Beste golftrolley

Laatste update: 01.06.20

 

Golftrolleys test van 2020

 

Als je vaak gaat golfen dan is het uiteraard een aanrader om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Een golftrolley kan dan zeker en vast een goede aanrader zijn omdat je er je hele uitrusting in kunt verplaatsen en veilig kunt bewaren. Omdat wij echt wel willen dat jij met de beste golftrolley naar huis kunt gaan, hebben wij een onderzoek gedaan. We hebben hierbij rekening gehouden met verschillende elementen zoals de vele online reviews en het advies van de klanten. Daaruit is gebleken dat je met de Cougar Cruiser TW4 echt een heel degelijke golftrolley aankoopt. Bovendien is dit product heel gemakkelijk in elkaar te zetten en terug uit elkaar te halen. Ook de Cougar Cruiser TW1 is een echte aanrader. Net zoals het voorgaande toestel is ook hier het frame uit stevig en duurzaam aluminium vervaardigd. Je zult dus merken dat het relatief weinig weegt en het daardoor gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Golftrolleys koopgids

 

Met behulp van één van de beste golftrolleys kun jij vanaf nu al je golfspullen veilig en gemakkelijk opbergen. Je zult meteen opmerken dat er heel wat mogelijkheden zijn qua prijs en soort trolley . Dit kan de keuze enkel maar moeilijker maken. Het is verder ook aan te raden om rekening te houden met de voordelen ervan wanneer je de modellen gaat vergelijken. Regelmatig vinden er ook promoties plaatst en dan is het altijd mogelijk om een golftrolley aanbieding te spotten.

De voordelen van een golftrolley

 

Wanneer je vaak gaat golfen dan zul je al vaak eens stilgestaan hebben bij de zware rugzak die je de hele tijd hoeft mee te slepen. Als je jong bent en een goede fysiek hebt dan kan dit in principe geen probleem vormen. Iets oudere mensen kunnen het wel iets lastiger krijgen als ze meer dan 9 holes hoeven af te lopen. In dat geval kun je de rugzak eventueel vervangen door een degelijke golftrolley. Je kunt er al je spullen veilig en gemakkelijk in opbergen en je hoeft dus helemaal niet meer te sleuren met die zware spullen.

Ook hier kun je heel wat variatie opmerken in de verschillende soorten golftrolleys. Zo kunnen er verschillende designs en ontwerpen gebruikt worden. Je kunt kiezen voor een manuele variant of een elektrisch model. Uiteraard zul je dit meteen ook we merken in de prijs van het product. Je kiest helemaal zelf het bedrag dat je er wilt en kunt aan spenderen. Zo kun je zeker en vast heel wat goedkope golftrolleys spotten net zoals er ook heel wat dure modellen op de markt gebracht zijn.

 

 

Het budget van een degelijke golftrolley

 

Het is absoluut niet moeilijk om een goedkope golftrolley op de kop te tikken. Zo kun je al een heel degelijk en kwalitatief goed model vinden voor slechts 55 euro. Anderzijds zul je ook vlug de golftrolleys spotten die heel wat duurder zijn en zelfs richting de 230 euro gaan. Uiteraard spreekt het voor zich dat je zo duur kunt gaan als je zelf wilt. Het kan daarom een goed idee zijn om voor jezelf een bedrag te bepalen dat je maximaal wilt en kunt uitgeven.

Als je van plan bent om heel regelmatig of zelfs bijna dagelijks te golfen dan raden wij jou aan om misschien een iets grotere trolley en dus duurder model uit te zoeken. Als het enkel voor sporadisch gebruik is dan is dit uiteraard helemaal niet nodig. Je kunt verder ook eens een kijkje nemen in de verschillende reacties die kopers gepost hebben. Daaruit kun je vaak heel wat handige tips en extra informatie halen. Wij raden ook altijd aan om de aanbiedingen in de gaten te houden. Je weet nooit of een dure golftrolley plots in promotie komt en je die dus aan een voordelig tarief kunt bekomen.

