Beste handbagage

Laatste update: 31.07.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Handbagages test van 2021

 

Als je regelmatig op zakenreis hoeft of gewoon dol bent op reizen dan kan een degelijke handbagage echt wel een goede aanbeveling zijn. Doordat er zoveel keuzemogelijkheden op de markt zijn, is het niet altijd eenvoudig om er de beste handbagage uit te halen. We hebben dan ook een onderzoek verricht waarbij we rekening hebben gehouden met een aantal elementen. Zo hebben we aandacht besteed aan de online reacties en de gebruikerservaring van klanten. Daardoor hebben we de 3 beste handbagages in een top 3 kunnen onderbrengen. De SuitSuit Raw Denim heeft een vrij grote inhoud van maar liefst 32 liter en ziet er heel designvol uit. Indien je een nog grotere handbagage wenst dan loont het de moeite het model van Benzi Gomera S eens te bekijken. De bagage heeft een volume van wel 35 liter en kun je op verschillende manieren veilig afsluiten.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Handbagage koopgids

 

Met het vliegtuig op reis gaan is veel goedkoper en makkelijker dan vroeger. De meeste maatschappijen rekenen echter extra geld aan om bagage in te checken dus vele mensen reizen enkel met handbagage. Om goede handbagage te kopen let je best op enkele punten zoals de afmetingen, het gewicht, het design en kleur, wieltjes, soort koffer, veiligheid, enzovoort.

 

 

Afmetingen en gewicht

 

Elke luchtvaartmaatschappij heeft z’n eigen regels rondom de afmetingen en het gewicht van de handbagage die je mag meenemen op het vliegtuig. Vooral de goedkope maatschappijen zijn daar strikt in dus het is aanbevolen om zelf even te onderzoeken wat er is toegestaan. Indien de handbagage te groot is of teveel weegt kan dit grote bijkomende kosten met zich meebrengen.

Bij de meeste maatschappijen is een gewicht van 10 kg toegestaan voor de handbagage. Het is beter om een lichte koffer te kopen zodat er nog veel gewicht overblijft voor je spullen. Let op dat er wel enkele maatschappijen zij die slechts 7 kg aanvaarden.

Als je een koffer koopt met maximale afmetingen van 55 cm x 40 cm x 20 cm dan zul je bij vele maatschappijen geen problemen ondervinden. Sowieso is het beter om even te controleren op de website van de luchtvaartmaatschappij waar je mee vliegt want elk heeft zijn eigen regels.

Als je moet kiezen tussen hardcover en softcover, kies dan beter voor een softcover. Deze producten zijn lichter en kun je ook makkelijker opbergen zonder teveel te moeten duwen met het risico om andere objecten te beschadigen.

 

 

Wieltjes en trekstang

 

Handbagage met wieltjes zal je leven veel makkelijker maken. Je kunt er eenvoudig mee door de luchthaven bewegen zonder het gewicht zelf te moeten dragen. De beste koffers hebben half ingebouwde wieltjes die geen groot verschil maken voor de afmetingen van de koffer.

De laatste jaren hebben de meeste mensen gekozen voor spinners, dit zijn koffers met 4 wieltjes in plaats van twee. Deze koffers zijn handig omdat je ze gewoon rechtop kunt laten staan en je kunt ze makkelijk door het gangpad van een vliegtuig bewegen. Het probleem doet zich voor wanneer één van de wieltjes afbreekt. Bij een spinner zitten de wieltjes namelijk op de koffer en zijn ze niet voor de helft ingebouwd. Daardoor kunnen ze vlugger blijven vastzitten en breken ze sneller af.

Je hebt de keuze tussen plastieken wieltjes of rubberen wieltjes. Geef bij voorkeur iets meer geld uit voor een koffer met rubberen wieltjes want deze maken veel minder geluid dan wieltjes die gemaakt zijn van plastic.

De trekstang van een koffer moet ook stevig zijn en moet je makkelijk kunnen uittrekken. Het is beter als de stang goed in de koffer verwerkt is zodat het geen grote invloed heeft op de afmetingen. Als de trekstang over beugels aan de buitenkant beschikt dan kunnen deze ook vlugger breken.

 

 

Veiligheid

 

Om je spullen te beveiligen is het nuttig om een goed slot op je koffer te hebben. Als je naar de Verenigde Staten wilt reizen heb je een koffer nodig met een TSA slot, de security heeft een speciale sleutel om deze open te kunnen maken. Je kunt deze sloten ook los kopen. Als je geen TSA slot gebruikt dan is het mogelijk dat ze je slot doorsnijden en dan ben je het kwijt.

