fbpx

Beste glucosemeter

Laatste update: 23.10.19

 

Glucosemeters test van 2019

 

Medisana is één van de bekende merken wanneer je op zoek gaat naar een degelijke glucosemeter. Toch zijn er nog heel wat andere betrouwbare merken die een duurzaam toestel afleveren. Om jou een idee te geven, zijn we even op zoek gegaan naar 5 topproducten. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met de online reviews maar ook met het advies dat door de klanten gegeven wordt. Neem daarom rustig je tijd om onze selectie even te bekijken. Vervolgens kun je dan de voor jou beste glucosemeter uitkiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Contour TS Ascensia

 

Tussen de goedkope glucosemeters zul je vast en zeker dit unieke en handige startpakket mogen verwachten. De glucosemeter wordt geleverd door het, al dan niet bekende merk Ascensia en krijgt over het algemeen een bijzonder positieve beoordeling.

Je zult merken dat het apparaat bijzonder eenvoudig is om te bedienen. Zo hoef je alleen maar het meegeleverde stappenplan te volgen. Zo plaats je om te beginnen de teststrip in de daarvoor voorziene meter. Vervolgens is het de bedoeling om het prikapparaat op de gewenste plaats te drukken. Het bloed dat vrijkomt wordt vrijwel geheel automatisch geabsorbeerd door deze unieke strip. Vervolgens verschijnt het betrouwbare resultaat op het display.

Het is een handig apparaat dat metingen van maximaal 100 personen kan onthouden. Echter is het wel belangrijk om te weten dat dit product alleen maar in Nederland kan worden geleverd. Toch zijn de kopers ook bijzonder tevreden over de uitstekende kwaliteit en de duidelijke handleiding.

 

Koop bij bol.com (€16.95)

 

 

 

 

Beurer NL-mmol/l USB GL50

 

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor deze unieke glucosemeter geleverd door het bekende merk Beurer. Beurer staat niet alleen bekend vanwege de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid maar ook vanwege de degelijkheid. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit de 3 beschikbare kleuren en dit alles tegen een mooi prijskaartje.

Bij de levering krijg je niet alleen een glucosemeter toegestuurd maar ook een glucoMemory-softwarepakket, een USB aansluiting, een ingebouwde prikhulp die je bovendien kunt instellen en een verlichte invoersleuf. De resultaten worden nauwkeurig weergegeven op het duidelijk leesbare display dat voorzien is van achtergrondverlichting.

Je krijgt er verder ook nog een duidelijke handleiding bij, een bloedsuiker dagboek, enkele batterijen en teststrips. Dit alles wordt geleverd in een duurzaam en stevig opbergtasje. Het is een handig apparaatje om mee te werken en dat is ook de meeste kopers niet ontgaan. Toch is één enkele klant niet helemaal overtuigd van het product.

 

Koop bij bol.com (€23.95)

 

 

 

 

VivaChek Ino

 

Net zoals het eerste product zul je merken dat ook het merk VivaChek een praktisch en degelijk startpakket aanbiedt. En dit bovendien tegen een bijzonder mooi prijskaartje. Je zult vrijwel meteen het gevoel krijgen dat het hier om een glucosemeter aanbieding gaat.

Bij de aankoop van dit product wordt niet alleen de glucosemeter geleverd maar ook enkele teststrips, een stel krachtige batterijen en enkele lancetten. De metingen worden snel en nauwkeurig uitgevoerd en het apparaat voldoet helemaal aan de verwachtingen die worden beschreven onder de ISO 15197-2015 norm. De handleiding is volledig in het Nederlands en bijgevolg bijzonder duidelijk.

De koper die een reactie heeft geplaatst bij dit product, is niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar ook over het design van deze glucosemeter. Kortom, voor deze klant voldoet het product helemaal aan de verwachtingen en dat wordt geuit in een topscore van 4 sterren.

 

Koop bij bol.com (€12.95)

 

 

 

 

Accu-Chek Mobile

 

In vergelijking met de vorige glucosemeter zul je voor dit product net een tikkeltje meer moeten betalen. Toch valt het prijskaartje nog hartstikke goed mee. Het product wordt geleverd door het bekende merk Accu Chek.

Het is een handig product dat gebruiksvriendelijk te werk gaat. Je kunt dus op een eenvoudige en vooral snelle manier de waarde van glucose in je bloed gaan meten. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een doorlopende tape en dus niet langer van de zogenaamde losse teststrips. Bij de aankoop krijg je er naast de glucosemeter ook een stel krachtige batterijen bij en een duidelijke handleiding.

Jammer genoeg zijn er tot op de dag van vandaag nog helemaal geen online beoordelingen bij dit product geplaatst. Daardoor is het voor ons behoorlijk lastig om jou verder advies te geven over deze glucosemeter.

 

Koop bij bol.com (€33)

 

 

 

 

On Call Chosen

 

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met de On Call glucosemeter. Deze is beschikbaar in maar liefst 2 verschillende kleuren waardoor je deze glucosemeter toch min of meer persoonlijk kunt maken. Het startpakket wordt aangeboden tegen een mooi en vooral betaalbaar prijskaartje.

Dit product maakt gebruik van de GOD-enzymtechnologie. Hierbij hoef je niet te vrezen voor tussenkomst van Icodextrin of andere schadelijke stoffen. De meegeleverde teststrips zijn bovendien helemaal afzonderlijk verpakt en hygiënisch. Het is een handig apparaat dat in amper 5 seconden een betrouwbare meting uitvoert.

Ook hier moeten we verder advies schuldig blijven wegens het gebrek aan online beoordelingen. Het is echter mogelijk dat het om een vrij nieuw product gaat. Het kan ook zijn dat sommige klanten het product al in huis gehaald hebben maar nog niet de tijd genomen hebben om een reactie te plaatsen.

 

Koop bij bol.com (€24.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status