fbpx

5 Beste Hoverboards Test van 2019

Laatste update: 15.10.19

 

Hoverboards – Vergelijkingstest & Koopgids

 

 

Hoverboards koopgids

 

Ben je nog steeds op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor je zoon of dochter? Dan kan het misschien een goede aanbeveling zijn om eens een kijkje te nemen tussen de beste hoverboards. Uiteraard is het belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden van dit apparaat zijn en in welke prijsklasse je een hoverboard kunt vinden. Het is dan ook een goed idee om zoveel mogelijk hoverboards met elkaar te vergelijken alvorens je een definitie keuze maakt. Probeer hierbij eventueel ook rekening te houden met promoties en wie weet kom je zo wel een leuke hoverboard aanbieding tegen.

 

 

Wat is een hoverboard en het gebruiksgemak

Je hebt het woord “hoverboard” misschien wel al eens gehoord. Maar misschien weet je niet precies wat ermee bedoeld wordt. Toch zijn wij er vrij zeker van dat je een hoverboard wel al een paar keer in het straatbeeld zult gezien hebben. Tegenwoordig hebben de meeste jongeren er namelijk één en heel veel volwassenen vinden het ook best leuk om eens uit te testen. Een hoverboard zou je kunnen vergelijken met een soort van skateboard waarvan de beide wieltjes ongeveer 45 graden gedraaid staan.

De manier waarop je op een hoverboard staat zou je dus ongeveer kunnen vergelijken met de manier waarop je op een skateboard staat. Toch is er wel een klein verschil waar te nemen. Wanneer je op een hoverboard staat dan zul je merken dat het toestel met je lichaam gaat mee bewegen. Dit is bij een normaal standaard skateboard dus helemaal niet het geval. Dit wil natuurlijk ook zeggen dat het veel makkelijker is om een hoverboard te draaien en te wenden dan een skateboard. Je kunt er dus scherpere bochten mee maken bijvoorbeeld.

 

Welk budget moet ik voorzien

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke hoverboard dan voorzie je toch maar best een bepaald budget. Uiteraard is het volledig persoonlijk en beslis je helemaal zelf welk bedrag je er maximaal wilt en vooral kunt aan spenderen. Toch zijn de meeste hoverboard toestellen toch al snel 100 euro waard. Je hebt zelfs modellen die tot ruim 300 euro gaan en die dus niet langer tot de goedkope hoverboards behoren. In zo een geval kan het altijd handig zijn om te letten op eventuele promoties en aanbiedingen.

De prijs kan natuurlijk door een aantal elementen en factoren worden beïnvloed. Zo zal het design vast en zeker een bepaalde invloed gaan uitoefenen op de uiteindelijke prijsbepaling. Sommige hoverboards beschikken verder ook over extra opties en mogelijkheden en ook dat zal doorslaggevend zijn voor het bepalen van het prijskaartje. Het kan misschien wel een goed idee zijn om eventjes de verschillende online beoordelingen te bekijken. Daarin geven meerdere klanten een positief of een negatief advies over de verschillende hoverboards.

 

Het type, design en ontwerp

We hebben het al eventjes kort vermeld dat je een hoverboard eigenlijk het beste zou kunnen vergelijken met een standaard skateboard. Het is dus een vlak platform dat voorzien is van 2 brede en stevige wielen. Je kunt de hoverboard sturen en bedienen door met je lichaam mee te bewegen.

Eigenlijk kunnen we vandaag de dag 2 verschillende soorten hoverboards tegenkomen. Zo is er de normale standaard hoverboard waarop je dus moet gaan rechtstaan. Maar tegenwoordig zie je ook steeds meer de kart hoverboard passeren. Dit is dus eigenlijk net hetzelfde principe als de gewone hoverboard maar waarbij je kunt gaan neerzitten.

Daarnaast ul je ook nog een beslissing moeten gaan nemen wat betreft het design. De meeste standaard hoverboards waren allemaal zwart met hier en daar een zilver accent. Dit ziet er heel erg robuust en stoer uit. Vandaag de dag kun je uiteraard uit heel wat diverse kleuren en modellen kiezen. Op die manier kun je de hoverboard ook iets persoonlijker maken en daardoor wordt het meteen een erg uniek en origineel exemplaar.

 

 

Kenmerken en extra opties

Tussen de verschillende hoverboards zul je vrij snel opmerken dat bepaalde apparaten over net iets meer opties en mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere toestellen. Sommige van deze opties kunnen echt wel een meerwaarde zijn terwijl andere functies of mogelijkheden meer als een extraatje kunnen worden beschouwd. Probeer voor jezelf uit te maken waar je naar op zoek bent en wat je precies wilt.

Zo kan het altijd een meerwaarde zijn als de hoverboard extra beveiligd is. De meeste hoverboards halen namelijk met gemak een topsnelheid van ruim 15 km per uur en dan is veiligheid wel belangrijk. Sommige recente hoverboards zijn bovendien ook voorzien van een handige Bluetooth verbinding. En bij nog andere apparaten wordt er ook altijd een leuke en handige draagtas meegeleverd of een degelijke afstandsbediening.