Een slot is sowieso nuttig ook voor andere bestemmingen. Vooral als je waardevolle spullen zoals een laptop meeneemt in je handbagage. Toch kan een slot ook voor nadelen zorgen. Het kan gebeuren dat je verschillende objecten uit je handbagage moet halen wanneer je voorbij de security passeert op de luchthaven. Kies dan best voor een slot die je makkelijk kunt openmaken zodat je niet teveel tijd verliest bij de security. Een cijferslot kan hier geschikt zijn in plaats van een slot met sleutel want je kunt een sleutel makkelijk verliezen.

 

 

Design en prijs

 

Het design is niet voor iedereen belangrijk maar sommige personen willen toch op reis gaan in stijl. Handbagage wordt in verschillende vormen en kleuren gemaakt en je kunt misschien kiezen voor een opvallende kleur, zo vind je je koffer vlug terug tussen alle andere. Vele mensen hangen iets aan hun koffer om het makkelijker te herkennen, denk maar aan stickers of zelfs een sleutelhanger aan één van de ritsen.

Voordat je overgaat tot de aankoop van handbagage is het beter om eerst de regelgevingen van de luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Als je deze kent en in gedachten houdt kun je op zoek gaan naar een koffer die je met elke maatschappij kunt gebruiken. Je kunt online mooie aanbiedingen vinden en geld besparen.

 

 

Handbagage Reviews – Top 5

 

 

Reizen kan best wel vermoeiend zijn. Het is daarom van belang om een goede handbagage bij je te hebben, waarmee het reizen toch wel wat prettiger wordt gemaakt. Er zijn verschillende soorten te verkrijgen die verschillen in indeling, inhoud en het materiaal waarmee het gemaakt is. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste handbagage.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

SuitSuit Raw Denim

 

Met de SUITSUIT handbagage wordt reizen nu een plezier. Het heeft een inhoud van 32 liter en is 55 cm lang. Dit product is speciaal gemaakt voor de modebewuste persoon.

Het heeft een eenvoudig maar toch modebewust design die zeker een blikvanger zal zijn. De kleur van dit product Raw Denim is dan ook een aparte kleur die jouw koffer zal laten uitblinken van de rest. Het is gemaakt van Polycarbonaat en is voorzien van een TSA-slot.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope handbagages. Toch staan er voor dit product alleen maar positieve reviews geschreven.

Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het heeft een fraai design en voldoet aan de verwachtingen. Het is praktisch, licht van gewicht en de prijs is ook goed.

Deze handbagage heeft een inhoud van 32 liter en beschikt over een TSA-slot zodat het geschikt is om te reizen naar de Verenigde Staten. De koffer is licht van gewicht maar is wel niet echt goedkoop. De blauwe kleur zal bij vele kopers in de smaak vallen.

Voordelen
Opbergruimte:

de koffer heeft een inhoud van 32 liter en naast de ruimte om je kledij te bewaren beschik je nog over 3 aparte vakken waar je kleine spullen of belangrijke documenten in kunt plaatsen.

Beveiliging:

dankzij het TSA-slot kun je de koffer eenvoudig afsluiten zonder je zorgen te maken dat de douane van een ander land het slot zal doorknippen. Deze sloten zijn in sommige landen zelfs verplicht.

Transport:

de trekstang is makkelijk in gebruik en de wielen rijden goed. Bovendien is de koffer licht van gewicht.

Nadelen
Hoge prijs:

dit product ligt in een hogere prijsklasse waardoor het voor kopers met een beperkt budget niet betaalbaar zal zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Benzi Gomera S

 

De Benzi is een hardschalen handbagage met een inhoud van 35 liter. Dit product kun je rondom afsluiten met een ritssluiting en het daarna op slot zetten met een los slotje dat je meekrijgt.

Het voldoet aan de maximale afmeting van de meeste vliegmaatschappijen en het is gemaakt van stevig ABS materiaal. Het heeft een verstelbare trekstang en 4 zwenkwielen, dat voor extra gemak zorgen. Het is aan de binnenkant voorzien van een tussenschot en extra ritsvakken voor genoeg opbergmogelijkheden.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve beoordelingen te lezen. De meeste kopers zijn wel tevreden met de kwaliteit van dit product. Het is eenvoudig in gebruik en heeft een goede prijs. Het is praktisch en voldoet aan de verwachtingen. Daarnaast heeft het een fraai design. Voor enkele kopers is dit product niet duurzaam en is het onhandig in gebruik.

Deze hardcover koffer heeft een inhoud van 35 liter en kun je sluiten met behulp van de ritssluiting. Je kunt de koffer extra beveiligen met het slotje en makkelijk verplaatsen dankzij de wielen en de trekstang. De afmetingen van deze koffer voldoen aan de eisen van de meeste vliegmaatschappijen.

