fbpx

Beste hoekbad

Laatste update: 15.10.19

 

Hoekbaden test van 2019

 

Na een lange werkdag is er niets dat ontspannender kan werken dan een heerlijke douche of een lekker warm bad. We merken dat steeds meer mensen, bij de keuze naar een ideaal bad, vaker kiezen voor een hoekbad. Maar wat zijn nu de mogelijkheden als je voor een hoekbad kiest en welke opties kun je kiezen? Dit alles bespreken we zo uitvoerig mogelijk in de bijbehorende koopgids. Daarnaast bieden we jou ook een top 3 aan waarin we jou de 3 best beoordeelde hoekbaden even kort presenteren. Zo blijkt de Plieger Kreta Kwartrond alvast een goede aankoop te zijn. Het hoekbad is afgewerkt in een neutrale doch stijlvolle witte kleur en past daardoor in heel wat badkamers. Kies je voor de Whirlpool Bad Riho Atlanta dan kies je net voor dat tikkeltje meer. Zo kun je genieten van een hoekbad dat ruim 140 cm lang en breed is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Hoekbaden koopgids

 

Er is niets dat ontspannender werkt als een goed warm bad na een lange stressvolle werkdag. Een hoekbad past dan ook vrijwel in om het even welke badkamer. Toch is het belangrijk indien je met een aantal factoren kunt rekening houden zodra je modellen en aanbiedingen gaat vergelijken. Denk hierbij maar aan het type hoekbad, het materiaal, het onderhoud, het formaat en de extra kenmerken. Op die manier zul je beslist een uitstekende keuze kunnen maken uit de beste hoekbaden.

 

 

Het gebruiksgemak

 

De meeste mensen hebben wel een bad of een douche thuis staan. Toch merken we dat steeds meer personen nu ook opteren voor een hoekbad. Het oogt niet alleen heel mooi en luxueus maar het past ook nog eens in vrijwel elke badkamer. Toch is het geen aanbeveling om het eerste het beste hoekbad aan te kopen natuurlijk. Wij raden je aan om even heel grondig alle modellen te bekijken en en te selecteren op basis van je verlangens en verwachtingen.  

Je zult versteld staan van de keuzemogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Zo heb je hoekbaden van verschillende formaten en soorten. Je hebt modellen die je kunt inbouwen en modellen die niet ingebouwd zijn. Verder kun je ook kijken naar de mogelijke materiaalsoorten en het onderhoud ervan. Het lijkt ons eventueel zelfs een goed idee mocht je de tijd nemen om de reviews van kopers eens door te nemen. Daar kun je vaak heel wat handige en bruikbare informatie uithalen en advies. En wie weet kun je zo ook wel een hoekbad aanbieding tegenkomen die helemaal jouw ding is.

 

 

Het type hoekbad

 

Zoals in het voorgaande stukje al reeds min of meer aan bod gekomen is, zul je versteld staan van de enorme keuze aan hoekbaden die er tegenwoordig op de markt zijn. Het is dan ook eerst en vooral belangrijk om voor jezelf uit te maken waar jij precies naar op zoek bent. Op die manier kun jij net iets gerichter gaan zoeken en dit zal ook meer rust met zich meebrengen. De eerste vraag die je je dan ook hoort te stellen, is omtrent het soort hoekbad dat je wenst te plaatsen.

Heb je de mogelijkheid om een hoekbad in te bouwen dan kun je kijken voor ingebouwde modellen. Indien een ingebouwd hoekbad toch niet helemaal jouw ding is, dan zijn er natuurlijk ook heel wat vrijstaande modellen. Bij de vrijstaande modellen heb je dan ook nog de keuze om eventueel een hoekbad op pootjes aan te kopen. Op die manier creëer je een heel retro achtig en vintage design. Ideaal voor mensen die graag een opvallende stuk in de badkamer willen plaatsen. Uiteraard zal het niet verbazen dat je dit model niet meteen tussen de goedkope hoekbaden hoeft te zoeken.

 

 

Het formaat en extra kenmerken

 

In vergelijking met andere soorten baden, neemt een hoekbad eigenlijk relatief weinig plaats in beslag. Juist om die eenvoudige reden is een hoekbad dan ook de ideale oplossing voor mensen met een iets kleinere badkamer. Uiteraard kun je ook in een grote badkamer zonder problemen een degelijk hoekbad plaatsen. Toch is het belangrijk om even rekening te houden met het gewenste formaat. Hoekbaden kun je namelijk verkrijgen in verschillende formaten.

Luister daarom hoofdzakelijk naar wat je zelf wenst. Wens je een hoekbad voor 1 persoon of wil je er toch graag met 2 tegelijk in kunnen. Wens je een hoekbad enkel om te zitten of wil je er toch ook wel in kunnen liggen. Verder kun je ook de extra mogelijkheden afwegen. Zo heb je heel wat hoekbaden die voorzien zijn van lichtfuncties of van extra sproeiers en die werken als een soort van bubbelbad. Indien je een bad wenst met extra massagemogelijkheden dan zul je het budget ook iets ruimer hoeven te nemen.

Het materiaal en het onderhoud

 

Indien je op zoek gaat naar een degelijk hoekbad dan zul je ook al vrij snel geconfronteerd worden met de verschillende materiaalsoorten. Zo heb je heel wat hoekbaden die gemaakt zijn uit acryl. Acryl is eigenlijk een soort van kunststof dat niet alleen vuilwerend is maar ook nog eens slipvast en dus voor voldoende stabiliteit zorgt. Verder zul je merken dat een hoekbad uit acryl er heel erg glanzend uitziet en bovendien zorgt het ervoor dat het badwater langer warm kan blijven. Acryl is bovendien ook enorm gemakkelijk te onderhouden.

