fbpx

Beste haardroger

Laatste update: 15.10.19

 

Haardrogers test van 2019

 

Een aantal toestellen zijn zo goed als onmisbaar geworden in de badkamer. Een haardroger hoort daar als vrouw dan ook zeker bij. Een haardroger zal in de eerste plaats je haar gaan drogen maar er zijn ook exemplaren die je haar in model zullen brengen. Alvorens je dan ook een haardroger toestel aankoopt, kun je misschien eerst even onze koopgids hieromtrent lezen. Je kunt ook gewoon doorklikken naar de top 3 die wij hebben geselecteerd op basis van bepaalde factoren zoals de online reviews. De BaByliss Ipro 2200 6614E is een voorbeeld van zo een topproduct. Het beschikt over een bijzonder krachtige AC motor waardoor je haar tot wel 25% sneller droogt. Je kunt ook naar huis gaan et het VidaXL 110052 toestel. Dit is eigenlijk meer een soort van droogkap dat je ook vaak zult zien in een kapperszaak en dat helemaal in hoogte te verstellen is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Haardrogers koopgids

 

Als jij van een verzorgd kapsel en uiterlijk houdt, dan zou je wel een haardroger in huis moeten hebben. Voordat je een haardroger koopt, is het wel een aanbeveling om te letten op enkele eigenschappen van het product. Op zo een manier kun je kiezen uit de beste haardrogers en wie weet vind je met een beetje geluk ook een haardroger aanbieding. Wie houdt nu niet van leuke aanbiedingen?

Type haardroger

 

Het is belangrijk dat je vooraf weet welke soort haardroger jij graag zou willen hebben. Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van het doel waarvoor jij het wilt gebruiken. Er zijn verschillende soorten haardrogers te verkrijgen en natuurlijk moet je die met elkaar vergelijken.

Voor de mensen die van plan zijn om een haarsalon te openen, dan zou een staande haardroger wel goed van te pas zijn samen met een geavanceerde hand haardroger. Met de staande haardroger kan je lekker onder de kap zitten, terwijl je geniet van een heerlijke koffie. Ben jij iemand die een haardroger nodig heeft om het haar gelijk te stijlen na het drogen, dan is een haardroger met een diffuser wel een goede optie. Als het apparaat ook nog een cool shot functie heeft, waarmee jij het haar kunt fixeren, dan heb je wel met 1 apparaat alles bij de hand.

Wil je gewoon een haardroger hebben die je thuis kunt gebruiken om het haar droog te blazen, dan zou je kunnen kiezen voor een eenvoudige hand haardroger of een droogkap. Meestal behoren de laatstgenoemde tot de goedkope haardrogers.

 

 

De kracht van de motor

 

Om snelle en succesvolle resultaten te bereiken met jouw haardroger, is het ook van belang om te letten op de kracht van de motor. Een krachtige motor zal misschien ook meer lawaai maken, in vergelijking met een kleine motor, maar je kunt wel sneller jouw haar drogen. Het voltage van het apparaat kan een indicatie geven van hoeveel kracht de motor heeft. Hoe hoger het voltage is, hoe meer hitte zo een apparaat kan produceren. Dat betekent dus dat jij jouw haar sneller kunt drogen.

Dat kan heel erg handig zijn, want je wint er tijd en moeite mee. Voor veel vrouwen met lang en dik haar is het vooral een goede uitkomst, als zij hun haar op een snelle manier willen drogen. In de meeste gevallen kun je ook zelf bepalen hoe krachtig het apparaat moet blazen, door te kiezen uit de verschillende standen van de haardroger.

Het gewicht van het apparaat

 

Als jij van plan bent om een staande haardroger te kopen, dan is het misschien handig dat je kiest voor een apparaat dat niet te zwaar is, zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo een apparaat op wielen is natuurlijk een heel goede uitkomst. Wil jij een hand haardroger kopen, dan moet je zeker ook letten op het gewicht van het product. Afhankelijk van het type en de lengte van het haar, kan het enkele minuten duren voordat het haar droog is. Als jij het haar ook gelijk wilt stijlen, dan kan het nog langer duren.