Voordelen
Design:

de koffer is in vier verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt dus de kleur kiezen waar je eigen voorkeur naar uitgaat.

Beveiliging:

de koffer kun je sluiten met een ritssluiting die je op zijn beurt kunt beveiligen met het meegeleverde sleutelslotje.

Afmetingen:

de afmetingen van de koffer zijn 55 x 35 x 20 cm, wielen inbegrepen. Deze afmetingen zijn klein genoeg om de koffer mee te kunnen nemen met de meeste vliegmaatschappijen.

Nadelen
Sleutelslotje:

het slotje voelt niet stevig aan en kan vlug breken. Bovendien is het geen TSA-slot die je nodig hebt voor bepaalde landen.

Koop bij bol.com (€39.95)

 

 

 

 

Samsonite Base Boost Spinner 55/20

 

Met de Samsonite BASE BOOST SPINNER 55/20 handbagage heb jij de beste reispartner. Dit product heeft een inhoud van 39 liter en is superlicht van gewicht. Het heeft een moderne en trendy look met optimale veiligheid.

Het is voorzien van een ritssluiting die je met een TSA-slot kunt afsluiten, zodat je nu zorgeloos kunt reizen. De voorkant heeft een ritsvak waarin jij ook spullen kunt opbergen. De binnenkant is voorzien van spanbanden, waarmee jij je bagage vast kunt maken. Er is nog een ritsvak waarin jij je toiletartikelen kunt zetten.

Voor dit product is er tot nu toe maar 1 review geschreven. De koper is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Dit product heeft stille wielen, is licht van gewicht en heeft ook een goede prijs. Voor deze koper is dit een top product.

Sommige kopers willen enkel maar producten kopen van het beste merk. Voor deze personen is de koffer van Samsonite een goede optie. De koffer is licht van gewicht en heeft een capaciteit van 39 liter. Je kunt de ritssluiting beveiligen met een TSA-slot en je beschikt over een extra vak voor kleine spullen.

Voordelen
Design:

deze koffer kun je kopen in vier verschillende kleuren en maten. De grote maten zijn wel niet meer geschikt als handbagage.

Beveiliging:

de koffer is voorzien van een TSA-slot om het te beveiligen. Zo kun je met een gerust hart op reis en hoef je je geen zorgen te maken dat het slot doorgeknipt wordt tijdens een controle.

Gebruiksgemak:

de koffer is licht van gewicht en kun je makkelijk meenemen dankzij de vier wielen aan de onderkant en de instelbare trekstang.

Nadelen
Hoge prijs:

voor kwaliteit betaal je natuurlijk een hoge prijs, dus voor sommige mensen zal dit product te duur zijn.

Koop bij bol.com (€109)

 

 

 

 

Travelz Big Bars

 

De Travelz Big Bars handbagage heeft een inhoud van 35 liter en is gemaakt van stevig materiaal namelijk Polypropyleen. Het is voorzien van een ritssluiting met een TSA-slot, dat wereldwijd erkend is en door sommige landen zoals Amerika verplicht wordt. Het is licht van gewicht en heeft 4 wielen die je 360 graden kunt draaien.

De binnenkant is voorzien van een gekruist band systeem, dat ervoor zorgt dat al je spullen netjes op hun plek blijven. Het heeft ook een ritsvak, waarin jij je toiletartikelen of ondergoed kunt zetten.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Daarnaast heeft het een goede prijs en een fraai design. Deze kopers geven dus positief advies voor dit product. Voor enkele gebruikers heeft het een slechte kwaliteit en voldoet het niet aan de verwachtingen.

De Big Bars handbagage van het merk Travelz is één van de populairste koffers om mee te nemen op reis. Het is bovendien ook één van de koffers met de laagste prijs waardoor het betaalbaar is voor de meeste kopers. Het product heeft een inhoud van 35 liter en beschikt over een TSA-slot om de koffer te beveiligen.

Voordelen
Ontwerp:

de koffer is beschikbaar in twee kleuren en drie verschillende formaten. De binnenkant van de koffer is bovendien niet gevoerd zodat er meer ruimte is om spullen op te bergen.

Beveiliging:

het product is uitgerust met een TSA-cijferslot zodat je veilig naar de meeste landen kunt reizen. Vooral voor de Verenigde Staten is dit handig want zo kan de douane je bagage openen om een controle uit te voeren zonder het slot door te knippen.

Nadelen
Onpraktisch:

omdat er aan de binnenkant geen ritsgedeelte zit kan het gebeuren dat sommige spullen uit de koffer vallen wanneer je het wilt sluiten.

