Beste hamsterkooi

 

Hamsterkooien test van 2019

 

 

Als je één of meerdere hamsters in huis hebt dan is het belangrijk dat je hen een goede en meteen ook de beste hamsterkooi koopt. Daardoor hebben ze een plekje voor zichzelf waar ze kunnen eten, drinken, slapen en spelen. Bekijk daarom eens rustig de 5 opties die wij voor jou geselecteerd hebben. De topproducten zijn in de selectie opgenomen na een grondig onderzoek waarbij we rekening hielden met de vele online reviews en het advies van de klanten. Misschien zit er wel een hamsterkooi aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Ferplast Krolik 140 Plus

 

Deze handige hamsterkooi uit hout van het bekende merk Ferplast zul je zeker niet tussen de goedkope hamsterkooien terugvinden. De prijs is net een tikkeltje hoger in vergelijking met sommige andere kooien. Toch lijken de kopers daar helemaal geen probleem van te maken.

De kooi meet 142 x 60 x 50 cm en is daardoor geschikt voor 2 of 3 kleine hamsters. Uiteraard kun je het ook gebruiken voor andere knaagdieren zoals een dwergkonijntje. De kooi beschikt over een open dak en een afneembaar deksel. Dit maakt het onderhoud iets eenvoudiger.

Voor één enkele koper is de kwaliteit van de hamsterkooi niet volledig wat ervan verwacht werd. De meerderheid van de gebruikers is echter helemaal overtuigd van de uitstekende kwaliteit en het leuke design van deze hamsterkooi.

 

Koop bij bol.com (€110)

 

 

 

 

Beeztees Galaxy Creme

 

In vergelijking met het voorgaande product zou deze hamsterkooi zomaar een hamsterkooi aanbieding kunnen zijn. Dit model is afkomstig van het bekende merk Beeztees en is compleet afgewerkt met buizen waar de knaagdieren kunnen doorlopen.

De kooi heeft een afmeting van 58 x 38 x 43 en is dus vrij compact. Het is ideaal voor 1 of meerdere hamsters. Bij de aankoop van deze hamsterkooi krijg je er ook heel wat handige hulpstukken bij. Denk maar aan een looprad, 2 verdiepingen, een huisje, een voerbakje en zelfs 2 kleine trapjes.

Voor één koper is de kwaliteit van het product vrij matig terwijl de andere gebruikers dan weer wel helemaal overtuigd zijn. Laat je hierdoor echter niet tegenhouden en oordeel daarom vooral zelf. Het is namelijk altijd mogelijk dat dit wel de hamsterkooi is waar jij al geruime tijd naar op zoek was.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Savic Bristol

 

Indien je op zoek bent naar een leuke hamsterkooi voor je nieuwe knaagdiertjes dan kun je ook altijd dit model van het bekende merk Savic een grondig bekijken. De kooi meet 59 x 36 x 37 cm en is dus vrij groot.

Je kunt de hamsterkooi in 2 verschillende kleuren verkrijgen namelijk grijs en blauw. Je kiest dus helemaal zelf het model dat je het mooiste vindt. De tralie hebben een dikte van ongeveer 1,6 mm en een afstand van 9 mm.

Voor de koper blijkt dit echt helemaal een topproduct te zijn. Het is niet alleen bijzonder handig in gebruik maar is ook enorm comfortabel. De gunstige prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met het leuke design zorgen ervoor dat deze hamsterkooi voor de koper echt een topproduct blijkt te zijn.

 

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

Petstar Delin

 

Dankzij de Petstar hamsterkooi kun jij er vanaf nu voor zorgen dat je hamsters of andere kleine knaagdieren een leuk en gezellig onderkomen hebben. De kooi meet 50 x 33 x 45,5 cm en is dus voldoende groot om een aantal kleine hamsters in onder te brengen.

De kooi is voorzien van een wirwar aan buizen waarin de knaagdieren naar hartelust kunnen rondrennen. Verder zul je merken dat er ook nog een klein huisje voorzien is waarin de knaagdieren zich kunnen terugtrekken als ze even willen uitrusten. Er is ook een looprad en een voerbakje in de prijs inbegrepen.

We merken dat de koper werkelijk laaiend enthousiast is over de aankoop van deze hamsterkooi. Zo is de kooi niet alleen stevig en duurzaam maar ziet de hamsterkooi er bovendien ook nog eens heel erg leuk uit.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Zolux Neo Panas

 

Deze handige hamsterkooi van Zolux meet ongeveer 51,5 x 29 x 40 en is dus behoorlijk groot. De onderkant van de kooi is helemaal gemaakt uit glas en is dus bijzonder gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Dankzij de 3 verdiepingen kunnen de hamsters of andere kleine knaagdieren zich naar hartelust gaan uitleven. De benedenverdieping is bovendien zodanig ontworpen dat er helemaal geen vuil of vulling uit deze handige hamsterkooi zal kunnen vallen.

Doordat er momenteel nog geen reviews geplaatst werden, is het voor ons moeilijk om jou verder advies te geven over dit product. Laat je hierdoor echter niet van de wijs brengen want het is altijd mogelijk dat het nog om een vrij recent product gaat.

 

Koop bij bol.com (€61.86)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Web Analytics