Houdt er dus rekening mee, dat je de haardroger al die tijd in jouw hand moet vasthouden. Met een haardroger die te zwaar is, zullen je handen en armen snel vermoeid raken en bereik je misschien toch niet het gewenste resultaat. Dus als jij een haardroger gaat kopen, let dus ook op het gewicht ervan. Vooral als jij van plan bent om het de hele dag te gebruiken in jouw salon. In dat geval wil je wel een hand haardroger die comfortabel aanvoelt en licht van gewicht is.

De lengte van het snoer

Een andere belangrijke eigenschap van een haardroger, die men vaak over het hoofd ziet, is de lengte van het snoer. Stel je nou eens voor dat jij je haar graag voor de spiegel van de doucheruimte wilt drogen of stijlen en de lengte van het snoer van jouw haardroger is daar te kort voor, dan zul je een andere oplossing moeten bedenken door bijvoorbeeld gebruik te gaan maken van een verlengsnoer.

Dit kan soms wel onhandig zijn. Het kan ook zo zijn dat je het apparaat wel in het stopcontact krijgt, maar niet flexibel kunt bewegen omdat het snoer nog net lang genoeg is. Het is erg belangrijk dat je een haardroger flexibel kunt gebruiken om alle delen van het haar op het hoofd te kunnen drogen. Heel erg handig is ook wanneer er een ophangoogje aan het snoer is vastgemaakt, zodat je het apparaat gemakkelijk kunt ophangen.

 

 

Haardroger Reviews – Top 5

 

 

Elke vrouw zou een haardroger in huis moeten hebben. Hiermee droog jij je haar niet alleen snel, maar zorg je ook voor een mooi en verzorgd uiterlijk. Je kunt zelf verbluffende salon resultaten thuis bereiken. Kies daarom afhankelijk van jouw haartype de beste haardroger voor jezelf uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

BaByliss Ipro 2200 6614E

 

De BaByliss ipro 2200 6614E heeft een sterke AC motor, dat ervoor zorgt dat je haar 25% sneller droogt en 2x sneller in model zit. Met deze motor kun je zelfs dik en stug haar binnen een korte tijd drogen.

Dit apparaat heeft een vermogen van 2200 watt en het heeft een luchtsnelheid van 120 km/uur. Door de hoge luchtstoot, droogt je haar sneller en beter.

Om het gemak te vergroten, voor wanneer je deze haardroger gebruikt, is er een lang snoer van 2,7 meter aan dit product bevestigd.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig om te gebruiken.

Het is een krachtige haardroger dat het haar snel droogt. Je krijgt hetzelfde resultaat als in een kapsalon. Sommige kopers vinden dat dit product lastig in gebruik is. Het is groot en zwaar, waardoor je het moeilijk kunt gebruiken. Daarnaast maakt het ook nog lawaai.

BaByliss is gekend als één van de beste merken op het vlak van haarverzorging. Deze haardroger zorgt voor een snelle droging van je haar dankzij het hoge vermogen en de hoge luchtsnelheid van het apparaat.

Voordelen
Krachtige motor:

dankzij deze motor haalt de luchtstroom een snelheid van 125 km per uur. Je kunt je haar dus heel snel drogen of stylen.

Coolshot functie:

deze functie gebruikt een koude luchtstroom om je haarschubben na het drogen terug te sluiten. Dit zorgt voor mooi en glanzend haar en voor een betere fixatie van je styling.

Ionengenerator:

de ionen die geproduceerd worden neutraliseren de statische lading in je haar. Bovendien worden dankzij de ionen ook de effecten van verzorgingsproducten versterkt.

Snoer:

het snoer van het toestel heeft een lengte van 2,7 meter zodat je over meer bewegingsvrijheid beschikt.

Nadelen
Accessoires:

er worden enkel twee blaasmonden meegeleverd, voor sommige kopers is dat te weinig.

