Beste hangend toilet

Laatste update: 25.02.20

 

Hangende toiletten test van 2020

 

Steeds meer mensen kiezen voor een hangend toilet wanneer ze besluiten te renoveren. Toch ligt het prijskaartje vaak iets hoger alhoewel er tegenwoordig ook heel wat goedkope hangende toiletten te vinden zijn. Wij zijn alvast op zoek gegaan naar de 5 best beoordeelde producten. Deze top 5 kun je hieronder rustig raadplegen en er vervolgens het voor jou beste hangend toilet uitkiezen. Probeer ook zeker even de online reviews, het advies en de ervaringen van klanten te bekijken.

 

 

Diamond Line Wandcloset

 

Het hangend toilet van het bekende merk Diamond Line is misschien niet meteen één van de goedkoopste producten uit deze lijst, maar staat toch garant voor heel wat kwaliteit. Het is een duurzaam inbouwtoilet waarbij je de afvoer ofwel in de muur of ofwel langs de wand heen kunt plaatsen.

Het toilet is voorzien van een praktisch inbouwreservoir en een handig diepspoel systeem. Hierbij ben je verzekerd van een stevige spoelrand. Dankzij de softclose functie zul je merken dat de toiletbril zachtjes terug sluit. De toiletpot is vervaardigd uit bijzonder duurzame materialen zoals keramiek. Vervolgens werd het product afgewerkt met een speciale beschermende coating.

Je zult merken dat dit hangend toilet heel erg makkelijk te onderhouden is. En ook dat kan door heel wat kopers als een pluspunt beschouwd worden. De klant laat duidelijk weten tevreden te zijn over de stijl en de kwaliteit van het product maar wil toch even vermelden dat het toilet helemaal niet rimfree is.

 

Koop bij bol.com (€139)

 

 

 

 

VidaXL keramiek

 

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook dit hangend toilet vervaardigd is uit duurzaam en makkelijk te onderhouden keramiek. Het product wordt geleverd door het bekende en sterk gewaardeerde merk vidaXL en het lijkt hier wel om een hangend toilet aanbieding te gaan.

Je wordt verzekerd van een modern en tijdloos design dat vrijwel in eender welke badkamer zal passen. Het toilet is bovendien makkelijk te installeren. Zo kun je de afvoer ofwel in de wand ofwel langs de wand heen installeren. Dit product wordt uiteraard geleverd inclusief een degelijke wc-bril en werkt met behulp van een krachtig diepspoel systeem.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog helemaal geen online beoordelingen bij dit product zijn geplaatst. Daardoor is het voor ons niet zo eenvoudig om alsnog op zoek te gaan naar mogelijke minpuntjes. Laat je hierdoor echter niet afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€94.99)

 

 

 

 

Grohe Bau Keramiek

 

Mag het voor jou toch allemaal net iets meer zijn? Dan kun je ook altijd nog kiezen voor het hangende toilet van het bekende merk GROHE. Bovendien kies je hier niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en design.

Het toilet heeft een neutrale en tijdloze witte kleur en is gemaakt uit duurzaam keramiek dat ook makkelijk te onderhouden is. Bij de levering krijg je er natuurlijk ook een handige wc-bril en deksel bij. Het is mogelijk om de afvoer in de wand aan te sluiten maar je kunt deze ook langsheen de muur laten lopen. Verder maakt het toilet gebruik van een diepspoel systeem.

Besef wel dat er bij de levering jammer genoeg geen rekening wordt gehouden met het bevestigingsmateriaal. Daar zul je dus zelf nog moeten voor zorgen. Het zou alvast een mogelijke verklaring kunnen zijn voor het ontbreken van online beoordelingen.

 

Koop bij bol.com (€119.95)

 

 

 

 

Douche Concurrent Rimfree

 

Het is misschien één van de duurdere producten uit deze reeks, maar toch kunnen we vaststellen dat de koper duidelijk bijzonder tevreden is. Het hangend toilet wordt geleverd door het al dan niet bekende merk Douche Concurrent en is makkelijk te installeren. Zo kun je beslissen of je de afvoer wilt aansluiten in de wand of langsheen de muur.

Het toilet is vervaardigd uit degelijk keramiek en vervolgens afgewerkt met een speciale nano coating. Daardoor zul je merken dat het toilet z’n glans en duurzaamheid niet verliest. De softclose zitting maakt het mogelijk om de toiletpot zachtjes te sluiten. Verder is dit product, in tegenstelling tot de vorige toiletten hierboven, volledig rimfree. Dat wil dus zeggen dat er helemaal geen spoelrand aanwezig is waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent wordt!

De koper is duidelijk bijzonder tevreden over dit product en geeft dan ook een positief advies over de kwaliteit en het design ervan. Ben je benieuwd of dit hangend toilet aan jou verwachtingen zal voldoen? Neem dan alvast zeker even een kijkje!

 

Koop bij bol.com (€179)

 

 

 

 

Soak Bondo Lola

 

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke hangend toilet? Dan is het raadzaam om even dit product van Soak grondig onder de loep te nemen. Je zult werkelijk meteen versteld staan van het mooie prijskaartje ervan. Dit toilet behoort tot de Bondo Mari serie en wordt gekenmerkt door een tijdloze witte kleur.

Dankzij de softclose zitting kun je de wc-bril zachtjes laten vallen. Het toilet is makkelijk te installeren en kost dan ook niet veel moeite. Zo kun je beslissen om de afvoer in de wand of langsheen de wand te installeren. En verder is er de aanwezigheid van een stevige wc-bril en een krachtige diepspoel systeem.

Het gebrek aan online beoordelingen zorgt ervoor dat het voor ons niet zo makkelijk is om verder op zoek te gaan naar minpuntjes. Daarnaast kunnen wij jou voorlopig evenmin veel informatie geven over de verschillende ervaringen van kopers.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status