Beste honkbalknuppel

Laatste update: 03.06.20

 

Honkbalknuppels test van 2020

 

Ben je van plan om binnenkort met de eerste honkbal lessen te starten? Of kun je ondertussen wel al aardig je mannetje staan en speel je zodra je eerste wedstrijd? Dan kun je misschien alvast even op zoek gaan naar de voor jou beste honkbalknuppel. Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden beschikbaar waardoor de keuze niet altijd makkelijk wordt. Om jou te helpen, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde honkbalknuppels. Zo is gebleken dat je met de Abbey Hout Bruin een topproduct in huis haalt. Dit product is volledig vervaardigd uit natuurlijk beukenhout en werd vervolgens voorzien van een gelakte coating. Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor de Abbey Aluminium Zilver honkbalknuppel, opnieuw geleverd door het bekende merk Abbey. Een degelijke knuppel die niet alleen kwaliteit maar ook design aflevert. Een echte blikvanger dus!

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Honkbalknuppels koopgids

 

Honkbal en basketbal zijn sporten die vooral in Amerika heel bekend zijn en tot de populairste sporten behoren. Tegenwoordig zie je dat ook steeds meer mensen hier bij ons voor honkbal kiezen. Naast de typische outfit, is natuurlijk ook het materiaal van essentieel belang. Als je dan ook een keuze wilt kunnen maken uit de beste honkbalknuppels dan is het een goede aanbeveling om rekening te houden met een aantal factoren. Zo kun je kiezen voor een nieuw model of tweedehands aanbiedingen. Besteed ook aandacht aan de maat, het gewicht, het materiaal en de prijs als je gaat vergelijken.

 

 

Tweedehands of nieuw

 

Wanneer je op zoek gaat naar een honkbalknuppel dan heb je eigenlijk de mogelijkheid om een totaal nieuw model aan te kopen. Uiteraard kun je ook opteren voor een tweedehands honkbalknuppel. Het is hierbij belangrijk dat je een aantal dingen in overweging neemt zodat de keuze tussen een nieuw of tweedehands exemplaar iets eenvoudiger kan verlopen. Als je nog nooit aan honkbal gedaan hebt en je pas recent hebt aangesloten bij een club, dan kan een tweedehands model een goede oplossing zijn om te starten.

Als je al jarenlang honkbal speelt en daarnaast ook meerdere trainingen en wedstrijden per week hebt, dan is de aankoop van een nieuw exemplaar uiteraard iets beter. Er bestaan namelijk verschillende modellen honkbalknuppels in verschillende maten, gewichten en materialen. Wanneer je dus als een tijdje honkbal speelt dan kun je veel gemakkelijker een nieuwe honkbalknuppel aankopen in plaats van een tweedehands exemplaar.

 

 

Kostprijs

 

Zoals in het voorgaande stukje reeds min of meer duidelijk werd, bestaan er honkbalknuppels in verschillende maten, materialen en gewichten. Dit alles zal uiteraard een bepaalde invloed uitoefenen op de uiteindelijke prijsbepaling. Zo heb je heel wat goedkope honkbalknuppels maar je kunt uiteraard ook heel erg duur gaan. Het lijkt ons daarom misschien wel een goed idee als je op voorhand eens bekijkt welk bedrag je maximaal zou kunnen uitgeven en vooral zou willen uitgeven aan een degelijke honkbalknuppel.

Als je heel sporadisch eens speelt dan hoef je niet meteen het duurste model aan te kopen. Dan is het zelfs voordeliger om te kijken naar een tweedehands exemplaar. Er zijn ook mensen die gewoon houden van het spel honkbal en die heel wat geld uitgeven aan een honkbalknuppel die ooit toebehoorde aan een bekende honkbalspeler. Bekijk eventueel ook de reviews van kopers eens. Daar staan vaak heel wat bruikbare tips in. En wie weet kun je zo wel een honkbalknuppel aanbieding tegenkomen.

