Beste handstoomreiniger

Laatste update: 28.05.20

 

Handstoomreinigers test van 2020

 

Sommige toestellen en apparaten zijn vrijwel onmisbaar of gewoon heel erg praktisch om in huis te hebben. Neem nu bijvoorbeeld de handstoomreiniger. Vandaag de dag zijn er steeds meer personen die kiezen voor één van de betere handstoomreinigers. Dat heeft als gevolg dat bedrijven veel meer exemplaren zullen aanbieden waardoor de keuze alleen maar groter en dus ook moeilijker wordt. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse handstoomreinigers. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de SteamOne S-Travel White handstoomreiniger die gekenmerkt wordt door z’n voordelige prijskaartje. Kies je voor de SteamOne Unilys dan kies je voor een bijzonder krachtige handstomer met een totaal vermogen van ruim 2000 Watt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Handstoomreinigers koopgids

 

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de milieuproblematiek en willen er op hun eigen manier iets aan doen. Een goed startpunt is het vermijden van zoveel mogelijk chemicaliën. Je zou bijvoorbeeld kunnen schoonmaken door gebruik te maken van een degelijke stoomreiniger. Zo zijn er tegenwoordig ook heel wat handstoomreinigers op de markt gebracht. Compact en praktisch in gebruik. Toch is het belangrijk dat je voldoende apparaten met elkaar gaat vergelijken alvorens je een keuze maakt uit de beste handstoomreinigers. Je zou kunnen letten op het gebruiksgemak, het prijskaartje, het reservoir, het vermogen en natuurlijk ook de eventuele accessoires en toebehoren. Ga eventuele aanbiedingen niet uit de weg!

 

 

Wat is een handstoomreiniger en het gebruiksgemak

Een handstoomreiniger is één van de verschillende types stoomreinigers die tegenwoordig op de markt worden aangeboden. Het is een vrij compact apparaat dat aangenaam en comfortabel in de hand ligt en daardoor prettig aanvoelt om mee te werken. Het is ideaal om er bijvoorbeeld je ramen mee te wassen maar je kunt er ook behangpapier mee losweken of meubilair mee schoonmaken. Afhankelijk van het type opzetborstel dat je gebruikt.

Een handstoomreiniger maakt dus gebruik van bijzonder hete droge stoom. Die stoom is zodanig heet dat het makkelijk en zonder problemen vuil en stof kan losweken om deze vervolgens te gaan verwijderen. Daarnaast is een handstoomreiniger ook ideaal om allerlei bacteriën probleemloos te verwijderen. Kortom, heel wat mogelijkheden en heel wat voordelen. De moeite waard dus om even te bekijken.

 

Voordelen van een handstoomreiniger

In het vorige stukje hebben we het al even vermeld dat een handstoomreiniger heel wat voordelen met zich meebrengt. Zo zorgt het in de eerste plaats voor een enorme ontsmettende kracht. De hoeveelheid stoom die geproduceerd wordt in combinatie met de extreme hitte zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels geen kans meer krijgen.

Verder is een stoomreiniger ook bijzonder milieuvriendelijk. Er worden namelijk helemaal geen chemicaliën of eender welke andere schadelijke stof gebruikt. Alles gebeurt op een natuurlijke manier door gebruik te maken van water. Daardoor is het meteen ook kostenbesparend.

 

Accessoires en extra kenmerken

Je zult merken dat sommige handstoomreinigers geleverd worden met heel wat extra accessoires en toebehoren. Dat kan het prijskaartje misschien wel iets duurder maken, maar toch is het geheel goedkoper dan wanneer je achteraf nog opzetstukken moet bijkopen. Het is dus voordeliger om meteen te kiezen voor een handstoomreiniger waar je bepaalde opzetstukken er al meteen bij krijgt. Zo kan een driehoeksborstel best wel handig zijn, net zoals een trekker of een ramenwas opzetstuk ook wel een pluspunt kunnen zijn.