 

 

Manuele golftrolley

 

De meeste modellen die je zult waarnemen zijn allemaal handmatige golftrolleys. Deze handmatige modellen kun je dan nog eens onderverdelen in 2 verschillende subcategorieën. Zo heb je de golftrolleys die bestaan uit 2 wielen en de exemplaren die bestaan uit 3 wielen. De golftrolleys die voorzien zijn van 2 wielen zijn vaak iets goedkoper dan de 3-wiel golftrolleys. Toch doen ze precies wat je ervan verwacht en kun je ze dus perfect gebruiken. Houd er wel rekening mee dat het iets moeilijker te besturen is en te draaien in dan bijvoorbeeld een golftrolley met 3 wielen.

De golftrolleys die voorzien zijn van 3 wielen die zijn meestal iets duurder maar ook wel steviger en veel sterker in vergelijking met de modellen op 2 wielen. Bovendien kun je ze ook veel gemakkelijker draaien en zijn ze heel erg wendbaar. Afhankelijk van het model kun je gaan voor een vast voorwiel of een zwenkwiel. Uiteraard is een zwenkwiel iets gemakkelijker wendbaar maar ook duurder. Bovendien heb je net iets minder kracht nodig dan een 2-wiel golftrolley. Dit komt doordat je het model met 3 wielen gewoon voor je uit kunt duwen.

De elektrische golftrolley

 

Naast de manuele varianten heb je tegenwoordig ook heel wat elektrische golftrolleys ter beschikking. Het zal natuurlijk niet verwonderen dat deze modellen ook net iets duurder zijn. Het is dus een aanbeveling om zoveel mogelijk modellen te bekijken en zo zul je zeker wel één of andere aanbieding tegenkomen.

De elektrische golftrolleys werken op basis van een accu. Het is dus logisch dat deze modellen nog net iets minder kracht eisen in vergelijking met de manuele trolleys. Het enige dat je eigenlijk hoeft de toen is de richting aanduiden. Vervolgens doet de golftrolley de rest voor jou. Als jonge persoon is het misschien niet echt aan te raden maar voor iets oudere personen kan dit echt een goede aanrader zijn.

 

 

Golftrolley Reviews – Top 5

 

 

Als fervente golfer heb je bepaalde producten nodig om je favoriete sport te kunnen beoefenen. Naast een golfclub is natuurlijk ook een golftrolley nodig om je golfset in mee te nemen. Zo hoef je de golfclubs niet te dragen maar kun je ze allemaal eenvoudig in de trolley bewaren die je kunt verplaatsen dankzij de wieltjes. We hebben een top vijf samengesteld op basis van prijs en kwaliteit. Kies zelf de beste golftrolley die bij jouw golfclubs past.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Cougar Cruiser TW4

 

Deze golftrolley beschikt over 3 wielen en het frame is gemaakt van aluminium. Het product beschikt over een houder om je scorekaart in te bewaren en is ook voorzien van een balhouder. Het voorwiel heeft een diameter van 8 inch en kun je eenvoudig wegnemen. De achterwielen hebben een diameter van 9,5 inch. Je kunt de trolley makkelijk samenvouwen om het op te bergen.

De twee reviews die bij dit product zijn geplaatst zijn uitsluitend positief. De trolley is eenvoudig om uit elkaar te halen en om in elkaar te zetten. Dankzij het lichte gewicht kun je het karretje makkelijk verplaatsen en het formaat is ideaal om het product in de auto mee te nemen.

Je beschikt over genoeg plaats om ballen te bewaren en er zit ook een rem op om de trolley vast te zetten op een helling. Als je deze golftrolley aanbieding koopt dan heb je geen andere accessoires meer nodig zoals een aparte balhouder.

Als je zelf vaak gaat golfen en hier en daar een wedstrijdje mee pikt, dan is het belangrijk om van een volledige golf uitrusting voorzien te zijn. Deze golftrolley is afkomstig van het bekende merk Cougar. Voor deze kopers is het bovendien ook het beste merk.

Voordelen
Materiaal:

deze golftrolley is voor het grootste gedeelte uit stevig en duurzaam aluminium gemaakt. Aluminium weegt bovendien ook bijzonder weinig waardoor het gemakkelijker te verplaatsen is.

