fbpx

Beste gms oplader

Laatste update: 15.10.19

 

Gsm opladers test van 2019

 

 

Gsm opladers koopgids

 

De beste gsm opladers kunnen vandaag de dag echt wel niet meer ontbreken. De smartphones worden meer dan ooit gebruikt, en hoeven regelmatig te worden opgeladen. Toch is het een goed idee om verschillende opladers te bekijken en te vergelijken. Zo kun je zien op welk gebied ze van elkaar verschillen. Zo zullen er heel wat gsm opladers zijn die zich onderscheiden door hun voordelig prijskaartje, en bijgevolg tot de goedkope gsm opladers behoren. Verder zou je ook kunnen rekening houden met het nut, het type oplader en draadloos opladen . Het is bovendien ook een goede aanbeveling om eventuele promoties niet uit de weg te gaan. Je kunt altijd nog een leuke gsm oplader aanbieding tegenkomen.

 

 

Wat is een gsm oplader en het nut ervan

 

De meeste mensen onder ons zullen weten wat er met een gsm oplader nu precies bedoeld wordt. Eigenlijk spreekt de term of de benaming ook al voor zich. Het is een handig apparaatje waarmee je op een eenvoudige manier je smartphone kunt opladen. En dit vaak in een mum van tijd, afhankelijk van de kracht weliswaar van de oplader. Tegenwoordig is een gsm oplader ook bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. En dat heeft vooral te maken met de toenemende technologie.

Vroeger had niemand gehoord van een smartphone of mobiele telefoon. Vandaag de dag heeft bijna iedereen er echter wel één of meerdere. Bovendien staat de technologie niet stil, en blijft ze zichzelf continu verder ontwikkelen. Dat biedt meteen een verklaring waarom recente smartphones over meer opties en apps beschikken, in vergelijking met sommige verouderde modellen. Hoe meer opties een smartphone heeft, hoe sneller de batterij leeg raakt. En dus hoe sneller je een gsm oplader zult nodig hebben.

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden op het gebied van gsm opladers. Zo is er bijvoorbeeld niet alleen een verschil qua merk en prijs, maar ook qua kracht en snelheid. Uiteraard zal het niet verwonderen dat al deze factoren een invloed zullen uitoefenen op het prijskaartje. Neem daarom rustig de tijd om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. En maak vervolgens je keuze.

 

 

Welk budget hoef je te voorzien

 

Er zijn tegenwoordig al heel wat goedkope gsm opladers op de markt gebracht. Ideaal dus als je toch liever niet zoveel geld eraan spendeert, of wanneer je over een beperkt budget beschikt. Toch zul je merken dat bepaalde gsm opladers best wel een centje kosten. Uiteraard kies je helemaal zelf hoeveel geld je er wilt, maar vooral ook kunt aan spenderen. Bepaalde opties en kenmerken zullen het prijskaartje nu eenmaal gaan beïnvloeden.

Het kan misschien voor jou een hulpmiddel zijn om alvast even een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews. Daarin geven meerdere klanten hun mening over een bepaalde gsm oplader. Dit kan zowel positief alsook negatief zijn. Maar het kan je wel verder op weg helpen, indien je mocht twijfelen tussen 1 of meerdere apparaten. Verder is het ook altijd een goed idee om te letten op eventuele aanbiedingen. Het is altijd leuk om een koopje te kunnen doen.

 

 

Welk type oplader

 

Het lijkt misschien heel nutteloos, maar dat is het vast en zeker niet. Het is dan ook een goed idee om even stil te staan bij het type oplader alvorens je naar de winkel rent. Zo zullen heel wat personen bijvoorbeeld één enkele oplader gebruiken, om meerdere externe apparaten mee op te laden. Denk maar aan een smartphone, een tablet en een laptop. Toch is dat niet meteen een aanrader, aangezien deze externe apparaten over een ander voltage beschikken.

Zo zullen de meeste smartphones bijvoorbeeld over een veel lager voltage beschikken, in vergelijking met bijvoorbeeld een laptop. Dit wil dus zeggen dat, wanneer je dezelfde oplader wilt gebruiken voor beide toestellen, de snelheid van het opladen zal variëren. Indien je dus een oplader koopt, die specifiek bedoeld is om smartphones op te laden, dan zal dit bijzonder goed functioneren. Wanneer je met diezelfde gsm oplader ook je laptop wenst op te laden, dan zul je merken dat dit niet in een mum van tijd gebeurd is.

 

 

Powerbank en draadloos opladen

 

Tegenwoordig bestaat er ook de mogelijkheid om je smartphone draadloos op te laden. Dit gebeurt met behulp van een degelijke powerbank, en is best wel handig. Een powerbank is namelijk een volledig draadloos apparaat, waarmee je je smartphone kunt opladen. Zo hoef je dus niet in de buurt van een stopcontact te blijven, waardoor je dus ook veel meer bewegingsvrijheid krijgt. Bovendien kan dit best wel handig zijn, wanneer je vaak onderweg bent of op reis gaat.

