Beste glazen tafel

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Glazen tafels test van 2021

 

Een glazen tafel kan heel mooi staan in eender welke woonkamer. Toch heb je heel wat diversiteit als je de beschikbare glazen tafels gaat bekijken. Kies je voor een rond of rechthoekig model en wil je een grote of een kleine glazen tafel? Allemaal vragen die je jezelf zult moeten stellen in de zoektocht naar de voor jou beste glazen tafel. Toch zijn wij zo vrij geweest om al even op onderzoek te gaan. Zo hebben we de 3 best beoordeelde glazen tafels voor jou geselecteerd en hieronder even kort besproken. Zo blijkt dat, wanneer je voor de Zuiver Cupid Zwart kiest, je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design kiest. Een echte blikvanger! Je zou natuurlijk ook gewoon kunnen kiezen voor de Feliz Bror Set. Deze glazen tafel is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een heel strak en trendy design. De tafel is compact en makkelijk te verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Glazen tafels koopgids

 

Een glazen tafel kan echt wel een designerstuk zijn in de woonkamer of de keuken. Doordat er momenteel zoveel onderscheid is aan glazen tafels is het niet altijd gemakkelijk om een correcte keuze te maken. Om jou te helpen, hebben wij dan ook een onderzoek verricht door onder andere rekening te houden met de gebruikerservaring en het advies van klanten. Daaruit is gebleken dat je kunt letten op het type, het formaat, het onderstel, het blad en het prijskaartje wanneer je de modellen gaat vergelijken. Op die manier zul je zeker naar huis gaan met één van de beste glazen tafels en misschien is het ook wel nog een glazen tafel aanbieding.

 

 

Het type glazen tafel en het formaat

 

Het zal je niet verwonderen dat er momenteel een enorm grote keuze op de markt is inzake glazen tafels. Daardoor is het ook niet zo eenvoudig om er meteen de voor jou beste tafel uit te zoeken. Het kan misschien helpen indien je voor jezelf eerst uitmaakt waar je naar op zoek bent. Net zoals een gewone standaard tafel, bestaan ook de glazen tafels in heel wat uitvoeringen en afmetingen. Ben je op zoek naar een grote salontafel of wil je het toch eerder als een soort van bijzettafeltje gaan gebruiken. Denk maar aan de avonden waarop vrienden bij jou thuis langskomen om een gezellig hapje en drankje te nuttigen.

Indien je hierop al een antwoord kunt geven dan zul je merken dat de zoektocht zelf ook veel gemakkelijker zal zijn. Je hebt ook heel wat glazen tafels die je zowel als salontafel alsook als bijzettafeltje kunt gebruiken. Dit zijn vaak modellen die je kunt uitschuiven. Het is dus belangrijk dat je goed weet wat je precies wilt en waar je precies naar op zoek bent. Houd hierbij ook rekening met het formaat. Een salontafel zal bijvoorbeeld vaak iets groter zijn dan een bijzettafeltje. Het formaat van de glazen tafel kun je eigenlijk het beste van al bepalen door rekening te houden met de ruimte die je ter beschikking kunt stellen. Op een klein appartement zal een grote salontafel vaak de ruimte nog doen verkleinen.

 

 

Het onderstel en het blad van de tafel

 

Verder is het ook een goed idee om even te kijken naar het materiaal van de glazen tafel. Het woord zegt het natuurlijk min of meer zelf, maar een glazen tafel hoeft daarom niet volledig uit glas te bestaan. In de meeste gevallen is het materiaal van het onderstel helemaal anders in vergelijking met het materiaal van het blad. Het blad van een glazen tafel bestaat dus zoals de naam het zegt uit glas. Dit kan gehard glas, spiegelglas of veiligheidsglas zijn. Alle 3 de opties zijn helemaal uitstekend, houd er wel rekening mee dat veiligheidsglas iets duurder is.