Koop bij bol.com (€42.95)

 

 

 

 

Cars 3 Lightning McQueen

 

De CARS 3 Lightning McQueen kinder trolley is het ideale product voor bijna alle jongens om te reizen. Het is een super stoere trolley met de favoriete animatie van haast elke jongen.

Met dit product zal de trolley van jouw kind echt een uitblinker zijn op het vliegveld, wat het alleen maar gemakkelijker maakt om het te vinden. Het heeft een inhoud van 15 liter en is gemaakt van Polyester. Het is licht van gewicht en gemakkelijk af te sluiten met de ritssluiting.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een handbagage aanbieding. Ondanks de lage prijs van dit product, is er tot nu toe nog geen review geplaatst ervoor.

Het is mogelijk dat dit product wel door mensen is aangeschaft, maar dat zij nog geen gebruikerservaring gedeeld hebben. Op basis hiervan kan er geen advies worden gegeven voor dit product.

Deze koffer is ideaal voor kinderen. Dankzij de print van Cars zullen de kinderen gek zijn van dit product. De koffer heeft een inhoud van 15 liter en is licht van gewicht. Je kunt de koffer sluiten met een ritssluiting.

Voordelen
Perfect voor kinderen:

je kindje kan nu zelf zijn of haar spullen meenemen in deze leuke koffer met een inhoud van 15 liter. Bovendien zorgt de opdruk van de film Cars voor een leuk design.

Formaat:

het kleine formaat en de trekstang en wieltjes maken het eenvoudig voor kinderen om de koffer zelf mee te trekken.

Nadelen
Formaat:

vanwege het kleine formaat is deze koffer niet geschikt voor volwassenen. Je kunt het dus enkel voor een kind kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

 

 

Handbagage koffers

 

 

 

 

Ceruzo ABS

 

De Ceruzo handbagage koffer ABS heeft een inhoud van 30 liter en is gemaakt van harde kunststof. Dit product is ideaal om te reizen, want het is licht van gewicht en is duurzaam.

Het heeft 4 wielen die 360 graden kunnen draaien, wat het gemak alleen maar verhoogt. Daarnaast heeft het een ingebouwd slot, zodat je geen apart slot nodig hebt. Aan de bovenzijde heeft het een stevig handvat en het heeft een trekstang dat van aluminium is gemaakt.

Gezien de prijs van dit product, dan lijkt het wel een handbagage koffer aanbieding en dat is het blijkbaar ook. Tot nu toe zijn alle kopers tevreden met dit product, want het heeft alleen positieve beoordelingen.

Het is van goede kwaliteit, want het is stevig en het is handig in gebruik. Daarnaast heeft het ook een mooie afwerking en ziet het er fraai uit. Voor deze kopers is het een top product.

 

 

 

 

 

 

CarryOn

 

De CarryOn handbagage koffer heeft een inhoud van 25 liter en is gemaakt van stof. Het heeft een compacte vorm en voldoet daardoor aan de afmetingen die bijna alle vliegmaatschappijen toestaan. De mooie en elegante uitstraling van dit product is zeker ook opmerkelijk.

Het heeft twee wielen en een verstelbare trekstang. De bovenkant heeft een handvat waar je het ook kunt vasthouden. Aan de binnenkant heb je handige spanbanden die je spullen bij elkaar houden en nog een ritsvak om kleine spullen in op te bergen.

Voor dit product is er tot nu toe maar 1 beoordeling geplaatst. Deze koper is wel tevreden met het product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik, want het heeft genoeg vakken waarin jij je spullen apart kunt opbergen. Het heeft een mooie en compacte vorm, maar je kunt er toch genoeg spullen in kwijt.

 

 

 

 

 

 

Samsonite X’Blade 3.0

 

De Samsonite X’Blade 3.0 heeft een inhoud van 44 liter en voldoet wel aan de IATA norm, dus het mag aan boord van een vliegtuig. Het heeft trouwens ook een stevig TSA kabelslot dat zelf de voorvakken op slot doet.

Dit product heeft 2 soepele en sterke wielen en is licht van gewicht, wat dit product handig in gebruik maakt.

Aan de binnenkant heeft het een smart fix buckle, om al je spullen op hun plek te houden. Het heeft ook nog zachte handvaten en een flexibele trekstang van aluminium.

Gezien de prijs behoort dit product niet tot de categorie van goedkope handbagage koffers en dat kun je merken aan het aantal reviews dat er te lezen is over dit product.

Voor dit product zijn er tot nu toe nog geen reviews te lezen en dat zou met de hoge prijs te maken kunnen hebben.

 

 

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status