 

 

Gsm oplader Reviews – Top 5

 

 

Tegenwoordig zijn de gsm toestellen sterk geëvolueerd en beschikken ze over steeds meer apps en opties. Deze apps en opties vragen om een groter energieverbruik. Daardoor zul je dus regelmatig de batterij van je gsm moeten opladen. We hebben hieronder een top 5 samengesteld waarin we 5 uitstekende gsm opladers bespreken. De selectie kwam tot stand door rekening te houden met de verschillende online reviews, de gebruikerservaring en het advies dat door klanten werd gegeven. Neem je tijd om er de voor jou beste gsm oplader uit te kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Samsung 32595002

 

Met deze gsm oplader van het bekende merk Samsung haal je niet alleen een degelijk apparaat in huis maar bovendien ook meteen een gsm oplader aanbieding.

Deze universele gsm oplader van Samsung is voorzien van een krachtige AC batterij die je eenvoudig en snel kunt opladen. Bij de aankoop van dit product krijg je er niet alleen een datakabel maar ook een USB kabel bij. Het apparaat beschikt over een 5 Volt uitgangsspanning en is beschikbaar in 2 neutrale kleuren.

Ondanks de voordelige prijs in vergelijking met sommige andere gsm opladers, vindt een kleine minderheid van de gebruikers het prijskaartje toch te hoog. De meeste klanten echter zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€11.49)

 

 

 

 

Trust Urban Primo Powerbank

 

In de categorie van de goedkope gsm opladers zul je niet meteen dit model van het bekende merk Trust terugvinden. Toch heeft het apparaat heel wat online reviews gekregen waarvan de overgrote meerderheid duidelijk positief is.

De batterij van deze draagbare gsm oplader heeft een capaciteit van maar liefst 20.000 mAh. Deze powerbank is voorzien van 2 aansluitingen en is ideaal om je smartphone of tablet probleemloos mee op te laden. Bij de aankoop krijg je er meteen ook twee extra USB-kabels bij. Het toestel zal je bovendien ook extra informatie geven omtrent de accustatus.

Ondanks de hoge prijs moeten we vaststellen dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijke tevreden is over dit product. Het is voorzien van een uitstekende kwaliteit en is bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

 

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

Belkin powerbank met kabel

 

Dankzij deze draagbare powerbank van het bekende merk Belkin zul jij onderweg nooit meer zonder stroom komen te zitten. Dit handige apparaatje is uitgerust met een krachtige batterijcapaciteit van maar liefst 10.000 mAh. Met deze capaciteit kun je gelijk welke smartphone of tablet tot wel 3 keer toe helemaal gaan opladen.

De roze kleur van het apparaat maakt het vooral voor meisjes en vrouwen heel aantrekkelijk. Verder kun je er ook hoofdtelefoons, smartwatches en nog zoveel meer, mee van stroom voorzien. Het is zelfs mogelijk om tot 2 externe apparaten tegelijkertijd op te laden.

Het is belangrijk om er rekening te houden dat het toestel best wel zwaar weegt en niet zo comfortabel is om mee te nemen. De kwaliteit is echter uitstekend net zoals ook de gebruiksvriendelijkheid. En dit wordt door de meeste kopers enorm gewaardeerd.

 

Koop bij bol.com (€36.99)

 

 

 

 

Dashview V7 Powerbank Qualcomm

 

De gsm oplader van Dashview is een krachtig apparaat dat over een grote batterijcapaciteit van wel 13.000 mAh beschikt. Het beschikt over 2 aansluitingen waardoor het mogelijk is om tot 2 externe apparaten tegelijk te gaan opladen.

Het apparaat is beschikbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren waardoor je de gsm oplader toch iets persoonlijker kunt maken. Het is niet alleen ideaal om je tablet en smartphone op te laden maar je kunt er ook je camera en zelfs je navigatiesysteem probleemloos van stroom gaan voorzien.

Sommige kopers vinden dat de powerbank toch best wel zwaar weegt. Anderen vinden het dan weer jammer dat er bij de aankoop geen opbergtasje of beschermhoesje bij zat. Toch is de meerderheid overtuigd van de kwaliteit en correcte prijs. Neem dus een kijkje en oordeel dan vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€53)

 

 

 

 

A-Solar Xtorm Freedom XW202

 

In vergelijking met sommige andere gsm opladers uit deze lijst, zul je positief verrast zijn door de prijs van dit model. Deze A-Solar gsm oplader is afkomstig van het bekende merk Xtorm en is niet meteen één van de duurste apparaten.

Het is een draadloze oplader die ervoor zorgt dat je smartphone of tablet in een mum van tijd terug van stroom voorzien is. Het enige dat je hierbij hoeft te doen is bijvoorbeeld je smartphone op deze draadloze gsm oplader te plaatsen. De ronde kunstleren oplader is voorzien van een matte afwerking zodat de smartphone niet van de oplader zou kunnen glijden.

Het is jammer dat het apparaat niet over een eigen stroomadapter beschikt. Toch is de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van dit toestel.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status