Beste gereedschapskoffer

Laatste update: 03.07.20

 

Gereedschapskoffers test van 2020

 

Er bestaan heel wat verschillende gereedschapskoffers. Zo kun je kiezen voor een leeg exemplaar waarin je dan zelf al je gereedschap veilig kunt in opbergen. Maar er bestaan ook heel wat gereedschapskoffers die geleverd worden met heel wat stukken gereedschap bij. Dit kan bijzonder handig zijn voor de beginnende klusser. In onze koopgids proberen we jou te helpen in de zoektocht naar de ideale gereedschapskoffer. Indien je toch dringend op zoek bent naar een duurzaam exemplaar dan kun je ook meteen verder scrollen naar onze top 3. Zo kun je bijvoorbeeld de duurzame en degelijke Stanley Breedte 19” gereedschapskoffer alvast even bekijken. De koffer is makkelijk en comfortabel te verplaatsen dankzij het stevige handvat. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de Stanley Batipro 24” gereedschapskoffer. De koffer is iets groter in vergelijking met het vorige exemplaar en biedt dus ook heel wat opbergruimte.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Gereedschapskoffers koopgids

 

Een gereedschapskoffer is een handige koffer waar je als klusjesman al je gereedschap in kunt bewaren. In sommige gevallen kun je deze koffer zelfs bevestigen op de bovenkant van een gereedschapstrolley zodat je nog meer materiaal kunt meenemen. Je kunt al een koopgids vinden op onze website over gereedschapstrolleys dus we zullen ons even focussen op de beste gereedschapskoffers. Als je op zoek bent naar een goede gereedschapskoffer aanbieding is het nodig om rekening te houden met het gewicht, het formaat, de opbergruimte en -mogelijkheden, de veiligheid en de prijs.

Soorten gereedschapskoffers

Je kunt kiezen tussen een koffer die leeg wordt verkocht of een koffer die al gevuld is met gereedschap. De keuze hangt volledig van jezelf af. Als je goedkope gereedschapskoffers wilt dan moet je zeker kiezen voor een leeg model. Het voordeel daarvan is dat je zelf het gereedschap kunt kiezen om de koffer te vullen. Zo blijf je niet achter met gereedschap die je eigenlijk niet nodig hebt en die enkel maar plaats inneemt. Je kunt zo ook zelf het merk kiezen van het gereedschap.

Voor een beginnende klusser kan het toch voordelig zijn om een gevulde gereedschapskoffer te kopen. Meestal bevatten deze koffers al het materiaal die je nodig hebt om eenvoudige klusjes op te knappen. Het nadeel is natuurlijk dat je waarschijnlijk met onnodige delen zult zitten en het kan ook zijn dat de kwaliteit van het gereedschap ondermaats is. Je kunt zelf de beide opties vergelijken en beslissen welke optie het beste is voor je persoonlijke situatie.

 

Gewicht en grootte

Meestal is een gereedschapskoffer niet te groot zodat je het makkelijk met één hand kunt dragen dankzij het handvat aan de bovenkant. Houd echter ook nog rekening met het gewicht van het gereedschap die je in de koffer wilt plaatsen. Als je zwaar materiaal wilt meenemen dan zorg je er best voor dat je koffer niet al te groot is zodat je het nog kunt dragen.

Het materiaal waarvan de koffer zelf gemaakt is heeft ook een invloed op het gewicht. Als je een gereedschapskoffer koopt die gemaakt is van metaal dan zal het product zwaarder wegen, maar de koffer is ook steviger en daardoor beter geschikt om je gereedschap te beschermen. Een koffer die gemaakt is van plastic kun je veel meer vullen maar kan natuurlijk makkelijk breken als je de koffer laat vallen.

 

Opbergruimte

Het voordelige aan een gereedschapskoffer is de opslagruimte. Deze koffers beschikken niet enkel over een gewone lege ruimte wanneer je ze opent. Het is meestal onderverdeeld in vakken en sommige modellen kun je zelfs openvouwen. Op die manier kun je het gereedschap mooi indelen om vlug alle onderdelen terug te vinden.