 

5 Beste Hoverboards (Reviews) van 2019

 

Je ziet de hoverboard tegenwoordig wel vaker in het straatbeeld verschijnen en het wordt tegenwoordig ook als een uitstekend verjaardagsgeschenk beschouwd. Toch is het belangrijk om echt helemaal voor de beste hoverboard te kiezen. Zo kun je er zeker van zijn dat het een duurzaam toestel is dat niet meteen stuk zal gaan. Door rekening te houden met de reviews en het advies van de verschillende kopers, hebben wij 5 topproducten kunnen selecteren. Bekijk deze eens rustig en misschien zit er wel een hoverboard aanbieding tussen.

 

1. Denver DBO-6501 MK2 6.5 inch

 

Deze hoverboard van het bekende merk Denver zou wel eens het ideale geschenk kunnen zijn voor jouw zoon of dochter. Bovendien kun je kiezen uit maar liefst 5 verschillende kleuren waaronder roze, rood, blauw, zwart of wit.

Met dit model kun je een topsnelheid bereiken van maar liefst 15 km per uur. Vanaf 10 km per uur krijg je bovendien ook een signaal te horen zodat je in de gaten kunt houden hoe snel je gaat. Dankzij het ABS omhulsel in combinatie met de velgen uit aluminium en de wielen uit rubber, ben je nog eens extra beveiligd tijdens het rondrijden. Na 15 km, zul je de hoverboard 3 uurtjes hoeven op te laden.

Het toestel blijkt erg zwaar te zijn maar dit vinden de kopers niet zo een groot probleem aangezien er veel meer voordelen aan verbonden zijn en het garant staat voor urenlang speelplezier.

 

 

 

 

 

2. The Scootershop Hoverboard 6,5 inch TaoTao print

 

Dit model van het bekende merk Samsung zul je niet meteen tussen de goedkope hoverboards hoeven te zoeken omwille van de iets hogere prijs. De zwarte kleur laat het product er heel stoer en robuust uitzien en je kunt een topsnelheid bereiken van maar liefst 15 km per uur.

Het apparaat is voorzien van een handige Bluetooth verbinding. Daarnaast krijg je er bij de aankoop ook nog een draagtas bij waarin je de hoverboard gemakkelijk kunt opbergen en een handige afstandsbediening.

Slechts één enkele koper vindt dat het apparaat bijzonder moeilijk te gebruiken is. Toch is de meerderheid van de gebruikers helemaal overtuigd van de kwaliteiten van het product. Het staat niet alleen garant voor urenlang speelplezier maar het is ook nog eens een fraai design.

 

Koop bij bol.com (€179)

 

 

 

 

3. RideOn Siliconen 6.5 Inch Hoverboard

 

Indien je in het bezit bent van een 6.5 Inch hoverboard dan kun je deze nog iets meer personaliseren dankzij deze leuke hoverboard beschermhoes. Dit model is afkomstig van het bekende merk Cool&fun en is te verkrijgen aan een behoorlijk voordelige prijs.

Je kunt kiezen uit maar liefst 20 verschillende kleuren en prints. Zelfs met de beschermhoes zul je merken dat de hoverboard nog altijd een topsnelheid van maar liefst 12 km per uur zal halen. Bovendien zal de hoes ook extra bescherming bieden tegen eventuele schokken.

Volgens één enkele gebruiker blijven de beschermklevers niet altijd even goed zitten. Toch merken we dat heel wat kopers duidelijk tevreden zijn met deze beschermhoes en dat het volledig aan hun verwachtingen blijkt te voldoen.

 

Koop bij bol.com (€15.99)

 

 

 

 

4. Denver DBO-10050 MK2 Hoverboard 10 inch

 

Indien je op zoek bent naar een 10 inch hoverboard dan kun je zeker dit model eens bekijken. Net zoals één van de voorgaande producten is ook dit model afkomstig van het bekende merk Denver. Je zult er wel iets meer budget voor hoeven te voorzien.

De hoverboard is beschikbaar in 2 verschillende kleuren namelijk stoer zwart of modern en stijlvol wit. Op die manier kun je dus het board kiezen dat je zelf het mooiste vindt. In slechts 3 uurtjes is het toestel helemaal opgeladen en kun je een topsnelheid bereiken van ruim 15 km per uur.

Op dit moment is er nog maar één enkele review bij het product geplaatst. Toch kun je duidelijk opmerken dat de klant laaiend enthousiast is over de aankoop ervan. Het toestel biedt een hoge kwaliteit en ziet er ook nog eens goed uit. Verder staat het garant voor urenlang speelplezier.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

5. Hoverkart Kart voor hoverboard 

 

Tegenwoordig zie je ook vaak een hoverboard met kart passeren. Dit is dus gewoon de zittende variant van de standaard hoverboard. Bovendien zul je versteld staan van de bijzonder voordelige prijs ervan.

Je kunt de kart zonder problemen op de hoverboard bevestigen en dan kun je er al zittend mee rijden, remmen en zelfs schakelen is een optie. Je kunt het toestel maximaal belasten met 120 kg en het staat garant voor heel wat speelplezier. De kart is gemaakt uit een combinatie van kunststof en metaal en is dus bijzonder stevig.

We merken dat de meningen toch eerder verdeeld blijken te zijn. Dat is uiteraard helemaal geen probleem aangezien er op die manier iets meer ruimte ontstaat om aanpassingen te kunnen doorvoeren.

 

Koop bij bol.com (€32.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status