fbpx

Beste hot tub

Laatste update: 22.10.19

 

Hot tubs test van 2019

 

Ben je toe aan wat ontspanning na een lange en vermoeiende werkdag? Dan kun je misschien een duurzame hot tub in overweging nemen. Een hot tub is eigenlijk gewoon hetzelfde als een bubbelbad. In onze koopgids leggen we jou stap voor stap uit waarop je zoal zou kunnen letten in de zoektocht naar de perfecte hot tub. Daarnaast zijn we ook zo vrij geweest om zelf al even op zoek te gaan naar de 3 best beoordeelde producten. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Bestway Lay-Z-Spa Miami hot tub. De ronde vorm is bijzonder toegankelijk en bovendien is de hot tub makkelijk en in een mum van tijd op te pompen. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de Bestway Lay-Z-spa Vegas hot tub. Het product is voorzien van een stel stevige handvatten zodat het mogelijk wordt om de hot tub makkelijk en zonder problemen te verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Hot tubs koopgids

 

Een hot tub is eigenlijk gewoon een soort jacuzzi of ook wel bubbelbad genoemd. Het is de ideale manier om na een lange werkdag even heerlijk te ontspannen. Uiteraard zul je versteld staan van het enorme aanbod aan hot tubs. Het is daarom een goede aanbeveling om zoveel mogelijk modellen en aanbiedingen met elkaar te vergelijken alvorens je een keuze maakt uit de beste hot tubs. Je kunt hierbij bijvoorbeeld rekening houden met het nut, het prijskaartje, het formaat en de kenmerken. En wie weet spot je vroeg of laat wel een hot tub aanbieding.

 

 

Het voordeel van een hot tub

 

Een hot tube is zonder twijfel de ideale manier om volledig tot rust te komen na bijvoorbeeld een stressvolle dag op het werk. Op een heerlijke zomeravond even met je echtgenoot of echtgenote ontspannen in de hot tub met een heerlijke glaasje wijn of misschien wel champagne. Verder kan het ook helpen voor mensen die vaak last hebben van stramme spieren of gewrichtspijnen. Dankzij de verschillende jets, kunnen bepaalde lichaamsdelen goed gemasseerd worden en zo de pijn helpen verminderen.

Je zult vrijwel meteen merken dat er heel wat mogelijkheden bestaan op het gebied van een degelijke en vooral duurzame hot tubs. Zo heb je verschillende groottes, kleuren en inhouden. Het is dus belangrijk om vooral te kijken naar wat jij zelf wilt en uiteraard ook rekening te houden met het bedrag dat je wilt uitgeven. Het kan ook altijd een goed idee zijn om eens een kijkje te nemen tussen de goedkope hot tubs of de promoties.

 

 

Het prijskaartje

 

Net zoals er verschillende hot tubs modellen op de markt gebracht zijn, zul je merken dat er ook heel wat variatie in de prijs waar te nemen is. Zo heb je hele goedkope hot tubs maar je kunt natuurlijk ook bijzonder duur gaan. Het prijskaartje wordt uiteraard eerst en vooral bepaald door het merk waarvan je de hot tub aankoopt. Zo zal een hot tub van Gervi misschien net een tikkeltje duurder uitvallen. Verder zal het kostenplaatje ook bepaald worden door middel van de kenmerken en de opties waarover de jacuzzi bezit.

Tot slot is ook de isolatie een belangrijke factor. Een beter geïsoleerde hot tub is over het algemeen iets duurder. Wij raden jou daarom ook aan om, alvorens je besluit een jacuzzi aan te kopen, eerst even de online reviews van de klanten door te nemen. Je zult versteld staan van de extra informatie die je daar vaak nog uit kunt halen. Zo krijg je heel wat nuttig advies omtrent het bepaalde product en krijg je ook een beetje inkijk in de gebruikerservaring die klanten hebben met dat specifieke toestel. Dit kant uiteraard van groot belang zijn op het moment dat je zelf beslist om een hot tub aan te kopen.

 

 

Het formaat en de inhoud

 

Indien je op zoek gaat naar een degelijke hot tub is het ook belangrijk om rekening te houden met het formaat. Om het formaat te bepalen, kun je rekening houden met plaatsing. Wil je de hot tub binnen of juist buitenshuis plaatsen? Leef je op een appartementje of heb je een grote tuin. Deze factoren kunnen je dan al iets meer op weg zetten om in de juiste richting op zoek te gaan. Verder kun je ook rekening houden met het aantal personen. Indien je slechts met 2 personen bent dan hoeft het misschien niet meteen de meest grote jacuzzi te zijn.

Sommige mensen nodigen in de zomer vaak graag vrienden of familie uit en dan kan een hot tub met een iets grotere capaciteit uiteraard een meerwaarde zijn. Indien je een gezin hebt met kindjes dan kun je eventueel ook een model aankopen dat geschikt is voor kinderen. Zo heb je er tegenwoordig ook heel wat op de markt. Kortom er zijn heel wat elementen waar je rekening mee kunt houden en die je kunnen helpen om tot de juiste hot tub te komen.

 

 

De extra kenmerken en mogelijkheden

 

Je zult vrijwel meteen merken dat bepaalde hot tubs over net iets meer mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere modellen. Het is uiteraard logisch dat je voor deze extra mogelijkheden wel zult hoeven te betalen. Zo heb je hot tubs die je zowel binnen- alsook buitenshuis kunt plaatsen. Je hebt hierbij ook heel wat modellen die je bijzonder eenvoudig kunt installeren en terug weer afbreken. Kijk ook altijd voor een model dat je kunt afdekken.