Ook zijn er bepaalde gereedschapskoffers die aan de bovenkant nog beschikken over extra opbergvakken om klein materiaal in te bewaren. Denk maar aan nagels en schroeven, zo kun je er veel vlugger en makkelijker bij.

De indeling van een koffer hangt voor een stuk af van het ontwerp en waarvan de koffer gemaakt is. Meestal zijn het enkel de metalen koffers die je kunt openvouwen. Aan de andere kant is er ook veel meer kans dat enkel de koffers die gemaakt zijn van plastic beschikken over extra opbergvakjes aan de bovenkant.

 

Veiligheid

De meeste gereedschapskoffers kun je tegenwoordig sluiten door middel van een hang- of sleutelslot. Dit is zeker een aanbeveling voor personen die de gereedschapskoffer nodig hebben voor hun job. Op die manier is de koffer beveiligd tegen diefstal en hoef je niet elke week nieuw gereedschap te kopen.

Het kan ook zijn dat je een koffer vindt met een cijferslot of een andere manier om het product te beveiligen. Kies zelf het systeem die het beste is voor jouw situatie.

Vergeet ook niet om op je eigen veiligheid te letten. Vooral als je een metalen gereedschapskoffer koopt. Als je deze koffer laat vallen en het komt op je voet terecht is er een grote kans dat je voet gebroken zal zijn. Wees daarom altijd voorzichtig met een gereedschapskoffer om ongevallen te vermijden.

Prijs van een gereedschapskoffer

Het grootste verschil in de prijs zul je zien tussen een gevuld exemplaar en een lege koffer. De lege koffers zullen een stuk goedkoper zijn dan de gevulde exemplaren. Aan de andere kant is het mogelijk dat je meer geld zult uitgeven door zelf nog het gereedschap te kopen.

Toch is het niet zo moeilijk om leuke aanbiedingen te vinden. Dankzij de opkomst van online shopping zijn er een groot aantal webwinkels die gereedschapskoffers aanbieden, meestal zelfs tegen een goedkopere prijs dan in de winkel. Bovendien wordt het product ook nog eens aan huis geleverd. Enkel maar voordelen dus!

 

Gereedschapskoffer reviews – top 5

 

Af en toe is het nodig om te klussen in je woning. Een gaatje boren, een schroef vastdraaien, een deur repareren, enzovoort. Het kan altijd gebeuren en daarom heb je natuurlijk gereedschap nodig. Koop een goede gereedschapskoffer om je gereedschap in te bewaren of koop meteen een gevulde koffer zodat je meteen over al het nodige beschikt. De volgende vijf koffers zijn van topkwaliteit en je vindt er zeker de beste gereedschapskoffer tussen.

 

 

Stanley Breedte 19″

 

We beginnen meteen met één van de goedkope gereedschapskoffers. Deze gereedschapskoffer van het merk Stanley wordt aangeboden tegen een lage prijs omdat het geen gereedschap bevat. De koffer is uitgerust met een vergrendeling en het deksel beschikt over organizers.

Dankzij de brede soft-grip handgreep kun je deze koffer makkelijk verplaatsen en de gereedschapsbak aan de binnenkant is uitneembaar. De koffer is gemaakt van stevig materiaal en heeft de volgende afmetingen: 48,6 cm x 26,6 cm x 23,6 cm.

De meeste reviews die bij deze gereedschapskoffer aanbieding staan zijn positief. De koffer is gemaakt van stevig materiaal en kun je goed afsluiten met een hangslot. Het handvat is stevig en je beschikt over genoeg ruimte voor al het basisgereedschap. Voor grotere voorwerpen is het echter niet geschikt.

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen de beste gereedschapskoffers. Dit exemplaar wordt jou aangeboden door het bekende, en misschien meteen wel het beste merk Stanley. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet en lees vooral even verder.

Voordelen
Kostenplaatje:

je zult meteen versteld staan van het vriendelijke prijskaartje. Misschien is het wel de gereedschapskoffer met de laagste prijs?

Comfort:

je kunt gebruik maken van de betrouwbare en veilige vergrendeling. Verder is het deksel van deze gereedschapskoffer ook nog eens voorzien van degelijke organizers.