 

 

De maat en het gewicht van een honkbalknuppel

 

In je zoektocht naar de voor jou beste honkbalknuppel zul je versteld staan van het ruime aanbod dat er tegenwoordig op de markt gebracht is. Het is hierbij dus ook belangrijk dat je gaat selecteren op basis van de maat en het gewicht. Zo bezit elke honkbalknuppel over een bepaalde lengtemaat die altijd in inches zal worden uitgedrukt. Op die manier kun je honkbalknuppels waarnemen die zullen variëren van 25 inch tot maar liefst 34 inch. 25 inch is dus een kleinere honkbalknuppel dan 34 inch en dus meer geschikt voor kinderen. Dit getal in inches wordt weergegeven helemaal bovenaan de knuppel.

Onder het inch getal, krijg je dan ook nog een ander getal te zien dat het gewicht uitdrukt. Een honkbalknuppel voor kleine spelertjes zal uiteraard veel minder zwaar wegen dan een exemplaar voor volwassen spelers. Als je vervolgens het verschil gaat berekenen tussen het getal dat de lengtemaat weergeeft en het getal dat het gewicht weergeeft, dan krijg je de verhouding tussen deze 2 factoren. Hoe hoger dit derde getal is, dus hoe hoger die verhouding, hoe lichter de honkbalknuppel zal zijn. Bij kinderen zal de verhouding tussen het gewicht en de lengtemaat dus hoger liggen dan bij volwassen. Kortom er zijn heel wat factoren waar je rekening mee hoeft te houden.

Materiaal

 

Een honkbalknuppel wordt door heel wat mensen ook wel vaak een bat genoemd. Je zult vrij snel opmerken dat het uiteinde van de honkbalknuppel net een tikkeltje breder is in vergelijking met de rest. Dit breder stuk zorgt ervoor dat de honkbalknuppel niet uit je handen gaat wegglijden op het moment dat je de bal gaat wegslaan. Aan het andere uiteinde van de honkbalknuppel zul je merken dat de knuppel geleidelijk aan breder wordt. Deze verbreding wordt ook wel “barrel” genoemd en is het stuk waarmee je de bal hoeft weg te slaan.

De meeste honkbalknuppels zijn gemaakt uit heel stevig en duurzaam hout. Dit is ook de honkbalknuppels die reeds het langste meegaat. Toch is het mogelijk om vandaag de dag ook een aluminium honkbalknuppel aan te kopen. Zelfs composiet is tegenwoordig één van de vele mogelijkheden geworden. Het is dus belangrijk om voor jezelf uit te maken waar je naar op zoek bent en ook rekening te houden met het feit of je al dan niet vaak gaat spelen.

 

 

Honkbalknuppel Reviews – Top 5

 

 

Honkbal is heel populair in de Verenigde Staten en in sommige Latijns-Amerikaanse landen zoals Cuba. De sport geniet ook van een beperkte populariteit in Europa en je kunt online op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde club om deze sport te beoefenen. Je zult natuurlijk een honkbalknuppel nodig hebben. De volgende vijf topproducten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de reviews van andere kopers. Je hoeft er enkel nog de beste honkbalknuppel uit te kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Abbey Hout Bruin

 

Deze honkbalknuppel van het merk Abbey is gemaakt van gelakt beukenhout en heeft een lengte van 73 cm. De knuppel heeft een bruine kleur en is stevig.

Het handvat heeft een diameter van 3 cm en de top van de knuppel heeft een diameter van 5 cm. Je kunt een ganse namiddag honkballen met deze knuppel dus begin maar te bellen naar je vrienden.

Alle reviews tonen positieve commentaren over deze honkbalknuppel aanbieding. De knuppel ligt goed in de hand en heeft een professionele uitstraling. De knuppel is stevig en je kunt de gelakte laag makkelijk verwijderen om het product in een andere kleur te verven. Hoewel het gewicht perfect is voor een volwassene is de knuppel nogal zwaar voor kinderen.

Als je binnenkort gaat honkballen of al heel lang lessen volgt, dan is het belangrijk om van een goede uitrusting voorzien te zijn. Neem nu bijvoorbeeld deze honkbalknuppel die jou geleverd en aanbevolen wordt door Abbey. Abbey is een bijzonder bekend en sterk gewaardeerd merk op het gebied van honkbal. En misschien door sommigen ook beschouwd als veruit het beste merk.

Voordelen
Materiaal:

het is een duurzame honkbalknuppel die volledig vervaardigd is uit natuurlijk beukenhout en vervolgens voorzien is van een lak coating.