De meeste hot tubs beschikken natuurlijk ook over een heleboel jets die zorgen voor het bubbeleffect. Dit heeft een masserende werking en kan dus spierpijn en gewrichtspijn helpen voorkomen. Je kiest uiteraard helemaal zelf hoeveel jets je wilt hebben en of je een hot tub wilt met lichtfuncties of niet. De meeste toestellen worden geleverd met een filterpomp maar het is ook altijd handig als je er ook een kleine reparatiekit bij krijgt of een handige instructie DVD.

 

 

Hot tub Reviews – Top 5

 

 

Hot tub is eigenlijk het Engelse woord voor een bubbelbad of jacuzzi. Je kunt dit product kopen om op je terras of in de tuin te plaatsen of te installeren. Zo kun je op een warme zomerdag genieten van een ontspannend bubbelbad terwijl je een glaasje wijn drinkt met je echtgenoot of echtgenote. Wij hebben vijf topproducten opgezocht en gerangschikt volgens de reviews van eerdere kopers. Kies er zelf de beste hot tub voor jouw woning uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Bestway Lay-Z-Spa Miami

 

De Lay-Z-Spa Miami is het perfecte product voor personen die op zoek zijn naar goedkope hot tubs. Deze hot tub wordt via een elektrisch airjet systeem van bubbels voorzien. Het product heeft een ronde vorm en is opblaasbaar. In de winter kun je het dus makkelijk laten leeglopen en opbergen.

De Hot Tub is geschikt voor minimum 2 personen en maximum 4 personen. De timer schakelt de airjets automatisch in en uit om energie te besparen en na gebruik kun je het water eenvoudig afdekken met de afdekhoes. De filterpomp zorgt ervoor dat het water gefilterd wordt.

De kopers geven goed advies over deze hot tub aanbieding. Het product is heel eenvoudig en snel op te zetten. Een goede tip is om een emmer heet water in de hot tub te gooien terwijl je het met water aan het opvullen bent zodat je vlug aan een aangename temperatuur komt.

 

Koop bij bol.com (€379)

 

 

 

 

Bestway Lay-Z-spa Vegas

 

Het Vegas model van Lay-Z-Spa kun je makkelijk verplaatsen dankzij de twee handvatten. Het zwembad mag natuurlijk nog niet gevuld zijn met water. De hot tub is geschikt voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Je kunt het product natuurlijk ook met twee personen gebruiken.

Het product is gemaakt van PVC en heeft een lichtgrijze kleur. De temperatuur van het water wordt opgewarmd tot 40º Celsius en met het massagesysteem kun je ontspannen na een vermoeiende dag. Het bubbelbad beschikt over een opblaasbare cover.

De enige review die momenteel geplaatst is bij dit product is positief. Het bubbelbad is eenvoudig en snel om te installeren en makkelijk in gebruik. Het ontwerp valt bij de koper ook in de smaak.

 

Koop bij bol.com (€610)

 

 

 

 

Bestway Lay-Z-Spa Hawaii

 

Deze opblaasbare jacuzzi is voorzien van een digitaal aangestuurde pomp en een systeem om het water te filteren. Het water wordt snel opgewarmd en je kunt de gevulde hot tub makkelijk afdekken met de versterkte cover. In de winter kun je het product eenvoudig opbergen door de lucht eruit te laten lopen.

Het product wordt geleverd met een instructie DVD en een plakker om een eventueel lek te repareren. De spa is voorzien van 120 airjets en 8 massagestralen om te kunnen ontspannen. Het water wordt tot maximaal 40º Celsius verwarmd.

De koper van dit product is heel tevreden. In de zomer valt het energieverbruik mee maar in de winter ligt dat natuurlijk een stuk hoger. De mogelijkheid om zowel jets als bubbels tegelijk te gebruiken is een groot pluspunt. Wegens de grootte van het product is het wel lastig om de cover te verplaatsen, met twee personen gaat het makkelijker.

 

Koop bij bol.com (€870)

 

 

 

 

Intex Pure Spa Bubble and Jet

 

Deze opblaasbare jacuzzi van Intex is geschikt voor 4 personen en kun je het ganse jaar door gebruiken. Het water kan opgewarmd worden om in de winter voor een aangename ontspanning te zorgen. Het artikel beschikt over een CE keurmerk en kun je makkelijk opbergen wanneer je het niet gebruikt.

Het product is gemaakt van PVC en is uitgerust met 120 bubbeljets die zorgen voor ontspanning na een lange werkdag. Het bubbelbad heeft een hoogte van 71 cm en het water kan maximaal tot 40º Celsius verwarmd worden.

Dit product is tot nu toe nog niet beoordeeld geweest door andere gebruikers. Je kunt als eerste een review schrijven over deze hot tub.

 

Koop bij bol.com (€889)

 

 

 

 

Lanaform Aqua LA 110409

 

Dit product is geschikt om zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. De jacuzzi heeft een inhoud van 800 liter en is voorzien van 88 hydrojets die zorgen voor ontspanning na een vermoeiende werkdag. Het water wordt verwarmd tot een maximale temperatuur van 40º Celsius.

De jacuzzi is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en is daardoor perfect voor gezinnen. De hydrojets worden na 30 minuten automatisch uitgeschakeld om energie te besparen. Het water wordt opgewarmd tot de temperatuur van je voorkeur en daarna slaat het systeem automatisch af.

Wanneer de temperatuur opnieuw 2 graden gedaald is slaat het systeem automatisch terug aan. Ook hier zijn er nog geen beoordelingen geplaatst door andere kopers.

 

Koop bij bol.com (€780.5)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status