fbpx

Beste hand naaimachine

Laatste update: 15.10.19

 

Hand naaimachines test van 2019

 

 

Ben jij ook iemand die zelf kledingstukken maakt voor zichzelf en voor anderen? Dan zul je nood hebben aan een duurzame en degelijke naaimachine. Tegenwoordig zijn er ook heel wat aantrekkelijke hand naaimachines op de markt gebracht. Toch is het niet altijd makkelijk om te weten te komen wat nu precies de beste hand naaimachine is. Daarom willen wij jou toch even verder op weg helpen. Zo hebben we alvast een selectie gemaakt van 2 topproducten. We hebben de toestellen kunnen selecteren op basis van de diverse online reviews, en het advies van de klanten. Neem gerust een kijkje en wie weet zit er wel een aantrekkelijke hand naaimachine aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Genius Ideas

 

Het is niet meteen een echte Singer hand naaimachine, maar toch beschikt dit toestel over heel wat handige kenmerken en opties. Zo zul je vast en zeker al versteld staan van het mooie prijskaartje. De voordelige prijs doet vermoeden dat je dit toestel zonder twijfel tussen de goedkope hand naaimachines zult kunnen spotten.

De hand naaimachine is afkomstig van het al dan niet bekende merk Genius Ideas. Doordat het toestel vrij compact is, is het makkelijker overal mee naartoe te nemen. Ideaal dus wanneer je bijvoorbeeld op reis vertrekt. Het is altijd handig om deze mini hand naaimachine mee te nemen, voor het geval er kleine reparaties moeten worden uitgevoerd.

Verder hoef je deze hand naaimachine ook helemaal niet in het stopcontact te steken. Daardoor heb je dus iets meer vrijheid in vergelijking met andere naaimachines. Het maakt bovendien helemaal niet uit welk type stof je hoeft te naaien, aangezien deze compacte hand naaimachine werkelijk geschikt is voor alle stoffen.

Jammer genoeg is er tot op heden nog maar één enkele beoordeling bij het toestel geplaatst. De koper is niet echt tevreden over de geleverde kwaliteit en laat dit ook duidelijke merken in zijn oordeel. Het toestel is helemaal niet gebruiksvriendelijk en dat is best wel vervelend.

 

Koop bij bol.com (€15.24)

 

 

 

 

WT trading

 

Je kunt natuurlijk ook nog altijd kiezen voor deze prachtige hand naaimachine van het merk WT trading. Het toestel is misschien een tikkeltje duurder in vergelijking met het vorige toestel, maar daar lijken sommige klanten zich niets van aan te trekken. Het is een bijzonder handig en degelijk toestel waarmee je in een mum van tijd een knoop kunt aannaaien, je oude kledij kunt versieren, of een zoom kunt stikken.

Het grote voordeel is dat je helemaal geen stopcontact nodig hebt. Zo ontstaat er dus heel wat bewegingsvrijheid die voor heel veel klanten wel belangrijk is. Het is dan ook het ideale toestel voor mensen die liever geen geld spenderen aan een grote naaimachine, maar ook niet alles met de hand willen naaien. Doordat het zo compact is, kun je het toestel bovendien makkelijk en zonder problemen overal mee naartoe nemen.

Daarnaast kun je het na gebruik ook net zo makkelijk weer opbergen. Dat is met een grote naaimachine namelijk niet altijd het geval. Bovendien kun je deze hand naaimachine gebruiken in combinatie met verschillende soorten stoffen zoals katoen, denim en zelfs chiffon. Je zult merken dat je er ook een handleiding bij krijgt, maar deze is jammer genoeg alleen beschikbaar in het Engels.

Deze hand naaimachine functioneert op basis van 4 bijzonder krachtige AA batterijen. Het is echt wel belangrijk om er rekening mee te houden dat je deze zelf nog zult moeten aankopen. Je krijgt de batterijen er dus niet bij. En dat kan voor sommige klanten wel als een vervelende meerkost beschouwd worden. Toch zijn er ook enkele kopers voor wie het echt wel een topproduct is.

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status