Formaat:

het is een stevige en duurzame gereedschapskoffer met een totale afmeting van 48,6 x 26,6 x 23,6 cm.

Nadelen
Geen gereedschap:

houd er wel rekening mee dat deze gereedschapskoffer geleverd wordt zonder gereedschap.

Koop bij bol.com (€20.99)

 

 

 

 

Stanley Batipro 24″

 

De Batipro gereedschapskoffer van Stanley beschikt over een ruim opbergvak om groot gereedschap in op te bergen. Je beschikt ook over een uitneembare bak voor kleinere voorwerpen zoals schroevendraaiers. Het deksel is voorzien van twee compartimenten om kleine onderdelen in te bewaren zoals schroeven of nagels.

Je kunt de koffer eenvoudig sluiten met de metalen sluitingen en het is ook mogelijk om het product extra te vergrendelen met een hangslot. Om de koffer makkelijk te dragen is het voorzien van een soft-grip handvat.

De gebruikers geven positief advies over de stevigheid van de kist en vinden dat je het gereedschap makkelijk kunt sorteren. Het is een grote kist waar je vele onderdelen in kunt bewaren en de extra compartimenten zijn heel handig.

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze gereedschapskoffer afkomstig is van het bekende merk Stanley. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten we de populairste kenmerken alvast even op een rijtje.

Voordelen
Formaat:

het is een vrij grote en degelijke gereedschapskoffer die voorzien is van tal van handige opbergcompartimenten, inclusief in het deksel. Verder is de binnenste bak uitneembaar.

Comfort:

de soft-grip handgreep zorgt ervoor dat je de gereedschapskoffer aangenaam en zonder problemen kunt verplaatsen.

Veiligheid:

de metalen sluitingen bieden de mogelijkheid om deze gereedschapskoffer grondig af te sluiten. Verder kun je eventueel altijd nog een extra hangslot gebruiken.

Nadelen

Tot op heden zijn er alleen maar positieve reacties geplaatst waardoor we durven vermoeden dat het om een topproduct gaat.

Koop bij bol.com (€27.99)

 

 

 

 

Kreator KRT951009

 

Deze gereedschapskoffer wordt verkocht met gereedschap zodat je meteen al het nodige hebt om te kunnen klussen. De stukken gereedschap zijn gemaakt van chroom-vanadium en je beschikt over 89 stukken wanneer je deze koffer koopt. Elk stuk heeft een eigen plaats in de koffer zodat je alles ordelijk kunt bewaren.

Het rubberen handvat van de koffer beschikt over een antisliplaag zodat je het makkelijk kunt meedragen en de koffer zelf is vervaardigd uit kunststof.

De kopers zijn heel tevreden over de gunstige verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van deze gereedschapskoffer. Je beschikt over het nodige gereedschap voor de meeste klussen en het materiaal is stevig. De afwezigheid van een waterpas is een minpunt van dit product.

Door te kiezen voor de gereedschapskoffer van Kreator kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Het grootste verschil met de vorige 2 koffers, is dat dit exemplaar jou geleverd wordt inclusief diverse stukken gereedschap.

Voordelen
Materiaal:

het is een stevige en duurzame kunststof gereedschapskoffer waarvan de stukken gereedschap vooral vervaardigd zijn uit duurzaam chroom-vanadium.

Handvat:

het handvat is voorzien van duurzaam rubber in combinatie met een degelijke antisliplaag. Dit zorgt niet alleen voor meer grip maar ook comfort.

Nadelen
Geen waterpas:

een blik op de online reviews toont aan dat een enkele koper er toch ook liever een waterpas had bij gehad. Dat is best wel jammer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Kreator KRT951002

 

De Kreator KRT951002 gereedschapskoffer is gevuld met 109 stukken gereedschap die gemaakt zijn van chroom-vanadium. De koffer zelf is vervaardigd uit aluminium en beschikt over een rubberen handvat met een antisliplaag.

In de koffer is er een plaats voor elke stuk gereedschap zodat je altijd makkelijk vindt wat je nodig hebt. Dankzij dit systeem blijft je koffer ook overzichtelijk en geordend. De gereedschapskoffer is zowel geschikt voor een regelmatige klusser als een doe-het-zelver.