 

 

Het formaat, de inhoud van het reservoir en het vermogen

Je zult versteld staan van de enorme keuzemogelijkheden die er zijn op het gebied van handstoomreinigers. Enerzijds is dat hartstikke leuk maar anderzijds wordt het er niet makkelijker op om een uiteindelijke beslissing te nemen. Zo zul je merken dat er een onderscheid is op het gebied van het formaat. Zo zal de ene handstoomreiniger net iets groter uitvallen dan de andere. Hierbij is het belangrijk om de handstoomreiniger even vast te houden. Zo weet je meteen op het product prettig in de hand ligt of niet.

Verder is het ook een goed idee om even stil te staan bij de inhoud van reservoir en natuurlijk ook het vermogen van de handstoomreinger. Het spreekt voor zich dat een handstoomreiniger met een groter vermogen ook net iets krachtiger en sneller zal werken. Ben je op zoek naar een apparaat dat snel gebruiksklaar is en waarbij intensief gereinigd wordt? Kies dan voor een groter vermogen. De inhoud van het reservoir is dan weer belangrijk om te weten hoe lang je de handstoomreiniger kunt gebruiken. Hoe groter het reservoir hoe minder vaak je dus zult moeten bijvullen.

 

Mogelijke prijskaartje

Ga je op zoek naar een degelijke handstoomreiniger dan valt niet alleen het uitgebreide assortiment op maar natuurlijk ook de verschillende prijskaartje. Zo zijn er heel wat goedkope handstoomreinigers die je voor een appel en een ei kunt aankopen. Maar er zijn natuurlijk ook heel wat apparaten die net een tikkeltje duurder zijn in de aanschaf. Het is daarom alvast een goede aanbeveling om voor jezelf op voorhand even na te denken over de verwachtingen die je hebt. Welk budget wil en kun je maximaal uitgeven aan een degelijke handstoomreiniger.

Bovendien is het zo dat sommige handstoomreingers geleverd worden met heel wat extra toebehoren en accessoires. Ook dit kan een invloed hebben op het uiteindelijke prijskaartje. Toch kunnen sommige accessoires best wel een meerwaarde bieden. Denk maar aan de verschillende opzetstukken die je kunt gebruiken. Indien je mocht twijfelen tussen verschillende handstoomreingers dan lijkt het alvast een goed idee om even de verschillende online reviews te bekijken. Houd ook rekening met promoties en wie weet, spot je zo wel een leuke handstoomreiniger aanbieding.

 

Handstoomreiniger Reviews – Top 5

 

Doordat er tegenwoordig heel wat keuze is op het gebied van handstoomreinigers, is het niet altijd eenvoudig te weten wat nu de beste handstoomreiniger precies is. Veel is afhankelijk van waar je zelf naar op zoek bent en wat je wensen en vereisten zijn. Wij kunnen je alvast even op weg helpen door je 5 topproducten voor te stellen. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met de verschillende online reviews maar ook met het advies van de klanten.

 

 

SteamOne S-Travel White

 

Met deze handstomer van het bekende merk SteamOne haal je zeker een handstoomreiniger aanbieding in huis. De lage prijs in vergelijking met het voorgaande toestel, spreekt dan ook heel wat kopers duidelijk aan.

Het toestel kun je bovendien zeker en vast tot de krachtige apparaten rekenen aangezien het over een 1400 watt vermogen beschikt. Deze handstomer zorgt ervoor dat je je kleding in een mum van tijd kunt stomen. Je hoeft alleen maar in de buurt van een stopcontact te zijn. Verder is het apparaat vrij compact en daardoor handig om mee te nemen en om mee te werken.

Deze voordelen en mogelijkheden zorgen ervoor dat verschillende kopers het product ook meteen aanraden. Voor anderen beschikt het toestel niet alleen over een uitstekende kwaliteit maar is het bovendien ook heel erg duurzaam.

