kopen. Meestal bevatten deze koffers al het materiaal die je nodig hebt om eenvoudige klusjes op te knappen. Het nadeel is natuurlijk dat je waarschijnlijk met onnodige delen zult zitten en het kan ook zijn dat de kwaliteit van het gereedschap ondermaats is. Je kunt zelf de beide opties vergelijken en beslissen welke optie het beste is voor je persoonlijke situatie.

 

 

Gewicht en grootte

 

Meestal is een gereedschapskoffer niet te groot zodat je het makkelijk met één hand kunt dragen dankzij het handvat aan de bovenkant. Houd echter ook nog rekening met het gewicht van het gereedschap die je in de koffer wilt plaatsen. Als je zwaar materiaal wilt meenemen dan zorg je er best voor dat je koffer niet al te groot is zodat je het nog kunt dragen.

Het materiaal waarvan de koffer zelf gemaakt is heeft ook een invloed op het gewicht. Als je een gereedschapskoffer koopt die gemaakt is van metaal dan zal het product zwaarder wegen, maar de koffer is ook steviger en daardoor beter geschikt om je gereedschap te beschermen. Een koffer die gemaakt is van plastic kun je veel meer vullen maar kan natuurlijk makkelijk breken als je de koffer laat vallen.

 

 

Opbergruimte

 

Het voordelige aan een gereedschapskoffer is de opslagruimte. Deze koffers beschikken niet enkel over een gewone lege ruimte wanneer je ze opent. Het is meestal onderverdeeld in vakken en sommige modellen kun je zelfs openvouwen. Op die manier kun je het gereedschap mooi indelen om vlug alle onderdelen terug te vinden.

Ook zijn er bepaalde gereedschapskoffers die aan de bovenkant nog beschikken over extra opbergvakken om klein materiaal in te bewaren. Denk maar aan nagels en schroeven, zo kun je er veel vlugger en makkelijker bij.

De indeling van een koffer hangt voor een stuk af van het ontwerp en waarvan de koffer gemaakt is. Meestal zijn het enkel de metalen koffers die je kunt openvouwen. Aan de andere kant is er ook veel meer kans dat enkel de koffers die gemaakt zijn van plastic beschikken over extra opbergvakjes aan de bovenkant.

 

 

Veiligheid

 

De meeste gereedschapskoffers kun je tegenwoordig sluiten door middel van een hang- of sleutelslot. Dit is zeker een aanbeveling voor personen die de gereedschapskoffer nodig hebben voor hun job. Op die manier is de koffer beveiligd tegen diefstal en hoef je niet elke week nieuw gereedschap te kopen.

Het kan ook zijn dat je een koffer vindt met een cijferslot of een andere manier om het product te beveiligen. Kies zelf het systeem die het beste is voor jouw situatie.

Vergeet ook niet om op je eigen veiligheid te letten. Vooral als je een metalen gereedschapskoffer koopt. Als je deze koffer laat vallen en het komt op je voet terecht is er een grote kans dat je voet gebroken zal zijn. Wees daarom altijd voorzichtig met een gereedschapskoffer om ongevallen te vermijden.

 

 

Prijs van een gereedschapskoffer

 

Het grootste verschil in de prijs zul je zien tussen een gevuld exemplaar en een lege koffer. De lege koffers zullen een stuk goedkoper zijn dan de gevulde exemplaren. Aan de andere kant is het mogelijk dat je meer geld zult uitgeven door zelf nog het gereedschap te kopen.

Toch is het niet zo moeilijk om leuke aanbiedingen te vinden. Dankzij de opkomst van online shopping zijn er een groot aantal webwinkels die gereedschapskoffers aanbieden, meestal zelfs tegen een goedkopere prijs dan in de winkel. Bovendien wordt het product ook nog eens aan huis geleverd. Enkel maar voordelen dus!

 

 

Gereedschapskoffer reviews – top 5

 

 

Af en toe is het nodig om te klussen in je woning. Een gaatje boren, een schroef vastdraaien, een deur repareren, enzovoort. Het kan altijd gebeuren en daarom heb je natuurlijk gereedschap nodig. Koop een goede gereedschapskoffer om je gereedschap in te bewaren of koop meteen een gevulde koffer zodat je meteen over al het nodige beschikt. De volgende vijf koffers zijn van topkwaliteit en je vindt er zeker de beste gereedschapskoffer tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Stanley Breedte 19″

 

We beginnen meteen met één van de goedkope gereedschapskoffers. Deze gereedschapskoffer van het merk Stanley wordt aangeboden tegen een lage prijs omdat het geen gereedschap bevat. De koffer is uitgerust met een vergrendeling en het deksel beschikt over organizers.