Het onderstel van de glazen tafel kan ook uit glas gemaakt zijn bijvoorbeeld fiberglas hoogglans maar in de meeste gevallen zal het toch van een andere materiaalsoort gemaakt zijn. Zo kan het onderstel uit metaal gemaakt zijn eventueel afgewerkt met een bepaalde kleur poedercoating. Er zijn ook heel wat modellen waarvan het onderstel uit massief eikenhout vervaardigd is. Daardoor krijgt het een geheel een rustieke sfeer. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden.

 

 

Mogelijkheden en kostprijs

 

Het zal je vrijwel meteen opvallen dat bepaalde glazen tafels ook iets meer mogelijkheden hebben in vergelijking tot sommige andere modellen. Zo is het altijd handig om te kijken naar een glazen tafel met antislipvoeten. Op die manier blijft de tafel veel stabieler staan. Er bestaan ook heel wat modellen die je kunt uitschuiven. Dit kan ideaal zijn als je vaak heel wat mensen over de vloer krijgt. Een glazen tafeltje waarvan je het onderstel kunt dichtklappen kan ook een zeer groot pluspunt zijn. Op die manier hoef je namelijk niet veel ruimte te voorzien om de tafel op te bergen indien je bijvoorbeeld eens van decoratie wilt veranderen.

Uiteraard mag het niet verwonderen dat wanneer je een glazen tafel aankoopt met meer mogelijkheden, dit vaak ook iets duurder zal zijn. Uiteraard beslis jij helemaal zelf welk bedrag je er kunt en vooral wilt aan uitgeven. Sommige mensen verkiezen design boven de praktische kant van een tafel. Zo een designerstuk is natuurlijk wel heel mooi en zal meteen een enorme blikvanger in de ruimte zijn. Toch zul je voor zo een designerstuk vaak net iets meer hoeven te betalen doordat het niet meer tot de goedkope glazen tafels behoort. Het is daarom een aanbeveling om even een kijkje te nemen in de vele reviews. En houd ook zeker de aanbiedingen in de gaten.

 

 

Glazen tafel Reviews – Top 5

 

 

Als je vrienden of familie bij jou op bezoek komen, is het altijd handig om een tafeltje te hebben in de woonkamer. Je kunt er een drankje en hapje op zetten maar het kan evengoed dienst doen als decoratie. Door het ruime assortiment is het niet zo eenvoudig om er de voor jou beste glazen tafel uit te kiezen. Neem daarom gerust een kijkje in de top 5 die wij voor jou geselecteerd hebben.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Zuiver Cupid Zwart

 

Ben je niet echt op zoek naar een grote tafel maar eerder naar een kleiner model? Dan ben je met deze glazen bijzettafel van Zuiver echt wel aan het goede adres. Bovendien kun je zelf kiezen welke kleur en welk formaat je wilt hebben.

Ondanks het lichte gewicht is het product echt wel heel stevig en stabiel. Het onderstel is gemaakt uit metaal en is afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het blad bestaat uit gekleurd spiegelglas. Doordat je het onderstel kunt opvouwen is het product ook heel snel op te bergen. Op die manier kun je de inrichting van je salon regelmatig eens veranderen.

Over het algemeen blijken de meeste kopers overtuigd van dit product. Zo geven zij een positief advies over de kwaliteit ervan. Dit in combinatie met de leuke en vooral trendy uitstraling, wekt de indruk dat dit voor hen een topproduct is.

Ben je op zoek naar een unieke en degelijke glazen tafel en hoeft het bovendien niet al te groot te zijn? Dan kan dit product van het merk Zuiver misschien wel zijn waar jij naar op zoek bent. In elk geval loont het alvast de moeite om de populairste kenmerkende eigenschappen even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Formaat:

het is een vrij compacte glazen tafel die je bijvoorbeeld ook makkelijk als een soort van bijzettafeltje zou kunnen gebruiken.

Gewicht:

de tafel weegt bijzonder weinig en is daardoor ook makkelijk op te tillen en te verplaatsen. Toch hoef je niet te twijfelen aan de stevigheid ervan.