Comfort:

de golftrolley is voorzien van 3 handige transportwieltjes. Dit maakt het verplaatsen van de golftrolley een pak eenvoudiger. Verder is er ook een uitschuifbaar handvat om het comfort te verhogen.

Handig in gebruik:

de trolley is ook uitgerust met een handige balhouder. Verder is er ook een houder voorzien waar je eventueel je scorekaart in kunt plaatsen. Na gebruik kun je de golftrolley gewoon weer dichtvouwen. Op die manier bespaar je heel wat ruimte tijdens het opbergen.

Nadelen

De kopers blijken helemaal overtuigd te zijn van de kwaliteiten en de prijs van deze golftrolley. Voor hen zijn er geen minpuntjes aan te vinden. Bovendien maakt dit het voor ons extra moeilijk om eventuele struikelblokken op tijd te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Cougar Cruiser TW1

 

De TW1 is een oudere versie van de TW4 en beschikt over slechts twee wielen. Voor de rest zijn de kenmerken van dit product hetzelfde als van de TW4. Het frame is gemaakt van aluminium en de trolley beschikt over een houder voor de scorekaart en de golfballen. Bovendien behoort dit product tot de categorie van goedkope golftrolleys.

De kopers die momenteel een beoordeling hebben geschreven over dit product zijn lovend over de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De trolley is compact en licht van gewicht zodat je het makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Het beschikt over genoeg ruimte om je golfgerief in te zetten en je kunt zelfs een scorekaartje vastklikken en ballen opbergen. Deze golftrolley is heel handig in gebruik en bovendien ook heel goedkoop.

Als je nog maar net met de golfsport begonnen bent, dan is het niet meer dan logisch dat je nog niet zoveel geld wenst uit te geven aan degelijke materialen. In dat geval kan deze golftrolley misschien wel iets voor jou zijn. Net zoals het voorgaande product is ook deze trolley afkomstig van één van de populairste merken Cougar.

Voordelen
Budget:

in vergelijking met de andere 4 golftrolleys beschikt dit model wel degelijk over de laagste prijs. Ideaal voor de beginnende golfer of gewoon wanneer je niet zoveel geld wenst te spenderen aan een degelijke toestel.

Materiaal:

net zoals het voorgaande product is ook het frame van deze golftrolley helemaal uit duurzaam maar licht aluminium gemaakt.

Gebruiksgemak:

de 2 transportwielen maken het gemakkelijker om de golftrolley te verplaatsen. Verder is er ook een opbergvakje voorzien voor je scorekaart en je golfballen.

Nadelen
Formaat:

de kopers zijn allemaal bijzonder tevreden over dit product. Toch is het belangrijk om te weten dat deze golftrolley iets beperkter is in formaat en daardoor echt voor de beginnende golfer ideaal is.

Koop bij bol.com (€59.35)

 

 

 

 

Clicgear Trolley 3.5

 

Deze golftrolley ligt meteen in een hogere prijsklasse. Het product kun je compact opvouwen en het heeft een licht gewicht dankzij het frame dat gemaakt is van aluminium. De trolley is voorzien van een opbergvak waar je een golfbal kunt in bewaren.

Het product is beschikbaar in verschillende kleuren en is uitgerust met een houder voor een paraplu. Zo ben je ook voorbereid op een regenvlaag. Verder beschikt de trolley nog over een drinkbekerhouder en een handremsysteem.

Het advies van de koper die een review heeft geschreven is positief. De koper is verbaasd dat je de trolley zo klein kunt opvouwen en vindt ook dat het terug makkelijk op te zetten is. Het design valt in de smaak en de topkwaliteit is de hoge prijs zeker waard.

Indien je deze golftrolley van Clicgear wilt aankopen dan zul je toch rekening moeten houden met iets meer budget. Toch lijkt de koper geen problemen te maken van de hoge prijs. Het lijkt ons in elk geval een goed idee om even de voordelen en de nadelen tegenover elkaar af te wegen. Op die manier kun je een beter idee krijgen van de kwaliteiten van het product.

