5 Beste hockeysets Test Van 2020

Laatste update: 30.05.20

 

5 Beste hockeysets (Reviews) van 2020

 

Ben je op zoek naar de beste hockeyset maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dat is niet onlogisch als je het ruime assortiment tegenwoordig ziet. Daarom zijn we op zoek gegaan naar 5 topproducten die we graag even kort aan jou voorstellen. Zo kun jij een keuze maken op het gebied van design en type. Het kan ook helpen om even de online reviews van klanten erbij te nemen. Daarin wordt een positief of negatief advies gegeven omtrent een bepaalde hockeyset.

 

 

1.  Angel Sports Hockeyset Kunststof 34 Inch

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke hockeyset maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan zul je wel al gemerkt hebben dat er heel wat onderscheid bestaat tussen de verschillende soorten hockeysets. Zo wordt deze set jou aangeboden door het bekende merk Angel Sports en is het ideaal voor mensen die veldhockey beoefenen.

De set telt niet alleen een degelijke 68 mm blauwe flamed hockeybal maar wordt bovendien ook geleverd inclusief 2 afzonderlijke 34 inch hockeysticks. Dit alles wordt jou geleverd in een prachtige en duurzame draagtas. Dankzij de ze draagtas kun je de set na gebruik steeds weer veilig opbergen en verplaatsen. De set kan bovendien zowel binnen- alsook buiten gebruikt worden zonder problemen.

Een blik op de online beoordelingen toont aan dat de klanten tot op heden alleen maar positief hebben gereageerd. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de aangeboden kwaliteit maar ook over de prijs. Misschien gaat het hier wel om een hockeyset aanbieding.

 

Koop bij bol.com (€30.5)

 

 

 

 

2. Playtime Hockey spel complete set voor 4 spelers

 

Ben je op zoek naar een origineel en geslaagd verjaardagsgeschenk voor je kind? En heb je al gemerkt dat hij/ zij door de hockeymicrobe gebeten blijkt te zijn? Dan kun je misschien overwegen om deze leuke hockeyset van Playtime aan te kopen. Het prijskaartje valt alvast bijzonder goed mee.

De set bestaat uit maar liefst 4 hockeysticks die elk afzonderlijk 68 cm lang zijn. Verder worden er ook nog eens 2 duurzame hockey doelen meegeleverd met een totaal formaat van 38 bij 25 cm. De levering omvat zelfs de aanwezigheid van 2 duurzame hockey ballen en 2 hockey pucs zodanig dat je ook op ijs kunt spelen. Dit alles wordt jou aangeboden in een duurzame en stevige transportzak.

Jammer genoeg blijkt de koper toch niet helemaal overtuigd te zijn van de aangeboden kwaliteit van het product. Bijgevolg voldoet deze hockeyset dan ook niet helemaal aan de verwachtingen van de klant. Laat je hierdoor echter niet meteen afschrikken en neem de tijd om het product even rustig te bekijken. Want, misschien is het echt wel iets voor jou.

 

Koop bij bol.com (€27.99)

 

 

 

 

3.  New Sport Hockeyset 2 Sticks + Bal + Puck

 

Wil je niet meteen heel wat budget spenderen aan een degelijke hockeyset? Dan kunnen wij jou de raad geven om alvast dit product van New Sports even wat grondiger te bekijken. De lage prijs doet vermoeden dat je deze set vast en zeker tussen de goedkope hockeysets zult mogen verwachten.

De set omvat niet alleen 2 duurzame afzonderlijke hockeysticks maar telt daarnaast ook een lichte open hockeybal en zelfs een handige puck. Zo wordt het mogelijk om ook op ijs een partijtje hockey te spelen. Elke hockeystick heeft een maximale lengte van maar liefst 100 cm en is naar rechts gebogen. Indien je op zoek bent naar een hockeyset om te gebruiken in je vrije tijd om tijdens niet officiële wedstrijden, dan is dit alvast een goede aanbeveling.

Echter stellen we vast dat de meningen toch wel wat verdeeld blijken te zijn. Dat biedt dan weer wat meer ruimte tot verbetering. Laat je er dus niet door afleiden maar bekijk het even rustig alvorens te oordelen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4.  CCM Mini Hockey Set 81 X 53 X 30 Cm Junior

 

In vergelijking met de hockeysets die we zonet besproken hebben, zul je merken dat deze set toch wel iets duurder is. De hoge prijs maakt het product daardoor minder toegankelijk voor mensen die liever niet zoveel geld aan een hockeyset willen spenderen. De set wordt jou geleverd en aangeboden door CCM en is speciaal ontworpen om door kinderen te worden gebruikt.

De set omvat niet alleen 2 hockeysticks maar verder ook 2 afzonderlijke goals met een maximaal formaat van 81 x 53 x 30 cm. Daarnaast wordt er ook een stevige hockeybal meegeleverd. De goals zijn vervaardigd uit een duurzame combinatie van kunststof en nylon en kunnen best wel tegen een stootje.

Ondanks deze voordelen moeten we vaststellen dat er tot op heden nog geen reacties zijn geplaatst. Echter is het mogelijk dat verschillende klanten het product reeds aangekocht hebben maar gewoon nog niet de tijd gevonden hebben om een reactie te plaatsen. De hoge prijs zou echter ook een verklaring kunnen zijn voor het gebrek aan reviews.

 

Koop bij bol.com (€75.99)

 

 

 

 

5. Bandito hockeyset Fun hockeysticks en ballen 2st

 

Tenslotte is er nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke hockeyset van Bandito. Je bent niet alleen verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid maar bovendien ook van heel wat uurtjes speelplezier. Dit alles wordt jou aangeboden tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje. Kortom, waar wacht je nog op?

De set wordt geleverd inclusief 2 afzonderlijke hockeysticks en 2 hockeyballen, afgewerkt in de kleuren rood en geel. De hockeysticks hebben elk afzonderlijk een lengte van ongeveer 70 cm en de ballen een doorsnede van ongeveer 25 cm. Bovendien is de set vervaardigd uit duurzaam doch lichtgewicht kunststof wat het ideaal maakt voor kindjes vanaf de leeftijd van ongeveer 4 jaar oud.

Ook hier moeten we vaststellen dat er nog geen reviews zijn geplaatst waardoor het voor ons niet eenvoudig is om jou verdere informatie te verschaffen over de gebruikerservaringen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status