Materiaal:

het blad van het tafeltje is vervaardigd uit duurzaam gekleurd spiegelglas terwijl het onderstel dan weer uit metaal bestaat. Vervolgens werd het onderstel voorzien van een prachtige poedercoating.

Nadelen
Te klein:

het is mogelijk dat het tafeltje voor sommige klanten misschien wel net iets te klein zal zijn.

Koop bij bol.com (€69)

 

 

 

 

Feliz Bror Set

 

Deze glazen tafel van het merk Feliz ziet er heel strak en modern uit. Dit past dus perfect in een huiskamer met een strakke en moderne uitstraling. Het is mogelijk het product in zijn geheel te gebruiken of apart als bijzettafel.

Het onderstel is gemaakt uit massief eikenhout en het blad van gehard glas. Als je door het glas zou kijken dan zie je de constructie van het onderstel. Je kunt de tafels los van elkaar gebruiken als bijvoorbeeld bijzettafel naast een stoel of zetel. Maar het is ook mogelijk om de tafels te combineren en een glazen salontafel te creëren.

Uit de reviews kunnen we opmaken dat alle kopers helemaal in de wolken zijn met dit product. Zo geeft de meerderheid positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Doordat het verder ook nog eens gecombineerd wordt met een trendy design zou dit wel eens een glazen tafel aanbieding kunnen zijn.

Door te kiezen voor dit unieke tafeltje van Feliz, kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor design. Het tafeltje ziet er heel erg strak en dus bijgevolg ook bijzonder modern uit. Ideaal om te plaatsen in een landelijke of strakke woning. Laten we alvast even op zoek gaan naar de voor- en nadelen en misschien beschikt dit product ook wel over de laagste prijs.

Voordelen
Bijzettafel:

het tafeltje is behoorlijk compact en kan daardoor ook makkelijk dienst doen als een soort van bijzettafeltje.

Materiaal:

het blad van dit product bestaat uit duurzaam gehard glas terwijl het onderstel dan weer vervaardigd is uit massief eikenhout.

Onderhoud:

je hoeft je helemaal geen zorgen te maken over het onderhoud van dit product. De glazen tafel is namelijk makkelijk en snel weer schoon te maken.

Nadelen
Te klein:

indien je op zoek bent naar een glazen tafel waar je met het hele gezin aan kunt eten, dan is zal dit product misschien wel net iets te compact zijn.

Koop bij bol.com (€87.99)

 

 

 

 

VidaXL Druppel Zwart

 

Als je werkelijk op zoek bent naar een leuke glazen salontafel, bekijk dan zeker eens dit model van VidaXL. Het strakke en vooral moderne design doet het vrijwel in elk trendy interieur passen.

Met een hoogte van 55 cm en een diameter van ongeveer 42 cm is het zeker niet de grootste salontafel. Toch kan het een heel leuk designstuk zijn en je kunt het gemakkelijk gebruiken om een hapje en een drankje op te plaatsen. Het onderstel is gemaakt van fiberglas hoogglans en je hebt hierbij de keuze tussen wit of zwart. Het blad zelf is gemaakt van veiligheidsglas.

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen van de gebruikers. Het is een duurzaam product van een goede kwaliteit dat er bovendien ook nog eens heel erg trendy uitziet.

Is het interieur van je woning strak en modern? Dan kan dit unieke glazen tafeltje misschien wel iets voor jou zijn. Het product wordt geleverd door het bekende en sterk gewaardeerde merk VidaXL, en kan door sommige klanten ook als veruit het beste merk worden beschouwd. Hieronder een selectie van de belangrijkste kenmerken.

Voordelen
Formaat:

het tafeltje is ongeveer 55 cm hoog en heeft een maximale doorsnede van ruim 42 cm. Het product is dus vrij compact en ook te gebruiken als bijzettafeltje.

Onderstel:

het onderstel van dit product is meteen een echte blikvanger en heeft de vorm van een druppel. Dit deel van het tafeltje bestaat uit duurzaam fiberglas hoogglans.

