Beste handbagage koffer

Laatste update: 06.08.20

 

Handbagage koffers test van 2020

 

 

Als je op reis gaat, dan wil je wel zeker met een stevige koffer reizen. Een koffer die duurzaam en compact is, maar waarin je toch genoeg spullen kwijt kunt. Er zijn verschillende soorten handbagage koffers te vinden. Kies uit de opties hieronder voor de beste handbagage koffer.

 

 

Benzi Gomera S

 

De Benzi handbagage koffer Gomera S heeft een mooi en stijlvol design. Het heeft een inhoud van 35 liter en heeft de ideale afmetingen voor handbagage, want het voldoet aan de afmetingen die de meeste vliegmaatschappijen vereisen.

Dit product heeft twee afzonderlijke compartimenten en het heeft een ritssluiting. De trekstang is stevig en verstelbaar. Het heeft 4 wielen die soepel rollen. Daarnaast heeft het ook een los slotje waarmee je de koffer op slot kunt doen.

Het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het heeft twee delen, waarvan 1 met een verpakkingsriem en 1 met een ritssluiting. Dat is heel handig als je bepaalde spullen apart van elkaar wilt houden. Het is een stevige koffer met goed rollende wieltjes. Het ziet er ook nog mooi uit. Sommige kopers vinden dit product niet duurzaam.

 

 

 

 

 

 

 

Ceruzo ABS

 

De Ceruzo handbagage koffer ABS heeft een inhoud van 30 liter en is gemaakt van harde kunststof. Dit product is ideaal om te reizen, want het is licht van gewicht en is duurzaam.

Het heeft 4 wielen die 360 graden kunnen draaien, wat het gemak alleen maar verhoogt. Daarnaast heeft het een ingebouwd slot, zodat je geen apart slot nodig hebt. Aan de bovenzijde heeft het een stevig handvat en het heeft een trekstang dat van aluminium is gemaakt.

Gezien de prijs van dit product, dan lijkt het wel een handbagage koffer aanbieding en dat is het blijkbaar ook. Tot nu toe zijn alle kopers tevreden met dit product, want het heeft alleen positieve beoordelingen.

Het is van goede kwaliteit, want het is stevig en het is handig in gebruik. Daarnaast heeft het ook een mooie afwerking en ziet het er fraai uit. Voor deze kopers is het een top product.

 

 

 

 

 

 

 

Travelz Big Bars

 

De Travelz Big Bars handbagage koffer heeft een inhoud van 35 liter en is gemaakt van polypropyleen. Dit product heeft een TSA slot, wat in enkele landen zoals de Verenigde Staten een verplichting is. Als je deze koffer koopt dan heb je dus alvast een voordeel dat je overal ermee kunt reizen.

Het heeft 4 wielen die 360 graden kunnen draaien en wat zeker handig is, is dat het een licht gewicht heeft.

De binnenkant heeft een gekruist bandsysteem dat al je spullen op zijn plek houdt en het heeft ook een ritssluiting waarin je kleine spullen kunt opbergen zoals ondergoed of belangrijke documenten.

Tot nu toe zijn alle kopers tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Daarnaast heeft het ook een fraai design. Deze kopers geven dus positief advies voor dit product.

 

 

 

 

 

 

 

CarryOn

 

De CarryOn handbagage koffer heeft een inhoud van 25 liter en is gemaakt van stof. Het heeft een compacte vorm en voldoet daardoor aan de afmetingen die bijna alle vliegmaatschappijen toestaan. De mooie en elegante uitstraling van dit product is zeker ook opmerkelijk.

Het heeft twee wielen en een verstelbare trekstang. De bovenkant heeft een handvat waar je het ook kunt vasthouden. Aan de binnenkant heb je handige spanbanden die je spullen bij elkaar houden en nog een ritsvak om kleine spullen in op te bergen.

Voor dit product is er tot nu toe maar 1 beoordeling geplaatst. Deze koper is wel tevreden met het product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik, want het heeft genoeg vakken waarin jij je spullen apart kunt opbergen. Het heeft een mooie en compacte vorm, maar je kunt er toch genoeg spullen in kwijt.

 

 

 

 

 

 

 

Samsonite X’Blade 3.0

 

De Samsonite X’Blade 3.0 heeft een inhoud van 44 liter en voldoet wel aan de IATA norm, dus het mag aan boord van een vliegtuig. Het heeft trouwens ook een stevig TSA kabelslot dat zelf de voorvakken op slot doet.

Dit product heeft 2 soepele en sterke wielen en is licht van gewicht, wat dit product handig in gebruik maakt.

Aan de binnenkant heeft het een smart fix buckle, om al je spullen op hun plek te houden. Het heeft ook nog zachte handvaten en een flexibele trekstang van aluminium.

Gezien de prijs behoort dit product niet tot de categorie van goedkope handbagage koffers en dat kun je merken aan het aantal reviews dat er te lezen is over dit product.

Voor dit product zijn er tot nu toe nog geen reviews te lezen en dat zou met de hoge prijs te maken kunnen hebben.

 

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status