Koop bij bol.com (€46.99)

 

 

 

 

VidaXL 110052

 

De vidaXL – 110052 is een droogkap dat je in je salon zou kunnen gebruiken, maar het is ook geschikt om gewoon thuis te gebruiken. Dit product is in hoogte verstelbaar, zodat je kunt kiezen om eronder te staan of te zitten.

Het heeft wieltjes wat dit product gemakkelijk verplaatsbaar maakt. Na het gebruiken kun je het dus netjes in een hoekje opschuiven.

Daarnaast heeft het een ingebouwde timer en kun je kiezen uit programma’s tussen 1 en 60 minuten voor het drogen van haar.

Dit product behoort gezien de prijs niet tot de categorie van goedkope haardrogers, maar het blijkt wel de prijs waard te zijn. Er zijn tot nu toe nog geen negatieve beoordelingen geplaatst voor dit product.

De kopers zijn tevreden ermee, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Voor deze kopers is het dus een top product.

Dit product van vidaXL is een droogkap die je makkelijk thuis kunt gebruiken. Je kunt het apparaat in de hoogte verstellen en eenvoudig verplaatsen. Gebruik de timer om zelf te beslissen hoe lang je onder de kap wilt zitten.

Voordelen
Timer:

het apparaat beschikt over een timer die je zelf kunt instellen. Je kunt kiezen tussen programma’s vanaf 1 minuut tot maximaal 60 minuten.

Instelbare temperatuur:

naast de tijd kun je ook zelf de temperatuur van het toestel instellen tot een maximale waarde van 70º.

Gebruiksgemak:

je kunt het apparaat in de hoogte verstellen om het aan te passen aan de lengte van de persoon die het zal gebruiken. Bovendien is het product voorzien van wieltjes aan de onderkant om het makkelijk te verrijden.

Nadelen
Formaat:

door het grote formaat kun je deze droger niet meenemen op verplaatsing, en vooral niet op reis. Het is dus enkel geschikt om thuis te gebruiken.

Koop bij bol.com (€119.95)

 

 

 

 

Braun Satin Hair 5 HD585

 

De Braun Satin Hair 5 PowerPerfection HD585 is een haardroger met diffuser en heeft een krachtige motor met een vermogen van 2500 watt. Met deze droger hoef je niet zoveel tijd te verliezen om je haar te drogen.

Dit apparaat heeft een infrarood verwarmingssysteem waardoor het snel en efficiënt je haar droogt. Hoewel dit product een krachtige motor heeft, is het licht en ergonomisch ontworpen.

Verder heeft dit apparaat Iontech technology, wat ervoor zorgt dat het haar minder pluisjes heeft en dat de glans van het haar hersteld wordt. Handig van dit product is dat het een ophangoog heeft zodat je het gemakkelijk kunt ophangen of opbergen.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het haar droogt snel en dit product is van goede kwaliteit. Het is zeker een voordelige koop, want het voldoet aan de verwachtingen. Enkele kopers vinden de prijs te hoog en ervaren dat lang haar vast zit aan dit product.

Deze krachtige haardroger heeft een licht gewicht zodat het makkelijk in gebruik is. Het infrarode systeem zorgt voor een snelle droging van je haar terwijl de glans blijft behouden. Je kunt het bovendien makkelijk ophangen.

Voordelen
Ergonomisch ontwerp:

dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is deze haardroger eenvoudig om te hanteren. Bovendien combineert het een groot luchtvolume met een uitstekende droogtemperatuur.

Ionische technologie:

deze technologie zorgt voor minder pluizen en gaat het statische effect tegen. Bovendien herstelt het de glans van je haar.

Standen:

je kunt kiezen uit 3 verschillende warmtestanden en twee luchtstroomstanden. Het verwarmingssysteem werkt via infrarood en met de Coolshot functie kun je het haar makkelijker stylen na het drogen.

Nadelen
Accessoires:

je krijgt geen extra opzetstukken bij deze haardroger, deze zul je zelf nog moeten bijkopen of kiezen voor een model met opzetstukken.

