fbpx

Beste hoofdbord

Laatste update: 15.10.19

 

Hoofdborden test van 2019

 

 

Hoofdborden koopgids

 

Ben je van plan om één van de beste hoofdborden aan te kopen? Dan zul je merken dat er steeds meer keuzemogelijkheden op de markt komen. Dit is uiteraard positief maar het maakt de uiteindelijke beslissing ook een pak moeilijker. Het is daarom een goede aanbeveling om met een aantal belangrijke factoren rekening te houden wanneer je de hoofdborden gaat vergelijken. Denk maar aan de voordelen, het gebruiksgemak, het materiaal, het design en het mogelijke prijskaartje ervan. Probeer daarnaast eventuele promoties niet uit de weg te gaan want wie weet kun je zo wel een hoofdbord aanbieding spotten.

 

 

Wat is een hoofdbord

 

Wanneer je besluit om op zoek te gaan naar een hoofdbord dan is het natuurlijk ook wel belangrijk om te weten wat dit precies allemaal inhoudt. Je zult kunnen zien dat een hoofdbord een product is dat deel uitmaakt van een bed. Het is dus het geheel dat aan het hoofdeinde van je bed bevestigd of gemonteerd kan worden. Je hebt hierbij de keuze om te kiezen uit verschillende materiaalsoorten, designs en kleuren.

In de meeste gevallen zal een hoofdbord standaard geleverd worden in combinatie met het bed zelf. Toch is het ook mogelijk om een los hoofdbord aan te kopen of dit ook gewoon zelf te creëren. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een hoofdbord. Probeer daarom zoveel mogelijk producten te bekijken alvorens je overgaat tot het nemen van een uiteindelijke beslissing.

 

 

Wat zijn nu de voordelen ervan

 

Je zult je misschien wel afvragen wat je nu eigenlijk met een hoofdbord kunt doen of waarvoor dit nuttig kan zijn. Toch brengt een hoofdbord heel wat leuke en aangename voordelen met zich mee. Een hoofdbord zorgt in de eerste plaats namelijk voor stabiliteit, stevigheid en ondersteuning. Je kunt er je hoofdkussen dus makkelijk tegen plaatsen zonder dat het omvalt of verschuift. Dit kan best wel handig zijn als je bijvoorbeeld ’s avonds in bed graag nog even geniet van een goed boek.

Verder zorgt een hoofdbord er ook voor dat er geen ventilatiegleuf ontstaat tussen het hoofdeinde van je bed en de wand van je slaapkamer. Met andere woorden, een hoofdbord kan de koude toch wel aanzienlijk tegenhouden. Een hoofdbord kan ook helpen vermijden dat de muur van je slaapkamer beschadigd wordt. Kortom een hoofdbord biedt meer voordelen dan je misschien op het eerste zicht zou denken. En daarnaast is het ook gewoon gezellig en sfeervol.

 

 

Design en prijskaartje

 

Doordat er zoveel keuze is op het gebied van een degelijk hoofdbord dan zul je ook wel merken dat er verschillende prijskaartjes kunnen ontstaan. Sommige producten zul je zeker tot de goedkope hoofdborden kunnen rekenen terwijl je voor andere hoofdborden dan weer iets duurder zult betalen. Het is uiteraard aan jezelf om te beslissen welk bedrag je er maximaal wilt en kunt aan geven natuurlijk. Toch kan het prijskaartje van een degelijk hoofdbord door bepaalde factoren in meer of mindere mate beïnvloedt worden.

Zo kunnen de gebruikte materiaalsoorten een invloed hebben net zoals ook het design ervan. Toch is de grootst bepalende factor het feit of het hoofdbord in combinatie met een bed geleverd wordt. Aangezien de meeste hoofdborden in combinatie met een degelijke en duurzaam bed geleverd worden, zal de prijs vaak iets hoger zijn. Indien je kiest voor een los hoofdbord dan is de prijs vaak goedkoper. Ook wanneer je beslist om het hoofdbord zelf te maken dan kun je de prijs nog altijd wat gaan beperken.

 

 

Materiaalsoorten en onderhoud

 

Zoals we het min of meer al even aan bod hebben laten komen, zijn er heel wat mogelijkheden op het gebied van een hoofdbord. Zo zijn de meeste hoofdborden vaak gemaakt uit duurzame stoffen en textiel. Toch is het ook mogelijk om te kiezen voor een hoofdbord dat vervaardigd is uit natuurlijke en duurzame houtsoorten. En je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een gecombineerd hoofdbord waarbij de materiaalsoorten dus gecombineerd worden. Uiteraard is dit een heel persoonlijke keuze.

Probeer bij het nemen van die keuze ook rekening te houden met het onderhoud. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een houten hoofdbord dan zul je merken dat dit heel makkelijk en snel te onderhouden is. Je hoeft er gewoon maar even met een vochtig doekje over te wrijven om al het stof en vuil te verwijderen. Ook gestoffeerde hoofdborden zijn vrij eenvoudig schoon te maken want deze kun je namelijk gewoon gaan stofzuigen. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden wanneer je op zoek gaat tussen de verschillende materiaalsoorten. Houd zeker zoveel mogelijk rekening met eventuele aanbiedingen.