 

Koop bij bol.com (€49.99)

 

 

 

 

SteamOne Unilys

 

Net zoals het voorgaande apparaat is ook deze handstoomreiniger afkomstig van het alombekende merk SteamOne. Vanwege het hoge prijskaartje zul je dit toestel niet meteen tussen de goedkope handstoomreinigers hoeven te verwachten.

Het is een krachtige kledingstomer waarbij je kunt rekenen op een maximaal vermogen van maar liefst 2000 watt. Bovendien kun je deze kledingstomer gebruiken in combinatie met om het even welk type stof. Het apparaat is zodanig beveiligd dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele beschadigingen of het verbranden van je kledingstukken.

Ondanks het feit dat het snoer voor één enkele gebruiker toch net iets te kort is, merken we hoofdzakelijk positieve online beoordelingen op. Het is een degelijk apparaat dat je met eenvoudig kraanwater kunt gebruiken. Verder ziet het er ook nog eens fraai uit.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Tristar ST-8916

 

Met deze handstoomreiniger van het bekende merk Tristar haal je een compacte kledingstomer in huis die je makkelijk kunt verplaatsen en opbergen. Het apparaat heeft een gewicht van amper 1,1 kilogram en is daarmee makkelijk te gebruiken. Ondanks de compactheid van deze handstoomreiniger mag je echter wel rekenen op een totaalvermogen van maar liefst 1500 Watt en een kracht van 20 gram per minuut.

Kortom, een krachtige handstoomreiniger die in een mum van tijd gebruiksklaar is en jouw kleding er terug als nieuw laat uitzien. De stoomreiniger is voorzien van een waterreservoir met een totale inhoud van zo’n 0,3 liter en bij de aankoop krijg je er trouwens meteen een aantal handige accessoires bij.

Denk maar aan een handige maatbeker, een handleiding en zelfs 2 praktische opzetborstels. We merken dan ook vooral heel wat positieve online beoordelingen op. Toch is een enkele koper niet helemaal overtuigd van het prijskaartje.

 

Koop bij bol.com (€30.95)

 

 

 

 

Philips Steam&Go GC360/30

 

Volgens verschillende gebruikers haal je ook met deze handstoomreiniger van het bekende merk Philips een meer dan uitstekende apparaat in huis. Net zoals het voorgaande toestel is dit apparaat ook geschikt om je kledingstukken te stomen. Bovendien is het meteen een pak goedkoper en dus toegankelijker.

Het is een krachtig toestel met een maximaal vermogen van maar liefst 1200 watt. Bovendien is het mogelijk om het waterreservoir op gelijk welk moment bij te vullen. Je kunt dit reservoir er ook altijd afhalen. Je hoeft zelfs geen speciaal water aan te kopen want gewoon kraanwater is meer of voldoende.

Volgens één enkele gebruiker had het toestel over een iets groter waterreservoir mogen beschikken. Ondanks dit kleine minpuntje is de meerderheid van de gebruikers echter wel tevreden. Zo geven velen een positief advies over de uitstekende kwaliteit en de prijs van het toestel.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Trebs Mini

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te opteren voor deze handstoomreiniger van het bekende merk Trebs. In vergelijking met de voorgaande apparaten zul je merken dat het hier wel eens om een handstoomreiniger aanbieding zou kunnen gaan.

Dit stoomstrijkijzer heeft een maximale vermogenscapaciteit van maar liefst 800 watt en zorgt voor een verticale stoomstoot. Het toestel is vrij compact en licht van gewicht. Dit maakt het gemakkelijk te hanteren. Het toestel is vooral ideaal om kledingstukken of linnengoed te stomen maar kun je ook gebruiken om de gordijnen onder handen te nemen.

Uit de verschillende online beoordelingen leren we dat het om een toestel van een uitstekende kwaliteit gaat dat eenvoudig te gebruiken is. Kortom heel wat kopers raden dit model dan ook meteen aan.

 

Koop bij bol.com (€29.95)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status