Dankzij de brede soft-grip handgreep kun je deze koffer makkelijk verplaatsen en de gereedschapsbak aan de binnenkant is uitneembaar. De koffer is gemaakt van stevig materiaal en heeft de volgende afmetingen: 48,6 cm x 26,6 cm x 23,6 cm.

De meeste reviews die bij deze gereedschapskoffer aanbieding staan zijn positief. De koffer is gemaakt van stevig materiaal en kun je goed afsluiten met een hangslot. Het handvat is stevig en je beschikt over genoeg ruimte voor al het basisgereedschap. Voor grotere voorwerpen is het echter niet geschikt.

 

Koop bij bol.com (€23.99)

 

 

 

 

Stanley Batipro 24″

 

De Batipro gereedschapskoffer van Stanley beschikt over een ruim opbergvak om groot gereedschap in op te bergen. Je beschikt ook over een uitneembare bak voor kleinere voorwerpen zoals schroevendraaiers. Het deksel is voorzien van twee compartimenten om kleine onderdelen in te bewaren zoals schroeven of nagels.

Je kunt de koffer eenvoudig sluiten met de metalen sluitingen en het is ook mogelijk om het product extra te vergrendelen met een hangslot. Om de koffer makkelijk te dragen is het voorzien van een soft-grip handvat.

De gebruikers geven positief advies over de stevigheid van de kist en vinden dat je het gereedschap makkelijk kunt sorteren. Het is een grote kist waar je vele onderdelen in kunt bewaren en de extra compartimenten zijn heel handig.

 

Koop bij bol.com (€24.95)

 

 

 

 

Kreator KRT951009

 

Deze gereedschapskoffer wordt verkocht met gereedschap zodat je meteen al het nodige hebt om te kunnen klussen. De stukken gereedschap zijn gemaakt van chroom-vanadium en je beschikt over 89 stukken wanneer je deze koffer koopt. Elk stuk heeft een eigen plaats in de koffer zodat je alles ordelijk kunt bewaren.

Het rubberen handvat van de koffer beschikt over een antisliplaag zodat je het makkelijk kunt meedragen en de koffer zelf is vervaardigd uit kunststof.

De kopers zijn heel tevreden over de gunstige verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van deze gereedschapskoffer. Je beschikt over het nodige gereedschap voor de meeste klussen en het materiaal is stevig. De afwezigheid van een waterpas is een minpunt van dit product.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Kreator KRT951002

 

De Kreator KRT951002 gereedschapskoffer is gevuld met 109 stukken gereedschap die gemaakt zijn van chroom-vanadium. De koffer zelf is vervaardigd uit aluminium en beschikt over een rubberen handvat met een antisliplaag.

In de koffer is er een plaats voor elke stuk gereedschap zodat je altijd makkelijk vindt wat je nodig hebt. Dankzij dit systeem blijft je koffer ook overzichtelijk en geordend. De gereedschapskoffer is zowel geschikt voor een regelmatige klusser als een doe-het-zelver.

De beoordelingen voor dit product zijn uitsluitend positief. De gereedschapskoffer heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding en bevat al het gereedschap die je nodig hebt om vele klussen te kunnen uitvoeren. Zowel het materiaal als de koffer zijn heel stevig.

 

Koop bij bol.com (€79.9)

 

 

 

 

Swiss Kraft Tool

 

Deze gereedschapstrolley bevat 326 stukken gereedschap. De trolley is gemaakt van aluminium en beschikt over een uitschuifbaar handvat en twee wieltjes aan de onderkant zodat je het makkelijk kunt verplaatsen.

Met deze koffer beschik je meteen over het nodige gereedschap om de meeste klussen te kunnen uitvoeren en het product is ook niet overdreven duur. Elk stuk gereedschap heeft een speciale plaats zodat de koffer overzichtelijk blijft.

De meeste kopers vinden dit product een voordelige koop en vinden het handig in gebruik maar toch lezen we ook enkele negatieve reviews. Volgens sommige kopers zit niet al het materiaal in de koffer en is het gereedschap niet stevig genoeg. Sommige stukken waren na eenmalig gebruik al kapot. De meningen zijn echter verdeeld want andere gebruikers geven aan dat het materiaal wel stevig is, het hangt ervan af waarvoor je het gebruikt.

 

Koop bij bol.com (€84.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 4.53 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status