 

 

Hoofdbord Reviews – Top 5

 

 

De meeste mensen kiezen vandaag de dag steevast voor een handig en degelijk hoofdbord. Omdat wij het jou iets gemakkelijker willen maken, hebben wij een selectie gemaakt van 5 topproducten. We hebben hierbij vooral gekeken naar de verschillende reviews en het advies dat meerdere klanten gegegeven hebben. Bekijk dus eens rustig deze 5 opties en haal er voor jou het beste hoofdbord uit en wie weet is het meteen ook wel een hoofdbord aanbieding.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Slaaploods Zeus 140×200 cm

 

Zodra je de prijs opmerkt zul je beseffen dat dit niet meteen één van de goedkope hoofdborden zal zijn. Toch blijkt de koper helemaal tevreden te zijn over dit product.

De hoge prijs kan verklaard worden doordat je niet alleen een hoofdbord mee naar huis neemt maar ook een boxspring met een stevige en vooral duurzame matras. Je zult merken dat het hoofdbord telkens iets breder is ten opzichte van het bed maar dit is standaard. Het hoofdbord is bovendien ook volledig gestoffeerd waardoor het er bijzonder stijlvol uitziet.

De koper is helemaal overtuigd van de uitstekende en vooral ook correcte prijs-kwaliteitverhouding van dit hoofdbord. In combinatie met het fraaie design is dit voor deze klant echt wel een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€1039)

 

 

 

 

Slaaploods Zeus 180×220 cm

 

Net zoals het voorgaande model is ook dit hoofdbord afkomstig van het bekende en gewaardeerde merk Slaaploods.nl. Ook hier krijg je er naast het hoofdbord ook een boxspring bij met een handige en duurzame matras.

Je kunt hierbij kiezen uit 2 verschillende maar neutrale kleuren en meerdere afmetingen. Je zult meteen zien dat het hoofdbord ook hier 20 cm langer is ten opzichte van het bed waardoor het geheel een luxueuze uitstraling krijgt. Het hoofdbord is volledig rondom gestoffeerd waardoor het er bijzonder elegant en stijlvol uitziet.

Op dit moment is er nog maar één enkele reactie gegeven. Toch kun je duidelijk opmerken dat de koper helemaal tevreden is over de prijs-kwaliteitverhouding van dit hoofdbord in combinatie met het fraaie design.

 

Koop bij bol.com (€1314)

 

 

 

 

Woood Visgraat Grenen Wit

 

Indien je op zoek bent naar een degelijk hoofdbord dat tegelijk ook bijzonder voordelig is qua prijs dan kun je altijd eens dit model van Woood bekijken. Het hoofdbord is gemaakt uit hout en is beschikbaar in 2 verschillende kleuren waaronder wit en zwart.

Het hoofdbord is een onderdeel van de Connect serie en dient eigenlijk om als een soort hoofdbeschermer te gebruiken in combinatie met een tweepersoons bed. De kleine oneffenheden en de kleine fijne scheurtjes die zichtbaar zijn, zorgen voor een vintage accent.

We merken dat er momenteel nog geen reviews geplaatst zijn waardoor het moeilijk is om jou verder advies te geven over dit hoofdbord specifiek. Toch hoef je helemaal geen schrik te hebben. Het is namelijk altijd mogelijk dat het nog om een vrij recent product gaat. Haast je dus naar de winkel en wees de eerste in het plaatsen van een beoordeling.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Select Fresh Hoofdbord

 

Net zoals het voorgaande hoofdbord zul je ook dit model van het al dan niet bekende merk Select eerder in tussen de goedkopere exemplaren kunnen terugvinden. Ideaal voor mensen die dus niet zoveel wensen uit te geven.

Het hoofdbord is gemaakt uit een combinatie van kunststof en spaanplaat dat niet alleen bijzonder stevig maar ook nog eens duurzaam blijkt te zijn. Verder is dit model beschikbaar in de kleuren zwart en rood. Je kiest dus zelf het bord dat je het liefste ziet. In combinatie met het daarvoor voorziene ledikantje van Fresh, zul je een bijzonder mooi geheel kunnen creëren.

Jammer genoeg kunnen wij jou niets vertellen over de gebruikerservaring aangezien er nog geen reacties gegeven zijn. Toch hoef je hierdoor niet te schrikken want het is altijd mogelijk dat het nog om een vrij recent product gaat. Bekijk het dus zeker eens rustig.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

HomingXL Boxspringset Eiffel

 

Dit hoofdbord van het bekende merk HomingXL komt in combinatie met een stevige en vooral duurzame boxspringset. Je kunt hierbij kiezen uit 2 verschillende formaten tweepersoons bedden.

Het hoofdbord is maar liefst 120 of 180 cm breed afhankelijk van het formaat van de boxspring die je aankoopt. Verder zul je merken dat het hoofdbord helemaal gestoffeerd is en daardoor een mooie en stijlvolle uitstraling krijgt. Ideaal om te plaatsen in een moderne en designvolle slaapkamer.

Ook hier moeten we vaststellen dat er nog helemaal geen reviews werden geplaatst. Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat het om een product van slechte kwaliteit gaat. Het is namelijk altijd mogelijk dat het om een vrij recent hoofdbord gaat ofwel vinden sommige klanten misschien de prijs net iets te hoog.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status