Koop bij bol.com (€34.99)

 

 

 

 

Carmen HD-600 Handy Hood

 

Met de Carmen HD-600 Handy Hood droogkap kun je je haar op een aparte manier drogen. Het is net alsof je onder een droogkap zit, maar toch anders.

In elk geval zorgt dit apparaat ervoor dat jij je haar op een comfortabele manier kunt drogen. Je kunt deze droogkap gebruiken met of zonder haarrollers.

Dit product is voor elke haartype bestemd. Het heeft 2 warmtestanden en een koude stand. Met de instelbare riem kun je dit product goed bevestigen aan je hoofd en biedt het het juiste draagcomfort.

Als je de reviews leest, dan merk je dat de meeste kopers tevreden zijn met dit product. Het droogt het haar goed en snel. Zelfs sneller dan als je onder een droogkap zou zitten.

Deze kopers geven dus positief advies voor dit product. Voor andere kopers heeft dit product een matige kwaliteit en het is kwetsbaar. Daarnaast heeft het ook een hoge prijs.

Deze droogkap is bestemd voor alle soorten haar en beschikt over twee warmtestanden. Bovendien kun je ook kiezen voor een koude stand. Het product is makkelijk te bevestigen via de riem en kun je eenvoudig meenemen naar een andere locatie.

Voordelen
Standen:

de droogkap beschikt over twee warmtestanden maar je kunt ook kiezen voor een koudestand om je haar te drogen. Daardoor is dit product geschikt voor alle haartypes.

Gebruiksgemak:

je kunt deze droogkap gemakkelijk thuis gebruiken, zelfs met krulspelden in je haar is het geschikt.

Gewicht:

dit product is licht van gewicht waardoor je het eenvoudig kunt dragen om je haar te drogen zonder last op je schouders of rug te ervaren.

Nadelen
Snoer:

het snoer is te kort waardoor je al vlug een verlengkabel nodig hebt indien je iets anders wilt doen terwijl je haar aan het drogen is.

Droogtijd:

het duurt te lang eer je haar volledig droog is. Sommige kopers hadden zelfs last van statisch haar na gebruik.

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

Philips ThermoProtect HP8230/00

 

De Philips ThermoProtect HP8230/00 heeft een krachtige motor van 2100 watt en hiermee heb je veel opties.

Je kunt kiezen uit verschillende snelheids- en temperatuurinstellingen om je haar te drogen of je kunt ook kiezen voor de optie thermo protect waarbij jij je haar snel kunt drogen met een verzorgende temperatuur.

Dit apparaat heeft ook de optie voor cool-shot waarbij er een koele luchtstroom blaast zodat jij je haar na het föhnen kunt fixeren.

Verder heeft het een platte styling blaasmond waarmee je perfecte styling resultaten en mooi glanzend haar kunt hebben. Handig van dit apparaat is dat het een ophanghaak heeft, zodat je het gemakkelijk ergens kunt ophangen of opbergen.

Gezien de prijs lijkt dit wel een haardroger aanbieding. De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig om te gebruiken. Sommige gebruikers vinden dit apparaat te groot en lastig om te gebruiken.

De ThermoProtect is momenteel de populairste haardroger. Het product heeft ook de laagste prijs vergeleken met de andere apparaten. Je kunt kiezen uit verschillende instellingen en zelfs een koele luchtstroom gebruiken.

Voordelen
Standen:

je kunt uit 6 verschillende standen kiezen om de temperatuur en de luchtsnelheid in te stellen. Zo is het mogelijk om elk type haar optimaal te drogen en te stylen.

Ionenconditioner:

deze optie voorkomt pluizen en herstelt de natuurlijke glans van het haar. Bovendien neutraliseren de ionen de statische elektriciteit.

Gebruiksgemak:

je kunt het apparaat eenvoudig ophangen via het ophangoog en dankzij het snoer van 1,8 meter beschik je over ruime bewegingsvrijheid.

Nadelen
Kabel:

het snoer is voor sommige kopers nog aan de korte kant en had gerust wat langer mogen zijn.

Koop bij bol.com (€32.99)

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status