5 Beste hockeysticks Test Van 2020

Laatste update: 06.08.20

 

5 Beste hockeysticks (Reviews) van 2020

 

Beginner of gevorderd; het is belangrijk om steeds op zoek te gaan naar de beste hockeystick. Ervaringen van andere hockeyspelers kunnen alvast helpen in je zoektocht. Toch wilden wij het voor jou nog net een stapje makkelijker maken en zijn dan ook op zoek gegaan naar 5 topproducten. We hebben ons hierbij niet alleen gebaseerd op de verschillende soorten hockeysticks maar ook op de online reviews en het advies van klanten. Neem rustig de tijd alvorens je een keuze maakt.

 

 

1.  Angel Sports Hockeystick Kunststof 36 Inch

 

Of je nu kiest voor een hockeystick van Adidas, Brabo of Angels Sports; dat blijft uiteraard een heel persoonlijke. Dit exemplaar maakt bijvoorbeeld deel uit van de Angel Sports Hockey serie en wordt gekenmerkt door een betaalbaar prijskaartje. Het lijkt hier wel om een hockeystick aanbieding te gaan.

De hockeystick heeft een maximale grootte van maar liefst 36 inch en wordt bepaald door een kromming van ruim 28 mm. Met een gewicht van amper 529 gram, is deze hockeystick bijzonder licht en daardoor makkelijk te hanteren. De stick is vervaardigd uit duurzaam hout en is speciaal ontworpen om door kinderen te worden gebruikt.

Is je kindje dol op veldhockey dan is deze hockeystick alvast meer dan een goede aanbeveling. We merken dat de klanten voornamelijk positief reageren op de kwaliteit en van mening zijn dat de stick helemaal aan de verwachtingen voldoet.

 

Koop bij bol.com (€17.9)

 

 

 

 

2. Desii Ultra-ctr Veldhockey Kromming 24,5 mm 540 g

 

Met de Desii hockeystick kies je niet meteen voor één van de goedkope hockeysticks en zul je dus maar beter iets meer budget voorzien. Echter mag je er zeker van zijn dat je met een kwalitatief en duurzaam product huiswaarts keert.

Zo wordt de hockeystick gekenmerkt door een balanspunt van ongeveer 38 cm waardoor je iets meer controle over de bal kunt behouden. Het grootste gedeelte van de stick is vervaardigd uit duurzaam doch lichtgewicht carbon. Verder heeft men de stick hier en daar versterkt door gebruik te maken van aramide.

Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan valt het meteen op dat de klanten hartstikke enthousiast zijn met hun aankoop. De hockeystick mag dan wel duur in de aankoop zijn maar doet echt precies wat die moet doen. Een maximumscore van 5 sterren is dan ook een duidelijke beloning.

 

Koop bij bol.com (€239.99)

 

 

 

 

3. Brabo G-Force TC-7 Black Hockeystick Unisex

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame hockeystick? Dan zou je eventueel dit product van Brabo in overweging kunnen nemen. In tegenstelling tot de vorige 2 producten, lijkt het hier wel om een koopje te gaan.

Deze unisex stick kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt en is afgewerkt in een stoere robuuste zwarte kleur. De stick is vervaardigd uit duurzaam kunststof en weegt dan ook behoorlijk weinig. Met een sticklengte van 34 inch en een kromming van maar liefst 22 mm, is deze hockeystick werkelijk ideaal om door kindjes te worden gebruikt.

Tot op heden heeft er nog maar één koper een reactie geplaatst op het product en deze is bijzonder positief. De koper is duidelijk overtuigd van de kwaliteit en vindt de stick bijzonder handig en comfortabel in gebruik. Kortom, een topproduct dat precies voldoet aan de verwachtingen en beloond wordt met een maximumscore van 5 sterren.

 

Koop bij bol.com (€41.99)

 

 

 

 

4. Adidas LX24 Compo 2 Hockeystick Sticks 36,5 light

 

Ook Adidas biedt meerdere duurzame en degelijke hockeysticks aan. Neem nu bijvoorbeeld deze unieke hockeystick die voornamelijk uit kwalitatief en lichtgewicht carbon is vervaardigd. Dankzij het lichte gewicht kun je meteen een pak sneller en behendiger gaan spelen.

Het product wordt verder gekenmerkt door een sticklengte van maximaal 36,5 inch en een totale kromming van maar liefst 24 mm. Dit maakt de hockeystick werkelijk ideaal om tijdens een partijtje veldhockey te gebruiken. De stick is verder afgewerkt in een stoere robuuste zwarte kleur en is speciaal voor mannen ontworpen.

Een blik op de online beoordelingen doet duidelijk vermoeden dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. De koper is bijzonder tevreden en vindt dat de stick perfect voldoet aan het verwachtingspatroon. Het zal je dan niet verwonderen dat ook dit product beloond is met een maximumscore van maar liefst 5 sterren.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Reverse Hockey Black Carbon Pro Beta Kromming 20 mm

 

Tenslotte is er nog altijd de optie om te kiezen voor deze unieke hockeystick die je wordt aanbevolen door Reverse hockey. De stick is speciaal ontworpen voor mensen die dol zijn op veldhockey en ook regelmatig een partijtje spelen.

De stick is vervaardigd uit een combinatie van bijzonder duurzame materialen waaronder carbon en composiet. Dit maakt de hockeystick vooral ideaal voor gevorderde spelers. Verder bedraagt de maximale sticklengten 36,5 inch en weegt het product amper 540 gram. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je veel sneller en tegelijk ook behendiger te werk kunt gaan.

Ook hier wordt vrijwel meteen duidelijk dat de koper tevreden is en dat we met een topproduct te maken hebben. Het loont dan ook de moeite om deze hockeystick alvast even van naderbij te bekijken alvorens je een oordeel velt.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status