Design:

het tafeltje is te verkrijgen in 2 verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een glazen tafel met een zwart onderstel of eentje met een wit onderstel.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één enkele koper is niet geheel overtuigd van de aangeboden kwaliteit van deze unieke glazen tafel.

Koop bij bol.com (€105.75)

 

 

 

 

LaForma Burano Helder

 

Deze glazen tafel van LaForma behoort zeker niet tot de goedkope glazen tafels. De tafel is volledig gemaakt uit gehard glas en is daardoor heel erg stevig en stabiel. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit twee formaten. Zo kies jij de tafel die het beste bij jou en je interieur past.

Het product heeft een gebogen vorm en straalt daardoor zeker iets trendy en stijlvol uit. Het zou ideaal zijn in een strak en modern interieur. Afhankelijk van de grootte die je kiest, kun je het eventueel ook als een soort bijzettafel gebruiken.

Ondanks de relatief hoge prijs in vergelijking met de andere producten uit onze lijst, zijn beide gebruikers volledig overtuigd. Beide kopers vinden het product zeer handig te gebruiken. Het gaat ook lang mee en is daardoor duurzaam.

Je hebt natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke glazen tafel. In vergelijking met de vorige producten uit deze lijst, zul je merken dat deze tafel net een tikkeltje groter is. Ideaal om als keukentafel te gebruiken. Het product wordt jou aanbevolen door het bekende merk LaForma.

Voordelen
Materiaal:

het grootste gedeelte van deze unieke glazen tafel is vervaardigd uit duurzaam gehard glas. Dit zorgt voor stabiliteit en heel wat stevigheid.

Formaat:

je kunt kiezen tussen een grote of zelfs kleine glazen tafel.

Design:

naast de kleur wordt de glazen tafel ook gekenmerkt door een opvallende gebogen vorm. Zeker een moderne en trendy glazen tafel dus!

Nadelen
Budget:

jammer genoeg zul je net iets meer budget hoeven te voorzien indien je interesse hebt in deze unieke glazen tafel.

Koop bij bol.com (€66.9)

 

 

 

 

VidaXL Wit

 

Wanneer je op zoek gaat naar een eerder grote glazen tafel dan zul je misschien al snel uitkomen bij dit model van VidaXL. Dit product bestaat uit 3 lagen van gehard glas en een onderstel gemaakt uit metaal. Hierdoor is het geheel zeer stijlvol en tijdloos.

Je kunt de tafel perfect gebruiken in het salon als decoratiemeubel. Maar je kunt het ook nuttig gebruiken door er bijvoorbeeld een hapje en drankje op te plaatsen. Onderaan kun je altijd boeken of tijdschriften neerleggen. Met behulp van een vochtig doekje maak je de tafels in een mum van tijd weer schoon.

Over het algemeen zien we dat de meeste gebruikers echt wel tevreden zijn over het trendy design. Daarnaast is het ook gewoon heel handig in gebruik en van goede kwaliteit. Uit één enkele review leren we dat de tafel voor één koper net iets te klein is.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met een neutrale glazen tafel die je wordt aanbevolen door het sterk gewaardeerde merk VidaXL. De tafel heeft een unieke transparante kleur en oogt mooi in een strakke en moderne designer woning. Hieronder een overzicht van de positieve en negatieve punten van het product.

Voordelen
Onderhoud:

je hoeft je helemaal geen zorgen te maken wat betreft het onderhoud van deze glazen tafel. Dit product is namelijk makkelijk even schoon te maken door er met een, al dan niet, vochtig doekje over te wrijven.

Materiaal:

het product is vervaardigd uit stevige materiaalsoorten zoals gehard glas, dat zorgt voor stevigheid en stabiliteit.

Nadelen
Te klein:

slechts één enkele koper is echter van mening dat dit glazen tafeltje best wel wat groter had mogen zijn.

Koop bij bol.com (€169)

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status