Voordelen
Formaat:

het is een bijzonder grote golftrolley die met gemak al je spulletjes kan transporteren. Toch is het mogelijk om de trolley na gebruik vrij compact op te vouwen. Zo bespaar je minder plaats tijdens het opbergen.

Design:

deze golftrolley kun je in meerdere verschillende kleuren bekomen waaruit je zelf kunt kiezen.

Handig in gebruik:

er is een parapluhouder voorzien net zoals ook een opbergvakje om eventueel golfballen in te bewaren.

Nadelen
Budget:

ondanks het feit dat koper helemaal overtuigd is van de kwaliteit en de prijs van het product, vermoeden wij dat het hoge prijskaartje wel eens een probleem zou kunnen zijn voor sommigen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

FastFold 360

 

Deze golftrolley van FastFold beschikt over 3 wielen waarvan je het voorwiel 360º kunt draaien. Je kunt deze trolley eenvoudig inklappen met één beweging zodat je het product makkelijk kunt meenemen. Het lichte gewicht van het aluminium frame is ook een pluspunt van het product.

De trolley beschikt over een handrem en het handvat is voorzien van een rubberen grip voor meer comfort. Dankzij de kogellagers op de wielen kun je het karretje makkelijker rollen. De trolley is verder nog uitgerust met een houder voor een drinkbeker en een houder voor een scorekaart.

Dit product is momenteel nog niet beoordeeld geweest door andere kopers. Je kunt als eerste een review schrijven over deze trolley om andere kopers te helpen met je advies.

Ook met de Fast Fold golftrolley mag je zeker zijn van een degelijk toestel. Het is niet meteen het goedkoopste maar ook zeker niet de duurste trolley uit onze lijst. De zwart/zilveren kleur laat de trolley er meteen ook heel elegant en stoer uitzien. Ideaal wanneer jij vaak een wedstrijdje golfen hebt.

Voordelen
Transport:

deze golftrolley is uitgerust met 3 handige transportwieltjes. Bovendien kun je het voorste wiel ook nog eens 360 graden draaien.

Comfort:

het is mogelijk om de trolley na gebruik helemaal in elkaar te klappen. Er is een rubberen grip voorzien op de handgreep. Verder zijn de wielen uitgerust met kogellagers om de grip en het comfort te verbeteren.

Veiligheid:

er is ook een handrem voorzien waarmee je de trolley kunt vast zetten. Zo hoef je niet te vrezen dat de trolley plots weg rolt.

Nadelen
Prijskaartje:

we vermoeden dat de hogere prijs misschien voor sommige gebruikers wel als een nadeel kan worden beschouwd.

Koop bij bol.com (€195)

 

 

 

 

Big Smile Lithium

 

Net als bij de andere golftrolleys is het frame van dit product gemaakt van aluminium waardoor het zeer licht van gewicht is. Het is een elektrische golftrolley die van stroom wordt voorzien door een Lithium accu.

Je kunt de snelheid van het toestel instellen op 7 verschillende standen en het apparaat beschikt ook over een afstandsfunctie voor 10, 20 en 30 meter. Je geniet van een garantieduur van 1 jaar op de trolley. Je kunt het product eenvoudig opvouwen zodat het makkelijk is om het te transporteren.

Er zijn tot nu toe nog geen beoordelingen geschreven over dit artikel. Wegens een gebrek aan reviews kunnen wij je geen advies geven over deze golftrolley.

Indien je niet alleen op zoek bent naar een degelijke golftrolley maar ook naar een echte blikvanger dan loont het zeker de moeite om dit apparaat van BIG SMILE GOLF eens te bekijken. De golftrolley heeft een overwegend zwarte kleur maar is afgewerkt met hier en daar een rood accent.

Voordelen
Frame:

ook hier merken we dat het frame uit aluminium gemaakt is. Daardoor voelt het licht aan en is het handig om het te verplaatsen.

Handig in gebruik:

het gaat hier om een elektrische trolley. Deze wordt op een eenvoudige manier van stroom voorzien door gebruik te maken van een sterke Lithium accu.

Nadelen
Geen gebruikerservaring:

vanwege het gebrek aan online reviews kunnen wij jou jammer genoeg geen verder advies geven omtrent de gebruikerservaring.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status