Formaat:

de honkbalknuppel is ongeveer 73 cm lang en ideaal om zowel tijdens wedstrijden alsook trainingen te gebruiken. Het handvat van dit product beschikt over een 3 cm doorsnede terwijl de top dan weer 5 cm diameter bedraagt.

Prijskaartje:

het is misschien niet meteen de honkbalknuppel met de laagste prijs maar toch is het vast en zeker een mooie aanbieding.

Nadelen
Te zwaar:

sommige kopers vinden dat de knuppel toch wel behoorlijk zwaar weegt om door kinderen te worden gebruikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Abbey Aluminium Zilver

 

Net als het vorige product is ook deze honkbalknuppel van het merk Abbey. Deze knuppel is gemaakt van aluminium en heeft een lengte van 68 cm. Op de knuppel staan de woorden “Bats” en “Abbey” geprint en de greep is voorzien van een PU laag.

De diameter van de greep bedraagt 2,5 cm en de diameter van de top is 5 cm. De knuppel heeft een zilveren kleur en de PU laag van de greep heeft een zwarte kleur.

De kopers zijn heel tevreden over de kwaliteit van dit product. De knuppel is licht van gewicht maar toch stevig en sterk om goed mee te honkballen. De knuppel ligt goed in de hand en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Omdat de knuppel van aluminium gemaakt is zullen er geen stukjes kunnen afbreken, er kunnen natuurlijk wel builen in komen.

Net zoals de vorige honkbalknuppel zul je merken dat ook dit product geleverd wordt door het bekende merk Abbey. Om te weten te komen of dit product al dan niet iets voor jou is, kan het handig zijn om de populairste kenmerken alvast even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Formaat:

de knuppel heeft een totale lengte van maar liefst 68 cm. Hierbij bedraagt de doorsnede aan de top 5 cm terwijl de greep een maximale diameter kent van ongeveer 2,5 cm.

Materiaal:

het is een duurzame knuppel die vervaardigd is uit degelijk en lichtgewicht aluminium. De greep van deze unieke knuppel is dan weer afgewerkt met een degelijke laag uit PU-materiaal.

Kinderen:

dankzij het lichte gewicht zou de knuppel ook iets makkelijker door kinderen kunnen worden gebruikt.

Nadelen
Design:

het is altijd mogelijk dat het design niet bij iedereen in de smaak lijkt te vallen.

Koop bij bol.com (€25.5)

 

 

 

 

Abbey Hout 2

 

Deze honkbalknuppel van Abbey is gemaakt van gelakt beukenhout net zoals het eerste product, maar heeft een kortere lengte namelijk 63 cm. Dit zorgt ervoor dat de knuppel minder weegt en daardoor beter geschikt is voor kinderen.

Dit product is ideaal voor kopers die op zoek zijn naar goedkope honkbalknuppels, het artikel wordt namelijk verkocht aan een lage prijs. De honkbalknuppel heeft een bruine kleur.

De kopers geven goed advies over de kwaliteit van dit product en vinden de honkbalknuppel handig in gebruik. De knuppel is stevig en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je hebt een goede grip op de knuppel en het artikel is niet te zwaar. Houd er wel rekening mee dat de knuppel kleiner is dan de standaardmaat en daardoor niet zo geschikt is voor langdurig slagwerk.

Ondertussen mag het wel al duidelijk zijn dat Abbey een gevestigde waarde is op het gebied van alles wat met de honkbalsport te maken heeft. Net zoals het eerste product zul je merken dat ook deze knuppel tot stand gekomen is door gebruik te maken van beukenhout. Vervolgens werd dit afgewerkt met een gelakte coating.

Voordelen
Kindvriendelijk:

de knuppel wordt gekenmerkt door een vrij korte lengte van amper 63 cm en een laag gewicht. Dit maakt de knuppel dan weer enorm kindvriendelijk.

Kostenplaatje:

wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke honkbalknuppel of beschik je over een beperkt budget? Niet getreurd want dit product is dan exact wat jij zoekt.

Grip:

de meeste kopers zijn bovendien ook bijzonder hard overtuigd van de grip en bijgevolg ook de gebruiksvriendelijkheid van het product.