De beoordelingen voor dit product zijn uitsluitend positief. De gereedschapskoffer heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding en bevat al het gereedschap die je nodig hebt om vele klussen te kunnen uitvoeren. Zowel het materiaal als de koffer zijn heel stevig.

Door te kiezen voor de KRT951002 gereedschapskoffer kies je opnieuw voor kwaliteit en degelijkheid. Bovendien wordt ook deze koffer jou aangeboden door het bekende en sterk gewaardeerde merk Kreator. Het loont dan ook de moeite om de belangrijkste kenmerkende eigenschappen alvast even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Gereedschap:

ook deze koffer is reeds voorzien van heel wat gereedschap, maar liefst 109 stuks om precies te zijn. Elk stuk gereedschap is bovendien uit duurzaam chroom-vanadium vervaardigd.

Koffer:

het is een duurzame en stevige koffer gemaakt uit lichtgewicht aluminium en die aan alle comfort voldoet.

Comfort:

je zult meteen kunnne opmerken dat het handvat van deze gereedschapskoffer voorzien is van een duurzame rubberen coating inclusief antisliplaag. Dit biedt niet alleen meer grip en stabiliteit maar ook comfort.

Handig in gebruik:

je zult merken dat het om een degelijke en duurzame gereedschapskoffer gaat waarbij je het gereedschap steeds mooi kunt ordenen, dankzij de aanwezige compartimenten.

Nadelen
Prijskaartje:

echter zul je toch wel rekening moeten houden met een prijskaartje dat misschien net iets boven het gemiddelde ligt. Dit zou voor sommigen mogelijks een struikelblok kunnen zijn.

Koop bij bol.com (€89.95)

 

 

 

 

Swiss Kraft Tool

 

Deze gereedschapstrolley bevat 326 stukken gereedschap. De trolley is gemaakt van aluminium en beschikt over een uitschuifbaar handvat en twee wieltjes aan de onderkant zodat je het makkelijk kunt verplaatsen.

Met deze koffer beschik je meteen over het nodige gereedschap om de meeste klussen te kunnen uitvoeren en het product is ook niet overdreven duur. Elk stuk gereedschap heeft een speciale plaats zodat de koffer overzichtelijk blijft.

De meeste kopers vinden dit product een voordelige koop en vinden het handig in gebruik maar toch lezen we ook enkele negatieve reviews. Volgens sommige kopers zit niet al het materiaal in de koffer en is het gereedschap niet stevig genoeg. Sommige stukken waren na eenmalig gebruik al kapot. De meningen zijn echter verdeeld want andere gebruikers geven aan dat het materiaal wel stevig is, het hangt ervan af waarvoor je het gebruikt.

Het rijtje topproducten kan worden afgesloten met deze unieke gereedschapskoffer van het bekende merk Swiss. Ben je benieuwd of dit product al dan niet aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen? Dan raden wij jou aan om toch maar even verder te lezen. Wij zetten hieronder de voor- en nadelen alvast even tegenover elkaar.

Voordelen
Gereedschap:

het gaat hier om een degelijke gereedschapstrolley die voorzien is van maar liefst 326 verschillende stukken gereedschap. Geschikt voor de professionele klusser alsook de echte doe-het-zelver.

Comfort:

je zult merken dat het hier meer om een soort van trolley gaat. Het uitschuifbare handvat in combinatie met de handige zwenkwieltjes zorgen voor net iets meer comfort tijdens het verplaatsen.

Materiaal:

het gaat hier om een duurzame doch lichtgewicht koffer daar deze voornamelijk uit stevig aluminium vervaardigd is.

Kostenplaatje:

in vergelijking met sommige andere gereedschapskoffers, en er rekening mee houdend dat er heel wat gereedschap wordt meegeleverd, valt het prijskaartje hartstikke goed mee.

Nadelen
Kwetsbaar:

we merken op dat een kleine minderheid van de kopers van mening is dat het gereedschap vrij kwetsbaar is en dus bijgevolg vlugger stuk gaat. En dat is niet de bedoeling.

Koop bij bol.com (€84.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status