Uiteraard heb je ook de mogelijk om een hoekbad uit composiet aan te kopen. In vergelijking met een bad uit acryl is dit natuurlijk niet zo goedkoop. Composiet daarentegen is wel een enorm sterk en stevig materiaal dat dus ook enorm duurzaam is. Ook plaatstaal is natuurlijk een goede optie. Dit is een heel stevig materiaal en bovendien is het ook relatief goedkoop. Plaatstaal is een materiaalsoort die best wel tegen een stootje hier en daar kan. Houd er wel rekening mee dat het niet zo duurzaam is aangezien het gemakkelijk kan roesten.

 

 

Hoekbad Reviews – Top 5

 

 

Niets kan zo ontspannend werken na een stressvolle dag als een goed warm bad. Het neemt meteen alle werkstress weg. Opdat jij natuurlijk voor het beste hoekbad zou kiezen, hebben wij een selectie gemaakt, gebaseerd op de reviews van kopers. Neem dus gerust een kijkje in onze top 5 hieronder.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Plieger Kreta Kwartrond

 

Tot de goedkope hoekbaden behoort dit model van Plieger zeker en vast. De witte kleur doet het vrijwel in elke badkamer passen. Het ziet er niet alleen heel stijlvol maar ook trendy uit.

Het hoekbad is gemaakt uit acryl en is heel eenvoudig en snel schoon te maken. Met een breedte en een lengte van 135 cm is het geschikt voor 1 volwassen persoon. Zo kun jij vanaf nu na elke stressvolle werkdag genieten van een heerlijk ontspannend bad.

Doordat er nog geen beoordelingen gegeven zijn bij dit product is het voor ons niet zo eenvoudig om goed advies te geven. Het kan natuurlijk zijn dat sommige personen dit hoekbad aangekocht hebben maar nog geen tijd gehad hebben om een review te plaatsen. Laat je hierdoor dus zeker niet afschrikken want misschien is dit wel het ideale hoekbad voor jou.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Whirlpool Bad Riho Atlanta

 

Dit hoekbad is er eentje van het merk Riho. In tegenstelling tot het vorige product heeft dit bad een lengte en een breedte van 140 cm. Hierdoor is het net iets groter. De glanzende witte kleur maakt het geschikt voor vrijwel elk interieur.

Het hoekbad is gemaakt uit acryl en is voorzien van een whirlpoolsysteem. Zo kun jij genieten van een heerlijke water- en luchtmassage. Dit product heeft in totaal 19 massage jets en je kunt er met twee personen tegelijk in zitten. Het bad is ook voorzien van poten.

Op dit moment is er nog geen enkele commentaar zichtbaar. Dit hoeft helemaal niets slechts te betekenen. Het kan zijn dat het om een relatief nieuw product gaat of misschien vinden sommige gebruikers de prijs toch net iets te hoog. Laat je hierdoor echter niet afschrikken en wees de eerste in het plaatsen van een beoordeling.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Riho Paneel Luchtjets Waterjets

 

Dit Riho hoekbad zul je niet terugvinden tussen de goedkope hoekbaden want het is het duurste uit onze top 5. Dankzij het whirlpoolsysteem kun je genieten van enkele ontspannende massages.

Dit hoekbad met een glanzende witte kleur is gemaakt uit acryl en kun je eenvoudig schoonmaken. Het is geschikt voor twee personen. Dit model is voorzien van verstelbare poten. Naast de massage mogelijkheden, biedt dit bad ook een kleurentherapie aan. Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren die extra comfort en ontspanning bieden.

Momenteel zijn er nog geen beoordelingen geplaatst. Dit doet ons vermoeden dat het wel eens om een vrij nieuw product zou kunnen gaan. Het is ook mogelijk dat de kopers de prijs veel te hoog vinden. Toch hoef je geen schrik te hebben hiervan want misschien voldoet dit product wel volledig aan jouw verwachtingen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Plieger Cyprus

 

Heb jij ook een Cyprus hoekbad in jouw badkamer staan? In dat geval kan dit Plieger Cyprus voorpaneel echt een aanrader zijn voor jou. De glanzende witte kleur maakt het iets stijlvoller maar ook heel trendy.

Als je na een lange werkdag wilt ontspannen dan is een warm en heerlijk bad zeker en vast een aanrader. Om optimaal te ontspannen is het natuurlijk altijd leuk en aangenaam om een volledig afgewerkte badkamer te hebben. Met dit voorpaneel kun je je hoekbad ook echt afwerken. Ook de prijs valt goed mee waardoor we vermoeden dat dit wel eens een hoekbad aanbieding zou kunnen zijn.

Op dit moment zijn er helemaal nog geen beoordelingen geschreven. Het is natuurlijk perfect mogelijk dat verschillende kopers dit product reeds aangekocht hebben maar gewoon nog geen commentaar geplaatst hebben. Wees dus de eerste en laat ons weten wat je ervan vindt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Sealskin Get Wet Optimo

 

Met dit hoekbad van Sealskin zul je echt optimaal kunnen ontspannen want het is groot genoeg om erin te liggen.

Dit bad van Sealskin heeft een breedte en lengte van 135 cm en is geschikt voor één persoon. Het bad komt met een handige handleiding in het Nederlands en zelfs Engels. De stijl is eerder modern waardoor het in vrijwel elke badkamer past. Het is gemaakt van acryl en daardoor gemakkelijk in onderhoud.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies hierover geven doordat er nog geen enkele review geplaatst is. Houd je daarom zeker niet in en bekijk dit product van goede kwaliteit gerust. Misschien is het wel een echte hoekbad aanbieding en voldoet het aan jouw verwachtingen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status