Nadelen
Geen langdurig slagwerk:

het compacte formaat maakt deze knuppel niet meteen ideaal om te gebruiken bij langdurig slagwerk.

Niet voor volwassen:

ook voor volwassen is dit misschien niet meteen de meeste ideale honkbalknuppel.

Koop bij bol.com (€15.99)

 

 

 

 

Covee Houten Bruin

 

Deze knuppel is iets duurder vergeleken met de andere producten in ons artikel. De honkbalknuppel is gemaakt van hout en is geschikt voor jongeren. De knuppel heeft een lengte van 32 inch en de merknaam Covee is geprint op het product. Let erop dat er geen garantie zit op dit product dus je kunt er best voorzichtig mee omspringen.

Dit product heeft momenteel nog maar één review ontvangen van een koper maar deze persoon geeft enkel positief advies. De knuppel is stevig en is handig in gebruik.

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is gunstig maar de koper gebruikt de knuppel enkel als decoratie en niet om mee te honkballen. We kunnen je dus geen informatie geven over de geschiktheid van deze knuppel tijdens een wedstrijd.

Mag het toch allemaal nog net een tikkeltje meer zijn? Dan kun je ook voor deze unieke honkbalknuppel opteren. Het product is, net zoals de meeste andere knuppels uit dit lijstje, vervaardigd uit duurzaam natuurlijk hout. Het wordt jou geleverd en sterk aanbevolen door het, al dan niet bekende merk Covee.

Voordelen
Materiaal:

de knuppel is stevig en duurzaam en bestaat uit natuurlijk hout.

Formaat:

de honkbalknuppel heeft een maximale lengte van ongeveer 32 inch.

Nadelen
Kostenplaatje:

jammer genoeg zul je rekening moeten houden met een iets hoger prijskaartje en dus bijgevolg ook iets meer budget hoeven te voorzien.

Geen garantie:

houd er ook rekening mee dat je bij de aankoop van deze honkbalknuppel helemaal geen garantie krijgt.

Koop bij bol.com (€21.2)

 

 

 

 

Toyrific Hout Wit

 

Deze honkbalknuppel van het merk Toyrific wordt geleverd met een bal zodat je meteen kunt beginnen met spelen. Beide producten worden geleverd in een mesh zak zodat je na een wedstrijdje de producten altijd makkelijk kunt bewaren.

De knuppel heeft een witte kleur en de greep heeft een zwarte kleur. De knuppel is gemaakt van hout en heeft een lengte van 46 cm. De bal heeft een rode kleur en een diameter van 62 mm. Dit product wordt verkocht aan een lage prijs en behoort hierdoor tot de categorie van goedkope honkbalknuppels.

Volgens de kopers is de kwaliteit van de knuppel uitstekend. Een koper heeft het gekocht voor zijn of haar kleinzoon die er heel tevreden over is. De knuppel is niet te zwaar zodat het beter geschikt is voor kinderen. Het product is handig in gebruik.

Tenslotte wordt het rijtje afgesloten met de Toyrific honkbalknuppel. Bij de aankoop van deze knuppel zul je vrijwel meteen kunnen vaststellen dat je er ook een honkbal bij krijgt. Zo hoef je niet nog snel een honkbal te gaan aankopen en kun je vrijwel onmiddellijk met je vrienden een partijtje honkbal spelen.

Voordelen
Mesh zak:

zowel de honkbalknuppel alsook de honkbal worden jou toebezorgd in een stevige en duurzame mesh opbergtas. Zo kun je je spullen altijd weer veilig opbergen na gebruik. En dat is handig.

Design:

de knuppel wordt gekenmerkt door een opvallende witte kleur in combinatie met een zwart handvat. Tussen de witte en zwarte kleur, heeft men ook een rood accent toegevoegd.

Materiaal en formaat:

de knuppel is ongeveer 46 cm lang en is volledig vervaardigd uit duurzaam hout.

Prijskaartje:

het zou vast en zeker een aanbieding kunnen zijn.

Nadelen
Lelijke kleur:

volgens één enkele koper zou de kleur van de knuppel niet overeenkomen met de kleur op de afbeelding.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status